עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by cool_g,

שלום לכולם, לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר. מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח. חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי? אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) אמורים להגיע מתישהו לארץ אך אין תאריך משוער או משהו כזה.. (מתי יגיע כבר ).. או שמישהו יודע משהו על חודש הגעה לארץ אפילו? ממליצים על פלאפון אחר? אם משהו אחר שנוח וטוב אז אני פתוח להמלצות.. עזרתכם בבקשה, תו…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  2. שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. תעזור לבחור אני יודע ששלושת הנגנים האלה תותחים הכי חדש מהם הוא הCREATIVE נ.ב אם למישהו יש סיקור עליו שיביא לי.. מה אתם אומרים, ההשוואה היא לגבי אותו נפח. (4 ג'יגה) הCreativZen הD2Cowon או הMeuziM6

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by afek101,

זהו ללא ספק אחד הטאבלטים עם המפרט המרשים ביותר שראיתי בתקופה האחרונה עם מחיר נמוך במיוחד (250-350$), ותאמינו לי ראיתי הרבה מפרטים. ואתם תראו בהמשך מדוע. אז מה יש לנו כאן? טאבלט גדול עם מערכת הפעלה של ווינדוס 10, 64 סיביות ובעתיד תוסף אופציה גם להתקנה של מערכת אנדרואיד לצד מערכת הווינדוס, באופן עצמאי עם מסך 12 אינצ' רטינה IPS ברזולוציה של 2160X1440 כלומר 2K ללא ספק גודל מעולה לכל מי שמחפש לפטופ קטן לעבודה הטאבלט נמכר ב2 גרסאות, הגרסה הרגילה, וגרסה עם עט stylus לפי דעתי אחד הטאבלטים המושלמים עבור סטודנטים ואפילו תלמידי תיכון במיוחד בגרסה עם העט. מגיע עם מעבד 64 סיביות, ה- Intel Atom x5-Z8300 1.44GHz -1.84GHz בעל 4 ליבות …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by arkady,

שלום כרגע יש לי פלאפון סמסונג שאני מאוד לא מרוצה ממנו [אחד הדגמים עם הi mode] אני מחפש מכשיר אחר, הוא לא מספק לי את הצרכים שלי, אין לו כלום בעצם. חשבתי על המכשיר Nokia 5500 אני מחפש מכשיר עם פ'צרים חשובים Mp3, מצלמה איכותית יחסית, הרבה מקום, אפשרות להורדה תכנים מהאינטרנט , כמובן שצריך ספיקר, דבר שלא קיים בפלאפון הנוכחי שלי |: התקציב די מוגבל, אבל בגלל שאני מתכנן לקנות מחנות ולא מסלקום או אורנג זה התקציב מגיע ל1500 שקל גג. [אם יש מכשיר מסלקום יותר טוב, מכשירים מאורנג לא יתקבלו בברכה :] ] תודה והמשך אחלה יום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by OFF-RoaD,

אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי). יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה. 2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן). 3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך) 4. רדי…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  7. ב-OnePlus בטוחים מאוד בסמארטפון ה-OnePlus 3 העתידי שלהם ובאהדה שיש אליו ברשת - עד כי כך שהם החליטו להציע 1,000 יחידות שלו למכירת בזק מוקדמת ביום שני הקרוב (ה-6 ביוני), במחיר יקר יותר מהצפוי (3,000 יואן, 457 דולר), כאשר הרוכשים למעשה לא יהיו בטוחים מה הם קונים, משום שהחשיפה וההכרזה הרשמיות יגיעו רק ב-14 ביוני. הזוי או שדווקא חכם? https://goo.gl/MFNujH

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מכשיר נייד שיענה על הדרישות שלי, ולא מצליח למצא את מה שלצרכיי הוא המכשיר המושלם: אני רוצה מכשיר שאוכל להקליד בו (מקלדת qwerty חומרתית), בעיקר להקליד קוד (syntax highlighting יהיה מעולה) ולשמור/לערוך קבצים. לראות סרטים (לא צריך מסך גדול), לקרא ולשמוע מוזיקה באוזניות. חיי הסוללה צריכים להחזיק 6+ שעות מוזיקה, ו-3-4 שעות הקלדה. אני רוצה גם חיבור wifi. כמובן שאני לא מצפה לחיי סוללה גבוהים כשה-wifi פועל. ממש מעדיף שירוץ על לינוקס, ושיהיה פתוח. הייתי רוצה גם שטח אחסון של 16 או 32 ג'יגה (כנראה בעזרת כרטיס זיכרון). אני לא רוצה bluethooth או GPS. אני לא יכול שהמכשיר יהיה פלאפון. טווח המחירים הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by Or94,

אני נמצא בחברת 012mobile שהיא מותג של חברת אורנג'. יש לי חבילה ללא הגבלה עם 3GB חבילת גלישה ואני די מרוצה שם. אני לומד במכללת אורט בראודה בכרמיאל ויש לי בעיה שלפעמים אין לי קליטה בפלאפון ואז האינטרנט מאוד איטי או שיש מקומות שהקליטה מלאה אבל האינטרנט גם איטי או שלא עובד בכלל. דיברתי עם נציג של 012 והוא עזר לי להגדיר מחדש את הAPN אך גם זה לא עזר. שלחתי SMS לקבלת הגדרות גלישה וסידרתי את זה אבל בנתיים זה גם עובד בקושי. האם זאת בעיה בחברה או שבגלקסי 3 שלי? איך מסדרים את זה? האם לנסות להגדיר APN ידנית לפי האתר של 012? מעבר חברה כרגע לא עומד על הפרק.

• 15 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. פרויקט חדש צובר תאוצה: מכשיר דמוי עט שמאפשר מדידת אובייקטים באופן חופשי באמצעות החלקתו לאורכם, ומשדר את התוצאות אל המכשיר החכם שלכם לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אז אני לא ממש מרוצה מהממש הדיי איטי ולא זורם והמשחקים בכלל על הפנים... יש סיכוי שיהיו עוד עידכוניי קושחה שיתנו למכשיר קצת יותר מהירות? ואולי מסך בית כמו בN97? ואגב למי יותר מעבד וראם? אייפון או 5800?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. טוב אז קניתי N82 ביד שנייה, 950 שח... נכון המחיר הוא טוב אבל מצב הפלאפון לא מזהיר... אני לא יודע מה משך אותי לקנות אבל כנראה שיצר הילד שבי עדיין יוצא החוצה לפעמיים ומערפל את שיקול הדעת שלי, פותח לי ת'ארנק וזורק מזומן. בגדול המצב הפיזי שלו הוא בינוני, המסך לא הכי הכי חלק, הפאנל שלו דורש החלפה ואני לא יודע אם זה בכל N82 אבל אין עברית במקשי הפנאל (במכשיר יש). טוב אז אני לא באתי לבכות לכם על זה שאני טמבל ועשיתי עסקה מטומטמת (אולי קצת בכל זאת )... אלא איך אני מתקדם מפה ? אני רוצה לדעת איפה אפשר למצוא פאנל מקורי טוב במחיר שפוי, האם יש פנאלים עם עברית למקשים ואיך אני עכשיו מעביר את כל הרישומים/ספר הטלפונים מהSE הקודם לפלאפון הזה ? ועיצה לחיים... בתור אחד שקונה הרבה מאוד יד …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by roytmeis,

מדוע שיחות הוידיאו באייפון 4 החדש לא עובדות במכשירים שונים ? רק מאותו סוג. כלומר מאייפון לאייפון אחר רק זה יעבוד באיכות מצוינת וגבוהה. האם קיימת תוכנית כלשהי לתיקון הבעיה על מנת שהאייפון החדש יוכל להתחבר לסוגי המכשירים השונים ויעניק תמיכה מלאה בשיחות וידיאו ביניהם ? תודה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by timac,

מה אתם אומרים כדאי ללכת עליו? מבחינת הכול סוללה מסך הקלטות מהטלויזיה באנדל הכול בקיצור? עזבו תמחיר מה יותר משתלם ויתן חוויה צפייה ומוזיקה יותר טובה? ומה אתם הייתם לוקחים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, מצאתי סלולרי עם שני סימים. מישהו מכיר ? http://www.dropper.co.il/cheap/prodView.asp?idproduct=4322 ויש את זה : http://www.dropper.co.il/cheap/prodView.asp?idproduct=4348

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כשבוע התנתקתי מיס ואני רוצה לקנות סטרימר טוב על בסיס אנדרואיד שיריץ קודי בלי תקיעות ובלי תקלות. התקציב לא כלכך משנה, אם המכשיר טוב ומומלץ אין לי בעיה להשקיע בו כסף. כמובן שלא יהיה ב1500 שקל כן? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by ^pb^,

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר אנדרואיד זול. אז התקציב שלי די נמוך (באיזור ה-750), אבל אני גם צריך מכשיר מאוד פשוט. אנדרואיד שהמכשיר יעבוד חלק - בלי תקיעות ובלי לחכות המון זמן בין לחיצה למתי שקורה משהו. עם זאת - השימושים שלי במכשיר ממש דלים, אני רוצה שידע להתמודד עם פייסבוק רץ ברקע ואולי איזה אנגרי בירדס. זהו. דור שלישי (של גולן טלקום) עם כמה שאפשר - שיהיה חסכוני בסוללה מצלמה יכולה להיות זבל רמקול חזק - חובה מעדיף אנדרואיד 4 ולא 2.3 שלא יהיה גדול! הגלקסי 3 עצום בעיניי. אני רוצה משהו בגודל סביר שנכנס לכיס רגיל. אין לי בעיה לקנות מחודש, או מEBAY, אם זה יוזיל עלויות. לא מפחיד אותי לקנות מותגים סיניים אם אנשים כאן בפורום ניסו אותם ויודעים שהם טובים. יש משהו בסגנון? …

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by gnos,

לאחר הורדת העדכון זה מה שמופיע על המסך תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. ראיתי וידאו של N90.. בהשוואה של הוידאו של W800.. ה-N90 הרבה יותר טוב.. אבל הוא מקליט בפורמט (MP4).. לעומת ה-W800 שמקליט בפומרט G3 (משהו כזה..) עכשיו קראתי שה-W800 לא קורא MPEG4.. לעומת ה-W810 שכן קורא.. השאלה שלי.. היא האם W810 גם מקליט בפומרט MP4? תודה =] עריכה: ומזה הודעת EMS..?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gal,

היי, ראיתי היום מישהו עם הנוקיה 5800 וכנראה שהוא התקין ערכת נושא שהחלונות נפתחים ונסגרים כמו בממשק AERO של ויסטה וזה יפה לאללה.רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הערכה הזו או שזה בכלל הגדרה שקשורה לפלפון עצמו! אם מישהו יודע מה מדובר אשמח אם יעזור לי. בתודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  21. Started by Sp_RuS,

מי מכם שמכיר את המכשיר NOKIA 6230, ויש את NOKIA 6230i, אין הבדל בחומרה בין השתיים, ואין הדבל במראה.. ההבדל היחד עד כמה שהבנתי הוא בתוכנה שצרובה לתוכם! התפריטים ב 6230i שונים מעט, הם יפים יותר, חצי שקופים. והוא תומך בהורדת תוכנות ומשחקים שיותר גדולים מ 60K, לעומת זאת 6230 הרגיל לא תומך. מישו שמע על איזה סוג של צריבה מחדש של התוכנה שם? סוג של UPDATE??? יש לי כבל חיבור של הפלאפון למחשב. דרך USB... אז מישו יודע על זה משו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המכשירים הטריים של סמסונג אמורים להציע זמני עבודה דומים מאוד לקודמים להם, לפחות לפי ההצהרות של היצרנית עצמה לכתבה

23. Started by LOOSE,

מחפש לקנות MP3 עם המאפיינים הבאים * קטן * עם אפשרות לתופסן * מסך (קטן ככל שיהיה לא אכפת לי) * רדיו * סוללה חזקה * 2GB ומעלה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  24. Started by zombie,

אמא הביאה מוטורולה V3 מארה"ב אבל אין בוא עברית... מאיפה אני מוסיף?ואיפה אני יכול לצרוב אותיות בעברית למקלדת? אהה ומאיפה אני מוריד עליו סקינים צלצולים ערכות נושא ושטויות?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by trlk,

נמכר במחסני חשמל/שקם אלקטריק ב-1000 ש"ח. המחיר מתאים, איך המכשיר? . נראה לי מחיר זול יחסית למפרט. אני לא מעוניין לרכוש בחו"ל, אלטרנטיבות לרכישה בארץ עד 1000 שח?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.