גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן לא צריך נגן, אבל עדיף שיהיה בעל איכות שמיעה טובה. אם יש ספיקר איכותי זה יהיה עדיף
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אין צורך לנעול את הנושא, אני רוצה את זה למטרות ביטחון אישי. חשוב לי בעיקר שזה יוכל לשדר למישהו שאני יקבע את המיקום שלי ושהתוכנה תעבוד ברקע. אם לא שמעתם על דבר כזה אשמח אם תפנו אותי למקום שאני יוכל למצוא בו את זה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מהו הGPS הכי משתלם בתקציב של עד 1500. כמובן שאם יש משהו יותר זול והוא משתלם יותר מאחד שמנצל את כל התקציב אני אעדיף את הזול יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים. מסקרן אותי לדעת כמה מכם משתמשים הסלולארי כקונסולה לכל דבר , נניח ע" כרומקאסט ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הקאמבק של החברה הפינית לעולם המובייל עשוי להיות ממש מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מכשיר האנדרואיד כפול המסכים המסקרן כמעט מוכן להשקה, כך נראה, עם נתונים טכניים מפורטים שדולפים לרשת - ואלו הן חדשות מעודדות לאור הדיווחים לפיהם דגם ה-Surface Neo העתידני נדחק ל-2021 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
צמד דגמי הביניים החדשים מבית סמסונג שהוכרזו לאחרונה כבר נמצאים בחלק מהחנויות המקומיות, עם מאפיינים שלא פוגשים בכל יום באותן רמות מחיר - אך הגרסה המסקרנת ביותר עם תמיכה ברשתות הדור החמישי עדיין חסרהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
נתונים עדכניים מעידים על כך שהמחצית השנייה של 2015 החלה באופן פורה מאוד עבור יצרניות הסמארטפונים המובילות לכתבה: http://hwzone.co.il/שוק-הסמארטפונים-חווה-רבעון-נהדר-בהובל/
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הדוכן המדליק של מפתחת השבבים האמריקאית בתערוכת CES 2018 היווה תצוגת תכלית נאה של שבב ה-Snapdragon 845 - וגם הצצה למהירויות העברה אלחוטיות של 7 ג'יגה-ביט בשנייה ומכוניות חשמליות שנטענות ללא חיבור חשמל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהכותרת מצביעה, אני מתלבט האם להוסיף 400 ש"ח ולקנות את המייזו עם המפרט הבהרבה יותר חזק? מה דעתכם? אני בגולן טלקום(אף על פי שאני חושב על לעבור להוט\מפעילה רלוונטית אחרת כמו 012) תודה נוסף להתלבטות גם הנקסוס 4. מאחר ואין לו micro memory card slot הוא מעט פחות קורץ לי. האם מנסיונכם זה מהווה בעיה רצינית או לא? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המיזו M3, וכמו ברוב הנגנים, הוא נטען דרך חיבור הUSB. קניתי בשבילו מטען עם מתאם USB של GPT, בעל זרם מקסימאלי של 200mA. הבעייה שאחרי הטענה עם המתאם הנגן עושה קצת בעיות, לכן אני חושב על לקנות מתאם אחר, אם יש משהו טוב יותר.... יש הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה ipod touch , ניסיתי להדליק אותו והוא מבקש את itunes. אני לא אוהב את המדיניות הזאת של אפל להכריח אותנו להשתמש בתוכנות שלהם לאחר רכישת המכשיר. מכירים אלטרנטיבות טובות? אתרים מומלצים בכלל עבורו? האם כל מה שמתאים ל iphone, מתאים גם ל ipod? לצורך ההבהרה מדובר על דגם ה 8GB.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היומן שיחות של ה 6120c יכול לשמור שיחות מקסימום עד 30 ימים (בהגדרות אפשר לבחור ללא יומן\יום\10 ימים\30 ימים), שלאחריהם הרישומים נמחקים. אני מעוניין שהמספרים ישמרו ללא הגבלה של זמן (כל פלאפון, שהיה לי עד עכשיו, עשה את זה). עד כמה שהבנתי, אין מה לעשות ברמת הטלפון כדי לאפשר את זה, אבל מכיוון שהמכשיר הוא סימביאני, אני מניח שקיימת תוכנה שתוכל לעשות זאת. אשמח לקבל המלצות לתוכנות כאלה (עם נטיה לתוכנות חינמיות) או אפילו פתרונות אחרים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, קניתי treo 650 מיד שניה מתוך כוונה לעבוד איתו ברשתות של סלקום או אורנג' בזמן שהכנסתי את הסים של שתי החברות המכשיר התרסק בכל פעם שהיה ניסיון לדבר בטלפון שיחה יוצאת או נכנסת אחרי שביטלתי את האפשרות לממשק בעיברית התופעה לא חזרה מישהו מכיר את הבעיה הזו והאם יש פתרון שיאפשר עבודה עם ממשק עיברית? המדובר בעיברית חוקית של הראל
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות נגן חדש ואיכותי שהשימוש העיקרי הוא למוזיקה באיכות ולכן לא רוצה אייפוד טאץ' שם המוזיקה זה רק דבר זניח.. החלטתי לקנות משהו על רמה וחשבתי על Sony Walkman X1000 בדגם 16GB. יש לי כמה שאלות: 1) הדפדפן אינטרנט תומך HTML מלא ופלאש? 2) יש תמיכה בעברית? לא חייב לכתוב עיברית העיקר לראות עיברית 3) איך האיכות במוזיקה? באמת מצוינת כמו בביקורות או שלא כ"כ שווה את המחיר? למי שלא יודע על מה מדובר- http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665869062 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
חברה היום ניסיתי לפרוץ את המכשיר דרך איזה מדריך וזה עשה מן הטענה של משהו פעם אחת הוא סיים את זה והתחיל לבד לעשות עוד פעם..וזה נתקע לי על סוף ההתקנה וזה מראה את האיפוד חושב כבר כשעה...אפשר לדעת מה קרה לו? ומה אפשר לעשות עם זה עכשיו אחרי שזה נתקע ככה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אולי אתם מכירים firmware פיראטי \ לא מקורי[אולי] שיראה תיקיות ב m250 ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ניראה לי מזה היסתבכתי... היו לי פעם קבצים בנגן, שאני לא כל כך זוכר איך העברתי אותם כי זה היה מזמן, עכשיו ניסיתי להעביר קבצים אחרים ולא הבנתי איך, וגם רציתי למחוק את מה שכבר היה שם, אז כמו מטומטם מחקתי את התוכן של תייקיה בשם : MTPCONTENT שלפי מה שראיתי שם היו השירים, עכשיו כל השירים שם היו קבצים מוזרים כאלא, לא MP3, משהו אחר, CD משהו ניראה לי... והתיקיות היו ממספרות במספרים, בקיצור מחקתי הכול ושמתי תיקייה חדשה של שירים ושאני נכנס לנגן לישמוע הוא רושם לי BAD TRACK ! איזה טיפש אני ! ואין לי מאיפה להביא תתיקית שירים הקודמת, ואם אני נכנס לרישמת שירים הכוללת רשום לי שם את כל שמות השירים שכבר מחקתי, כאילו הוא שומר את השמות במקום אחר... בסופו של דבר אני לא מצליח לעשות כלום... מה…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברשותי המכשיר הנ"ל. הורדתי את הסאנסה UPDATER וכשאני מחבר את הסאנסה למחשב אני רואה רק את הסמל של הנגן וסמל של מחשב בלי משהו שמקשר בניהם(בסאנסה עצמו). כמובן שיש לי SP1. כתוב לי CONNECTED על הנגן אבל אני לא רואה שהוא מעביר עידכונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הוא טוב ביחס למחיר שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=131676 לפי המחיר 295 תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד עברית וזה רשם לי את זה ניסיתי להוריד ערכות נושא וזה רשם לי את זה משחקים תוכנות כל דבר
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום עם איזה תוכנה אני יכול לדבר דרך הMIO ? SKYPE אינה תומכת ב MIO 550..... תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מדליף הטוויטר בעל המוניטין הטוב ביותר בסביבה מאשר את השמועות המוקדמות על המשך שיתוף הפעולה בין ענקית הטכנולוגיה ל-Huawei לכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלישיית מכשירי הדגל של סמסונג מביאה איתה מאפיינים משוכללים, פשרות מסויימות וגם שינוי באסטרטגיה - כך שתוכלו למצוא אותם בחנויות עוד לפני סוף החודש הנוכחי, גם בישראללכתבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
- 2 followers
-