עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Tal Israeli,

בטלפונים שמיובאים בייבוא מקביל, האם יש משמעות לכך שהמטען לא מקורי? מה ההבדל ביניהם?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by flatlinE,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הטאבלט של סמסונג, וברצוני לדעת אם איך עובד חיבור האינטרנט לטאבלט כשאין WIFI באזור.. האם אפשר לחבר אליו נטסטיק? האם הוא גולש על אינטרנט סלולרי?? אודה מראש על עזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by penny1,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. רציתי לשאול האם מישהו רכש אחד משני המכשירים Ramos 9w or Arnova 8 או מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10773&perur= http://www.e-buy.co.il/pl_product~w9~5033~0.htm תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by iem,

http://www.belkin.com/skype/howitworks/ האם ניתן להשתמש בטלפון בסביבת הראוטר האלחוטי שלי כאשר הגנתי עליו עם סיסמא כמובן בגישה האלחוטית ? כי לפי הרשום במסכים של explorer לאימות סיסמא אין תמיכה אבל למשל במחשב נייד שלי הוא דורש סיסמא ולא דרך האקספלורר, אז האם יתמוך בטלפון הזה או שיעשה לי בעיות בגלל הסיסמא.... ?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by podpeople,

שלום לכולם הנגן שלי A2 נטען דרך המחשב כרגע והוא במצב HOLD עכשיו בחנות אמרו לי שהטעינה תיקח בערך 12 שעות ועל החוברת רשום 15 שעות לטעינה מלאה. כרגע הוא מחובר יותר מ20 שעות ועדיין לא גמר (הנורה עדיין אדומה) עכשיו רציתי לדעת למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by weissby,

יש לי אייפוד דור 5.5 (וידאו 30 GB) חשבתי לקנות כבל AV לאייפוד, אבל היום זמין כבל AV שתואם לדגמים החדשים (שהוא מתחבר לאייפוד דרך הDOC) והכבלים הקודמים שבוודאות היו מתאימים לאייפוד כמו שלי היו מתחברים פשוט דרך הPL (השקע של הסאונד) השאלה שלי היא פשוט אם יש מצב שגם הכבל החדש יותר שמתאים לדגמים החדשים אולי בכל זאת יעבוד על שלי? אם אפשר תשובות מבוססות, כי לא בא לי להמר ולראות אם יעבוד או לא חח

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by kletsman,

שלום. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס הרחבה צריך? האם יש מגבלה על הנפח?, לדוגמא המכשיר לא יעבוד עם יותר מ-16 ג'יגה בייט. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zohar678,

האם המגן הזה באמת שווה? האם יש מגן כזה גם ל HTC ONE X?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by YohaiM,

יש לי HTC Wildfire,ואני נושא אותו בנרתיק עור יעודי,כזה שנתפס על החגורה.(במקור זה נרתיק לבלקבארי,אבל הוא מתאים למכשיר שלי) אתמול המכשיר כמעט עף לי מהידיים,ולכן אני שוקל לקנות לו בנוסף מגן סיליקון. עכשיו השאלה: המכשיר נוטה להתחמם לעיתים קרובות. האם מגן סיליקון,שנמצא בתוך נרתיק מעור,יכול לגרום להתחממות יתר שתזיק למכשיר? האם המגן הבא הוא מומלץ,או שזה לא ממש משנה איזה מגן קונים?: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2911 תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אוקיי, אני בדקתי מה יוצא יותר זול בהשוואות גדולות אבל אני לא סגור בכלל על התהליכים, והבנתי שיש כמה דברים שאני לא יודע אז אני שואל כאן אנשים עם ניסיון: אני יכול לקנות סמארטפון כמו גלאקסי או אייפון במחיר גבוה (לא מחברת פלאפון), ואז לשלם על תוכנית ספציפית קבועה עם תעריפים קבועים עם מספר פלאפון... או שאני יכול לקנות טאבלט שעובד רק על WiFi ולעשות Subscription לסקייפ כדי לקבל מספר פלאפון, אבל האם פלאפונים בארץ יכולים להתקשר למספר של סקייפ? הבנתי שהוא בסוף יוצא יקר יותר - התקנת מספר 80 שקלים, תשלום חודשי של 50 שקלים ותעריפים של סקייפ... למישהו יש ניסיון ויכול להגיד חד משמעית מה עדיף? גם הקטע של סקייפ וwifi לא נוח בכלל אם אצטרך לחפש נקודות אנטרנט תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. כבר הרבה זמן אני משתמש בנגן פלאש ורגיל לעבוד ב-shuffle ולהעביר כל הזמן שירים. השאלה שלי לגבי הnano (החדש, אם זה משנה) היא אם יש איזשהו עיכוב בהעברת השירים (forward) לעומת נגני הפלאש בהם ההעברה היא מיידית? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ABL,

אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 16 גיגה ורציתי לדעת האם יש סיכוי שהמחיר עוד ירד מעבר למחיר שלו כרגע בשבוע הבא שיצא נקסוס 5. והאם סמסונג s3 שווה 200 שקל יותר?

14. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב כף יד hp hx2700 ואני מעוניין לצפות סירטונים איתו בYOUTUBE וכו ... עכשיו שאני מנסה לצפות בYOUTUBE הוא רושם שגיאה מסיבה שאין את הרכיבים המספקים ומראהלי סיומת של הסרט 3GP ונכסתי לאתר אחר שמנגן בתוך האתר עם מדיה פלייר קטן ואני לא רואה במחשב כף יד את המדיה פלייר ולא מנגן כלום הינה לזה האתר : http://limelinx.com//media/647a0edfbed4437ba4697f7900d99b8c.aspx

15. Started by dj_horse,

שלום! האם יש מישהו שיודע מתי תיצא המערכת ההפעלה החדשה למחשבי הכף יד?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by מורן-85,

היי, אחותי רכשה מכשיר LG G3 וקיבלה איתו אדפטר חשמל של סמסונג 2A האם כדאי/רצוי להטעין עם המטען הזה? או לקנות את המקורי של LG של 1.8A?? או האם אין הבדל ביניהם באיכות/זמן הטעינה.. אשמח לעזרתכם )))

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה ZVP ויש לי שאלה לגבי מטען לחשמל. מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ במחיר נורמלי? ראיתי בחנות שנקראת imtech במשהו כמו 170 ש"ח וזה נראה לי יקר מאוד. יש לי בבית מטען כזה שהשתמשתי בו לנגן אחר, הוא מוציא 5V וזרם של 700mA, אבל הבנתי שהנגנים של creative צריכים את המטען שלה. השאלה שלי אם הנגן יכול להיפגע אם אני אנסה לטעון אותו בעזרת המטען הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by Ben9371,

הי, הגיע עם הs9 plus מטען 2.1 אמפר. רציתי לדעת אם אני יכוח לחבר את הטלפון למטעני 3 אמפר (מטעני קיר ורכב), או שזה יהרוס את חיי הסוללה. תודה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  19. Started by yuraxp,

רכשתי לאחרונה נגן שדומה ל איפוד ננו. והאוזניות(כפתור) הם בחיבור יותר קטן מאוזניות רגילות. רציתי לשאול אם אני רוצה לקנות אוזניות יותר טובות מהאינטרנט איך אני יכול לדעת שהחיבור מתאים? או שכול האוזניות כפתור הם בחיבור קטן?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hardgore1,

הי אני מחולון. תראו איפה זה מראה שאני נמצא.. למה זה? תודה

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by the kooks,

היי, יש לי מכשיר ישן נוקיה 3120c אני רוצה לשדרג ל IDEOS MODEL U8150-D שתכלס מה שיש לו שאין לי במכשיר הנוכיח זה GPS ואינטרנט אלחוטי. הבנתי מהמוכר שהתחילו לייבא אותו לארץ לפני כשנה שנתיים מסין.. ולכן רציתי לדעת אם יש איתו בעיות? תקלות? בעיות עם חלקי חילוף.. הוא בא עם מערכת הפעלה אנדרואיד עולה 700 ש"ח.. אני לא מחפש להוציא הרבה כסף תכלס אני לא צריך כל מיני אפליקציות מיותרות תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. שלום חברים במידה ואני לא בתת הפורום המתאים, אודה אם תכווינו אותי לאן לגשת קניתי מכשיר סטרימר של אנדרואיד. כשאני מחבר אליו מקלדת אלחוטית, המלקדת אינה מצליחה להפוך לעברית. על גבי המסך אמנם אפשר לכתוב בעברית באמצעות העכבר והמקלדת הוירטואלית, אבל המקלדת הפיזית לא יודעת להפוך לעברית. אם אני מנתק אותה ומחבר אותה למחשב נייד אזי כן יש עברית, כלומר שהבעיה היא בסטרימר כנראה. האם אתם מכירים את הבעיה? האם יש רעיון לפתרון? דרייבר כלשהו אולי? תודה אמיר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, יש לי אתר אינטרנט כלשהו, ואני מעוניין לפתח אפליקציה לאנדרואיד אשר תוכל לעשות באתר כל מיני שינויים ולראות את התוכן של האתר בפלאפון. האם יש לכם מושג על פרוייקט כזה (למשל כמו האפליקציה של one) אבל עם קוד פתוח? שאני אוכל להסתכל על הקוד ולקבל רעיונות? אם לא, יש לכם מושג איך להתחיל? אני לא לגמרי בטוח... כל עצה או טיפ יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  24. Started by CyberBot,

קניתי את הנגן הזה היום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394994,00.html ומחקתי את התמונות שלו ואני רוצה לדעת את הרזולוציה שלו הגודל של המסך 1.8 אינץ'

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. שבת שלום לכולם. אני צריך לקנות מכשיר חדש להורים ויש לי שאלה שדורשת עזרה אני מתלבט בין (אנדרואיד) MOTO G ושלל מכשירים סינים (XIAOMI REDMI2 \NOTE4G , HUAWEI HONOR4 , COOLPAD F2 ועוד....) לבין אחד ממכשירי הלומיה 535/635/735 מעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שיש להורים שלו ווינדוספון ולדעת איך הם מסתדרים איתה? אני לא מדבר על הורים טכנולוגייים יותר מידי. ואם היה להם לפני או אחרי מכשיר אנדרואיד והוא יכול לומר איך הייתה החוויה שלהם ומה היה להם יותר קל<?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.