עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3040&CategoryID=408&Page=1 האם היא תשווק דרך אחת הרשתות או עצמאית? האם העברית היא תמיכה או ממשק מתורגם או בכלל רוט כמו שמסתובב ברשת?

• 93 תגובות
    • 10.3k צפיות
  2. Started by yoniY100,

התעניינתי בפלאפון הזה, הרעיון נראה טוב אבל מעניין האם היישום לא מאכזב..? מישהו מכיר? הג'ויסטיק שלו נוח במשחקים? איך הוא בשימוש רגיל? (הטאצ' שלו וכו'..) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by 8-Ball,

אני רוצה שהנגן יהיה קומפקטי (דק), עם מסך צבעוני, אופציה להקלטה וכמובן הכי חשוב שאיכות הסאונד תהיה טובה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. כמתבקש, האח הגלובאלי של ה-M1 Note נחת בארץ, עם מפרט נאה בתג מחיר שקשה מאוד להתחרות בו לכתבה: http://hwzone.co.il/מלך-שוק-הביניים-הישראלי-ה-meizu-m2-note-הגיע-לארץ/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Liran.D,

שלום רב, הביאו לי מחשב כף יד של mio 336. http://handheld.softpedia.com/devices/Mitac/Mitac-Mio-336-159.shtml עכשיו אין שם WIFI, האם יש דרך להתחבר לnetworking מהמחשב הזה? אם כן באיזה דרך. תודה.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  6. כשבוע אחרי שסמסונג דיווחה על כך באופן רשמי, מחיריהם של מכשירי ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge מתחילים לרדת, בגזרתה של המפעילה האמריקאית T-Mobile לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סיפתח-מפתיע-ה-galaxy-s6-כבר-זוכה-להוזלות-מחיר/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by alex542,

מהכירות עם S5 אני יודע שהוא נתקע וכו' האם לlg g3 ישנה אותה בעיה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. האם יש דרך לעשות שחנות ה-Play ב-Android תאפשר להנות משירותים שמוצעים כרגע רק למי שחי שאירופה/ארה"ב (מוזיקה, מגזינים, ספרים, סרטים) בישראל באופן תמידי? כרגע אני משתמש במחשב בשרת VPN מארה"ב שמאפשר לי להנות מהדברים האלו, אך זה רק באופן זמני (ברגע שיוצאים מהשרת, הוא ישר מבטל את הזמינות של השירותים הנ"ל), ובנוסף אין לי אפשרות להשתמש בשרת VPN באנדרואיד ככה שבפלאפון בשום דרך אני לא מצליח להנות מהשירותים הנ"ל.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by dog,

עומדים לנסוע עוד כמה ימים לארה"ב ומתכנים לרכוש שם סים מקומי לגלישה. המכשיר הוא נוט 3 n 9005. כזכור סמסונג החלה משלב זה בחסימה אזורית. כרגע המכשיר עובד עם סים של חברת סלולאר ישראלית. השאלה אם החסימה הנ"ל לא תפגע ביכולת שלו לעבוד עם סים אמריקאי. שאלה נוספת נוגעת לווטסאפ. מניח שנקבל מספר טלפון חדש רק לצורך זה. מבין שזה יהיה המספר שיראו אנשים שאני יוצר אתם קשר בווטסאאפ? חשוב לנו לדעת מראש. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! אז הגיע הזמן להתחדש במכשיר סלולרי חדש, והייתי רוצה את המלצתכם לגבי איזה מכשיר לקנות. התלבטות שלי נעה בין שלושה מכשירים עיקריים: Iphone 4 HTC Desire Samsung Galaxy S הנטייה שלי הייתה בהתחלה לכיוון של האחד מהאנדרואידים, אבל הבנתי שהתמיכה שלהם בעיברית היא לא משהו בלשון המעטה. ובנוסף מבחינת האפליקציות, בעיקר בגלל ריבוי סוגי המכשירים, אין הרבה אפליקציות שבנויות ומתחזקות ברמה גבוה, לא כמו באייפון לפחות. אשמח לרשמים אישיים מבעלי המכשירים הנ"ל, אני יודע שיש לא מעט חברה שרכשו את הSGS והם דיי מרוצים ממנו. תודה מראש מארק

• 28 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by moldovani man,

יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש כמה תוכנות שמוצאות חן בעיניי אבל אין לי כוח להסתבך עם החתימה וכל זה.. יש איזה שהיא חנות באזור שיכולה להתקין תוכנות בתשלום?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by Yakim Peled,

יש משהו שאני לא מבין. בכתבה הזו כתוב שמחיר ה-Oppo Find 5 (שהוא ממשיכו של ה-Oppo Finder) יהיה 362$. מצד שני, כשמיפשתי באיביי את ה-Oppo Finder מצאתי שמחירו 560$. זה נשמע לי מאד לא הגיוני שהמכשיר הבא, שהוא משוכלל יותר מהנוכחי, יציג ירידה גדולה כ"כ במחיר (שליש). הבהרות יתקבלו בתודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Singularity,

האם אפשר לשלוח איימייל למשל מGMAIL ולצרף תמונה מהפלאפון? אם אני אתקין ערכת מפות עם מפות של חו"ל אני אוכל לעבוד עם זה בחו"ל בלי השירות GPS של סלקום או אורנג?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by stone cold,

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי מגיע מלוס אנג'לס בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יקנה לי שם נגן MP4. למיטב ידיעתי, יש נגנים יותר טובים ויותר זולים מאייפוד, לכן אני פותח את האשכול הזה, כי אני לא מכיר שום נגן חוץ מאייפוד. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על נגן שהוא לא אייפוד שהוא לא נופל ממנו??? או שהאייפוד הוא הטוב ביותר בתחום שלו כרגע?? דרישות חשובות: מסך די גדול שיהיה כיף בו גם לראות סרטים, מינימום 2.5 אינץ'. עדיפות גדולה מאוד לנגן תומך עברית(לא משנה אם הוא בא ככה או שצריך להתקין Firmware) שלא יהיה ענק מדי. המון המון תודה למי שיעזור אלעד נ.ב, אל תשכחו, לא חובה שיהיה את זה בארץ. נ.ב 2 , הוא מגיע אוטוטו ואני כבר צריך להגיד לו מה לקנות... שוב תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה כזה שעון מגניב וכזה באר תחתון מגניב: ואם כבר מדברים, אני רוצה גם וידג'טים במסך הנעילה (ספציפית את השעון הגניב המוזכר לעיל).

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Yonatanr6,

קניתי לפני מספר חודשים את הנגן COWON D2+ 16G, כולל נרתיק מקורי ומטען מקורי ב-820, עכשיו יש לי התלבטות עם למכור אותו ולעבור ל IPOD NANO דור חמישי, אם מישהו יוכל להגיד לי יתרונות מול חסרונות בשניי המכשירים אני ישמח מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by UHTA,

שווה לקנות את הNewman N1? http://etotalk.com/newman-n1-gorilla-glass-ecompass-android40-dual-core10ghz-3g-dual-sim-43qhd-ips_p3115.html

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. בע"ה השבוע ארכוש, NOKIA LUMIA 920 מישהו כבר רכש? המחיר הוא 4250 ש"ח חיכיתי לו כ"כ

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. סמסונג רומזת כי בעתיד הלא רחוק תוותר לחלוטין על שילוב מסכים שטוחים רגילים בדגמי הסמארטפונים המובילים שלה, ותהפוך את כולם לקמורים וגמישים לכתבה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  22. שלום לכולם , אז ככה: בעקרון, אני מחפש טלפון שיהווה גם מצלמה, נגן מוזיקה, וארגונית. מה שחשוב לי, לפי סדר יורד: סוללה חזקה מצלמה טובה יכולות מולטימדיה טובות, בדגש על מוזיקה יכולות ארגוניות טובות בצמוד לממשק נוח טלפון "חכם" - לא קריטי אבל אני מעדיף מערכת כמו סימביאן או אנדרואיד.. ***חייב להיות אחד מהדגמים הבאים. sony ericsson satio sony ericsson aino sony ericsson w995 nokia n97 nokia n86 samsung wave *samsung galaxy s - בסימן שאלה, כנראה שלא שיגיע לחברה בזמן, גם אם כן, קצת יקר מידי כרגע ההתלבטות היא בעיקר בין Samsung Wave, SE Satio, Nokia N97 מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. היי האם מישהו בחבילה הזו ויכול להסביר מה זה "ללא הגבלה" בגלישה? הנציגים והאינטרנט אומרים ממש ללא הגבלה, הייתכן? תודה Sent from my A0001 using Tapatalk

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Jochman,

היי! מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המוצר הנל? למישהו יש ניסיון עם המוצר?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by iakovl,

לכל מי שחשב שזה יקח הרבה זמן או לא יקרה בכלל http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-galaxy-s-receives-gingerbread-port-right-from-the-nexus/ רץ, לא מושלם עדיין אבל רץ... כאמור, ALL HAIL XDA, ממתין לגרסה בשביל הקפטיבייט שלי כבר

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.