גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעונין לרכוש סמארטפון עד סכום של 1400 בערך .לא רוצה מסך גדול. הציעו לי שלושה דגמים כרגע הייתי שמח לשמוע את דעתכם.מה יותר כדאי מבחינת מפרט ? Lg g4 beat עולה בסביבות ה 1300 או Samsung galaxy E5 בסביבות ה 1000 או Lg g2 יד שניה כמו חדש ב 1000 יש לכם הצעות אחרות?? אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני גר בקיבוץ ולקיבוץ יש מעין הסכם עם אורנג'. אני כחבר קיבוץ חתום גם על ההסכם הזה. לאחרונה ביררתי כמה יעלה לי לצאת מהחברה, ונאמר לי ש-4000 ש"ח!!!! נותר לי לשלם עוד 3000 ש"ח על המכשיר שאני מקבל את זה, והקנס הוא קנס של 1000 שקל! יש לי את העסקה הזאת(חרא עסקה) רק 10 חודש, כלומר שהעסקה נחתמה לאחר 11.11.11 שמאז אסור לתת קנסות. למישהו יש מושג למה זה ואיך אני יכול לפתור את זה?
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי k610i והזום בו ממש ממש קטן. יש איזשהי תוכנה שמאפשרת הוספה של זום לפלאפון? :\
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך להפוך הקלטה באייפון 4S לשיר כדאי שאני יוכל לשים אותו בריפיט אינסופי כל הלילה במקום כל הזמן ללחוץ על הכפתור הפעל כשההקלטה נגמרת
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב CREATIVE ZVM 30GB שמעתי שהפסיקו לייצר אותו-זה נכון? ואם כן, עדיין יש חנויות שמוכרות אותו? הוא נמכר ב-1000 ש"ח בכמה חנויות מישהו מכיר את החנות הזו http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=651 ויודע אם היא אמינה ואפשר לסמוך עליהם? כי אני גר בב"ש וצריך חנות אמינה למשלוח...
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי רקע טכני וזה לא שאני נולדתי אתמול, אבל אני באמת רוצה להבין את דעת הרוב בנושא. אני רואה גלקסי 4 הוציאו דגם מוגן ממיים שזה כולל גשם. סוני הוציאו את אקספרייה וכל הכבוד להם LG מוציאים את ה G2 קוראים לו המכשיר הטוב בעולם אבל ללא הגנה ממיים. עכשיו זה אומר שאם אני יוצא לדבר בחוץ ופתאום גשם ואני באמצע שיחה מאוד חשובה זה או שאני מנתק או שאני מוצא מקום ללא גשם, מה קורה אם אין מקום כזה בקרבה? מה קורה אם המכשיר נחשף לגשם לכמה שניות או אפילו דקה או שתיים? לא קריטי אבל אשמח לראות דעות שונות של אנשים בנושא תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אתמול קניתי Sansa Clip והוא הגיע בלי מטען אלה רק עם כבל USB שדרכו אפשר גם לטעון את המכשיר אבל מנסיון שלי טעינה דרך USB אורכת הרבה יותר זמן מאשר טעינה רגילה לכן חשבתי אולי אפשר להשתמש במטען של ה GPS QUE שלי לטעון את ה SANSA החיבור מתאים והכל אבל אני מפחד שהמטען יעביר זרם גבוה משה MP3 צריך וישרוף אותו או משו כזה מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט חדש וטוב ולכן אני מנסה להחליט איזה מכשיר הכי משתלם לי. בעקבות כך אני מתלבט האם לקנות עכשיו את האייפד 2 או לחכות לשאר הטאבלטים החדשים המבוססי אנדרואיד 3.0 שיצאו בחלקם עד הקיץ השנה. אני מיודע לעובדה שהטאבלטים החדשים שיצאו הם יהיו חזקים יותר(או לפחות דומים בחוזקם), יהיו בעלי תצוגה טובה יותר(אולי בחלקם) ואולי אפילו יהיו זולים יותר מהאייפד 2. אבל השאלה שלי היא כך האם יכול להיות מוצר בעל מפרט דומה(או טוב יותר) לאייפד 2 ויהיה במחיר זהה לשלו(או פחות) ואם כן האם העובדה שקיימים עשרות אלפי אפלקציות כבר לאייפד לעומת יחסית קצת מאוד אפליקציות אשר מותאמות לאנדרואיד 3.0 לא נותנת יתרון חזק לאייפד 2? (הערה: לגבי האייפד אני מעוניין בגירסא עם 16 gb עם wifi.)
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הנקסוס 5? גלקסי 4 lg g2 גלקסי נוט 3?
-
- 33 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
באחד הפוסטים פה העלו שם של שירות אינטרנטי,שמאפשר להעלות אליו את כל תוכן הסלולרי שלך,ואז להעביר למכשיר אחר. מה שחשוב לי זה רק אנשי הקשר,כי את ה-SMSים אני לא שומר,וכל קובץ סאונד או תמונה אני יכול להעביר למחשב. בתודה מראש, יוחאי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שקניתי פלאפון מחנות פרטית ואני יודע שהוא תואם לסלקום, מה אני אמור לעשות איתו?, האם יעלה יותר כסף ממה שצריך? קצת מידע יעזור לי לסדר ת'מחשבות. תודה, Aviko
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי את האפליקציה והכל טוב ואני מרוצה. העניין הוא כשאני נכנס להודעות, ואז לוחץ על איש קשר שאיתו כבר התחלתי "שיחה", המקלדת עדיין לא מופיע לי ואני צריך ללחוץ על החלונית הלבנה שבה מכניסים את הטקטסט כדי שהמקלדת תצוץ לה "מלמטה". זה משהו שיש בכל המקלדות? משום מה נדמה לי שב-Smart Keyboard זה לא כך, אבל אולי אני טועה. אשמח לדעת אם אני טועה או לא ואם זה רק בסלייד - האם ואיך אפשר "לתקן" את זה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. (אם אין לכם כוח לקרוא את כל זה דלגו לסוף השתדלתי לכתוב את השאלות במשפט או שתיים. אבל רצוי שתקראו שתבינו מה הבעיה שלי שתתנו לי את התשובה הכי טובה) רציתי לבדוק מזה MASS STORAGE MODE אז חיברתי למחשב ובחרתי במצב הזה ואז ראיתי שזה מחק לי את כל התמונות שהיו לי תחת באפליקצייה של "תמונות" תחת תיקיית "צולמו". לאחר כמה זמן גיליתי שזה לא מחק את התמונות לגמרי והם עדין על הטלפון אבל במקום אחר וזה העביר אותם ל"הורדות" תחת אפליקציית "תמונות". בקיצר הMASS STORAGE הזה עשה לי בלאגן שלם בכל התיקיות על הטלפון עם התמונות והקליפים שצילמתי אז אמרתי שכל פעם שאני אצלם תמונות אני אעשה MASS STORAGE ואז זה יעביר לי את הכל ל"הורדות". אז אתמול עשיתי את זה ואחרי כזה זמן שיניתי את המצב חיבור כדי ל…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רכשתי את ה mio c320. הורדתי את חבילת ה miopocket 3.0, לפי ההסברים שקראתי עדיין לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר עצמו. ניסיתי להתקין את התוכנה על כרטיס זיכרון חיצוני וזה עבד, אך ממה שקראתי אפשר גם על המכשיר ללא כרטיס זיכרון. אם מישהו באמת מבין בנושא בבקשה שייתן לי הסבר נורמלי ולא כמו שרשום בכל אתר באינטרנט. מודה מראש על העזרה....
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם קיים רום שהוא הכי פשוט שיש, בלי כל הפיצ'רים חסרי תועלת, בלי כל האפליקציות אבל ממש בלי הכל. ממשק פשוט גם למשתמש "מהדור של פעם", מקלדת עם אותיות גדולות, ופשוט הכל יותר גדול וברור. שהרום יהיה בעברית. המטרה שלי היא להפוך לאמא שלי את השימוש בסמארטפון ליותר קל ופשוט. תודה מראש! נ.ב הגירסא היא I9100 הרגיל.
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי... אני מתכנן לקנות אפילו עוד מחר את האייפוד טאץ'. אני קונה דור שני כמובן, אפילו שעדיין אין לו פריצה- אני לא יודע עד כמה מותר לדבר על זה פה אז אני לא ארחיב... עכשיו, אני מתלבט בין הגרסא של ה8 ג'יגה לזאת של ה16. ההבדל במחיר הוא 400 שקל, ורק להשיג את ה1200 שקל האלה לגרסאת ה8 ג'יגה זה דבר מאוד קשה בשבילי... רציתי לשאול אותכם מנסיון... אני לא אחד עם מליון שירים, אני שומע הרבה שירים אבל אני לא מהמטורפים האלה עם 300 ג'יגה בייט... אני חושב שכל המוזיקה על המחשב שלי זה בערך 5 ג'יגה... אז רציתי לשאול, האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לאחד כמוני? כמובן שאני לא אדחוף לאייפוד את כל השירים שאיי פעם שמעתי, אני רק אשים את האהובים עלי יותר... אז האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לי לשירים וג…
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, עשיתי רוט לLg g2 והבנתי שיש עדכון בקרוב ורציתי לדעת איך זה משפיע? הרוט מתבטל לאחר העדכון או מה? הבנתי גם שלאחר שעושים רוט העדכונים האוטומטיים שמגיעים למכשיר(fota) מתבטלים ואז אפשר לעדכן רק דרך התכנה pc suit ושם יש עדכונים שונים ממה שאמרו לי, זה נכון? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד לקחת מסלול חדש בסלקום ויש לי בחירה בין אייפון 4 לבין גלקסי S. הבנתי שלסמסונג יש אחריות, מסך גדול יותר, קרינה נמוכה, מערכת הפעלה מבטיחה יותר וגם תמיכה בפלאש, אך מנגד שמעתי על בעיות Crash, איטיות (זמן תגובה איטי), ו GPS שלא עובד כמו שצריך. אז השאלה שלי...מי מהם עדיף?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתחדש באוזניות חדשות ולאחר חיפושים רבים הגעתי לשני הדגמים הללו. יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על הJBL? אשמח אם מישהו בעל הכרות גם איתן וגם עם הAKG יעשה השוואה קטנה. 2. יש כאלו שאומרים שהJBL פחות טובות מהסנהייזר CX300, זה נכון? 3. האם ההבדל בטווח התדרים של הJBL והAKG (לטובת הAKG) מורגש בשימוש עם נגן כמו המייזו M6? 4. שמעתי שהJBL מזייפות קצת בבאס ובטרבל, ומאנשים אחרים שמעתי שלא מרגישים את הבאסים או שהם בולעים את כל השאר, מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? (לא איזה אודיופיל ביקורתי במיוחד שעובד עם אוזניות בכמה אלפי שקלים, פשוט להגיד איך הן). אשמח אם תעזרו לי להחליט, אורי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבלאקברי אפשר להתחבר לאינטרנט בלי חיבור לשירותי RIM?! המפעיל שלי דורש תוספת של 50 ש"ח על שירותי בלאקברי. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני על HTC DESIRE ... אפשר להגדיל את הפונטים ובעקר את המספרים בחייגן המספרים ממש קטנים...?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה אני רוצה לדעת האם כשאני מגיע לשלב 150 או 250 או שלב 1000 אז יש שיטה עם ה 5 לבבות שזה עוזר בכלל או לא אשמח לתגובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-