גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מיו 550L ולכל מי שרוצה לדעת אני מרוצה מהמכשיר מאוד. באמת שאין לי משהו שלילי להגיד עליו. עכשיו לבעיה שלי. בעבר התקנתי את התוכנה FREEMAP והסרתי אותה לאחר כמה ימים. ומאז בכל סינכרון הוא מנסה להפעיל אותה. חוץ מברגיסטרי של המכשיר שאין לי מושג איך לגשת אליה אין יותר שום זכר לתוכנה הסוררת. מה עושים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את ה SE750i או את ה NOKIA 6131. חיפשתי פלאפון שיש לו כרטיס זיכרון, ואלו היחידים במחיר נורמלי שמצאתי עם כרטיס זיכרון שהם לא דור שלישי. שאלה ראשונה אם מישהו מכיר פלאפונים אחרים באורנג' (או בכלל) שיש להם כרטיס זיכרו והם ןיותר זולים, אבל לא דור שלישי שאלה שנייה נובעת מזה שהפלאפונים עולים בערך 1500...אז החלטתי לחפש יש שנייה ומצאתי דברים זולים ב-500 עד 800 ש"ח. השאלה מה אני אמור לבדוק כשאני קונה שנייה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
כמה חודשים אחרי ה-Galaxy Fold המעודכן יגיע אלינו גם מוצר הדגל החדשני של היצרנית הסינית - ויש אפילו תוכניות ליורש באופק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי די הרבה כסף ... ובא לי לקנות משהו חחחח אני ילד של מוזיקה בעיקר אבל יש לי לדעתי הכול (מוניטורים-רמקולים ב3 וחצי אלף,כרטיס קול ב4 אלף שקל ואוזניות ב500 שקל ) אז לא יודע מה לקנות אגב אאאם המפרט של המחשב שלי +הציוד: מוניטורים-KRK Rokit 6 כרטיס קול-TC Electronic Konnekt 24D אוזניות -Sennheiser HD200 מקלדת שליטה-E-MU XBoard 61 מחשב : מעבד-AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח אם-DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח חיצוני-WD My Book 500GB USB&eSATA זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO לא יודע בקיצור תעזרו לי ,אני אוהב גם דברים מאגנבים חחח תודה!
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מדבר על הI9000 הBT לא נדלק(והאפשרויות בתפריט פשוט נשארות) ורק לאחר הפעלה מחדש ניתן להפעילו, קורה אחת לכמה ימים.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי חברים. אציין קודם כל כי ניסיתי את כל החברות הסלולריות. מלבד סלקום באף אחת כמעט ואין קליטה בבית. למה אני לא עובר לסלקום? אני חיייל שנמצא רק ארבע הימים בבית מתוך 17. בבסיס אין להם קליטה. ובנוסף אין להם חבילה של 5 ג'יגה גלישה. איזה פתרונות יש? מגדיל טווח? אנטנה סלולרית בבית? אולי מכשיר שיעביר שיחות מהנייד למחשב? (סקייפ- יש אופציה כזאת? אין קו נייח בבית). תודה, אביב.
-
- 7 תגובות
- 51.7k צפיות
-
-
משחקים בסגנון של סוניק שיכולים אולי לשפר את הריכוז... תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כי אני לא יודע מה איתם קיימים פשטו רגל לא פשטו
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עם CM11 . היו לי בעיות של התחברות ל-WIFI אז ניסיתי להחליף מודם עם ODIN המודם הוחלף וגם מספר פעמים אבל עכשיו יש לי בעיה קשה שהוא לא מצליח לחייג לפלאפון וגם מראה מסך שחור בזמן החיוג. עשיתי כמה פעמים מחיקה והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא עוברת. אם מישהו יכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר ההכרזה עם ה-Dimensity 9000 הבכיר בתהליך ייצור חדש לגמרי - מגיעות שמועות על אחד מדגמי הביניים שילווה אותו ויבוסס על תהליך הייצור המוביל הנוכחי בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 1 follower
-
-
ערוץ ה-YouTube המפורסם JerryRigEverything מתעד את החוליה החלשה ביותר, תרתי משמע, בדגם הדגל החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
- 1 follower
-
-
תכננתי לקנות השבוע פלאפון חדש אבל חבר אמר לי שבעוד חודשיים בערך מוזילים איזשהו מס ואז אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים מישהו שמע על הדבר הזה ויכול לתת לי מידע על זה?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני מתעניין לגבי סלולרי של נוקיה לאבא שלי במחיר זול (200-400 ש"ח מקסימום) תכונות: - מקשים רגילים (לא טאצ') - מבנה רגיל או צדפה - עמיד לזעזועים שלא יתפרק בקלות - מסך כמה שיותר עמיד שלא ייהרס/יישבר בקלות - אטום כמה שאפשר נגד מים (בגלל ההזעה) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני לקוח דיי מרוצה של גולן טלקום. אבל יש לי בעיה אחת - כל השיחות שלי, לכל החברות, בכל יום ובכל שעה, באופן שיטתי וקבוע - תמיד ללא יוצא מין הכלל - מתנתקות אחרי בדיוק 60-62 דקות, בצורה יזומה ע"י גולן טלקום בעצמם, בלי שום קשר לבעיות קליטה או משהו בסגנון. אני יודע שזה לא רק אצלי אלא אצל כל הלקוחות שלהם, ראיתי שזה ככה גם אצל חברים שלי שבגולן טלקום וקראתי בפייסבוק על עוד לקוחות רבים שמתלוננים על אותו דבר. כשהתלוננתי על זה בפייסבוק אף אחד לא התייחס. אז החלטתי לפנות אליהם באימייל וזאת התגובה שקיבלתי - תגובה שבה הם מאשרים שזה אכן המצב: בהסכם השירות שלהם שמופיע באתר, זה אכן קיים בסעיף 47: אני נמצא בגולן טלקום מטעמי עיקרון אפילו שיש הצעות זולות ומשתלמות יותר (למשל 012 שגם ז…
-
- 92 תגובות
- 58.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה שבועות קניתי נגן D2. קניתי אותו אחרי שקראתי לא מעט חוות דעת עליו ועל זמן הסוללה העצום שלו. כמובן שטענתי את המכשיר לפני השימוש הראשון. אחרי כמה ימים היה נדמה לי שהסוללה נגמרת מהר מדי וכדי לבדוק, פרקתי את הסוללה לגמרי, הטענתי מחדש והשמעתי ברצף את השירים. לא נגעתי במסך והווליום על מספר 7 (!) בלבד ( מגיע עד 40 או 50 ). אחרי כ-30 שעות הסוללה התרוקנה. בנגן מותקנים שירים ב-MP3 בקידוד סטנדרטי. מסרתי את המכשיר למעבדה ואחרי שבועיים, הם מוסרים שאחרי בדיקה, המכשיר נמצא תקין. מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח לקבל עיצות או הבהרות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הינה אחד מהמסכי מגע: http://www.portable.co.il/Product.asp?productid=91 והינה עוד אחד שניראה לי דיי רציני: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=593157# וחשבתי אולי על הsandisk sansa e250: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה אתם ממליצים? תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כותרת. זה השיקול היחיד שלי לאחד קריאת ביקורות עליו האם לקנות אותו או לא [32 ג"ב]. לפי הבנתי יש לו צ'יפ דאק של אולפסון איכותי מאוד, דבר שהעלה דרסטית את איכות השמע בטאץ' - מה שהופך אותו למאוד אטרקטיבי. [לפי אנשים רבים כולל האד-פי איכות הסאונד של הטאץ' החדש משתווה ל-סנסה קליפ|קואון די-2|סדרת אס של סוני|סוני איי-829 ועוד רבים נחשבים אחרים].
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטאבלט שישמש אותי כמחברת במהלך התואר שלי. חשוב לי שהוא לא יתקלקל או יהפוך איטי ומסורבל תוך שנה, אלא שיחזיק 3-4 שנים (עד כמה שאפשר כמובן). עוד דבר קריטי הוא Stylus. מאוד חשוב שיתאים לו עט דק כמה שיותר ומדוייק שיוכל לדמות כתיבה עם עט על מחברת בצורה הטובה ביותר. צריך לעלות עד 1500 שקלים, ומסך בגודל 10.1 אינטצ' לפחות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום =]] יש ברשותי K610I ונתקלתי במספר בעיות: איך אני עושה שלט רחוק איך אני עושה את כל השטויות האלו שאני שולט עם הפלאפון על דברים כמו טולוויזיה מחשב ושאר השטויות.. איך אני מכניס קובץ MP4 רגיל והאם חייב שזה יהיה קובץ 3GP? איך אני מגיע לאימיול ומוריד דברים ואותו דבר לגביי האייסיקיו? איך שם משחקים בפלאפון מהמחשב לפלא בתור איזה קובץ אני צריך לשים תודה רבה! שאני מפעיל בלוטוס וששולחים לי משהו אני יכול לעשות מזער לאחר שאני ממזער איך אני מחזיר את זה? אממ זהו נכון לעכשיו זהו אם יהיה דברים אני אערוך דיון זה. תודהההההה מראש! :yelclap: :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מתלבט מה כדאי לקנות. יש לי יד גדולה אני משחק במחשב אבל לא גיימר רציני אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחד ומה ההבדלים בניהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל אם להתקין למישהו רום חדש והמכשיר שלו נקנה מחברה סלולרית. הוא לא מבין בעניין הזה ואני חושש שאם תהיה לו בעיה הוא יפנה אליהם ולא ישרתו אותו. האם החברות באמת בודקות את זה ומסירות אחריות? או שיש מקרים שלא משנה להם?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך לעזאזל אין עדיין עידכון מאז 6.60 כאשר בחול הם הגיעו כבר ל 9+???? נגיד יש אצלי באג בטלפון שכאשר אני מפעיל וידיאו בפעם הראשונה הפלפון מדליק את עצמו מחדש... אני בטוח שאפשר לעשות עוד הרבה שיפורים אולי מישהו מקיר קושחה בקוד פתוח לטלפון הזה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי SONY ERICSON K610I הוא של אורנג ויש לי כרטיס של סלקום היתי רוצה לדעת איך לפרוץ את הפלאפון לסלקום
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. מישהו יכול להמליץ על אוזניות טובות לנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-