עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הסינית מחליטה להחיות את אחד מדגמי הביניים המוצלחים ביותר שלה מהעבר באמצעות מהדורה מחודשת ומותאמת ל-2021לכתבה

2. דגם ביניים מחוזק חדש נוסף של היצרנית כולל שבב עיבוד טרי תומך 5G וטעינה מהירה במיוחד עבור הסוללה שבפנים, אך גם מסך ומערך צילום מרשימים פחות מאלו שבגרסה אשר נחתה כבר בארץ תחת אותו שם - כך שנותר רק לתהות האם ומתי נראה שילוב של כל המאפיינים הטובים ביותר בתוך מוצר משתלם אחדלכתבה

3. חדש על המדפים: מצד אחד אנחנו מקבלים דגם 5G תקציבי נוסף - ומהצד השני את ספינת הדגל הראשונה של היצרנית הסינית הפופולרית לשנת 2021לכתבה

4. מהדורת ה-Core Edition החדשה של מותג הביניים הצומח מ-OnePlus מחפשת לעצמה נקודת אמצע נוחה בין ה-Nord הראשון לשמו לבין ה-Nord N10 5Gלכתבה

5. 3,700 שקלים עד 4,200 שקלים יעניקו לכם גישה לפיסת הטכנולוגיה המתקדמת ביותר של היצרנית הסינית המצליחהלכתבה

6. מכשיר הדגל הספורטיבי של המותג הסיני מקבל הכרזה רשמית עבור מדינות אירופה עם מחירים תחרותיים מאוד - בעיקר במסגרת מכירת הבזק ההתחלתיתלכתבה

7. שרשרת ההשקות של Xiaomi ומותג המשנה שלה לא מציגה שום רמזים להפוגה - הגרסה הבינלאומית עבור Redmi Note 10 Pro הסיני נראית קרובה מאוד לאחר תיעוד מביקור ברשות ה-FCCלכתבה

8. אחרי שרשרת השקות במסגרת משפחת ה-Galaxy A שלה, מגיע גם תורה של משפחת Galaxy M להשתדרג לכתבה

9. תדר מירבי שנוגע ברף של 3GHz לליבה הבכירה וביצועי בינה מלאכותית טובים יותר - זה כנראה יהיה השבב המתקדם ביותר מבית קוואלקום להמשך שנת 2021לכתבה

10. התאום המוזל של ה-OnePlus Nord מגיע לסיבוב הופעות מקומי, זמן קצר מאוד אחרי ההשקה העולמית הראשוניתלכתבה

11. שיתוף הפעולה של סמסונג עם מפתחת השבבים האדומה ליצירת ליבות גראפיות אישיות מתחיל לתת אותותיולכתבה

12. מחשב נייד עם RTX 3080 ומסך בתדר 300Hz הוא בהחלט לא דבר נפוץ, אך GIGABYTE אוהבת לנפץ שגרה עם מוצרים מהסוג הזה - בואו לראות את ה-AORUS 17G בפעולהלכתבה

13. הדור השני של המהדורות המוזלות עבור מכשירי הדגל מבית סמסונג נראה בדרך הבטוחה לחשיפה רשמית קרובה, עם אפשרות לשימוש בשבבי Exynos בשל המחסור אצל Qualcommלכתבה

14. Started by ziko,

היי שלום לכולם מתכנן לקנות Oneplus 8 pro באילת שבוע הבא לפי בדיקה ב GSMarena הוא תומך ב 5G אך לא הבנתי אם יש את כל רצועות התדרים שמשתמשים בארץ לא הבנתי מהמפעילים בארץ פרטנר , סלקום ,פלאפון האם הם תומכים מקבל מענה מבוטים האם מישהוא התנסה עם המכשיר בדור 5 ובאיזו רשת נא עזרתכם המהירה תודה צביקה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  15. דגם בכיר בסדרה ייחודית למדי של היצרנית הטאיוואנית זמין כעת לרכישה באמאזון במחיר מעניין מאודלכתבה

16. אני לא יודע אם זה המקום, כי זה כנראה ענייני רשתות, אבל המייל של המשרד שלי "מתארח" אם זו המילה, ב- Tranzila. עד לפני כמה חודשים היה לי נוט 20 אולטרא והכל היה עשר עם אותה כתובת, אותה סיסמא ואותו הכל. החלפתי לפני חודשיים שלושה ל-S21 אולטרא, הגדרתי הכל מחדש ורציתי גם את האאוטלוק ומפה כלום לא עבד. פניתי לתמיכה שלהם המון פעמים, ניסו הגדרה כזו, הגדרה אחרת, שרת כזה ושרת אחר וכלום. לבסוף הם החליטו שכנראה מיקרוסופט לא תומכים יותר בשירות\שרת שלהם או משהו כזה. לי נשמע קצת לא הגיוני.. אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. השקה רשמית לדגם ה-Realme GT ממצה את הפוטנציאל הגלום בו - שהופך אותו לזול ביותר בנוף המקומי עם שבב הדגל המודרני מבית קוואלקוםלכתבה

18. דגם הביניים הבכיר הבא מבית OnePlus מאמץ מצלמה וטעינה של מכשירי דגל על מנת לגרום למתחרים הרבים שלו להזיעלכתבה

19. Started by israelisraeli,

מי שמשתמש בonenote בטח ניסה להתקין APK לאנדרואיד וגילה שאין תמיכה לrtl, וממש חבל כי זו תוכנה מעולה בסך הכל... עכשיו חשבתי לעצמי: יכול להיות שאפשר לערוך את האפליקיצייה בדרך כלשהי כדי להוסיף תמיכה ידנית? דרך xposed אולי? אשמח לרעיונות

20. אני מעוניין לקנות לראשונה טאבלט, אך נושא בחירת מערכת ההפעלה מאוד מעסיק אותי. ההתלבטות נובעת משיקולים מאוד מסוימים: אני מעוניין שכל מה שעובד במחשב שלי (עם מערכת הפעלה Windows 7) יעבוד גם בטאבלט, ולכן הנטיה שלי היא לכיוון טאבלט עם Windows. אני אתן שתי דוגמאות חשובות: 1. אני מכין הרבה דברים ב- Excel, ולצערי רק ה- Office של Microsoft מפעיל את הקבצים האלה כמו שצריך. נסיונות הפעלה באפליקציות של אנדרואיד למשל הניבו תוצאות מאכזבות (הכל משתבש). 2. אני מתכנת בסביבת Microsoft .NET ומעוניין שהתוכנות שאני מכין יפעלו גם בטאבלט. האם יש בסיס להתלבטות הזו? האם יש טעם בכלל לחשוב על מערכת הפעלה שהיא לא Windows? האם כל Windows על טאבלט יעשה את העבודה נאמנה?

21. אני יכול לחבר את השלט XBOX 360 לNEXUS 7 2013 שלי דרך המיקרו USB עם מתאם לUSB וזה עובד חלק. אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק עם שני שלטים על הNEXUS 7 והאם אפשר גם לחבר במקביל את הNEXUS 7 למסך הטלווזיה דרך הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, הווייז נעלם מפעם לפעם (נדלקת נורית אדומה) כפי הנראה מנפילות בקליטת הGPS. 2 מעבדות בדקו, הודיעו שכל הרכיבים תקינים ואינם מוצאים תקלה. האם יש למישהו רעיון לפתרון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  23. שלום, לאחרונה רכשתי מכשיר minix-8h plus הוא פעל כמה ימים ואז התחיל לעשות בעיות. יצרתי קשר עם המוכר באיביי והוא שלח לי יחידה חדשה שעובדת. אז עכשיו המצב הוא שיש לי יחידה אחת תקולה בבית (חדשה) ואני מנסה להבין מה לא בסדר איה ואולי על הדרך להרוויח עוד סטרימר לחדר. אז נברתי קצת בפורום של האתר ששלהם ולא מצאתי הרבה דיונים בנושא וכשכתבתי להם על המקרה שלי הם אמרו שכנראה צריך להחזיר את היחידה (לפני שקיבלתי את החדשה). בקיצור, מה שניסיתי לעשות עד עכשיו הם עדכוני תוכנה למכשיר (דרך flash). עדכונים רשמיים מהאתר. ופתחתי את הקופסא כדי לנסות לראות אולי יש משהו שנראה לעין.....המכשיר נדלק ורץ למשך כמה דקות (רנדומלי) ואז מגיעה הודעת שגיאה (בתמונה). כל זה חוזר חלילה...יש למישהו רעיונות?[ATTAC…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shahar75,

אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים