עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חוץ מהאוזניות המאפנות שבאות איתם?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מתלהבים מה-Redmi 8A אבל זקוקים לזכרונות בנפחים גדולים יותר? יש פתרון גם לכם לכתבה

3. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם הפלא: יומן השיחות נדפק לגמרי, כאילו כל פעם שאני מתקשר לאנשהוא זה לא מראה את זה ביומן שיחות, וכל פעם שמתקשרים אליי זה גם לא מראה, ויוצר מצבים של שיחות שלא נענו ואני אפילו לא יודע מי התקשר זה לא היה קודם, פשוט יום בהיר אחד הפסיק לעבוד. מדובר בפלאפון מסוג סוני אריקסון k610i ברשת סלקום. מה אפשר לעשות? תודה

4. סמארטפון עתידי של החברה הענקית מיועד לשמש כתוסף מושלם עבור צלמים מקצועיים והציוד שלהם - ועשוי לספק גם מהירויות תקשורת סלולר שעוד לא פגשנו לכתבה

5. Started by tamir245,

שלום רב. כמו שכתבתי בכותרת,מחפש המלצה לאוזניית BT נוחה ואיכותית לפלאפון בעיקר,התנסתי עם הVOYAGER 510אבל הוא גדול לטעמי,אשים דגש בעיקר על קליטה טובה ללא הפרעות ממרחק סביר,שתשב בצורה נוחה ויציבה על האוזן,ושהשמע בה יהיה טוב וברור(לא צריך אוזניות סטריאו) דבר נוסף,יש הבדל בין הגרסאות של השן כחולה 1.2\2\2.1?שמתי לב שיש שוני בגרסא בין אוזניות שונות ומגוונות. תודה.

6. שלום לכולם, לבני מספר ימים(יום שני..) הזמנתי את הנגן של מיזוהו שמגיע עם האוזניות הנ"ל(250 ש"ח) 1.קודם כל,הזמנתי את הנגן מאתר- P1000 , הם ביקשו פרטים והכל,ברגע ההזמנה נשלח דוא"ל ומאז לא היו שיחות טלפון או דוא"לים מישהו יכול להגיד לי , מניסיון אם האתר הזה בטוח והמשלוח אכן יגיע במסגרת המן שהובטחה?(14 ימי עסקים) 2.יש סיכוי שאני אמצא איזה פראייר שיקנה את הנגן ב150 ש"ח ומעלה? 3.ולאוזניות-ראיתי שמישהו שם פה תמונה של האוזניות,ושהכבל עובר מאחורי האוזן-או שזה לא נמצא בכולם או שזה מועבר פשוט עם החוט(ולא עם פלסטיק כמו שחשבתי)? 4.כדאי לי בכלל למכור את הנגן?(אני אודיופיל מתחיל,מתחיל של המתחילים ורוצה סאונד שאוכל להינות) 5.ואם כן, איזה נגן בטווח מחירים של 600 ש"ח ינצל את האוזניות עד המק…

• 46 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. לקחתי חבילת גלישה דרך סלקום. קיבלתי סים חדש והכל. כשהגעתי הביתה שמתי לב שהאינטרנט לא מתחבר ואני מקבל הודעת שגיאה incorrect apn. בתפריט Access point names מופיע Cellcom Internet ו-Cellcom MMS. עשיתי שחזור הגדרות ברירת מחדל. אינטרנט התחיל לעבוד אבל מאוד מאוד לאט. בשורה העליונה איפה שמופיע סימן חיבור אינטרנט (שני חצים בכיוונים הפוכים) הופיע האות E. איך אני מתקן את הבעיה? אין לי חשק לשבת שלוש שעות בסלקום פעם נוספת.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אתמול קניתי סמסונג גלקסי מאורנג', אני רוצה להתקין רום אחר מהרום של המפעילה כי יש שם מלא שטויות שאני בחיים לא ישתמש בהם, אז ככה רציתי לשאול אם אני מתקין עליו לדוגמה את ה LITE ROM, האם אני אוכל להתקין אחרי ההתקנת הרום אפליקציות כמו GPS של אורנג' שקיבלתי חינם ואפליקציה בשם MY ORANGE שאני יכול לעקוב דרכה אחרי החשבון שלי? אם כן איך, אפשרי להוריד אותם דרך המרקט או איך זה עובד? האם ברום הזה ישנה תמיכה בעברית? לא אכפת לי ממשק שיהיה באנגלית, אבל האם לדוגמה אני אוכל לכתוב ולקרוא סמסים בעברית, ולראות את שמות אנשי הקשר שלי בעברית? ושאלה אחרונה אם אני כבר עשיתי רוט לפלאפון זה לא מפריע להתקין רום על הפלאפון? והבנתי שגם בלייט רום בא רוט מובנה, האם זה באמת ככה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שבב העיבוד מיושן במעט - אבל טכנולוגיית התצוגה וטכנולוגיית הטעינה בדגם הביניים הטרי עשויות לכבוש אתכםלכתבה

10. שלום, חבר'ה. עד היום אני נהנה מהמכשיר הזה: Motorola Defy+ Plus. מה אני אוהב בו? 1.הוא קומפקטי. נכנס לכיס האחורה של הג'ינס בלי בעיה! [המסך שלו הוא 3.7 אינץ'. הגודל המלא שלו הוא 4.2 אינץ'. גובה מעולה של 10.7 ס"מ!] 2.הוא עמיד. [שרד הרבה נפילות, והוא עמיד בפני טיפות מים- מעולה כששמים מוזיקה במקלחת :] 3.הספיקר שלו חזק. [טוב לשיחות ולמוזיקה] 4.יש לו חריץ הרחבה לכרטיס microSD אממה? הוא כבר ישן. אנדרואיד 2.3.7. המצלמה שלו מעאפנה. יש לו לאגים לא מפנקים. צריך לשדרג. לכן >> אני מעוניין במכשיר חדש בעל KITKAT 4.4, + עם מצלמה טובה כמו של ה iPhone 5 [מאוד אוהב את הלוק שלה. לא יודע אם יש אליה מקבילה במכשירי אנדרואיד?!] + והשאיפה היא שכל 4 הסעיפים שמניתי למעלה- יישארו גם בטלפו…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by matizami,

אני נוסע לברצלונה ואשמח לשמוע עצות לשימוש בGPS באייפון. יש איזו תוכנה חינמית מומלצת? אם אני משתמש בGPS המובנה, יש שימוש בחבילת גלישה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. התאום המוזל של ה-OnePlus Nord מגיע לסיבוב הופעות מקומי, זמן קצר מאוד אחרי ההשקה העולמית הראשוניתלכתבה

13. Started by Gwiz,

טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  14. יש לאח שלי בר מצווה ובקרוב, ולמרות גילו הצעיר, הוא חולה גאדג'טים. כבר הרבה זמן שהוא רוצה לקנות פלאפון, אז חשבתי לקנות לו איזה משהו Top of the line (במסגרת התקציב כמובן). יש לו נטייה קטנה ל-F480 של Samsung (או TuchWiz בשמו העממי), אבל המסך מגע שלו נראה לי די גימיק, שלאט, לאט ימאס ויהפוך את חוית השימוש לסיוט (לפי דעתי האישית, והבלתי מבוססת, כי לא יצא לי להשתמש בו לזמן ממושך מספיק כדי לקבוע זאת), אז אם מישהו יוכל להביא חוות דעת משימוש אישי ממושך במכשיר, ויתרונות שונים שיש לו (מעבר לפרטים הטכנים שבמפרט) מול המתחרים באותו תקציב. בנוסף, אשמח לשמוע על המלצות על מכשירים אחרים. תודה קראתי גם קצת על ה-N85 שנראה אחלה מכשיר, טיפה מעבר לתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת גם עליו, ות…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. משפחת הביניים הפופולרית מתחדשת בפעם הראשונה לשנת 2022 עם מספר דגמים חדשים - שרק אחד מהם מרגיש כמו שדרוג לעומת הגלגול הקודם, והוא לא זה שהושק רשמית בארץ בתור מנת הפתיחהלכתבה

16. Started by גל עודני,

שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…

17. שמועה חדשה מצהירה כי מוצר האולטרה-פרימיום של היצרנית הסינית הגדולה בדרכו לאירופה - עם מחיר שיהיה גבוה יותר אפילו מה-Galaxy S23 Ultraלכתבה

18. שלום. אני מעוניין לקנות מכשיר סלולרי חדש אך שיהיה בדור 2. הדרישות שלי הן: 1. שיהיה בתצורת צדפה. 2. שיהיה לו מסך מקדימה שאני יוכל לראות מי מתקשר אלי בלי לפתוח את המכשיר. 3. שיהיה לו תמיכה בMP3 4. רצוי רדיו (אבל לא חובה) 5. איכות שמיעה טובה. 6. שיהיה לו BlueTooth. אני שייך לרשת סלקום כך שאני צריך מכשיר עם SIM מדור 2 הישן. המכשיר הנוכחי שלי הוא: Samsung SGH-X450 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by גיבורי,

אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. אני אם נקסוס 5 ולמרות שגוגל שיחררה רשמית את העדכון עדיין אין לי ,חוסר הסבלנות גורם לי לשקול לצרוב ידני .. מישהו יודע אם זה עניין של עוד ימים בודדים או שזה יכול לקחת גם שבועות עד שהעדכון יגיע אלי??

• 68 תגובות
    • 24.1k צפיות
  22. Started by Guy King,

יש לי את ה-G3, ג'יגה אחד, והמסך שלו התקלקל (אחרי שהוא נפל על הרצפה, בפעם ה-1000, כך שיאמר לזכותו שהוא מאוד עמיד). התאורה של המסך עובדת, והנגן עצמו עובד, אבל המסך לא מראה שום דבר (ז"א שב"תיפעול עיוור" אני יכול לראות שהוא משמיע רדיו וקבצי MP3). כדי לתקן אותו או לקנות נגן אחר חדש?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by nore0,

מה כדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by aviisr,

אהלן חברים, חמי ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב לעבודה המשרדית שלו. הוא כלכלן שהשימוש העיקרי במחשב עבורו הוא חישובי אקסל מורכבים ואינטרנט. שום תוכנה חיצונית מורכבת. אני כבר שנים בעולם המק ולא מכיר כבר את ההתקדמויות בעולם ה-pc. מסקירה ברשת נתקלתי במחשב הintel nuc שנראה טיפה עצמתי מידי אבל הגודל שלו בהחלט יקרוץ לחמי. רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה יספיק? האם אפשר לקבל המלצות לקנייה (כמו גם באיזו חנות/רשת לקנות...). אודה לכם על הסיוע, אבי נ.ב: אין הגבלת מחיר...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by masmddr,

שלום מישהו מכיר אתר/ים לערכות נושא לנוקיה S40 ? (בגוגל מצאתי רק "דרק" ) וגם תוכנות java אני בעיקר מחפש תוכנה לMSN messenger או ICQ. ניסיתי JIMM ללא תוצאות. המכשיר המדובר הוא נוקיה 6288. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.