גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב כף יד - יד שניה אני מעוניין לקנות את המחשב ASUS 696 אשר מגיע בשני גרסאות WM5 ו- WM6 יש הרבה שמתלוננים על WM6 שהוא לא תואם לתוכנות וכ"ו ....האם נכון הדבר??? האם אפשר להתקין על גרסה WM6 איי גו 8 ?? האם עדיף לרכוש את המכשיר בגרסתו הקודמת?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
סמארטפון ביניים חדש של המותג הפופולרי יהפוך להיות הדיל הטוב ביותר בסביבה התמורה לסכום של כ-1,000 שקלים? יכול להיות שכבר מחר תהיה לנו תשובה רשמית לכךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אני יכול למצוא מקרופון אלחוטי (לא למרחק גדול) שיהיה איכותי וכמה שיותר קטן תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ה-Miix 630 של היצרנית הסינית מצטרף אל המחשבים מבית אסוס ו-HP, בתצורה שאמורה להתחרות (שוב) במוצרי ה-Surface Pro לכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה מסכו של הF2 נסדק והפסיק לתפקד כראוי. עתה, לאחר כ6 שנים נאמנות, אני נאלץ למצוא תחליף לנגן שלי. תקציב: אין הגבלה. שימוש: מוזיקה בלבד. נפח אחסון: אין חשיבות משמעותית לגודל. הנגן שב על בסיס יומי לספינת האם כך שכל נגן מודרני יספיק. למען ההשוואה, הנגן הנוכחי שלי הינו בעל קיבולת של 4GB. גודל: ככל שהנגן קטן יותר, כך טוב יותר. כל עוד יש לו מסך לסיור בין הקבצים. כפתורים: עדיפות רבה לנגן שאינו בעל מסך מגע ושאר מרעין בישין, כפתורים המגיבים היטב יתקבלו בברכה. פורמטים נתמכים: סיומות קבצי המוזיקה שלי נעות מmp3, דרך ape, aac, mpc, ogg, wav, wma עד לflac. תמיכה נדרשת בogg, ape וflac. אך תמיכה בכמה שיותר סיומות הינה עדיפה. אוזניות: אחבר Audio-Technica ATH-A900 בבית ול…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לא צריך את כל השטויות של ניגון סרטים ותצוגת תמונות,שיהיה מכשיר קטן ונוח ואיכותי והתמיכה בעיברית חשובה לי. אני ראיתי את הT60 של IRIVER ואת הiAUDIO 7 אבקש את דעתכם על המכשירים הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הדיווח עבור הרבעון השלישי של שנת 2018, בו לא הייתה עליה בהיקפי המכירות היחסיים - יהיה האחרון שבו אנחנו מקבלים נתונים מספריים על כמות הסמארטפונים והמחשבים שהצליחה למכור חברת הענק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. שקלתי לאחרונה לרכוש טלפון סלולארי חדש. חיפשתי מכשיר שייתן לי כל מיני פונקציות שאני צריך, וגם הנאה וחוויות שימוש. הגעתי למסקנה שהאומניה עלול להיות המכשיר שאני מחפש. אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי המכשיר [או כאלה שיצא להם להשתמש בו], או המלצות על מכשירים דומים במהותם. תודה! :]
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מנסה לסדר כאן אייפון ולעדכן לו את הגרסה אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה, לא באייפון ולא במחשב. ניסתי להחליף כבל ולא עזר, כמו כן בדקתי בחיבור ישיר לחשמל המכשיר מתחיל להיטען אך בחיבור למחשב אין עדייו כלום גם לא טעינה. לי יש גלקסי כך שאני לא מתמצא באייפון, יכול להיות ששכחתי משהו? איפה נראה לכם הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום זה זמן רב שאני בהחלטה על לקנות ZVM מסיבות שהן ברורות מאליו אני חושב, אבל שמתי לב בסרטונים שראיתי ותמונות, שהנגן מסורבל ולא הכי נוח לשימוש. רציתי לשאול, במיוחד אנשים שבעלי מכשיר ZVM, איך השליטה בו? חייבים להשתמש בכפתור נגיעה האמצעי הזה שעל הפאד כדי לבצע אישור או שאפשר גם על הכפתור חץ קדימה? ולשאלה עניינית - בשביל לקפוץ קדימה בסרטים צריכים באמת להחזיק את האצבע שעה על הכפתור קדימה כמו מפגרים או שיש Fast Scroll שפשוט אנשים לא מודעים אליו? פתטי לחלוטין אם אין - אפילו לאייפוד וידיאו יש (שפתאום נראה לי מכשיר הרבה הרבה הרבה יותר נוח ופחות מסורבל)
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מטען ל Sansa e250 שלי ונתקלתי במטען הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~029046546~3474~0.htm הבנתי פה, בפוסט אחר שכתבתי, שמטען שהוא לא מקורי או "זול" יכול לפגוע בחיי הסוללה של המכשיר, האם המטען הזה בסדר לנגן שלי ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הנוקיה 6680 שברשותי אני מעוניין לשדרג את התוכנה הפינמית וזה מפנה אותי לאתר העולמי ששם מציע גרסת תוכנה לפלאפון יותר מתקדמת מהנוכחית שלי השאלה היא האם הגרסא בעיברית??? כי גם באתר הישראלי זה מפנה לעולמי לשידרוגי תוכנה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חברת Oppo לא נחה לרגע ומציגה עוד מכשיר עם תצורה "טיפה" ייחודית - הפעם בעלות מקוצצת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מהו הGPS הכי משתלם בתקציב של עד 1500. כמובן שאם יש משהו יותר זול והוא משתלם יותר מאחד שמנצל את כל התקציב אני אעדיף את הזול יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי n73 והפלאפון הזה איטי ,וכל פעם יש לו בעיות .. אני רוצה להחליף אותו לאיזה מכשיר אחר תמליצו לי על משהו ... ועוד שאלה יש לי ביטוח עליו בסלקום אם אני הולך אליהם יש מצב הם מחליפים לי אותו למשהו אחר לפחות ל music edition או טלפון אחר אולי בתוספת תשלום
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי MIO 350 ווינדוס 7.. ואני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב.. הורדתי את הוינדוס מוביל דיויס סנטר אבל כול פעם שאני מחבר אותו הוא רושם לי שהוא לא מזהה את החומרה.. גם במחשב השני עם XP זה קרה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הסמארטפונים המובילים של סמסונג יושקו בוודאות בחודש הבא - לפני דגם הדגל של היריבה העירונית LG לכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי פה על המון ת'רדים והגעתי למסקנה הסופית - ההתלבטות היא בין Meizu M3 Meizu M6 ורק אם הנ"ל באמת מתעלים על השניים לעיל - Mpio FY900 או MG100 הדברים החשובים לי במכשיר, לפי הסדר: נוחות שימוש (תיקיות יש להם? תיוג לפי אמן וכד') תמיכה בעברית זמן סוללה!! עמידות (בפני נפילות, שריטות וכד') - האם אפשר לרוץ איתם / אחד מהם? איכות שמע מחיר (וכן הכף לטובת ה-M3) הצגת תמונות וסרטים לא כל כך חשובה לי, אבל זה פיצ'ר נחמד אם המכשיר עונה על שאר הדרישות. שאלות נוספות - 1. האם מומלץ לקנות איתם זוג אוזניות חיצוני? אם כן איזה וכמה יעלה לי? (אינני אודיופיל) רצוי לציין שאני בד"כ שומע מוזיקה בסביבה רועשת (טרנזיט למשל, רכבת, אוטובוס, חללית) 2. איך מטעינים את המכשירים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לאח שלי יש PPC של HTC מדגם X7500 עכשיו הוא קנה USIM שמאפשר לו לקבל שיחות גם לPPC וגם לטלפון הניד שלו. עכשיו זה עובד בסדר הוא מקבל את השיחות בשני הטלפונים כמו שצריך הבעיה מתחילה כאשר בPPC הוא לא מקבל את השיחה(דוחה אותה) ואז אם הוא בא להיכנס "לטלפון" כדי להתקשר הוא ניכנס ואחרי כ5 שניות יוצא לבד. הבעיה הזאת לא קוראת אם הוא מקבל את השיחה. והוא יכול לחזור ולהתקשר רק אחרי שהוא עושה ריסט לPPC. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מעדכן את המייזו שלי, הזיכרון צריך להיות ריק? כי שניסיתי לעדכן העדכון נכשל והמכשיר לא עלה אז הייתי צריך למחוק את קובצי העדכון סתכלו רגע בתמונה למטה ותגידו לי מה צריך למחוק ומה צריך להשאיר ועוד שאלה, כל פעם שאני מעביר לנגן קבצים מהמחשב ומנתק אותו הוא עושה סריקה של ספריית המוזיקה שלוקחת בערך דקה אפשר לבטל את הסריקה האוטומטית? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשונים עבור שבב ה-Snapdragon 670 מציגים תוצאות מרשימות, אשר מקרבות אותו אל מוצר הדגל היוצא של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש דרך לבצע את העידכון תוכנה דרך המחשב הביתי שלי?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-