עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by stone cold,

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי מגיע מלוס אנג'לס בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יקנה לי שם נגן MP4. למיטב ידיעתי, יש נגנים יותר טובים ויותר זולים מאייפוד, לכן אני פותח את האשכול הזה, כי אני לא מכיר שום נגן חוץ מאייפוד. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על נגן שהוא לא אייפוד שהוא לא נופל ממנו??? או שהאייפוד הוא הטוב ביותר בתחום שלו כרגע?? דרישות חשובות: מסך די גדול שיהיה כיף בו גם לראות סרטים, מינימום 2.5 אינץ'. עדיפות גדולה מאוד לנגן תומך עברית(לא משנה אם הוא בא ככה או שצריך להתקין Firmware) שלא יהיה ענק מדי. המון המון תודה למי שיעזור אלעד נ.ב, אל תשכחו, לא חובה שיהיה את זה בארץ. נ.ב 2 , הוא מגיע אוטוטו ואני כבר צריך להגיד לו מה לקנות... שוב תודה!!!

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  3. אני רוצה כזה שעון מגניב וכזה באר תחתון מגניב: ואם כבר מדברים, אני רוצה גם וידג'טים במסך הנעילה (ספציפית את השעון הגניב המוזכר לעיל).

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Yonatanr6,

קניתי לפני מספר חודשים את הנגן COWON D2+ 16G, כולל נרתיק מקורי ומטען מקורי ב-820, עכשיו יש לי התלבטות עם למכור אותו ולעבור ל IPOD NANO דור חמישי, אם מישהו יוכל להגיד לי יתרונות מול חסרונות בשניי המכשירים אני ישמח מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by UHTA,

שווה לקנות את הNewman N1? http://etotalk.com/newman-n1-gorilla-glass-ecompass-android40-dual-core10ghz-3g-dual-sim-43qhd-ips_p3115.html

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. בע"ה השבוע ארכוש, NOKIA LUMIA 920 מישהו כבר רכש? המחיר הוא 4250 ש"ח חיכיתי לו כ"כ

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. סמסונג רומזת כי בעתיד הלא רחוק תוותר לחלוטין על שילוב מסכים שטוחים רגילים בדגמי הסמארטפונים המובילים שלה, ותהפוך את כולם לקמורים וגמישים לכתבה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. שלום לכולם , אז ככה: בעקרון, אני מחפש טלפון שיהווה גם מצלמה, נגן מוזיקה, וארגונית. מה שחשוב לי, לפי סדר יורד: סוללה חזקה מצלמה טובה יכולות מולטימדיה טובות, בדגש על מוזיקה יכולות ארגוניות טובות בצמוד לממשק נוח טלפון "חכם" - לא קריטי אבל אני מעדיף מערכת כמו סימביאן או אנדרואיד.. ***חייב להיות אחד מהדגמים הבאים. sony ericsson satio sony ericsson aino sony ericsson w995 nokia n97 nokia n86 samsung wave *samsung galaxy s - בסימן שאלה, כנראה שלא שיגיע לחברה בזמן, גם אם כן, קצת יקר מידי כרגע ההתלבטות היא בעיקר בין Samsung Wave, SE Satio, Nokia N97 מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. היי האם מישהו בחבילה הזו ויכול להסביר מה זה "ללא הגבלה" בגלישה? הנציגים והאינטרנט אומרים ממש ללא הגבלה, הייתכן? תודה Sent from my A0001 using Tapatalk

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by Jochman,

היי! מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המוצר הנל? למישהו יש ניסיון עם המוצר?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by iakovl,

לכל מי שחשב שזה יקח הרבה זמן או לא יקרה בכלל http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-galaxy-s-receives-gingerbread-port-right-from-the-nexus/ רץ, לא מושלם עדיין אבל רץ... כאמור, ALL HAIL XDA, ממתין לגרסה בשביל הקפטיבייט שלי כבר

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. הכל עובד והכל בסדר נראה לי אבל עכשיו שאני מחבר את הנגן לUSB המחשב לא מזהה אותו הוא אומר לי USB device not recognized (יענו לא מזוהה).. בסוף התייאשתי מהרוקבוקס וניסיתי לעשות uninstall ולחזור לקושחה המקורית אבל זה עדיין עושה בעיות קצת הוא לפעמים נתקע והוא כל הזמן משחזר לי את תיקיית MUSIC עם כל התכולה שלה למרות שאני מנסה כל הזמן למחוק.. בקיצור מישהו יודע איך מפרמטים כמו שצריך את הנגן ומתחילים הכל מההתחלה? זה חשוב לי כי יום ראשון אני חייב את הנגן עובד פיקס אז מי שיודע שירשום בבקשה תשובה מסודרת אני אשמח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי סמארטפון חדש LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 וכבר כמה ימים כשאני שם איש-קשר חדש או אירוע במחשב שלי בג'ימייל, הוא היסתנכרן לי תוך שנייה לסמארטפון. אתמול בערב שיניתי במחשב איזה אירוע יומי חוזר וכשבדקתי בסמארטפון ראיתי שאצלו לא שונה כלום למרות שעשיתי "רענן" בג'ימייל במחשב...חשבתי אולי איזו תקלה זמנית בג'ימייל והלכתי לישון שמח וטוב-לבב... הבוקר הישכמתי לי בלי דאגות, שמתי במחשב-בג'ימייל סתם אירוע-חדש-חוזר בשביל הבדיקה והייתי בטוח שאני אראה אותו תוך שבריר-שנייה בסמארטפוני, כמו שהיה בימים הטובים עד אתמול......והנה שום-דבר!!!!....בסמארטפון אין את האירוע החדש המפוברק ששמתי....בדקתי את ההגדרות ב"חשבונות וסינכרון" והנה הכול עם V-ירוק...רק שיש משהו קצת מוזר....יש למטה את חשבון …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם! הייתה לי תקופה שהייתי רואה הרבה סרטים בטלוויזיה, והיו סרטים גרועים שהיו בזבוז של זמן, ואחרי זה התחלתי לבדוק בIMDB לפני שראיתי סרט מסויים, לדעת אם הוא טוב או לא, ואז להחליט אם לצפות. ומפה הגיע הרעיון לאפליקציה! בניתי אפליקציה חדשה שמדרגת את לוח השידורים של הוט ויס. מה זאת אומרת? היא לוקחת את לוח השידורים של הסרטים ומביאה דירוג ומידע מIMDB על כל סרט! האפליקציה בנוייה בצורה נוחה וידידותית וגם נותנת אפשרות לקבל תזכורות לצפייה בסרטים נבחרים. אתה נכנס, רואה איזה סרטים יש, ויוצר תזכורת לסרט והאפליקציה כבר תזכיר לך לצפות בו... האפליקציה נמצאת כרגע בגרסה נסיונית ורק הפידבקים שלכם יעזרו להתקדם ולשפר אותה, בבקשה תשקיעו כמה דקות לשלוח לי פידבק דרך הודעה פרטית פה, או דר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום , אני מחפש נגן MP4 שייעודו העיקרי הוא שמיעת מוזיקה אבל גם תמונות ולעיתים גם סרטים (דגש על לעיתים) בגלל שאני לא מחפש נגן במיוחד לסרטים אז האיכות של הצג לא כזאת חשובה... מה אני יכול למצוא עד 400 ש"ח? והאם משם כך אני יכול להרשות לעצמי מוצרים שהם לא של סן דיסק וכו' אודה לכם אם תוכלו לענות בהקדם ,אני צריך אותו לשבוע הבא תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. שיאומי מגייסת את מעבדי הדור השמיני החדשים של אינטל בכדי ליצור את משפחת ניידי ה-Mi Notebook Pro שלה לכתבה

17. אני הולך לקבל את הרכב שהזמנתי בשבוע הבא עלינו לטובה, ואני רוצה להתקין דיבורית BT קבועה ברכב. אי לכך אין לי שום כוונה להתקין משהו שיראו אותו ואז יגנבו - זו לא הכוונה. חשבתי על "מראת ה-BT" אבל אני חייב להודות שזה לא נראה לי רציני מבחינת שמע וכו' - אלא אם כן למישהו יש ניסיון באמת טוב עם זה. כמו כן ראיתי אנשים שיש להם סוג של פנאל כזה שחור קטן של שלושה כפתורים (להגביר/להנמיך ולענות) שמחובר לחשמל הרכב - מישהו יודע איפה רוכשים דבר כזה וכמה עולה? הסוכנות מציעה דבר כזה בכ-1000 ש"ח שנראה לי "קצת" מוגזם

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום לכולם שמח למצוא אתר פורה ופעיל אשמח לקבל את עזרתכם בנושא חיבור הטאבלט שלי לרשת לאחר אין ספור ניסיונוות וקריאת מדריכים באתר עדיין לא הצלחתי יש לי טאבלט סיני קניתי עבור הילדים לא מצליח למצוא מדריך לחיבור לרשת הנתונים של המכשיר הם CPU Processor Vimicro VC0882, 1 GHz + GPU Mali-400 @ 400MHz Operating System Google Real Android 4.0 ICE Cream Sandwich Size 10.1" TFT LCD Screen Resolution 1024*600 HD Touch Screen Resistive Touchscreen RAM Real 1G DDR3 Nand Flash 8GB Camera 0.3M Pixels-Front Android Market Yes. You can download thousands of APPS from the Google Android Market Output Device Built-in Loud speakers Input Device Built-in Microphone LAN External Fa…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  19. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נגן MP3 כמה שיותר זול (באיזור ה50 שקל) בשביל ריצות. עדיף שיהיה לו מסך וזיכרון של יותר מ1GB. ראיתי באייבי כמה כאלה. אשמח להמלצות שלכם לנגנים כאלה מאיביי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ZALMAN1OO,
    • 0 תגובות
    • 389 צפיות
  21. האייפון שלי נפוח בגלל הבטריה כנראה, אבל עובד. איפה אני יכול להחליף את הבטריה על המקום? לא בא לי שזה יישאר אצל מישהו שבוע כשאני לא יודע מה הוא עושה עם זה. עדיפות לאם אני יכול אפילו להסתכל עליו מחליף את הבטריה ולא נכנס לפאלפון שלי.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי אשמח אם תמליצו לי על אפלקציות -המכשיר עם רוט אין בעיה. כמו אפלקציה לחסום שיחות מחסוי יש דבר כזה? או כמו לעשות כושר ריצה היה לי פעם. ועוד........ מקווה שזה המקום אם לא תעבירו אני די חדש פה יחסית שבת שלום :yelclap:

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היצרנית הסינית מציגה דגם ביניים חדש נוסף - ומשתלם ביותר, כמיטב המסורת שלה לכתבה

24. יש לי HTC עתיק שהחלטתי להחליף לסמסונג NOTE 2. בסקרים שלי נהייתה פתאום בעיה: יש מליון "יבואנים"/חנויות וכנראה טיב השרות שאחרי קניה והאחריות תלוי במצב רוח באותו יום (קראתי סיפורים שיחליפו בקלילות את אלף לילה ולילה). אז לקצר תהליכים, האם ידוע לכם ותוכלו להמליץ על יבואנים (נותני שרות ואחריות של ממש) וחנויות שעדיפים וטובים יותר מ"השאר"? אגב, למשל היבואן הרשמי לא הכי מומלץ (הכתבות שמורות לי, במיוחד זו מדה מרקר).

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. איזה חברה נחשבת לאיכותית בתחום הכיסויים והמגני מסך לאייפונים במחיר שפוי ? קבלתי מגן וכיסוי כשקניתי את האייפון מאורנג' והוא מסריח ברמות,כולל בועות במגן מסך.. עוד משהו.. יש פריצה ל 4.3.2 ? שווה לפרוץ ? תודה ושבת וששששבת שלום

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.