גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני מנסה לסדר כאן אייפון ולעדכן לו את הגרסה אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה, לא באייפון ולא במחשב. ניסתי להחליף כבל ולא עזר, כמו כן בדקתי בחיבור ישיר לחשמל המכשיר מתחיל להיטען אך בחיבור למחשב אין עדייו כלום גם לא טעינה. לי יש גלקסי כך שאני לא מתמצא באייפון, יכול להיות ששכחתי משהו? איפה נראה לכם הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
סמסונג פרסמה תמונות של הדגם המתקפל המעודכן שיושק מחדש בחודש הבא - וברשת דאגו להבליט את השינויים הקטנים שבוצעו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי MIO 350 ווינדוס 7.. ואני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב.. הורדתי את הוינדוס מוביל דיויס סנטר אבל כול פעם שאני מחבר אותו הוא רושם לי שהוא לא מזהה את החומרה.. גם במחשב השני עם XP זה קרה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הסמארטפונים המובילים של סמסונג יושקו בוודאות בחודש הבא - לפני דגם הדגל של היריבה העירונית LG לכתבה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם שאני מעדכן את המייזו שלי, הזיכרון צריך להיות ריק? כי שניסיתי לעדכן העדכון נכשל והמכשיר לא עלה אז הייתי צריך למחוק את קובצי העדכון סתכלו רגע בתמונה למטה ותגידו לי מה צריך למחוק ומה צריך להשאיר ועוד שאלה, כל פעם שאני מעביר לנגן קבצים מהמחשב ומנתק אותו הוא עושה סריקה של ספריית המוזיקה שלוקחת בערך דקה אפשר לבטל את הסריקה האוטומטית? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הנוקיה 6680 שברשותי אני מעוניין לשדרג את התוכנה הפינמית וזה מפנה אותי לאתר העולמי ששם מציע גרסת תוכנה לפלאפון יותר מתקדמת מהנוכחית שלי השאלה היא האם הגרסא בעיברית??? כי גם באתר הישראלי זה מפנה לעולמי לשידרוגי תוכנה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, רכשתי לא מזמן את נגן הזון של מייקרוסופט ואני מאוד מתקשה לתפעל אותו (את התוכנה שלו). אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מדריך שימוש מקוצר לתוכנה, זה מאוד יעזור לי. הבעיות העיקריות שלי הם בנושאים כגון: א.סנכרון נכון של המחשב עם הנגן. ב.איך אני מונע מהמחשב לסנכרן עם הזון בזמן כל התחברות - בעיה שלעיתים או שיוצרת תקיות מיותרות בנגן (מכפילה אותן) או תקיות לא פעילות כאשר היא לא מוצאת את הקובץ במחשב (כיוון שאני מוחק אותם לאחר שאני מעביר אותם לזון). ג. בעיה עם העברת סרטים לזון ד. האם אפשרי להגביר את צליל השמע של השירים בנגן כי הווליום המקסימלי לא תמיד מספיק. (אני יודע שבאיי פוד זה היה אפשרי). ה. בכללי מדריך מקוצר לשימוש יעיל בתוכנה. אני מודה לכם מראש...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מומחים יקרים, אנא עזרתכם בבחירת מכשיר שיענה על הצרכים הבאים: GPS, גלישה סלולרית, טלפון, נגן, מצלמה, יישומי office וכד' רצוי windos mobile. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מהו הGPS הכי משתלם בתקציב של עד 1500. כמובן שאם יש משהו יותר זול והוא משתלם יותר מאחד שמנצל את כל התקציב אני אעדיף את הזול יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה די דחופה. האם קיימות אוזניות Bluetooth שאפשר להפעיל אותן על שתי מכשירים בו זמנית???? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן בטווח המחרים שציינתי בכותרת. בעצם התכונות שאני מחפש בנגן זה שיכלול אוזניות איכותיות שבהן אני אוכל להנות מסאונד איכותי (מאוד חשובה לי האיכות).הבנתי שהאיריבר בא עם Sennheiser? לא משנה לי פלאש או דיסק קשיח. גם לא כ"כ משנה לי אם הוא ינגן וידאו או לא. אני לא צריך יותר מ5 GB. אני רוצה שיכלול רדיו. שיהיה נוח לשימוש וקל להעברת שירים. אממ זהו זה מה שעולה לי לראש, אשמח מאוד לשמוע על מה אתם ממליצים עכשיו. נ.ב: שאלה לא קשורה, סלקום עדיין משווקת את הv3i D&G? אם אין להם אותו במלאי אז מי שרוצה אחד אני מוכר את שלי (אני פשוט רוצה להיפטר ממנו, הוא עולה לי יותר מידי בחודש והמחיר שלו יהיה כמה שההשתתפות העצמית שלו עולה, אני לא מחפש רווח)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את ה Sansa e240 והגעתי למקסימום הקיבולת שלו. אז לפני שאני קונה לו כרטיס הרחבה (מסוג Micro SD 2GB) רציתי לדעת אם הוספה של כרטיס כזה מאיטה את המכשיר (או פוגעת בו בצורה כלשהי) ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי לצערי בטעות הפלתי חזק את ה XIAOMI MI 9 PRO שלי בחדר כושר והוא נפל ולא נדלק. בחנויות הציעו לי להחליף מסך ב 600 - 650 שקל. שווה להשקיע על המכשיר הזה כזה סכום? או שהיום הוא כבר מיושן. לשימושים הבסיסים שלי בטלפון הוא הספיק השאלה אם עדיף לקחת את ה600 שקל ולהשקיע במכשיר חדש אני אקבל יותר תמורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח. אפשרות לחריגה מהתקציב אם זה נותן תמורה גדולה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי Redmi 9A 32GB. זה סמארטפון חלש ולכן הוא מתקשה לעשות פעולות עם כל העידכונים של שיאומי (כשקניתי אותו הוא עבד די בסדר). אני מחפש רום (אין לו כבר אחריות) קל ונקי מכל התוספות ששיאומי/גוגל מוסיפה. המטרה שלו זה רק שיחות (אפילו לא וידאו) ו-whatsapp.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב כף יד - יד שניה אני מעוניין לקנות את המחשב ASUS 696 אשר מגיע בשני גרסאות WM5 ו- WM6 יש הרבה שמתלוננים על WM6 שהוא לא תואם לתוכנות וכ"ו ....האם נכון הדבר??? האם אפשר להתקין על גרסה WM6 איי גו 8 ?? האם עדיף לרכוש את המכשיר בגרסתו הקודמת?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום עם איזה תוכנה אני יכול לדבר דרך הMIO ? SKYPE אינה תומכת ב MIO 550..... תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם יש דרך לבצע את העידכון תוכנה דרך המחשב הביתי שלי?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קראתי בקישור למטה שה- Galaxy S 1 הוא הסלולרי הראשון בעל התמיכה ב- Wifi Direct, אז למה לא רואים את זה ? זה יצא בעדכון מאוחר יותר ? מקור: http://www.gadgety.co.il/5697/samsun...1-wifi-direct/
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הבנתי שאמורה להגיע לארץ גרסא רשמית של אנדרואיד 4 לפלאפון הזה, רציתי לדעת האם כל הממשק של סוני הולך להשתנות, או שזה הולך להיות דומה למה שעשו ב ICS של סמסונג? (רוב הממשק נהיה זהה חוץ מכמה תפריטים ) בנוסף באפן כללי הטלפון נורא איטי, האם התקנת הגירסא החדשה גורמת לפלאפון לעבוד יותר מהר, או לא משנה כלום? ושאלה אחרונה , האם סוף סוף נראה אפשרות להדליק WIFI BLUETOOTH וכל מה שיש בסמסונג דרך התפריט שנגלל מלמעלה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום.לפני בערך שנה וחצי קניתי את הפלאפון/מחשב כף יד הזה ועד שהתגייסתי לא הבני את הפוטנציאל של זה.זה מעביר לי את השמירות כמו מים ועכשיו אני מחפש דרך להגדיל את הזיכרון שלי כדי שאני יוכל להתקין עוד משחקים.אז השאלה שלי היא האם אני יכול איכשהו לחבר את הSD CARD לזיכרון הפנימי בפלאפון. או פשוט להתקין משחקים על הכרטיס.בינתיים לא הצלחתי עם התוכנה שבאה עם הפלאפון. activesyncתודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן ברשותי פלאפון יחסית פשוט של SONY ERICSSON מדגם K610i, זה שיש להרבה וכולם מכירים.. הבעיה איתו היא שהחיבור בין האוזניות לפלא' רגיש נורא, והוא יוצא מכל מכה קטנה. לפעמים הוא יוצא קצת ואז השמע מתעוות, ולפעמים יוצא לחלוטין וכמובן שלא שומעים כלום. המצב כ"כ חמור שהגעתי למצב שאני לא יכול לשמוע איתו כשהוא בכיס, חייב להחזיק אותו ביד. (וזה לא בעיה באוזניות ספציפיות, החלפתי כבר 3 פעמים וזה ממשיך לקרות) האם ידוע לכם איזה פתרון? מכירים עוד אנשים שיש להם את הבעיה? אני דיי מיואש ואני לא מאמין שאפשר לעשות עם זה משהו, אז חשבתי לקנות לעצמי נגן ב300-400 שקל שיספק את צרכי, אבל אני שואל כי אולי יש פתרון, הייתי מעדיף להשאר עם המצב הנוכחי, אם לא הייתה כזאת בעיית מגעים.. אם כבר קונים נגן, אני…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
תת המותג הטרי והאולטרה-משתלם של שיאומי צובר תאוצה מבטיחה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
- 1 follower
-