גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלישיית מכשירי הדגל של סמסונג מביאה איתה מאפיינים משוכללים, פשרות מסויימות וגם שינוי באסטרטגיה - כך שתוכלו למצוא אותם בחנויות עוד לפני סוף החודש הנוכחי, גם בישראללכתבה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
- 2 followers
-
-
לא צריך את כל השטויות של ניגון סרטים ותצוגת תמונות,שיהיה מכשיר קטן ונוח ואיכותי והתמיכה בעיברית חשובה לי. אני ראיתי את הT60 של IRIVER ואת הiAUDIO 7 אבקש את דעתכם על המכשירים הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן ברשותי פלאפון יחסית פשוט של SONY ERICSSON מדגם K610i, זה שיש להרבה וכולם מכירים.. הבעיה איתו היא שהחיבור בין האוזניות לפלא' רגיש נורא, והוא יוצא מכל מכה קטנה. לפעמים הוא יוצא קצת ואז השמע מתעוות, ולפעמים יוצא לחלוטין וכמובן שלא שומעים כלום. המצב כ"כ חמור שהגעתי למצב שאני לא יכול לשמוע איתו כשהוא בכיס, חייב להחזיק אותו ביד. (וזה לא בעיה באוזניות ספציפיות, החלפתי כבר 3 פעמים וזה ממשיך לקרות) האם ידוע לכם איזה פתרון? מכירים עוד אנשים שיש להם את הבעיה? אני דיי מיואש ואני לא מאמין שאפשר לעשות עם זה משהו, אז חשבתי לקנות לעצמי נגן ב300-400 שקל שיספק את צרכי, אבל אני שואל כי אולי יש פתרון, הייתי מעדיף להשאר עם המצב הנוכחי, אם לא הייתה כזאת בעיית מגעים.. אם כבר קונים נגן, אני…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מנסה לסדר כאן אייפון ולעדכן לו את הגרסה אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה, לא באייפון ולא במחשב. ניסתי להחליף כבל ולא עזר, כמו כן בדקתי בחיבור ישיר לחשמל המכשיר מתחיל להיטען אך בחיבור למחשב אין עדייו כלום גם לא טעינה. לי יש גלקסי כך שאני לא מתמצא באייפון, יכול להיות ששכחתי משהו? איפה נראה לכם הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
סמסונג פרסמה תמונות של הדגם המתקפל המעודכן שיושק מחדש בחודש הבא - וברשת דאגו להבליט את השינויים הקטנים שבוצעו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מטען ל Sansa e250 שלי ונתקלתי במטען הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~029046546~3474~0.htm הבנתי פה, בפוסט אחר שכתבתי, שמטען שהוא לא מקורי או "זול" יכול לפגוע בחיי הסוללה של המכשיר, האם המטען הזה בסדר לנגן שלי ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
N95 הדור הראשון, לא ה8 גיגה. 1. הבנתי שהכרטיס הכי גדול שאפשר להכניס זה MicroSD 4GB , ממה שקראתי קצת הבנתי שיש מה שנקרא SD ויש SDHC, משנה איזה מהם אני קונה למכשיר? 2. יש לי במכשיר כרטיס של גיגה אבל מותקנות עליו תוכנות שהורדתי בOVI, איך אני מחליף את הכרטיס ושומר על כל המידע שיש עליו? לפתוח בקורא כרטיסים במחשב ולהעתיק את כל התוכן מאחד לשני? 3. זה מכשיר יד שנייה שנקנה מאורנג', יש אפשרות כלשהי לבטל את האנימציה של אורנג' בהדלקה וכיבוי של המכשיר?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הסמארטפונים המובילים של סמסונג יושקו בוודאות בחודש הבא - לפני דגם הדגל של היריבה העירונית LG לכתבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאח שלי יש PPC של HTC מדגם X7500 עכשיו הוא קנה USIM שמאפשר לו לקבל שיחות גם לPPC וגם לטלפון הניד שלו. עכשיו זה עובד בסדר הוא מקבל את השיחות בשני הטלפונים כמו שצריך הבעיה מתחילה כאשר בPPC הוא לא מקבל את השיחה(דוחה אותה) ואז אם הוא בא להיכנס "לטלפון" כדי להתקשר הוא ניכנס ואחרי כ5 שניות יוצא לבד. הבעיה הזאת לא קוראת אם הוא מקבל את השיחה. והוא יכול לחזור ולהתקשר רק אחרי שהוא עושה ריסט לPPC. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מעדכן את המייזו שלי, הזיכרון צריך להיות ריק? כי שניסיתי לעדכן העדכון נכשל והמכשיר לא עלה אז הייתי צריך למחוק את קובצי העדכון סתכלו רגע בתמונה למטה ותגידו לי מה צריך למחוק ומה צריך להשאיר ועוד שאלה, כל פעם שאני מעביר לנגן קבצים מהמחשב ומנתק אותו הוא עושה סריקה של ספריית המוזיקה שלוקחת בערך דקה אפשר לבטל את הסריקה האוטומטית? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן חברים. מסקרן אותי לדעת כמה מכם משתמשים הסלולארי כקונסולה לכל דבר , נניח ע" כרומקאסט ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, רכשתי לא מזמן את נגן הזון של מייקרוסופט ואני מאוד מתקשה לתפעל אותו (את התוכנה שלו). אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מדריך שימוש מקוצר לתוכנה, זה מאוד יעזור לי. הבעיות העיקריות שלי הם בנושאים כגון: א.סנכרון נכון של המחשב עם הנגן. ב.איך אני מונע מהמחשב לסנכרן עם הזון בזמן כל התחברות - בעיה שלעיתים או שיוצרת תקיות מיותרות בנגן (מכפילה אותן) או תקיות לא פעילות כאשר היא לא מוצאת את הקובץ במחשב (כיוון שאני מוחק אותם לאחר שאני מעביר אותם לזון). ג. בעיה עם העברת סרטים לזון ד. האם אפשרי להגביר את צליל השמע של השירים בנגן כי הווליום המקסימלי לא תמיד מספיק. (אני יודע שבאיי פוד זה היה אפשרי). ה. בכללי מדריך מקוצר לשימוש יעיל בתוכנה. אני מודה לכם מראש...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד עברית וזה רשם לי את זה ניסיתי להוריד ערכות נושא וזה רשם לי את זה משחקים תוכנות כל דבר
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חברת Oppo לא נחה לרגע ומציגה עוד מכשיר עם תצורה "טיפה" ייחודית - הפעם בעלות מקוצצת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום עם איזה תוכנה אני יכול לדבר דרך הMIO ? SKYPE אינה תומכת ב MIO 550..... תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, לא יודע איך אבל הצליח להכינס לי ווירוס לנגן sansa e250. עכשיו ניסיתי למחוד אותו רגיל והוא אומר שאין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור. ניסיתי גם עם Unlocker אבל הוא גם לא הצליח למחוק ולא מצא נעילות...ניסיתי גם עם אנטיווירוסים והם לא מצליחים... הווירוס הזה הוא בעצם כמה קבצים ותיקיות שנכנסו לתיקיה של המוזיקה בנגן...שאני מנסה להיכנס לתיקיה למשל האו אומר שאין גישה ושם התחביר שגוי ודברים כאלה... אשמח להמלצות לגבי מה שיש לעשות בנידון... תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קראתי בקישור למטה שה- Galaxy S 1 הוא הסלולרי הראשון בעל התמיכה ב- Wifi Direct, אז למה לא רואים את זה ? זה יצא בעדכון מאוחר יותר ? מקור: http://www.gadgety.co.il/5697/samsun...1-wifi-direct/
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה החסרונות של המכשיר בעיקר בהנחה שהוא נקנה באהר"ב והוא לשימוש בארץ...
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את ה Sansa e240 והגעתי למקסימום הקיבולת שלו. אז לפני שאני קונה לו כרטיס הרחבה (מסוג Micro SD 2GB) רציתי לדעת אם הוספה של כרטיס כזה מאיטה את המכשיר (או פוגעת בו בצורה כלשהי) ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הביאו לי מתנה מחשב כף יד ואני רוצה לדעת עליו קצת פרטים , אני אפילו לא יודע את שם החברה שלו כי לא רשום עליו ממש כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
עברתי פה על המון ת'רדים והגעתי למסקנה הסופית - ההתלבטות היא בין Meizu M3 Meizu M6 ורק אם הנ"ל באמת מתעלים על השניים לעיל - Mpio FY900 או MG100 הדברים החשובים לי במכשיר, לפי הסדר: נוחות שימוש (תיקיות יש להם? תיוג לפי אמן וכד') תמיכה בעברית זמן סוללה!! עמידות (בפני נפילות, שריטות וכד') - האם אפשר לרוץ איתם / אחד מהם? איכות שמע מחיר (וכן הכף לטובת ה-M3) הצגת תמונות וסרטים לא כל כך חשובה לי, אבל זה פיצ'ר נחמד אם המכשיר עונה על שאר הדרישות. שאלות נוספות - 1. האם מומלץ לקנות איתם זוג אוזניות חיצוני? אם כן איזה וכמה יעלה לי? (אינני אודיופיל) רצוי לציין שאני בד"כ שומע מוזיקה בסביבה רועשת (טרנזיט למשל, רכבת, אוטובוס, חללית) 2. איך מטעינים את המכשירים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, קניתי treo 650 מיד שניה מתוך כוונה לעבוד איתו ברשתות של סלקום או אורנג' בזמן שהכנסתי את הסים של שתי החברות המכשיר התרסק בכל פעם שהיה ניסיון לדבר בטלפון שיחה יוצאת או נכנסת אחרי שביטלתי את האפשרות לממשק בעיברית התופעה לא חזרה מישהו מכיר את הבעיה הזו והאם יש פתרון שיאפשר עבודה עם ממשק עיברית? המדובר בעיברית חוקית של הראל
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מדליף הטוויטר בעל המוניטין הטוב ביותר בסביבה מאשר את השמועות המוקדמות על המשך שיתוף הפעולה בין ענקית הטכנולוגיה ל-Huawei לכתבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-