עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המכשיר החכם העתידי אמור לכלול שבב Snapdragon 8 Gen 2 וגם הגנה מתקדמת בפני מים ואבק - אך עלול לאבד את יתרון הקומפקטיות המשמעותי של גלגוליו הקודמיםלכתבה

2. שמועה חדשה מצהירה כי מוצר האולטרה-פרימיום של היצרנית הסינית הגדולה בדרכו לאירופה - עם מחיר שיהיה גבוה יותר אפילו מה-Galaxy S23 Ultraלכתבה

3. דגמי ה-Razr 40 וה-Razr 40 Ultra מוצגים עבור השוק הסיני - עם תג מחיר התחלתי שווה ערך לכ-2,120 שקליםלכתבה

4. חברת BOE מציגה מסך 110 אינץ' עם 132 מיליון פיקסלים - או פי 16 מאשר תצוגות ה-4K הנפוצות כיוםלכתבה

5. ה-Civi 3 מספק מערך סלפי מתקדם, עיצוב מעניין בשני גוונים ונפח אחסון של עד 1TB במחירי ביניים - ולצידו נוחת גם ה-Redmi Note 12T Pro כשהוא כולל את אותו שבב משופר מבית MediaTekלכתבה

6. מכשיר הדגל הקומפקטי של אסוס ימשיך להיות הצעה ייחודית בשוק המודרני - אבל אל תצפו למהפכות ביחס למה שה-Zenfone 9 הביא איתו בשנה שעברהלכתבה

7. סדרת הביניים הפופולרית של החברה הסינית ממשיכה להתבסס על שבבים ממותג ה-Dimensity של MediaTek - אך עולה רמה עם שימוש בדגם 4 ננומטר שהיה שמור למכשירים בכירים בלבד ב-2022לכתבה

8. שבב טרי מבית MediaTek מציע דמיון משמעותי לשבבים בני שנתיים שהחברה הצליחה להניח בהצלחה במגוון דגמי ביניים בעברלכתבה

9. ברשותי אייפוןx ואני מעוניין להחליף מכשיר בעיקר כי המכשיר כבר חרוש ואני גם מעדיף מסך קצת גדול יותר. עיקר השימוש שלי זה גיימינג ואם ניהיה יותר ספציפיים raid shadow land לכן מאד חשוב לי סוללה חזקה, ושמירה טובה על רמת חום, כי על האייפון x שלי אני יכול בכיף לטגן חביתה אם הקרבות מידי אינטנסיבים. ראיתי את המכשיר a34 של סמסונג והמחיר מוצא חן בעיניי(1100 בksp). מעבר לזה המסך יותר גדול והסוללה יותר חזקה. לפי מה שהצלחתי להבין בהשוואות בנצמארק גם המעבד והכרטיס הגרפי חזקים מעט יותר. הפחד העיקרי שלי הוא החום. אני מבין שעיקר הפלט של החום נוצר כתוצאה מצריכת חשמל, ולא הצלחתי למצוא נתונים על צריכת החשמל לא של האייפוןx ולא של הa34. אני גם לא בטוח שקראתי נכון את הנתונים ע…

• 0 תגובות
    • 367 צפיות
  10. Started by איתי גרין,

למישהו יש את הקשוחה האחרונה והסבר איך להתקין אותה תודה רבה זה הנגן הכי חדש RUIZU H8 אנדרואיד WiFi MP4 נגן Bluetooth 5.0 מגע מלא מסך 4 אינץ 16GB מוסיקה נגן וידאו עם FM, הקלטה, ספר אלקטרוני - AliExpress

11. Started by חנוך111,

איך מחליפים מספר טלפון ועדיין נשארים חברים בכל קבוצות הווטסאפ שכבר חברים בהם?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. עוד השקה מתקרבת עבור השוק הסיני מגדילה את מידת ההתעניינות שלנו בהתרחבות הבינלאומית של דגמי הדגל מבית היצרנית, אשר עתידה להגיע בסוף חודש ינואר הקרובלכתבה

13. דגם הדגל שמבוסס על שבב ה-Dimensity 9300 כולל הרבה מאפיינים משוכללים ומחיר התחלתי קורץ - במידה ואתם מתגוררים בסיןלכתבה

14. דגם ה-Red Magic 9 Pro המסקרן מבית Nubia מקבל תגי עלות ואפשרות להזמנה מחוץ לסיןלכתבה

15. המיתוג הבלתי רגיל של החברה החדשה מבית מקים OnePlus עומד להפוך למבולבל יותר עם ההשקה של הדגם המוזל הראשוןלכתבה

16. מכשירי ה-Galaxy XCover 7 וה-Galaxy Tab Active5 מצטרפים אל משפחת המוצרים הייחודית שכוללת עמידה במבחנים בתקן צבאי, עבור מתארי שימוש מאתגרים במיוחדלכתבה

17. החברה הטאיוואנית הולכת על עיצוב מתון יותר לדגם הבכיר החדש - כזה שיוכל להתאים אולי גם לאלו שלא בהכרח מעוניינים במשחקים בדרכיםלכתבה

18. אירוע ה-Unpacked החדש של החברה יתקיים בשבוע הבא - כאשר לכולם כבר יש מושג לא רע מה היא עומדת להציג לנו במסגרתולכתבה

19. הכירו את המוצר שרוצה לאפשר לכם להיות בבקרה מתקדמת על המצב הבריאותי שלכם - מבלי שתצטרכו לצאת מהבית (או מחדר השירותים)לכתבה

20. שני מכשירים חכמים חדשים עם כמות מכובדת של אחסון פנימי וזכרון דינאמי בתור ברירת מחדל נוחתים בישראללכתבה

21. מכשירי הדגל החדשים החלו להימכר בישראל מיד עם החשיפה העולמית, בחבילות שכוללות הטבה מקורית לממהרים ולזריזיםלכתבה

22. רוצים ללכת בקצב של ריצה מהירה? Moonwalkers עשויות להיות המוצר המושלם עבורכם, בתנאי שתהיו מוכנים להתמודד על המבטים שכולם ינעצו בכם תוך כדי השימושלכתבה

23. אם דגמי ה-Poco הראשונים לשנה הנוכחית לא הרשימו אתכם באופן מספק, כעת הם מקבלים חיזוק עם ארבעה דגמים נוספים ברמות מחיר של כ-2,000 שקלים או פחות מאותה יצרנית נודעתלכתבה

24. האם ה-Zenbook Duo החדש עם צמד מסכי OLED ומקלדת יצליח להוכיח לעולם את התועלת המשופרת שבו?לכתבה

25. מערכת ה-Claw של MSI שמהווה את הנסיון הראשון לייצר אלטרנטיבה ממשית ל-Steam Deck בהתבסס על חומרה מבית אינטל עתידה להגיע לאירופה בתחילת אפריללכתבה

דיונים חדשים בפורומים