גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,793 דיונים בפורום זה
-
יש לי מכשיר אנדרויד 6.0 סיני , שבכל פעם שאני מנסה לצלם תמונות מתוךWAZE או מתוך GMAIL כדי לצרפם , מתקבלת הודעה , לצערנו פעולת ... הופסקה, זה קרה לי בעוד שני סמארטפונים סיניים, אחד מהם עם אנדרויד 8. יש למישהו עוד רעיון, חוץ מלהחליפם ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כשפותחים GMAIL על Safari ב-IPHONE יש תצוגה שנקרא MOBILE. זו תצוגה יותר נוחה למסך הקטן של ה-IPHONE אבל היא מסתירה חלק מהאפשרויות. בתחתית המסך יש כתפור שמאפשר לך לעבור לתצוגה DESKTOP, שזה בעצם התצוגה הרגילה שרואים ברשת כשגולשים מכל דפדפן במחשב נייח. השאלה שלי - איך עוברים חזרה מתצוגת DESKTOP (שבה יש חיפוש למשל) לתצוגת MOBILE.... תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
מכשירי משפחת ה-Galaxy M לא זכו לנוכחות והערכה גדולים בשוק הישראלי - אבל אנחנו מקווים מאוד שהדגם העתידי הזה יצליח לשנות את המצב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע למה היישום הפסיק להתעכן ולעשות את מה שהוא אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיסוי למכשיר סמארטפון הוא אולי המוצר הנלווה הנמכר ביותר בשוק, אבל מה עם מדפסת? כיסוי מבית Prynt מגיע עם הפתרון להדפסה בדרכים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%93-%d7%9b%d7%9e%d7%93%d7%a4%d7%a1%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המחיר הממוצע לתיקון שבר מסך בgalaxy s4, והאם יש איזשהי מעבדה סמוכה לאשדוד שנותנת את השירות במחיר הוגן?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש מטען קיר איכותי לגלקסי 2 5V 0.75A יש המלצות לרכישה ? האם 1A גם יהיה בסדר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קיצור עדכנתי אותו וסיימתי את התהליך של הגיבוי והעתקה של הקבצים והוא התחיל בעדכון.... קיצור הוא נתקע על שלא 1/13 וווואאאיייי באסה.... יש משהו לעשות?????? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת ... אם לא אני מצטער מראש! זה לא בא מכוונה רעה .. אם יש לי רעיון לאפליקציה אבל אם היידע שלי בתיכנות לא נראה לי שאני יוכל להוציא אותה .. אני צריך מתכנת שיפתח עבורי אותה ואני ישלם לו סכום כספי האפליקציה צריכה חיבור לפייסבוק מאגר נתונים של החברים שלי בפייסבוק ואפשרות חיפוש ... ומאגר דתה בייס על שרת חיצוני ... (זה קצת יותר מורכב אבל אני לא רוצה לעלות פה את הרעיון שלי) השאלה שלי היא: כמה מפתח צריך לדרוש על דבר כזה? + - והאם הנושא לא מסוכן לגנבת רעיון? אם אתם צריכים עוד פרטים בשביל לדעת מחיר + - תשאלו ..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט לילד בן 6 בתקציב של 600 - 800 ש״ח מהארץ ולא מחו׳׳ל טאבלט מבוסס אנדרואיד שיאפשר להוריד ולשחק במשחקים מ Google Play ( עם גרסת אנדרואיד עדכנית ) ולצפות בסרטים אשמח להמלצות מאנשים שקנו או שמעו על טאבלטים מתאימים בתקציב הזה תודה ושבוע טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר גלקסי 2. כחלק מהעבודה שלי אני משמיעה קבצי מוסיקה מתוך מאגר מוסיקה דרך המדיה פלייר בלפטופ קטן. אני מעוניינת להשתמש בגלקסי כבגיבוי לבנייה ועבודה עם קבצי מוסיקה ומאגר מוסיקה, במקרה והמחשב שלי מתקלקל. אם כן, האם יש תוכנה כמו מדיה פלייר או איטיונס שאפשר לעבוד אתה בצורה קלה, מסודרת ומקצועית ??
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש מצב בבקשה לתרגום או הסבר כולשהו איך להתקין את 2 ההורדות הראשונות באתר : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלישיית מכשירי Galaxy S20, ואולי גם מכשיר מתקפל חדש, עתידים לככב באירוע ה-Unpacked הגדול הבא שמקבל תאריך כעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המכשיר הישן שלי נוקיה 6085 התחיל לעשות בעיות (המסך מפסיק לעבוד שניה אחרי שפותחים אותו). אני רוצה מכשיר חדש. בעיקרון יש לי כמה דרישות ועדיפות אחת עדיפות: מכשיר של נוקיה דרישות: - מכשיר עם 1000 זיכרונות ומעלה (המכשירים ששומרים על זה בזיכרון הרגיל כמובן עדיפים, נראה לי שאפשר להכניס את כל המדינה ב 8MB) - המכשיר מסתנכרן עם OUTLOOK - ספיקר חזק - 0 תקלות (מבחינתי, אם יש אותו למישהו 4 חודשים ומעלה והוא לא הצריך RESTART או משהו דומה זה בסדר) אני מודה לכם על העזרה מראש. רמת התקלות מאוד חשובה לי. אם אין ברירה אני אקח אפילו נוקיה 6086 (דומה למה שיש לי עם שידרוג קטן) בעיקרון התוכנית לא חשובה. אני עם קו מהעבודה אבל בגלל שאני לא אוהב את המכשירים המוצעים אני קונה מכשיר לבד.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
החידוש התורן בסדרת מכשירי הביניים המצליחה עשוי להיות תמיכה בטעינה מהירה באופן קיצוני, שתגרום אפילו למכשירי דגל של כמה יצרניות מתחרות להרגיש כמו חדשות ישנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי הביניים של סמסונג עבור שנת 2022 מתקרבים - והפעם אנחנו מקווים לראות רק את מהדורות ה-5G הבכירות בשוק המקומי שלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום חברים, בתקופה האחרונה אני מחפש טאבלט לאימי כתחליף לקורא הספרים הישן שלה. אחרי קצת מחשבה ולאחר שראיתי שאבא שלי מרוצה מה-nexus7 שקניתי לו שנה שעברה, החלטתי שטאבלט 7' יהיה חלופה טובה. אחרי חיפוש קצר והשוואה של דגמים שונים מצאתי את הדגם הנ"ל שנמכר באמאזון ב~166$ (625 ש"ח) לאחר משלוח ומיסים (אמאזון שולחים לארץ וגובים מע"מ מראש לפי הבנתי). בארץ הדגם נמכר בסביבות 750 ש"ח. לשאלתי: - האם למישהו יש נסיון עם רכישת טאבלטים/סלולר מאמאזון (כאשר אמאזון הם המוכרים בעצמם)? - מהו זמן המשלוח בפועל? - האם לדעתכם כדאי לוותר על אחריות בהפרש של 125 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מניסיוני עם הטאצ' אם לא שומרים על האייפוד [אני] הצד האחורי שלו נשרט בצורה מחרידה. אז חשבתי לקנות כיסוי. זה יכול ליהות סיליקון/פלסטיק מה שאתה רוצים. חובה שיתאים לאייפוד קלאסיק 120GB.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אין צורך לנעול את הנושא, אני רוצה את זה למטרות ביטחון אישי. חשוב לי בעיקר שזה יוכל לשדר למישהו שאני יקבע את המיקום שלי ושהתוכנה תעבוד ברקע. אם לא שמעתם על דבר כזה אשמח אם תפנו אותי למקום שאני יוכל למצוא בו את זה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן קניתי את הD800 עוד באוקטובר (AT&T), ומאז שמתי לב שמדי פעם כאשר אני לוחץ על על שורה מסוימת במסך העליון, המכשיר לא מגיב כלל ללחיצות שלי (ספציפית מדובר על השורה שבה ניתן לכוון את הבהירות). לאחרונה, כשהמכשיר מגיע לרמת סוללה של בין 15-20 אחוז אי אפשר לעבוד איתו כלל- הוא פשוט לוחץ על אותה השורה שלא מגיבה למגע באופן אקראי וזה פותח כל מיני אפליקציות. עדכנתי לCLOUDYG3 והבעיה לא השתנתה, מה שמוביל אותי לחשוב שמדובר בבעיה חומרתית. אחריות לא באה בחשבון כי לפי דברי המוכר בחוזה האחריות של היבואן מצוין באותיות קטנות שעל כל בעיית טאץ' היבואן לא אחראי (אינעל דודה שלהם) והמכשיר ייוחס כמכשיר שנפל\נשבר. מיותר לציין שהמכשיר שמור במצב מצוין בלי שריטה ושהבעיה הופיעה מהיום הראשון. אני י…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי שתי שאלות. נתחיל בראשונה, יש לי את הפלאפון Nokia 6120 Classic שהוא סימביאני (S60). רציתי לדעת מה התוכנות המומלצות וגם איזה גרסא הכי טובה ומה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו למכשיר יותר טוב ? (כרגע הוא עם Firmware סטוק של אורנג'). תודה לעוזרים :] שאלה שנייה, בקשר ליציאה באייפוד. לחבר שלי יש iPod Video דור חמישי 30GB, והיציאה של האוזניות שלו נדפקה. אני יודע שיש דבר כזה שמחברים לחיבור USB וזה נותן יציאה נוספת לאוזניות. רציתי לדעת כמה דבר כזה עולה והאם זה שווה את זה? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איך הנגן הזה בהשוואה לדגמים של סאנדיסק וכדומה? והאם אפשר בנגן לפתוח כל מיני תיקיות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat=
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-