עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני לקוח דיי מרוצה של גולן טלקום. אבל יש לי בעיה אחת - כל השיחות שלי, לכל החברות, בכל יום ובכל שעה, באופן שיטתי וקבוע - תמיד ללא יוצא מין הכלל - מתנתקות אחרי בדיוק 60-62 דקות, בצורה יזומה ע"י גולן טלקום בעצמם, בלי שום קשר לבעיות קליטה או משהו בסגנון. אני יודע שזה לא רק אצלי אלא אצל כל הלקוחות שלהם, ראיתי שזה ככה גם אצל חברים שלי שבגולן טלקום וקראתי בפייסבוק על עוד לקוחות רבים שמתלוננים על אותו דבר. כשהתלוננתי על זה בפייסבוק אף אחד לא התייחס. אז החלטתי לפנות אליהם באימייל וזאת התגובה שקיבלתי - תגובה שבה הם מאשרים שזה אכן המצב: בהסכם השירות שלהם שמופיע באתר, זה אכן קיים בסעיף 47: אני נמצא בגולן טלקום מטעמי עיקרון אפילו שיש הצעות זולות ומשתלמות יותר (למשל 012 שגם ז…

2. Started by do_k,

לפני כמה שבועות קניתי נגן D2. קניתי אותו אחרי שקראתי לא מעט חוות דעת עליו ועל זמן הסוללה העצום שלו. כמובן שטענתי את המכשיר לפני השימוש הראשון. אחרי כמה ימים היה נדמה לי שהסוללה נגמרת מהר מדי וכדי לבדוק, פרקתי את הסוללה לגמרי, הטענתי מחדש והשמעתי ברצף את השירים. לא נגעתי במסך והווליום על מספר 7 (!) בלבד ( מגיע עד 40 או 50 ). אחרי כ-30 שעות הסוללה התרוקנה. בנגן מותקנים שירים ב-MP3 בקידוד סטנדרטי. מסרתי את המכשיר למעבדה ואחרי שבועיים, הם מוסרים שאחרי בדיקה, המכשיר נמצא תקין. מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח לקבל עיצות או הבהרות.. תודה

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  3. הינה אחד מהמסכי מגע: http://www.portable.co.il/Product.asp?productid=91 והינה עוד אחד שניראה לי דיי רציני: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=593157# וחשבתי אולי על הsandisk sansa e250: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה אתם ממליצים? תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  4. כותרת. זה השיקול היחיד שלי לאחד קריאת ביקורות עליו האם לקנות אותו או לא [32 ג"ב]. לפי הבנתי יש לו צ'יפ דאק של אולפסון איכותי מאוד, דבר שהעלה דרסטית את איכות השמע בטאץ' - מה שהופך אותו למאוד אטרקטיבי. [לפי אנשים רבים כולל האד-פי איכות הסאונד של הטאץ' החדש משתווה ל-סנסה קליפ|קואון די-2|סדרת אס של סוני|סוני איי-829 ועוד רבים נחשבים אחרים].

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה לטאבלט שישמש אותי כמחברת במהלך התואר שלי. חשוב לי שהוא לא יתקלקל או יהפוך איטי ומסורבל תוך שנה, אלא שיחזיק 3-4 שנים (עד כמה שאפשר כמובן). עוד דבר קריטי הוא Stylus. מאוד חשוב שיתאים לו עט דק כמה שיותר ומדוייק שיוכל לדמות כתיבה עם עט על מחברת בצורה הטובה ביותר. צריך לעלות עד 1500 שקלים, ומסך בגודל 10.1 אינטצ' לפחות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

שלום =]] יש ברשותי K610I ונתקלתי במספר בעיות: איך אני עושה שלט רחוק איך אני עושה את כל השטויות האלו שאני שולט עם הפלאפון על דברים כמו טולוויזיה מחשב ושאר השטויות.. איך אני מכניס קובץ MP4 רגיל והאם חייב שזה יהיה קובץ 3GP? איך אני מגיע לאימיול ומוריד דברים ואותו דבר לגביי האייסיקיו? איך שם משחקים בפלאפון מהמחשב לפלא בתור איזה קובץ אני צריך לשים תודה רבה! שאני מפעיל בלוטוס וששולחים לי משהו אני יכול לעשות מזער לאחר שאני ממזער איך אני מחזיר את זה? אממ זהו נכון לעכשיו זהו אם יהיה דברים אני אערוך דיון זה. תודהההההה מראש! :yelclap: :yelclap:

7. Started by Rondh,

מתלבט מה כדאי לקנות. יש לי יד גדולה אני משחק במחשב אבל לא גיימר רציני אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחד ומה ההבדלים בניהם תודה מראש

8. אני שוקל אם להתקין למישהו רום חדש והמכשיר שלו נקנה מחברה סלולרית. הוא לא מבין בעניין הזה ואני חושש שאם תהיה לו בעיה הוא יפנה אליהם ולא ישרתו אותו. האם החברות באמת בודקות את זה ומסירות אחריות? או שיש מקרים שלא משנה להם?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. איך לעזאזל אין עדיין עידכון מאז 6.60 כאשר בחול הם הגיעו כבר ל 9+???? נגיד יש אצלי באג בטלפון שכאשר אני מפעיל וידיאו בפעם הראשונה הפלפון מדליק את עצמו מחדש... אני בטוח שאפשר לעשות עוד הרבה שיפורים אולי מישהו מקיר קושחה בקוד פתוח לטלפון הזה?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by AVISHAI12,

יש לי SONY ERICSON K610I הוא של אורנג ויש לי כרטיס של סלקום היתי רוצה לדעת איך לפרוץ את הפלאפון לסלקום

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gman_il,

שלום חברים. מישהו יכול להמליץ על אוזניות טובות לנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by gadget man,

שלום לכולם, אשמח לשתף אותכם בסקירה קצרה שהכנתי למכשיר החדש ASUS Zenfone 2. תרגישו חופשי לצפות או להגיב ואפילו לשתף , מקווה שתהנו : https://youtu.be/yB9CdpTpcGU

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. נינטנדו חושפת את הצעד הגדול הראשון שלה בעולם המכשירים החכמים: Pokemon Go, שיאפשר לכם לתפוס ולאסוף את מפלצות הכיס בעולם האמיתי שסביבכם לכתבה: http://hwzone.co.il/חלום-הילדות-מתגשם-בקרוב-נוכל-לתפוס-פוק/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היצרנית הסינית מציגה סמארטפון שמזכיר לנו מאוד את ה-Zenfone 2 Laser, אך גם מחליף את הגוף הפלסטיקי במתכת בוהקת ומעוגלת לכתבה: http://hwzone.co.il/מתי-בישראל-ה-huawei-g7-plus-הוא-מכשיר-ביניים-יוקרת/

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. שלום! אני מאד רוצה לקנות את האייפון 4 (כמובן סים פרי ואת הגרסא של ה32 ג'יגה בצבע לבן) רק חבל שהוא עולה בארץ בסביבות ה 5.5 אלף שקל. אני שם לב שהמחירים באירופה של האייפון הוא בסביבות ה 600-700 דולר.. שבחישוב קל יוצא 2500 שקל +\- אז חשבתי פשוט, למה לא "לקפוץ" לאירופה, לקנות איזה כרטיס טיסה ליעד באירופה נגיד יעלה לי 300-400 דולר.. שזה במקסימום 1200 שקל. אז ביחד יוצא לי 3700 שקל בחישוב גס. ואז לחסוך בקירוב 2000 שקל. מה שכן, אני צריך להכיר חנויות שמוכרות את המכשיר כמובן חשוב שהחנות תהיה אמינה, ושהיא תהיה ביעד כמה שיותר זול (מבחינת כרטיס טיסה) כן זה אולי ישמע משוגע, אני רוצה לטוס ליום אחד ליעד באירופה שאני מקווה שתעזרו לי למצא אותו. ולחזור יום למחרת עם האייפון. התוכלו …

• 81 תגובות
    • 9.8k צפיות
  16. Started by זודיאק,

הי אני זקוקה להמלצה חמה על MP שהבטריה שלו תחזיק מספר שעות לא מבוטל ( 10 ?? ) לגבי איחסון אני יכולה להסתפק ב-6GB תודה

17. Started by mayali,

נגיד אני קונה טלפון מחול,איזה דברים כדאי שאדע? כמה עולה לי להוסיף עברית למכשיר? האם הוא יהיה טוב לארץ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by SilentBob,

צמד מכשירי הדגל החדשים נחתו בחנויות בארץ, עם הפרש של כמעט 1,000 שקלים במחירים ביניהם כעת, לאחר מספר שבועות של המתנה – נראה כי ניתן להכריז על כך שכל מכשירי הדגל החכמים לשנת 2016 מהיצרניות הבולטות זמינים לרכישה כאן בארץ הקודש, וזה קורה בשל נחיתתם הרשמית של ה-HTC 10 וה-Huawei P9. הסמארטפון החדש של HTC, שמציע מסך QHD בגודל 5.2 אינץ', שבב Snapdragon 820, זכרון RAM של 4GB, נפח אחסון של 32GB ומצלמת 12 מגה פיקסל ראשית מבוססת חיישן של סוני, נמכר בארץ נכון לעכשיו דרך היבואן הרשמי טאץ' גרופ במחיר שמתחיל ב-3,525 ש"ח וכולל שנתיים אחריות. הדגם מוצע ברשתות 'KSP' ו-'Ivory' באותו המחיר, וראוי לציין כי שתיהן מאפשרות לרכוש אותו גם בחנויות שלהן באילת, במחיר מוזל שאינו כולל מע"מ ועו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Gimel,

שלום. לחבר שלי יש בלקבארי ומאז שהפנתי את המיילים שלו ל-GMAIL לסינון ספאם ושיניתי את הגדרות המכשיר שימשוך מיילים משם, הוא לא מצליח למחוק הודעות מהמכשיר. מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  20. הרבה אנשים נמנעו מקנייה של H10 אמריקאי בשל חוסר היותו ככונן נייד או דיסק און קי בשל התקנות האמריקאיות נגד פיראטיות. להלן אביא מספר שלבים שבעזרתם אפשר להפוך את ה-H10 האמריקאי לאירופאי ולהשתמש בו כדיסק און קי. לפני שהתחיל בהסברים של הפיכת המכשיר ברצוני לציין אתה חסרונותיו ויתרונותיו של הפיכת המכשיר מאמריקאי לאירופאי. יתרונות: 1. האפשרות להשתמש במכשיר כדיסק און קי. 2. האפשרות להשתמש במכשיר בעזרת תוכנת ה-iRiver+. 3. ההפיכה מתקנת את הדיסטורשן בעת השימוש ב-EQ (אקולייזר). חסרונות: 1. בעקבות ההפיכה המכשיר ירוץ לאט יותר. 2. אנשים מעטים גם איבדו את ה-settings שלהם כאשר עברו לפירמוור אירופאי. * התקנת הפירמוור האירופאי והפיכת המכשיר לאירופאי היא על אחריות המשתמש בלבד. * אין אנו אחראי…

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. אני רוצה להשתמש ב2 סימים של רשתות שונות. במקביל או לא במקביל, מה שחשוב הוא שאני לא רוצה לחתוך את הסימים. יש למישהו מידע בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by boazj,

הי, לאור העבודה שהבטחתי לשדרג את אשתי וילדי לטלפון חכם, מדובר בהוצאה רצינית. רוצה להגביל את המחיר ל 1000 ש"ח עדיף פחות (לכל מכשיר). מתלבט בין ה extremer שצריך להגיע לבאג, לבין טלפוניים סיניים במחיר דומה או נמוך יותר. יש את ה Newman שמישהו כבר שאל עליו. מהסתכלות בפורומים נוספים ראיתי המלצות גם על Jiayu G3 או G2 אם אני רוצה לחסוך עוד או יצרן סיני אחר בשם ZOPO. חבר אחר המליץ על זה http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14692-mtk6577-star-9300.html בגדול מחפש טלפון עד גודל 5" מעדיף סביב 4.5 " , שיכנס בקלות בכיסים של הילדים. כמובן שלא מדובר בפלאפון שהוא המילה האחרונה, אבל משהו ברמה של ה S1 שיש לי, עם מסך סביר, ואמינות טובה (זו של ה S1 שלי היא ככה ככה ) יספיק. אשמח להמלצ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. לאחרונה שמעתי על האפליקציה tasker שמאפשרת לי לבצע המון פעולות שימושיות במכשיר כמו הדלקת הWIFI שאני מגיע הביתה וכל מיני דברים שימושיים. התקנתי את האפליקציה אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשתמש בה. ראיתי בפורום שיש אשכול על האפליקציה עם פרופילים אבל עדיין לא הסתדרתי. אני מחפש מדריך פשוט וקל למתחילים שיסביר איך עושים פעולות בסיסיות באפליקציה הזאת. 2. אני מחפש אפליקציה שבה אני יוכל לכתוב את מערכת השעות שלי, שיעורי בית, לוח מבחנים וכל מיני דברים ששימושיים בשבילי בתור סטודנט. 3. התקנתי את האפליקציה GOTYA שמזהה אם מישהו ניסה להיכנס לפלאפון שלי. האם האפליקציה חייבת להישאר דלוקה כל הזמן והאם האינטרנט חייב להיות דלוק כל הזמן? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by noodle,

יצא מוד שמעניק ל-Galaxy s2 את הפיצ'ר של המסך המפוצל כמו בנוט 2 ובגלקסי 3. הנה הקישור http://www.addictivetips.com/android/how-to-get-the-note-ii-multi-window-feature-on-galaxy-s2-i9100/ והנה השירשור ב-XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006684 תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.