גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש טלפון נייד עד 1100 שקל הבעיה שעל כולם החוות דעת על הפנים ,,,, יש רדמי נוט 13 פרו / פוקו / גלקסי A16-25-35 יש את היותר ישנים A05s / A06 מה מומלץ בסכום שאני מחפש ?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין דגם 850 לדגם 720 באוזנייה של מוטורולה, ואיזה חדש יותר?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי. כבר כמה חודשים שאני מנסה לפרוץ את המכשיר ולא מצליח. מסדר הכל כמו שצריך והאודין לא עובר.... הפסקתי בגלל חשש שאני אגרום לבריק. ניסיתי מדריכים מיוטיוב וגם xda. אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את זה... האם כל מעבדת סלולר פורצת מכשירים? אולי עדיף שאשלם וזהו.. בנוסף אני מחפש רום יציב, קל, גרסת אנדרואיד 6.0 ומעלה, בלי אנימציות מיותרות, שייתמוך בכל התוספות BusyBox (נראה לי שקוראים לזה ככה), שאוכל לשנות כמעט כל הגדרה ולהתקין הרבה תוכנות שתומכות ברוט. אשמח לעזרה. תודה...
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הלהיט המתבקש הבא במותג הצעיר מבית Xiaomi מעוניין לספק לצרכנים נפח 256GB פנימי מהיר במחיר הכי זול בסביבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה מחשב כף יד IPAQ H3800 עליו מותקנת גרסת 3.0.11171 על המכשיר הייתה מותקנת תוכנת הנוייט דסטינטור 5.1 , המכשיר שלי החליט שהו מת פתאום ונאלצתי לעשות HARD RESET כמובן שהכל נמחק כולל תוכנת הניווט התמיכה בעברית וכו' דיסק ההתקנה שקיבלתי עם המכשיר אבד לי אז הייתי צריך לחפש באינטרנט גירסאות אחרות של התוכה כיום כבר קניתי גם כרטיס הרחבה אבל משום מה כל פעם שאני מתקין את התוכנה למעט דיסטנטור 3 המכשיר נותן לי הודעה כאילו קובץ ה SETUP חסר או שחסרים קבצים שלו , כמובן שניסית לפחות 10 גרסאות שונו וזה עדיין לא עבד, קיבלתי אפילו מחבר תוכנת IGO שכל מה שהייתי צריך לעשות להעתיק אותה לכרטיס הזכרון והפעיל משם אבל עדיין אותה בעיה ניסיתי להעביר את הקבצים ללא המרה אבל גם זה ל…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
דגמי ה-Galaxy A52 וה-Galaxy A72 מסתמנים בתור שדרוג חשוב לעומת הקודמים להם מתחילת השנה שעברה - בעיקר בגרסאות ה-5G שצפויות להיות אלו שינחתו בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה לפני כחודש התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. המטען מטעין ממש ממש לאט את הטלפון. לפעמים הוא אפילו פשוט מפסיק להטעין אותו. החלפתי הרבה מטענים, ניסיתי להחליף סוללה (עם הסוללה שלי אדם אחר כן הצליח להטעין רגיל ואני עם שלו עדיין לא) ,וכשהגעתי לחנות לנסות להחליף את השקע בטלפון עצמו, אמרו לי שזאת לא הבעיה. הקטע הוא שיש כמה מטענים שאיתם הוא כן מטעין לי נורמלי, והוא גם מטעין לי אותו נורמלי דרך כבל USB למחשב. אני על גרסה רשמית רגילה 4.1.2. יעזור אם אני אצרוב איזה רום (חשבתי על MIUI) ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מכשיר נייוט שכולל גם מפות של מערב ארופה למישהו יש נסיון עם המכשיר ויכול לחוות עליו דעה? תודה .
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
פרשת הסוללות המתפוצצות במכשיר הדגל החדש ממשיכה לגרום לכאבי ראש משמעותיים עבור חברת הענק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי, לאבא שלי יש יום הולדת, והחלטנו שזה הזמן לקנות לו GPS. הוא אמנם מסוג האנשים, שגם בגלל הצבא ובגם בגלל כשרון טבעי יכול לנווט לסוריה עם מפה, אבל גם הוא הבין שהגיע הזמן לGPS. המחיר המקסימלי הוא 1200, אבל אם יש משהו טוב גם באזור ה1000, מאוד עדיף. הבנתי שהתוכנה השולטת היום היא iGo, אבל לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין החברות (mio, que, novogo) וכו'. אם תזדקקו לעוד פרטים תגידו, לצערי הרב אני לא יכול לשאול אותו כי זאת די הפתעה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי לצרכי ניווט ולצרכים אחרים. את האמת שאין לי מושג איפה להתחיל ומה לבחור ומאיפה לקנות ותודה לאל שאני יודע פורום זה כי אני בטוח שתעזרו לי בכדי להגיע להחלטה טובה. בקשר לסכום שאני מוכן להשקיע מ-1600 עד 2000 אבל אני מעדיף כמה שיותר פחות...
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
באג חדש שהתגלה באפליקציית המסרים, ולא רק בה, מאפשר להביא לקריסה שלה ואף של המכשיר החכם כולו בנגיעה בודדת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT. איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? מי ניווט עם אחד מאלה בארץ או בחו"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי נגן MP3 שיהיה לפחות 4GB ושיתמוך (BT (A2dp ראיתי את זה...http://shopper.cnet.com/mp3-players/insignia-sport-with-bluetooth/4014-6490_9-32717928.html?tag=pdtl-list ואת זה http://shopper.cnet.com/mp3-players/insignia-sport-with-bluetooth/4014-6490_9-32717906.html?tag=pdtl-list לא הבנתי א.מה ההבדל בניהם ב.למה הגירסה של ה2GB נמכרת באותו מכיר... התקציב הוא עד 90$ אם מישהו יודע על משהו יותר טוב הוא מוזמן לספר...
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הקאמבק של חברת HTC אל זרועותיה של גוגל מתקרב, והנה הם הפרטים הראשונים של מה שצפוי לנו משיתוף הפעולה המחודש והמסקרן הזה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי אוזניית bluetooth מדגם motorola h700 בארה"ב, כך שהמטען שלה הוא עם שקעים אמריקאים. בהוראות שמצורפות כתוב שצריך להטעין את האוזנייה שעתיים ורק אז להשתמש בה. כדי להטעין את האוזנייה אני צריך כמובן לחבר לה מתאם. חיברתי מתאם פשוט למטען ואין היא נטענת כלל. ההשערה שלי היא שהמתאם לא בדיוק מתאים ולכן כל העסק פשוט לא עובד. הוספתי תמונה עם המטען(כל הנתונים החשמליים של המטען מופיעים) כך שהמבינים יוכלו להגיד מה עלי לקנות. אם מישהו חושב שהבעיה היא בכלל משהו אחר אז אני אשמח לנסות. תודה מראש יגאל נ.ב. זאת התמונה http://img453.imageshack.us/my.php?image=tmp615yk1.jpg
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
תת המותג הטרי והאולטרה-משתלם של שיאומי צובר תאוצה מבטיחה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח. אפשרות לחריגה מהתקציב אם זה נותן תמורה גדולה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות bt לפלאפון שלי שיהיה אפשר לתלות על הצוואר כמו שרשרת(שיהיו עם אוזניות כפתורים..) בסגנון HBH-DS980 של סוני אריקסון(הייתי קונה אותם אבל הוא נורא יקר!).. תודה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות, איכותיות ולא של המטרו שלא עובדות אחרי יום אני גם מחפש פאד לעכבר... משהו איכותי, כמו בתמונה שפה- http://img237.imageshack.us/img237/3870/86677664am0.jpg תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ברשת מאמינים כי יורש ל-iPhone 5c הפלסטיקי נמצא בדרכו, עם גוף מתכתי וללא התקמצנות על הביצועים אפל כבר הוכיחה לעולם כולו שאין צורך ביותר ממספר קטן של דגמים בכדי להפוך לאחת מהמובילות הגדולות של עולם הסמארטפונים (ובייחוד למרוויחה העיקרית שלו, בהפרש ענק מכל השאר) – אך אם להאמין לדיווחים שחוזרים כעת לסיבוב נוסף בפרופיל גבוה, בענקית מקופרטינו מקווים להמשיך ולהגדיל את נתח השוק שלהם בשנה הקרובה בעזרת קאמבק לאייפון הקטן והמוזל שלהם. אנליסט שעונה לשם Ming-Chi Kuo משוכנע כי בחברה יציגו יורש לדגם ה-iPhone 5c במהלך הרבעון הראשון של שנת 2016, אשר יציע מסך 4 אינץ' צנוע, מעטפת מתכתית שתוצע במספר גוונים 'צבעוניים', שבב Apple A9שיהיה דומה מאוד או זהה לגמרי לזה המתקדם שקיבלנו באייפ…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רופא מעוניין לרכוש סמרטפון וזקוק להמלצה מהי מערכת ההפעלה המומלצת, אנדרואיד או וינדוז מובייל או אייפון, אנחנו מורידים הרבה תוכנות מקצועיות אני חושב על HTC ( דזייר או HD2 ) אבל קיים גם אייפון וגם סמסונג מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-