עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחיו המוזל של ה-Poco M4 Pro 5G שכבר זמין בישראל עשוי לקבל תצוגה מתקדמת יותר לצד עיצוב מוכר - ומפרט שנראה בעל פוטנציאל להיות זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Redmi Note 11לכתבה

2. אז מצאתי סטרימר של סלקום (מאסטר בוקס) הם לא רצו אותו חזרה אז התוכנה של סלקום שיש עליו מאוד מעצבנת אז רציתי שהאנדרואיד שיש עליו יהיה כמו בטרימסטר של שיאומי ולא עם הממשק של סלקום

3. אחרי כמה דגמים תחרותיים ומסקרנים שהוצגו במהלך 2021, המותג שבבעלות לנובו ינסה להגביר את הנוכחות הבינלאומית שלו עם מהדורת דגל טרייהלכתבה

4. Oppo מציגה מכשירים חכמים חדשים - כולל הראשון בעולם שעושה שימוש בשבב ה-Dimensity 9000 המבטיח של Mediatekלכתבה

5. טכנולוגיה חדישה לא זקוקה ליותר מחמש או עשר דקות בשביל לספק לכם זמן עבודה ליום שלם - ומתיימרת לשמור על היכולות המתקדמות לאורך אלף מחזורי טעינהלכתבה

6. דגמי ה-Dimensity 8000 ו-Dimensity 8100 מיועדים לספק את רף הביצועים הגבוה ביותר בשוק למכשירים שאינם ספינות דגל מובחרותלכתבה

7. דגמי ה-Realme 9 Pro וה-Realme 9 Pro Plus זוכים להשקה מקומית רשמית - לפני המתחרה המרכזי הישיר של Xiaomiלכתבה

8. מכשיר הביניים המסקרן של סמסונג, עם שבב Exynos חדש, הצליח להפתיע אותנו בהופעה קצרה בחנות מקוונת מקומית כמה ימים לפני אירוע ההכרזה המיועד שלו ושל חבריו לסדרת ה-Galaxy Aלכתבה

9. החל מ-700 יורו עבור הגרסה המוזלת - והחל מ-1,000 יורו אם תרצו את מהדורת ה-Pro המשוכללת ביותרלכתבה

10. סמסונג חשפה שלושה דגמים ראשונים בסדרת הביניים הבינלאומית הפופולרית שלה לשנה זו - כולם עם הגנה רשמית מבורכת בפני מים ואבק ושניים מהם עם שבב ביניים מעניין פרי פיתוח עצמילכתבה

11. צמד דגמים נוספים מצטרף אל משפחת ה-Realme 9 - עם אפשרות בחירה נוספת בין שבבי Mediatek לבין שבבי Snapdragon ועם מסכי IPS, כולל אחד אשר מגיע לקצב רענון גבוה במיוחדלכתבה

12. ל-Xiaomi, סמסונג ו-OnePlus יש דגמים חדשים בנוף המקומי שיעזרו להעשיר את ההיצע ברמות מחיר שונותלכתבה

13. Started by onetwo,

מחפש סמארטפון שהסוללה תחזיק כמה שיותר (יומיים זה טוב, אם אפשר יותר מה טוב..) ושהדברים השונים יעבדו בלי באגים ותקלות. כל שאר הדברים (מצלמות וכדומה) לא כל כך חשובים לי. מה יעשה את העבודה? תקציב 600 עד 2000 בערך. אם אפשר במחיר זול אז למה לא. אם לא - אז איפשהו עד 2000, אם צריך קצת יותר אפשר גם. בזמנו היה לי LG G2 שעבד מעולה, אז אני מחפש משהו שיעבוד כמו שהוא עבד לי. תודה :)

• 0 תגובות
    • 351 צפיות
  14. הדלפה עדכנית בטוויטר מציינת חמישה דגמים של היצרנית הסינית המצליחה אשר יגיעו אל השוק במהלך ששת החודשים הקרוביםלכתבה

15. אחרי Oppo ו-Realme מגיע התור של עוד שם סיני פופולרי ומצליח מעולם הסמארטפונים לנסות את מזלו בביצה המקומית שלנולכתבה

16. Started by danezeq,

היי עבר הרבה זמן מאז שעסקתי בנושא ונראה שאני לא בעניינים. אני מחפש טלפון עם התכונות הבאות: - שני SIM - מצלמה רחבת זווית - NFC - אנדרואיד בגרסה עדכנית. לא משהו ישן. עדיף גם: - עמיד ככל הניתן לנפילות, ואם אפשר גם למים. מה המכשיר הזול ביותר שכולל את התכונות האלה? תודה

17. לקחנו לסיבוב את כונן ה-SSD החיצוני החדש של WD בשביל לגלות מה ניתן לצפות מאחת האפשרויות הזולות בשוק לאחסון נייד מהירלכתבה

18. בזמן שהמתחרה האמריקאית קוואלקום בוחרת לדחוף קדימה דווקא ערכות שבבים חלשות - מפתחת השבבים מטאיוואן ממשיכה בהגדלת ההיצע המחוזק שלהלכתבה

19. מוצר הדגל הראשון לשנת 2022 של המותג הסיני הושק בישראל עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר תחרותי עד מאוד לאלו שמחפשים מקסימום ביצועיםלכתבה

20. Started by avivkah,

שלום מחפש טאבלט שיחליף את הנייד שלי בנסיעות ועבודה, מעולם לא עבדתי עם טאבלט, ואני לא ממש יודע מה הפרמטרים שאני צריך לשים לב אליהם. אני רוצה טאבלט שאני אוכל לכתוב עליו גם בוורד (או כל תוכנה אחרת שיכולה לכתוב קבצי וורד), כמו כן, שאוכל לכתוב בו בעט, במחברות. אני חושב שאני מחפש טאבלט עם מפרט שדומה למה שסטודנטים משתמשים בו היום, ושלא יהיה יקר מידיי (1500-2000 שקל) איזה המלצות אתם יכולים לתת? האם המחיר שנתתי נמוך מידי או סביר? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 338 צפיות
  21. חברת הענק היפנית ממשיכה לאותת לנו על כך שהיא כנראה היצרנית העקשנית ביותר בעולם המובייל כולו, גם בשנת 2022לכתבה

22. שדרוג לטעינה ושדרוג למעבד בדרך להכרזה רשמית - תוך שמירת אמונים לשבביה המודרניים של Mediatekלכתבה

23. סדרת הדגל המוזלת של המותג מבית Xiaomi חוזרת עם אימוץ של ה-Snapdragon 8 Gen 1 החדיש - במחיר הכי זול בסביבהלכתבה

24. ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 החדש מבצע את המעבר ממפעלי הייצור של סמסונג לאלו של הענקית הטאיוואנית - וזוכה להמהרה הן עבור ליבות העיבוד שלו והן עבור הליבה הגראפית בשל כךלכתבה

25. אחרי כמה וכמה חודשים שגרמו לנו לגרד את הראש עם היצע שפחת ביכולותיו ביחס לשנה שעברה - לקוואלקום יש דגם ביניים בכיר חדש שינסה להחזיר אותה למוטבלכתבה

דיונים חדשים בפורומים