עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AvlK,

אני שואל עבור חבר שרוצה לקנות את זה: http://www.superdealer.co.il/Product/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-htc-one-m7-32gb משיחת טלפון קצרה עימם האחריות היא שנתיים לא אצל היבואן אלא במעבדה פרטית בב"ש (כי זה קרוב אל החבר שאמור לקנות מניח שהם כנראה עובדים עם עוד מעבדות בארץ ושולחים אותך אל הקרובה ביותר). refurbished זו לא מילה גסה עבורי, ראיתי אנשים שקונים עכברים אוזניות ולא הייתה בעיה מיוחדת. מה שכן אין לי מושג בטלפונים אז אני שואל מה דעתכם? עצם זה שהאחריות היא במעבדה פרטית אז בראש עולה לי הפוטנציאל לקומבינה על חשבון הקונה, קנית מ X אבל אתה נתון לחסדי Y שאיתו לא סגרת עסקה ויש מצב שאתה תקוע לו כמו עצם בגרון בגלל איזה הסכם שכמה עסקים עושים …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/huawei-%d7%aa%d7%92%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%92%d7%95%d7%93%d7%9c-7/

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by Noam D,

ראיתי את הכתבה הזאת באתר פידר, לפי מה שכתוב שם ייקח זמן עד שהGoogle play store יגיע לישראל, אבל בנתיים אני יכולה להשתמש בו דרך הרשת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by tomey,

שלום רב ברצוני לרכוש מחשב כף יד - יד שניה אני מעוניין לקנות את המחשב ASUS 696 אשר מגיע בשני גרסאות WM5 ו- WM6 יש הרבה שמתלוננים על WM6 שהוא לא תואם לתוכנות וכ"ו ....האם נכון הדבר??? האם אפשר להתקין על גרסה WM6 איי גו 8 ?? האם עדיף לרכוש את המכשיר בגרסתו הקודמת?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. מערכות ההפעלה השולטות כיום בשוק מבוססת אומנם על לינוקס, אך כיצד יתקבל סמארטפון בשוק המריץ את מערכת ההפעלה Ubuntu? צפו במכשיר הראשון מסוגו בפעולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-ubuntu-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/

6. ערב טוב לכולם ושלום רכשתי מחבר ZUNE של 120 GB אחלה! רק שהוא לא הביא לי את דיסק ההתקנה בגלל שאבד לו.. חיברתי את הנגן למחשב הורדתי את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט ופתאום הפתעה ההתקנה לא עובדת כי חסר משהו מסוים (תמונה) התקנתי כל דבר שהיה נראה לי חסר כמו: XML LITE 3.XX NET Framework 2.0 JAVA ועוד כמה... אך כלום לא עזר ממש כך :-( אנה ממכם עזרו לי בא לי לבכות אני כבר באותו מצה מזה כמה ימים ממש מתוסכל... אני עובד עם XP... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by biodome,

אני רוצה לעדכן גירסא בשביל PRECACHE שלא קיים בגירסא שלי. אבל שאני מחפש ב-PLAY דרך המכשיר Google maps אני לא מוצא את האפליקציה של GOOGLE. כאשר אני נכנס למרקט מהמחשב ומוצא מסומן שהאפליקציה כבר מותקנת, ולמרות שאני לוחץ INSTALL לא נראה שזה עושה כלום ואני לא רואה אופציה של UPDATE. כשאני נכנס להגדרות האפליקציות באנדרואיד לאפליקציה אין אופציית UNINSTALL. איך אני מעדכן אותה? דחוף לי לפני טיול לחו"ל כדי לא להתחבר לחבילת DATA.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. היצרנית הסינית מעגלת קצת פינות כדי להשיק גרסה חדשה וקלילה יותר של ה-Mi 4, במחיר תחרותי במיוחד שגורם למתחרים להאדים לכתבה: http://hwzone.co.il/mi-4i-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-xiaomi/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Froze,

שלום אני מחפש נגן קטן ואיכותי שישמש אותי לריצה ושחייה. הבנתי שחברת Lavod מייצרת נגנים עמידים במים, אבל אני לא יודע על דגם ספציפי. תוכלו להמליץ לי על דגם טוב ואיפה אפשר לקנות אותו? 2-4 גיגה מספיקים, עדיף שתהיה אפשרות לחבר למשקפת שחייה או לרצועה על היד. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. התקציב שלי הוא 1500-1800 שקל, אני מתלבט בין גלסקי 3 נאו, גלקסי 4, או גלקסי 5 מיני. אני צריך שהמכשיר יהיה ממש מהיר ושיגיב מהר לפעולות, כמו כן שלא ייתקע בריבוי משימות. מה אתם ממליצים?

• 47 תגובות
    • 12.6k צפיות
  11. אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. זוכרים את ה-YotaPhone המדליק? מהיום ל-Oukitel הסינית יש מתחרה עבורו, אשר יעלה לכם שליש מהמקור לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סמארטפון-עם-מסך-e-ink-משני-בקרוב-זול-הרבה-יו/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by שמואלל,

איך הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&main=1 האם הוא גנרי? האם יש בתקציבו משו יותר מישתלם 2 גיגה תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by cool_g,

שלום לכולם, לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר. מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח. חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי? אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) אמורים להגיע מתישהו לארץ אך אין תאריך משוער או משהו כזה.. (מתי יגיע כבר ).. או שמישהו יודע משהו על חודש הגעה לארץ אפילו? ממליצים על פלאפון אחר? אם משהו אחר שנוח וטוב אז אני פתוח להמלצות.. עזרתכם בבקשה, תו…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  15. שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. תעזור לבחור אני יודע ששלושת הנגנים האלה תותחים הכי חדש מהם הוא הCREATIVE נ.ב אם למישהו יש סיקור עליו שיביא לי.. מה אתם אומרים, ההשוואה היא לגבי אותו נפח. (4 ג'יגה) הCreativZen הD2Cowon או הMeuziM6

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by afek101,

זהו ללא ספק אחד הטאבלטים עם המפרט המרשים ביותר שראיתי בתקופה האחרונה עם מחיר נמוך במיוחד (250-350$), ותאמינו לי ראיתי הרבה מפרטים. ואתם תראו בהמשך מדוע. אז מה יש לנו כאן? טאבלט גדול עם מערכת הפעלה של ווינדוס 10, 64 סיביות ובעתיד תוסף אופציה גם להתקנה של מערכת אנדרואיד לצד מערכת הווינדוס, באופן עצמאי עם מסך 12 אינצ' רטינה IPS ברזולוציה של 2160X1440 כלומר 2K ללא ספק גודל מעולה לכל מי שמחפש לפטופ קטן לעבודה הטאבלט נמכר ב2 גרסאות, הגרסה הרגילה, וגרסה עם עט stylus לפי דעתי אחד הטאבלטים המושלמים עבור סטודנטים ואפילו תלמידי תיכון במיוחד בגרסה עם העט. מגיע עם מעבד 64 סיביות, ה- Intel Atom x5-Z8300 1.44GHz -1.84GHz בעל 4 ליבות …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by arkady,

שלום כרגע יש לי פלאפון סמסונג שאני מאוד לא מרוצה ממנו [אחד הדגמים עם הi mode] אני מחפש מכשיר אחר, הוא לא מספק לי את הצרכים שלי, אין לו כלום בעצם. חשבתי על המכשיר Nokia 5500 אני מחפש מכשיר עם פ'צרים חשובים Mp3, מצלמה איכותית יחסית, הרבה מקום, אפשרות להורדה תכנים מהאינטרנט , כמובן שצריך ספיקר, דבר שלא קיים בפלאפון הנוכחי שלי |: התקציב די מוגבל, אבל בגלל שאני מתכנן לקנות מחנות ולא מסלקום או אורנג זה התקציב מגיע ל1500 שקל גג. [אם יש מכשיר מסלקום יותר טוב, מכשירים מאורנג לא יתקבלו בברכה :] ] תודה והמשך אחלה יום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by OFF-RoaD,

אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי). יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה. 2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן). 3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך) 4. רדי…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  20. ב-OnePlus בטוחים מאוד בסמארטפון ה-OnePlus 3 העתידי שלהם ובאהדה שיש אליו ברשת - עד כי כך שהם החליטו להציע 1,000 יחידות שלו למכירת בזק מוקדמת ביום שני הקרוב (ה-6 ביוני), במחיר יקר יותר מהצפוי (3,000 יואן, 457 דולר), כאשר הרוכשים למעשה לא יהיו בטוחים מה הם קונים, משום שהחשיפה וההכרזה הרשמיות יגיעו רק ב-14 ביוני. הזוי או שדווקא חכם? https://goo.gl/MFNujH

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מכשיר נייד שיענה על הדרישות שלי, ולא מצליח למצא את מה שלצרכיי הוא המכשיר המושלם: אני רוצה מכשיר שאוכל להקליד בו (מקלדת qwerty חומרתית), בעיקר להקליד קוד (syntax highlighting יהיה מעולה) ולשמור/לערוך קבצים. לראות סרטים (לא צריך מסך גדול), לקרא ולשמוע מוזיקה באוזניות. חיי הסוללה צריכים להחזיק 6+ שעות מוזיקה, ו-3-4 שעות הקלדה. אני רוצה גם חיבור wifi. כמובן שאני לא מצפה לחיי סוללה גבוהים כשה-wifi פועל. ממש מעדיף שירוץ על לינוקס, ושיהיה פתוח. הייתי רוצה גם שטח אחסון של 16 או 32 ג'יגה (כנראה בעזרת כרטיס זיכרון). אני לא רוצה bluethooth או GPS. אני לא יכול שהמכשיר יהיה פלאפון. טווח המחירים הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by Or94,

אני נמצא בחברת 012mobile שהיא מותג של חברת אורנג'. יש לי חבילה ללא הגבלה עם 3GB חבילת גלישה ואני די מרוצה שם. אני לומד במכללת אורט בראודה בכרמיאל ויש לי בעיה שלפעמים אין לי קליטה בפלאפון ואז האינטרנט מאוד איטי או שיש מקומות שהקליטה מלאה אבל האינטרנט גם איטי או שלא עובד בכלל. דיברתי עם נציג של 012 והוא עזר לי להגדיר מחדש את הAPN אך גם זה לא עזר. שלחתי SMS לקבלת הגדרות גלישה וסידרתי את זה אבל בנתיים זה גם עובד בקושי. האם זאת בעיה בחברה או שבגלקסי 3 שלי? איך מסדרים את זה? האם לנסות להגדיר APN ידנית לפי האתר של 012? מעבר חברה כרגע לא עומד על הפרק.

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. פרויקט חדש צובר תאוצה: מכשיר דמוי עט שמאפשר מדידת אובייקטים באופן חופשי באמצעות החלקתו לאורכם, ומשדר את התוצאות אל המכשיר החכם שלכם לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אז אני לא ממש מרוצה מהממש הדיי איטי ולא זורם והמשחקים בכלל על הפנים... יש סיכוי שיהיו עוד עידכוניי קושחה שיתנו למכשיר קצת יותר מהירות? ואולי מסך בית כמו בN97? ואגב למי יותר מעבד וראם? אייפון או 5800?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.