גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

אני מקוה שזה הפורום הנכון לשאול. מדובר על כיסוי הרשת האלחוטית בבית ב-MESH .המחשבים שלי בממד ויש לי מחסן מחוץ לדירה. הייתי רוצה שיהיה כיסוי כי לפעמים יש בעיות קליטה אלחוטית בבית. הראוטר שלי הוא של בזק (אני מנוי שלהם). יש הצעה באמזון איטליה לקנות את המכשיר הזה TP-Link Deco P7 AC1300 + AV600 Wireless Home Network Hybrid Complete solution system המחיר כרגע ירד ל-199 יורו, האם זה שווה (הרוב כתוב באיטלקית אבל יש לי גם הסבר באנגלית) AC1300, HomePlug AV600; Wi-Fi + PLC Hybrid Mesh: Hybrid network increases bandwidth speed. With the power line NO distance limitations, more. Qualcomm Quad Core Processor and with the Deco P7 dis…
- 

- 0 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

היי, ראיתי דיון שנפתח כאן לפני מספר שבועות בקשר לקניית SGS2 בברלין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506789.0 אם אני מעוניין לקנות את המכשיר, מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו / מה צריך לבדוק כדי לדעת שאני עושה קנייה בטוחה? כמו למשל - המושג רום - מה זה בדיוק? איך אני בודק שהמכשיר תקין מבחינת סוללה וממשק והכול? אני צריך לוודא שרשום על האריזה Unlocked? צריך לוודא שיש אחריות בינלאומית שתקפה בארץ? מומלץ לקנות בתשלומים איכשהו? כנראה שזה סמארטפון ראשון, אז צריך לדעת מה מתקינים ואיך מתעסקים במכשיר תודה
- 

- 0 תגובות
 - 707 צפיות

- 

- 

שלום חברים, רכשתי פלא' בארה"ב, מדגם גלאקסי S3 של חברת מטרו-פיסי-אס שעובדת עם תדרי CDMA בלבד, אמנם יש לו מיקרוסים, אבל בנתונים לא מוזכר GSM בכלל, הוא פתוח לשאר חברות אבל הבנתי שהוא עובד רק עם LTE. מישהו מוכן להסביר לי האם ניתן ואם זה מסובך אז איך, להשתמש בו לאורנג'? לא צריך פירוט SIM UNLOCK, רק האם אחרי זה הוא יפעל באורנג' או לא. תודה רבה.
- 

- 0 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg
- 

- 0 תגובות
 - 585 צפיות

- 

- 

הסינים הללו מדהימים. http://wiki.hacdc.org/index.php/$7_cell_phone תחשבו כמה עולה ערכה בסיסית של ארודרינו שמכילה הרבה פחות מהדבר הזה.
- 

- 0 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

אחרי התוצאות המקדימות המרשימות, הסמארטפון הקשוח של סמסונג נחת לביקורת באתר הפופולרי gsmarena והפך למלך הסוללה החדש גם שם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9e%d7%93%d7%95-%d7%9b%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%a3-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94/
- 

- 0 תגובות
 - 932 צפיות

- 

- 

יש לי s3 mini כשאני מדליק wifi או אינטרנט סלולרי אז אחרי כ10-15 שניות הוא מכבה את המכשיר ומדליק אותו. וככה בלי הפסקה עד שאני מכבה את האינטרנט ואז הוא מפסיק להיכבות ושוב עובד רגיל. תודה מראש
- 

- 0 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

מכשיר הדגל החדש של LG הוא שינוי משמעותי מאוד מקודמו וכיוון אמיץ של החברה באופן כללי, אך מאפיין אחד ספציפי עשוי לפגוע בו העשן והערפל התפוגגו – וכעת אנחנו יודעים שכל השמועות המוזרות ביותר ששמענו אודות סמארטפון ה-G5 הן נכונות, ומדובר בנסיון הנועז ביותר של LG בתחום, לכל הפחות מאז ה-G2 שלקח את כפתורי השליטה אל החלק האחורי. ה-LG G5 מסמל את המעבר הרשמי של היצרנית למעטפות שעשויות מתכת, כמו אצל רובן המוחלט של המתחרות, ומציע עיצוב מעוגל שכבר עתה מעורר תגובות ורגשות מעורבים – מתנסים ראשונים מדווחים על איכות בנייה מרשימה וגימור נעים לאחיזה, ואילו אחרים מצהירים שבליטת המצלמה הכפולה בחלק האחורי והבליטה העגולה מתחתיה (עבור חיישן טביעות האצבע) נראים נורא. בשורה התחתונה, LG מיי…
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אני מחפש מטען רכב לאייפק 6915. בזאפ, ככה"נ, אין (או שאני לא יודע לחפש ). (ואני גם מוכר את האייפק, במידה ומישהו מעוניין).
- 

- 0 תגובות
 - 728 צפיות

- 

- 

בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות טאבלט בעיקר לשימוש של קריאת קומיקסים, ספרים אלקטרוניים, אינטרנט וצפייה בוידאו (נניח נטפליקס וכאלה). כמובן שהמטרה שלי היא לחסוך כמה שיותר, אבל אני צריך שהמסך יהיה לפחות 10 אינץ' כדי שאני אוכל לקרוא את הקומיקס בקלות בלי להשתמש יותר מדי בזום ודברים כאלה. כרגע חשבתי על לקנות את הטאבלט הזה של לנובו - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00Y6LZM8O אחרי משלוח ומכס הוא יעלה לי 650 שקל. הוא אמור לעמוד בכל הדרישות שלי? יש משהו יותר טוב שאתם יכולים להמליץ? אני יכול לחרוג עד לבערך 800 שקל (170 ליש"ט בערך כי בביצוע הזמנה יורד חלק נכבד מזה). אני מעדיף לקנות מאמאזון בגלל המדיניות החזרה המאוד נוחה שלהם ככה שלמקרה שיהיו בעיות א…
- 

- 0 תגובות
 - 945 צפיות

- 

- 

האם יש נגנים אשר תומכים בספריות כאשר מכניסים אליהם דיסק MP3? האם יש תצוגה לגבי השיר המושמע על הLCD של הנגן? האם אני יכול לדפדף בין ספריות במקום לעבור שיר -שיר?
- 

- 0 תגובות
 - 608 צפיות

- 

- 

שלום לכולם כל בוקר אני צריך לנסוע כחצי שעה הלוך וחצי שעה חזור .. כל יום ואני זקוק למכשיר מדייה התקציב שלי הוא עד 500 שקל וזה גם בלחץ ואני לא בטוח בקשר לPSP אם שווה להשקיע עליו כי יש באפשרותי אך אני לא בטוח שהוא שווה את זה אשמח לעזרה
- 

- 0 תגובות
 - 679 צפיות

- 

- 

החלטתי שאני מעדיף את ה-NEC N411i מכיוון שהמחיר מאוד חשוב לי (אין לי ממש הרבה כסף כרגע) ובנוסף גם המצלמה שלו באיכות טובה ביחס לפלאפונים בסביבת המחיר שלו ככה שהחלטתי ללכת על זה. בסך הכל הוא פלאפון לא רע, נכון? ורציתי לשאול עוד משהו, באיזשהו מקום, לא ממש זוכר איפה, ראיתי שאי - אפשר לשים בפלאפון זה TalkMan או BigTalk עכשיו אם אני קונה את זה מחנות ולא ישירות מ-orange או cellcom עדיין אני לא יוכל להשתמש ב-bigtalk או talkman בפלאפון הזה? אין אפשרות בכלל להשתמש בפלאפון הזה ב-bigtalk או talkman?
- 

- 0 תגובות
 - 834 צפיות

- 

- 

שלום אנשים מה המצב החלטתי לעשות הגרלה על האיייפון X שלי 64 גיגה 3 שלבים פשוטים ואתם בפנים https://www.youtube.com/watch?v=AWrSa2go4ZY&t=2s
- 

- 0 תגובות
 - 937 צפיות

- 

- 

אני יבקר בניו יורק + קליפורניה. תודה?
- 

- 0 תגובות
 - 972 צפיות

- 

- 

מה אתם מעדיפים ולמה? אני שיחקתי קצת עם הsamsung וזה פלאפון משעמם כזה...חצי דקה נגעתי בwiget ואז השתעממתי כי הממשק היה איטי...הפלאפון נתקע הרבה...ציפיתי להרבה יותר...המשחק היחיד שהיה שם זה איזה פאזל מעפן...וגם מצאתי הרבה נקודות מתות על המסך מגע(נקודות שבהם המסך לא מגיב לנגיעה)
- 

- 0 תגובות
 - 762 צפיות

- 

- 

השבב המודרני הצנוע ביותר מבית קוואלקום יאפשר לנו להתרשם ממנו בפעם הראשונה במסגרת דגם ה-A53 של Oppo לכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 567 צפיות

- 

- 

חברת DOOGEE מתכוננת להשקת דגם מתקדם (יחסית) עם סוללה בקיבולת שגדולה פי 4 ויותר מזו של מכשיר מודרני ממוצעלכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 431 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

איך הוא? לי יותר חשוב צפייה ישירה ,סרטים ,גלישה באינטרנט, וכל מיני שטויות..לא מחפש להיות איזה גיימר אולי בקטנה משחקים קטנים כמ באייפון.. אני רוצה להזמין את הטאבלט הזה אבל הבנתי שיש את הדגם aurora שיש לו מסך ips... לפי מה שראיתי ב elf יש עברית זה מולטי שפות ובaurora אין עברית.. מה זה בכלל הips שווה לוותר על העברית בשביל זה? ההפרש הוא 15 דולר בערך .. שניהם האנדרואיד החדש ראיתי תודה לעוזרים..
- 

- 0 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

אני מניח שכולם מכירים את האמא הזאת שיש לה מכשיר אלקטרוני חכם שהיא לא ממש יודעת איך להשתמש בו... אמא שלי כזו. אחת לחודש בערך, אמא שלי תופסת אותי בתלונות שיש לה פרסומות קופצות בטאבלט שלה. יש לה טאבלט voyo x7 (אחת המציאות הסיניות שהזמינו עבורה- טאבלט מצוין למחיר 8 ליבות ורץ חלק גם עם הפרסומות). כל פעם אני מוצא שיש לה מלא אפליקציות מפוקפקות שאני מסיר, אני מאפס הגדרות וכו'. ואז הכל רץ כמו שצריך עד לפעם הבאה. הרבה פעמים אלו אותם אפליקציות (free WiFi, privacy guard, phone clean booster) אבל אמא שלי טוענת שלא היא מתקינה אותם (אף אחד אחר לא משתמש לה בטאבלט). עכשיו אני לא יודע אם לקחת אותה ברצינות או לא- כי אני לא בטוח שהיא יודעת מה היא עושה. אז מה שאני שואל הוא אם יש דרך ל: א) ל…
- 

- 0 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

לאחרונה ביטלתי את הסים של ה netstick שלי שנרכש בפלאפון, שילמתי עליו 79 שקל כל חודש אין לי אייפון, אני מנוי בהוט מובייל עם החבילה של ה 89 ש"ח לחודש. ניסיתי לשים את הסים ב netstick והוא עבד. הבנתי שבהוט מובייל אין חיוב על חריגה אלא מהירות הגלישה נהיית איטית, האם זה נכון? ודבר שני, ה netstick גולש עם הגדרות של פלאפון, זאת אומרת יש שם בהגדרות שם משתמש וסיסמא ו APN של פלאפון. ניסיתי להתחבר ל "Office Connection" ששם לא מופיע שם משתמש וסיסמא וזה לא מצליח להתחבר. האם גלישה על סים של הוט עם המכשיר הזה תקינה או שפתאום יצוצו לי חיובים מפלאפון?
- 

- 0 תגובות
 - 3.5k צפיות

- 

- 

המכשיר לא מפסיק לצאת מאפלקציות ולעשות ריסטים. מכשיר אייפון 4 16ג'יגה שפרוץ לפריצה האחרונה.קרה לאחר שעשיתי עגדכון ל וואטסאפ ( לא חושב שזאת הסיבה).תודה!
- 

- 0 תגובות
 - 723 צפיות

- 

- 

מחפש טאבלט שיהיה כמה שיותר זול עם יכולת להתחבר לרשת סלולרית, המכשיר מיועד לאימיילים ותמונות... אנדרואיד כמובן, עדיפות ל4. נא להמליץ רק על מכשירים שאפשר לרכוש בארץ (מדובר בחברה והם לא מתעסקים ברכישות מחו"ל).
- 

- 0 תגובות
 - 795 צפיות

- 

- 

אם יש למישהו נסיון עם מכשיר המולטימדיה של MAG אשמח לקבל חוות דעת וביקורת http://buydotnet.net/pl_product~bdn-1315~30~0.htm?x=1
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

עוד פרטים על מכשיר הדגל המבטיח של סמסונג מגיעים אל הרשת, ויש גם תמונות רשמיות ראשונות בעוד פחות משלושה שבועות ייחשף חגיגית מכשיר (או מכשירי) ה-Galaxy S7 – ועד שזה יקרה, אנחנו ככל הנראה נמשיך לקבל דיווחים וידיעות עליו בקצב שיא, כיאה לנצר לשושלת הסמארטפונים האנדרואידיים הכי פופולרית שקיימת בשוק. הדיווחים העדכניים מספקים לנו גם את מה שמיועד להיות תמונות יח"צ רשמיות ראשונות של המכשיר, דגם ה-Edge שלו ואולי גם דגם ה'פלוס' המוגדל שלו – וגם פרטים בנוגע לקיבולת הסוללה שהוא יציע לנו ויכולותיה. שינוי חיצוני מינימלי לעומת ה-Galaxy S הקודם לפי הבלוגר הרוסי המוכר אלדר מוראטזין, ה-Galaxy S7 יציע סוללה בקיבולת של 3,000mAh, אשר עדיין עשוי…
- 

- 0 תגובות
 - 566 צפיות

-