גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, פתחתי אפליקציה, אשמח אם תנסו... האפליקציה מאפשרת ביצוע מגוון של פקודות קוליות בעברית, ובהגדרה אישית. ניתן לחייג, לשלוח אסאמס, להשתמש בוייז, לשלוח מייל,לשלוח ווטסאפ, להפעיל אפליקציות, להפעיל שעון מעורר ועוד... הכל ע"י דיבור, ללא לחיצות כפתור מיותרות. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.HC.hebrewcommands
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן שסמסונג ו-Huawei נאבקות בחוקי הפיזיקה בנסיון ליצור מכשירים חכמים עם מסכים גמישים ומתקפלים - ב-LG מסתפקים בהשקת דגם דגל חדש שאליו תוכלו לחבר בקלילות מסך משני נוסף במידה ותזקקו לכך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
ביקורת: MacBook Air 2020 לאחר 3 שבועות של שימוש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי. אני לא מצליח להפעיל קבצי וידאו על המכשיר הנ"ל. כשאתה בוחר קובץ ולוחץ על PLAY הוא מראה את השעון חול לכמה שניות ואז עובר לקובץ אחר. ניסיתי להתקין את התוכנה שמצורפת אבל לא ממש הבנתי מה לעשות איתה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה F/A-18
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לגיסי נגן mp3 שנחשב ג'נרי למיטב ידיעתי שבד"כ עובד לא רע, אך הוא שם לב שבשירים מסוימים (מספר שירים ספציפיים) הניגון נעצר באמצע והנגן מאתחל את עצמו. בנגן mp4 שגם יש לו אותם שירים מתנגנים ללא בעיה וכך גם במחשב. הוא לא מצליח למצוא שום דבר שעלול לגרום לכך, לא בשירים ולא בנגן עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a0%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%96%d7%a8%d7%95%d7%97-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את המכשיר הזה הוא שכדאי ללכת על הדבר המוכר s4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22513 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי המכשיר הנ"ל. הורדתי את הסאנסה UPDATER וכשאני מחבר את הסאנסה למחשב אני רואה רק את הסמל של הנגן וסמל של מחשב בלי משהו שמקשר בניהם(בסאנסה עצמו). כמובן שיש לי SP1. כתוב לי CONNECTED על הנגן אבל אני לא רואה שהוא מעביר עידכונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
נשמע לי נחמד מאוד, לפחות מבחינת סוללה ופשטות. יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'? usim
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטיתמכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה ל…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט בגודל 10 אינצ' יד שנייה.השימוש לגלישה כללית, אימייל ולא למשחקים. מעדיף אנדרואיד אבל גם אייפד בא בחשבון.אני נוסע לארה"ב עוד שבועיים אז ההתלבטות קודם כל אם עדיף לקנות בארץ או בחו"ל.ההנחה היא שאם מדובר ביד2 אז לרוב אין משמעות לאחריות. האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית ?איזה דגם הייתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הטלפון הנוכחי שלי הוא עם מסך Touch מלא, ויש לו גם מסביב למסגרת הטלפון(בצדדים) מגוון כפתורים להפעלה ישירה של תוכנות שימושיות, כגון: - מצלמה - יומן - ספר טלפונים - מקליט כמו כן הכפתורים ניתנים לתכנות, כך שמי שלמשל לא משתמש ממש ב-Sound Recorder, אבל כן צריך את ה-Calculator למשל הרבה, אז הוא יכול לשנות שהכפתור הנ"ל יפעיל את המחשבון. ברוב הטלפונים היום, אני רואה שיש מעט מאד כפתורים יעודיים כאלה.. האם מישהו מכיר טלפון ש-כן כולל מגוון כפתורים כאלה מסביב? (ורצוי גם שניתנים לשינוי, לפי העדפת המשתמש..) תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן. שקלתי לאחרונה לרכוש טלפון סלולארי חדש. חיפשתי מכשיר שייתן לי כל מיני פונקציות שאני צריך, וגם הנאה וחוויות שימוש. הגעתי למסקנה שהאומניה עלול להיות המכשיר שאני מחפש. אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי המכשיר [או כאלה שיצא להם להשתמש בו], או המלצות על מכשירים דומים במהותם. תודה! :]
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המכשיר האולטרה-תקציבי החדש של היצרנית הסינית שומר על אותו שבב העיבוד - אך משפר את כל שאר המאפיינים הטכנולוגיית שמסביב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
דווקא סדרת הביניים הוותיקה תהיה הראשונה ליהנות מטעינה חוטית משוגעת של 210 וואט - עבור קיבולת צנועה יותר מזו שאנחנו רגילים לראות במכשירים חכמים גדולים בשנת 2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 337 צפיות
- 1 follower
-
-
טאבלט ה-OnePlus Pad נראה כמו מוצר מתקדם ומסקרן שמצטרף אל ההיצע הקיים בעולם מסכי האנדרואיד הגדולים - אך מה שמעסיק חלק גדול מהמשתמשים ברשת כעת הוא האותיות הקטנות שחושפות שיטה חדשה עם פוטנציאל בעייתי לשמירה על טכנולוגיית הטעינה המהירה במוצרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. כן, אני יודע ש"פלאפון" פחות אטרקטיבית משאר החברות מבחינת מכשירים, פשוט עדיף להשאר אצלם מאשר להוריד קנס של אלף חמש מאות שקל למישהו יש את אחד הדגמים ויכול לחוות דעה ? או שאולי הA900 אוכל את שניהם ? אני קורא כאן ביקורות טובות על שני הדגמים... תודה מראש לעונים !
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איפה (חנות) הכי משתלם לקנות wii? אני יודע שבחו"ל הכי משתלם אז בלי הערות על חו"ל בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות אייפון 4g בהונג קונג. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לחנות בהונג קונג שמשווקת iphone 4g ומה עלות המכשיר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה את המתקפה שלה על השוק המערבי עם דגם חדש שנראה כמו שילוב בין ה-Honor 5X ל-P9 Lite אפשר להתווכח על השיטות וההחלטות שלה, אבל אי אפשר לטעון שב-Huawei הסינית לא יודעים ליצור סמארטפונים כדאיים לשוק הביניים – בין אם דרך מותג הבת Honor שכבר הפך לאחד מהפופולריים ביותר במדינת המוצא, ובין אם תחת השם Huawei בכבודו ובעצמו. עתה אנחנו מקבלים הדגמה נוספת לכך, עם ההכרזה על גירסה בינלאומית לסמארטפון ה-Honor 5C, שיחל להימכר בקרוב בבריטניה ומדינות אירופאיות אחרות, דרך אמאזון וחנויות מקוונות נוספות, עם תג מחיר (כולל מע"מ מקומי) של 150 פאונד או 200 יורו בהתאמה, כלומר כ-850 ש"ח בלבד. ה-Honor 5C דומה לסמארטפון ה-Honor 5X הבינוני שכבר החל להימכר בארצות ה…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי את התשובה. אני יודע שלמכשירי SANSA של SANDISK אין תמיכה בתיקיות ולכן רציתי מכשיר אחר זול ואיכותי, ואמרו לי שכדאי את ה-T30. כמו כן אם מישהו רוצה לכתוב מה יתרונות / חסרונות שלו אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי טאבלט CROWN CR97A190-T כשאני מחבר אותו למחשב בUSB אין כלום מצד המחשב - אפילו לא צליל. גם בטאבלט לא מתרחש שום דבר. ניסיתי ריסטארט, חור יואסבי אחר (מקדימה מאחורה), חיפשתי בהגדרות, כלום לא עזר
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן מוזיקה טוב ואמין שישמש אותי גם לשמיעת מוזיקה וגם בעיקר להקלטה איכותית וחזקה יצא לי להשתמש כבר במס' נגנים אך איכות ההקלטה שלהם ממש על הפנים ובקושי שומעים את ההקלטה אני מוכן להשקיע עד 400 שקל... מישהו מכיר נגן אמין וטוב?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-