גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי. כבר כמה חודשים שאני מנסה לפרוץ את המכשיר ולא מצליח. מסדר הכל כמו שצריך והאודין לא עובר.... הפסקתי בגלל חשש שאני אגרום לבריק. ניסיתי מדריכים מיוטיוב וגם xda. אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את זה... האם כל מעבדת סלולר פורצת מכשירים? אולי עדיף שאשלם וזהו.. בנוסף אני מחפש רום יציב, קל, גרסת אנדרואיד 6.0 ומעלה, בלי אנימציות מיותרות, שייתמוך בכל התוספות BusyBox (נראה לי שקוראים לזה ככה), שאוכל לשנות כמעט כל הגדרה ולהתקין הרבה תוכנות שתומכות ברוט. אשמח לעזרה. תודה...
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי את X510 עם תקשורת אינפרא אדום,ניסיתי להעביר על ידי שליחה של הודעות MMS אבל זה לא שלח משום מה. אז השאלה שלי איך אפשר להעביר את התמונות שלי מהפלאפון?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אחרי שקניתי.מה אני מקבל בקופסא?אייפוד וכבל למחשב? כמה סרטים אפשר להכניס על 8 ג'יגה? מה עושים בשבילך שאני אוכל לקבל את המשחק מאפל?יש איזה אתר שצריך להירשם בו? האייפוד טאץ מוגדר כמחשב כף יד?או כנגן מולטימדיה? כמה סרטים אפשר לראות בנסיעה ארוכה? אם אני קונה בצרפת את המכשיר הוא יגיע באנגלית או בצרפתית?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר היטב את נושא האלקטרוניקה הסלולארית (טלפונים)? תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מעדכן את המייזו שלי, הזיכרון צריך להיות ריק? כי שניסיתי לעדכן העדכון נכשל והמכשיר לא עלה אז הייתי צריך למחוק את קובצי העדכון סתכלו רגע בתמונה למטה ותגידו לי מה צריך למחוק ומה צריך להשאיר ועוד שאלה, כל פעם שאני מעביר לנגן קבצים מהמחשב ומנתק אותו הוא עושה סריקה של ספריית המוזיקה שלוקחת בערך דקה אפשר לבטל את הסריקה האוטומטית? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשונים עבור שבב ה-Snapdragon 670 מציגים תוצאות מרשימות, אשר מקרבות אותו אל מוצר הדגל היוצא של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Miix 630 של היצרנית הסינית מצטרף אל המחשבים מבית אסוס ו-HP, בתצורה שאמורה להתחרות (שוב) במוצרי ה-Surface Pro לכתבה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המכשיר. לאחר שהגדרתי את פרטי הג'ימייל ונכנסתי אליו , כיצד סוגרים אותו . לא מצליח .(להבדיל מהמחשב) שאלה נוספת : כשאני לוחץ על האייקון של ה ג'ימייל , אני נכנס ישירות לחשבון , כך שלמעשה הוא פתוח לכל מי שמזדמן לידיו. כיצד אני מסדר שרק לאחר הקשת הסיסמא תתאפשר כניסה לחשבון. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
רציתי נגן MP3 שיהיה לפחות 4GB ושיתמוך (BT (A2dp ראיתי את זה...http://shopper.cnet.com/mp3-players/insignia-sport-with-bluetooth/4014-6490_9-32717928.html?tag=pdtl-list ואת זה http://shopper.cnet.com/mp3-players/insignia-sport-with-bluetooth/4014-6490_9-32717906.html?tag=pdtl-list לא הבנתי א.מה ההבדל בניהם ב.למה הגירסה של ה2GB נמכרת באותו מכיר... התקציב הוא עד 90$ אם מישהו יודע על משהו יותר טוב הוא מוזמן לספר...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי אוזניות בלו טות' (freepulse) ולא הייתי מרוצה מאוזניות (עד עכשיו..) יותר משאני מרוצה מאלא...(האיכות אולי הכי טובה לאוזניות BT...חוץ מהS9) אבל מצאתי בעיה קטנה איתם.... אי אפשר לעשות שיחות דרך BT ואי אפשר להעביר שירים דרך האזניות.... ולכן אני מתכנן למכור אותם או משהו ולקנות אחרות... אני מחפש משהו בסיגנון של הFREEPULSE שלי רק עם פרופילים של שיחה ושלט רחוק... התקציב שלי הוא עד 110$ עד עכשיו האוזניות ש"הגיעו לגמר" הם הBH-503 של נוקיה ו BT30Q וBT21G של סוני (לא אריקסון...) למישהו יש המלצה אחרת? מחזק אחת מההמלצות הנוכחיות? (חשוב שיהיה משהו עם עיצוב נורמלי ולא כמו הPULSAR או משהו הזוי לגמרי וחשוב שיהיו קטנות לאיחסון)
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אבקש פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי, דקה אחת אני צריך בדחיפות בקובץ PDF או תמונה את דף האינטרנט הזה https://www.playbuzz.com/hotvod10/a-10-7-2015-8-57-58-am אני ממש ממש אודה למי שיכול להעלות כקובץ מצורף תודה ובוקר טוב! (מנהלים יקרים, פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי! זה דחוף לי להיום בערב לעבודה)
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מכשיר PSP עם כרטיס זכרון 4GB. לאחר שהוספתי משחקים גיליתי שבתצוגת המשחקים מוצגים רק המשחק הראשון שהתקנתי והDEVICE HOOK. כאשר נכנסתי לDEVICE HOOK מצאתי את כל שאר המשחקים אך לא הצלחתי להפעיל אותם. אני אודה למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי MIO 350 ווינדוס 7.. ואני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב.. הורדתי את הוינדוס מוביל דיויס סנטר אבל כול פעם שאני מחבר אותו הוא רושם לי שהוא לא מזהה את החומרה.. גם במחשב השני עם XP זה קרה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי נגן TOSHIBA gigabeat f60 ואבד לי הדיסק של התוכנה ולא מצאתי אותה בחיפושי הארוכים אם למישהו יש גישה או יודע איפה אפשר למצוא אודה אם יצור איתי קשר תודה מראש.....
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
משהו יודע האם יש חנות פרטית בב"ש שמוכרת I PHONE? מהם ההבדלים בין הדור ה-1 ,2 ,3 של האייפונים ? אם נגיד אני אקנה יד שנייה ממשהו, יש אפשרות לבדוק שהכל בסדר איתו? או לבדוק האם זה מקורי ולא חיקוי? תודה מראש ^^
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות bt לפלאפון שלי שיהיה אפשר לתלות על הצוואר כמו שרשרת(שיהיו עם אוזניות כפתורים..) בסגנון HBH-DS980 של סוני אריקסון(הייתי קונה אותם אבל הוא נורא יקר!).. תודה!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא צריך את כל השטויות של ניגון סרטים ותצוגת תמונות,שיהיה מכשיר קטן ונוח ואיכותי והתמיכה בעיברית חשובה לי. אני ראיתי את הT60 של IRIVER ואת הiAUDIO 7 אבקש את דעתכם על המכשירים הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי את ה MP3 הזה sansa sandisk c240 1GB כאשר אני מחבר אותו דרך כבל ה USB המחשב מזהה אותו אבל לא מראה אותו..נסיתי לחבר בכל כניסות ה USB שיש לי אבל אותו הדבר לא רואים אותו במחשב שלי.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בינתיים המכשירים שמצאתי שביניהם אני משווה הם ipod touch , iAudio A3 או של Archos . כמו כן אני פתוח להצעות נוספות. התכונות שחשובות לי במכשיר הם: גודל המסך, אמינות המכשיר, התמיכה שלו בכתוביות בעברית ובקודקים, נפח הזיכרון במכשיר, מחיר טוב ואם יש תמיכה בwi-fi זה עוד יתרון. בעיקרון אני מחפש את המכשיר בעל יחס איכות למחיר המקסימאלי. כרגע אני מוכן להשקיע בסביבות 1500 או קצת יותר אך כמובן עדיף פחות. כמו כן אני שוקל אם לקנות את המכשיר בארץ- בחנות או דרך האינטרנט או אם לקנות בeBay
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
מה העיניינים?פיתחתי אפליקציה חדשה, שניה שאני מפרסם בפלייסטורקישור: https://play.google.com/store/apps/deta ... all4u.mainתאור: כאן תוכל לתעד את כל הדברים שעוברים עלייך ביום מבלי לשכוח דבר!באפליקציה זו תוכל לתזמן הודעות,שיחות ותזכירים לפי זמן או מיקום מסוים.כמו כן, ניתן לבצע פעולות מערכתיות לפי זמן\מיקום (חיבור הנייד לWifi, כיבוי Bluetooth ועוד!). לדוגמה - 1) שליחת הודעה אוטומטית להורים כאשר הגעת למיקום מסוים.2) הפעלת Wifi כאשר נכנסים לבית.3) שיתוף פתקים ברשת החברתיות!השמעת הקלטות כבר הזכרנו!אפליקציה זו נועדה להקל על חייכם ולשמש לכם כמזכירה אישית אשמח לחוות דעת מכם על העיצוב המבנה, ובכללי הצעות לשיפור או תוספות שנראה לכם מתאימות לאפליקציה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
קניתי אוזניית bluetooth מדגם motorola h700 בארה"ב, כך שהמטען שלה הוא עם שקעים אמריקאים. בהוראות שמצורפות כתוב שצריך להטעין את האוזנייה שעתיים ורק אז להשתמש בה. כדי להטעין את האוזנייה אני צריך כמובן לחבר לה מתאם. חיברתי מתאם פשוט למטען ואין היא נטענת כלל. ההשערה שלי היא שהמתאם לא בדיוק מתאים ולכן כל העסק פשוט לא עובד. הוספתי תמונה עם המטען(כל הנתונים החשמליים של המטען מופיעים) כך שהמבינים יוכלו להגיד מה עלי לקנות. אם מישהו חושב שהבעיה היא בכלל משהו אחר אז אני אשמח לנסות. תודה מראש יגאל נ.ב. זאת התמונה http://img453.imageshack.us/my.php?image=tmp615yk1.jpg
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הדיווח עבור הרבעון השלישי של שנת 2018, בו לא הייתה עליה בהיקפי המכירות היחסיים - יהיה האחרון שבו אנחנו מקבלים נתונים מספריים על כמות הסמארטפונים והמחשבים שהצליחה למכור חברת הענק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... אני רוצה המלצה על פקס טוב מחברה טובה שיהיה עד 600 ש"ח תודהה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-