גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,793 דיונים בפורום זה
-
הדור הראשון של מוטורולה תחת לנובו מציע קונספטים מעניינים מאוד, שגם מבהירים לנו שמודולריות היא הטרנד החם החדש של השוק שיתוף הפעולה בין לנובו למוטורולה החל רשמית עם הצגתם של שלושת דגמי ה-Moto G החדשים בחודש שעבר, אך נראה שהעידן החדש והמעניין הזה החל באופן מעשי רק עכשיו – כשהצמד חשף את מכשירי ה-Moto Z וה-Moto Z Force, שהם צמד סמארטפונים עם חומרה מתקדמת מאוד ומודולריות שמהווה תחרות ישירה לזו של ה-LG G5. ה-Moto Z הסטנדרטי הוא הישג הנדסי מסחרר,עם מעטפת מתכתית בעובי של 5.2 מילימטרים בלבד (לא כולל בליטה משמעותית עבור המצלמה האחורית) שמאכלס מסך Super AMOLED בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית QHD עם חיפוי Gorilla Glass 4, שבב Snapdragon 820 (יהיה מעניין מאוד לראות כיצד מכשיר דק …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רחפן ה-Karma הטרי של החברה האמריקאית "זוכה" לקריאת החזרה רשמית משלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח למצא מטען לאייפוד הזה אז מי שיכול שיעזור!!! (יש לו חיבור מוזר, משהו ישן)
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מפתחת הבקרים הטאיוואנית למוצרי אחסון Phison מתכוננת למתקפה גם על שוק זכרונות ה-UFS הזעירים, בתמיכת קוואלקום ו-Huawei לכתבה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה אני מקבל הודעה בטלפון שאומרת שאין די מקום פנוי בדיסק, כלומר הזיכרון של הטלפון מלא. להבנתי מדובר במחיצת המערכת של הטלפון, כיוון שבשטחים לאחסון- הן בכרטיס זיכרון והן בזיכרון הפנימי של המכשיר יש לי עוד הרבה מקום. התופעה משפיעה על היכול שלי לקבל הודעות sms, על היכולת להתקין אפליקציות חדשות ובקיצור ממררת את החיים. לאחר שהעברתי את כל האפליקציות שהיו מותקנות על המכשיר אל הכרטיס זיכרון, נוצר מקום של כמה מאות מ"ב, אולם הוא התמלא וכרגע שוב הגעתי למצב של כמה ק"ב, פנויים בלבד. האם מישהו יודע למה זה מתמלא כ"כ? האם למישהו יש הצעה כיצד לפתור זאת? האם יש אפשרות למחוק קבצים כלשהם? ולאחר מכן להתקין סייר קבצים ודרכו לגשת למה שאפשר להעביר אל הזיכרון שנועד לאחסון? בנוסף, מישהו יו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שלום חברים! בדיוק פרסמתי משחק חנות לחנות של גוגל בשם Attack Force - Modern Arcade Shooter! Attack Force - Google play זה בעצם משחק ארקייד שבו שולטים במטוס, מכונית משוריינת וספינת קרב ונלחמים בצבא האויב. הייחודיות במשחק זה שיש 3 מצבי לחימה באוויר יבשה ובים סרטון משחק שווה לנסות!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מקצוענים. יש לאחי MP4 ואני מחפש רמקוליים קטנים (ניידים), איכותיים וזולים בשבילו. נכנסנו היום לחנות וראינו כאלה ב-50 ש"ח. ביקשנו מהמוכר לפתוח אותם כדי לשמוע את האיכות שלהם, האיכות שלהם היתה סבירה בקושי עד שמגבירים את הווליום (ואז היא הופכת למזעזעת). האם מישהו מכיר רמקולים ניידים ואיכותיים לMP4 ? תודה מראש על התשובות, אלון.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ערוץ ה-YouTube המצליח JerryRigEverything אסף את מכשיר הביניים המבקרים לבדיקה - ומעלה שאלות לא פשוטות לגבי איכות הבנייה שלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
דגם ביניים מחוזק חדש נוסף של היצרנית כולל שבב עיבוד טרי תומך 5G וטעינה מהירה במיוחד עבור הסוללה שבפנים, אך גם מסך ומערך צילום מרשימים פחות מאלו שבגרסה אשר נחתה כבר בארץ תחת אותו שם - כך שנותר רק לתהות האם ומתי נראה שילוב של כל המאפיינים הטובים ביותר בתוך מוצר משתלם אחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים לאחרונה קניתי קינדל ואני ממש ממש מרוצה ממנו, באמת המחיר ממש לא בשמיים והמכשיר פשוט עובד טוב וממש נח לקריאה. הדבר היחיד שחסר לי זה תמיכה בעברית, אני יודע שאין תמיכה רשמית, אבל רציתי לדעת אם מישהו במקרה מכיר דרך כלשהי לקבל תמיכה בעברית? הבנתי שאם אני פשוט מעלה למכשיר קובץ PDF בלי המרה, אז אני אראה עברית, אבל הבנתי שלראות PDF בלי המרה זה ממש לא נח... האם יש עוד אלטרנטיבות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה נשמע חברים?😁 אמא שלי מחפשת לקנות פלאפון חדש לשימושים בסיסים - וואטצאפ, אינטרנט, יוטיוב וכו' עד 500-600 שקל, עד עכשיו היא הייתה עם הרדמי נוט 5 והייתה מבסוטה. אז אשמח לשמוע הצעות לסמארטפון בשבילה. ד"א, איך הרדמי נוט 11? שווה את המחיר? - 650. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון: האם מישהו יודע ההבדל בין הדיבוריות של מוטורולה בדגמים T15 לבין TX500?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי 636N חדש ולא ברורות לי הפעולות הבאות: 1) כיצד עושים UNINSTALL לתוכנות ב-SD 2) האם בסוף יש שאריות לאחר הורדת תוכנה? 3) כיצד יוצרים קיצור דרך לתוכנה חשובה לי ומורידים קיצורים של מיקרוסופט ממסך ראשי? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הכותרת דיי מדברת בעד עצמה... קיבלתי מכשיר GPS איתוראן. אני לא בטוח אבל על פי התמונות באינטרנט יש לי את ה350. שאני מסתכל בתפריט איפה שרשום את הגרסא של התוכנה או של המפות זה מ2007 ולא מצאתי באינטרנט מאיפה אפשר להוריד תוכנה עדכנית למכשיר. אם מישהו יודע איפה אני יכול להוריד עדכון תוכנה אני אודה לו מאוד. דרך אגב גם אין לי מושג איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המכשיר הכי דק שיצרה סמסונג נחשף רשמית, עם כל הפרטים להם ציפינו וגם תג מחיר שעדיין נותר אפוף מסתורין לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הכי-דק-בקוריאה-סמסונג-חשפה-את-ה-galaxy-a8/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון עם 3GB של זכרון RAM בפחות מ-550 שקלים וסמארטפון מתכתי בפחות מ-700 שקלים. אלה הם ההצעות העדכניות של היצרנית הסינית Elephone, וקשה מאוד להתעלם מהן לכתבה: http://hwzone.co.il/סיבה-למסיבה-הסמארטפונים-של-elephone-זמינים-ב/
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
<blockquote>אהלן לא מזמן קניתי גלקסי 1, ואני רוצה לצרוב לו רום. אין לי ידע קודם בעניין. המכשיר הקודם שלי היה K610. אז יש מצב שיהיו לי כמה שאלות מפגרות. אני עובר בפורומים כבר כמה ימים וטובע בהגדרות, מדריכים, רומים שונים, השתגעתי. אני אשמח לקצת עזרה. אני אגיד מה אני מחפש ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בעניין: אני מחפש רום פשוט בעברית עם- הגרסא הכי חדשה, כמה שפחות דברים מובנים, כמה שיותר זמן סוללה, שלא יתקע, GPS, WIFI, 3G, דרך להוריד אפליקציות, נראה לי שזהו. הויז'ואל - גרפיקות, אפקטים - לא מעניינים אותי בכלל. לא הולך לראות עליו סרטים. אולי קצת מוזיקה. אני גם צריך מדריך שיסביר לי בדיוק מה לעשות, צעד אחרי צעד. כמו שאמרתי, אין לי ידע קודם. אם צריך לעשות רוט או משהו כזה, …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרוב משפחה נמצא ביפן באזור Sendai (אם מישהו מכיר). אני צריך שני פלפונים אחד עמיד למים ואחד יחסית חזק. חשבתי על ה-huawei p9 ועל ה-Xperia Z (לא חייב את הדגם האחרון - אפשר דגם אחד לפני). בכל אופן אני מחפש המלצות על המכשיר עצמו ואם אפשר המלצות על רשתות גדולות באזור ששווה לקנות מהן מבחינת מחיר. בנוסף, אני קצת חושש לגבי האם יש בעיה עם הסים או תדרים בקניית מכשיר מיפן, אם מישהו יכול להרחיב על זה קצת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, פעם היו לי סוללות נטענות של GP עם מטען, איבדתי את רובן ויש לי 2 סוללות מעפנות עם מטען שבקושי מתפקד. רציתי לשאול אם הסוללות האלו משתלמות, כי אם כן אני מעוניין לקנות מטען + 4 סוללות AA סוללות+4 AAA שאני אקח את הכי חזקות שיש. אז שווה לקנות את הסוללות האלה או שיש משהו יותר טוב בשוק? ואם כן כדאי אז יש המלצה לסוג מסוים של מטען טוב שיכול להטעין גם AA וגם AAA (לא בהכרח באותו זמן)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שבב הביניים מהדור החדש של מפתחת השבבים הטאיוואנית מופיע לראשונה במכשיר חכם מבית Gionee - בשביל להראות לנו האם הוא יכול להתחרות בכבוד ב-Snapdragon 630 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, נשבר לי החיבור של הרצועה לתיק מחשב. התיק הוא של חברת case logic. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת האם מספיק לקנות כבל Type C -> HDMI, כמו למשל: https://www.ebay.com/itm/1-8M-USB-Type-C-Male-to-HDMI-M-4K-2K-UHD-Cable-For-MSI-Google-Laptop-Macbook-G/183051048316?hash=item2a9eb1557c:m:mlh2xroe6IhbtV6ViBL4PpA או שיש צורך במתאמים מיוחדים? מדובר לא ב-smart tv, ולכן יש צורך בפיתרון צד שלישי.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-