גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מינימום 1 GB רצוי שלא יהיה ג'נרי ( לאחותי נקטנה ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כשמיתקשררים אליי בדור 3 נוצר מלא מלא רעש..כמו רישרושים מעצבנים כאלו וקשה לישמוע מה הבנאדם אומר וגם לו קשה לישמוע אותי.....יש דרך לתקן את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את ה V3c של מוטורולה, מחברת פלאפון... דבר אחד אינני מוצא והוא חסר לי - אפשרות הרטט בזמן הצלצול כאשר הפלאפון מקבל שיחה... מישהו יודע היכן נמצא תפריט זה או כיצד אני מפעיל אפשרות זו ?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש מבקש שתעזרו כי אני לא רוצה להעביר את השבת בלי הפלא מה שקרה הוא שהיום נכנסתי לפלאפון לתמיכה הטכנית כי הסלולרי שלי (Telit x95, עדיף להתרחק) לא הצליח לשלוח הודעות ושיחות התקבלו אבל לא שמעתי כלום. בקיצור, אחרי שעה קיבלתי אותו עם פלסטיקה חדשה ולוח חשמלי חדש, מה שזה לא אומר. הוא עבד כמו שצריך שעה בערך, ולאחר מכן אני מקבל את ההודעות הבאות. על המסך החיצוני - המכשיר במצב offline ועל הפנימי - ***service mode Please power recycle the phone to make calls אין לי מושג מה זה אומר אבל אני לא יכול לעשות איתו כלום, דווקא כשאני יוצא הבייתה במקרה הכי גרוע אני אעשה עקוב אחרי אבל המכשיר השני שלי עוד יותר גרוע אז אני ממש צריך עזרה! תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הנגן המצוין בכותרת, הטענתי אותו דרך USB עד למלא, ושמתי אותו לבדיקת סוללה, שמתי PLAY LIST מתקייה אחת שינגן ברצף, הוא בקושי מצליח להגיע לי ל-11 שעות נגינה, ואני אומר שאני לא נוגע במכשיר על ווליום 17, ברגע שאני משחק אותי יותר הוא יורד מ-10 שעות ואפילו למטה... שמתי לב שכמעט כל שיר שהוא טוען ההארדיסק עובד (כאילו אין באפר מידע), למישהו יש את הבעייה או יכול לעזור בתיקון ? אני חייב לציין גם שתוספת הבאס כשהיא מופעלת נשמעת זוועות, והבאס נשקע צורמני ונוראי בכל אוזניות או רמקולים... עידכון, האם כדי להגיע לזמן הסוללה הנקוב יש צורך בכיבוי ה-LCD ? (העברה למצב HOLD)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
KoM אם תוכל לנעוץ,זה יהיה סבבה 3GSM התערוכה שנערכת מ12 עד ל15 בחודש שכל חברת פאלפונים מחכות לה כדי להכריז על מכשירי הדגל או סתם מכשירים מביתיה לשנה. אני אביא כאן את ההכרזות מכל החברות: נתחיל מNokia נוקיה הכריזה היום על מכשירים חדשים מביתיה: E90 ספינת הדגל של נוקיה בשוק העסקים שכולל תמיכה בדור שלוש וחצי (HSDPA) אWi-Fi, מיני USB בלוטוט 2.0 ואינפרה אדום. יש לו שני מסכים אשר כל אחד עם 16 מיליון צבעים. המסך השני יכלול כ 800*352 פיקסלים! ישקול 210 גרם! כולל מצלמת 3.2 ואוטופוקס E90 יגיע לחנויות ברבעון השני של 2007 אבל מלאי יהיה רק ברבעון השלישי וימכר בכ750-800 יורו מפרט טכני: http://www.gsmarena.com/nokia_e90-1857.php E65 יבואו בעיצוב צעיר (סלידר) ויכלול Wi-Fi מ…
-
- 53 תגובות
- 7k צפיות
-
-
רציתי לשאול את דעתכם ואם למישהו כבר יש את הנגן הזה, האם הוא טוב http://www.mp3zone.co.il/Products/ProductPage.aspx?productId=129 כעיקרון אני רוצה שתהיה אפשרות הקלטה טובה וגם שתהיה איכות שמיעה מעולה. עוד משהו מאוד חשוב זה שתהיה אפשרות לתייק את השירים כאילו שיהיה נוח לנווט בפנים. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מכשירי V3X של חברת אורנג(אפשר לציין שהמכשירים של מוטורולה זבל אחד שלם...). מעבר לכך קיבלתי היום 2 מכשירי 6280 מהחברה בכלום כסף..ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הזכרונות מהמוטורולה(יש לי 2 של גיגה) באמצעות מתאם מתאים לנוקיה..מיקרוSDהאם יש לו מתאם ואם כן איפה אפשרי להשיג רק את המתאם.. מעבר לכך האם יש אפשרות לעדכן תוכנה או ממשק בנוקיות.?או שגם במוטורולה?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי 636N חדש ולא ברורות לי הפעולות הבאות: 1) כיצד עושים UNINSTALL לתוכנות ב-SD 2) האם בסוף יש שאריות לאחר הורדת תוכנה? 3) כיצד יוצרים קיצור דרך לתוכנה חשובה לי ומורידים קיצורים של מיקרוסופט ממסך ראשי? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שאני מנסה להעביר שירים לפלאפון בתוכנה Disc2Phone הוא כותב לי --------------------------- Disc2Phone Error --------------------------- No target device found. Please insert memory stick or connect phone via USB. --------------------------- אישור --------------------------- למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי את המכשיר P800 של סוני אריקסון ואני יכול לקבל מכשיר חדש מחברה זו. אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם מסוים אי רוצה אבל שיהיו לו תכונות דומות לדגם הקיים ועדיפות למסך מגע.. המליצו לי על הM600 אבל אני לא יודע אם יש בו את מה שאני מחפש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שלום לפני כמה זמן איבדתי את ה6280 שלי אמא שלי הלעה לחברה והביאו לי חדש עכשיו נעלתי אם הסים אבל הפלאפון עדיין פתוח לשימוש אם מישהו מוצא אותו או יכול ללהכניס סים ולהשתמש בו
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי יש לי מכשיר עם WINDOWS MOBILE 2005 (MIATECH) ויש בו תמיכה בבלוטוט' יש איזה תוכנה שאפשר להתקין ככה שאוכל להתשמש בה בתור דיבורית\חייגן פלאפון לרכב?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו כאן יש את המכשיר Graetz DVP-722. אם כן, איך הוא? רציתי לשמוע את דעתכם. לא מצאתי עליו מידע בשומקום.
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מתעוון לקנות את SANDISK SANSA E250 ב-480 ש"ח ב-KSP האם שווה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים!! קניתי נגן SANSA- SAN-DISK עם 2 מגה (הפשוט בלי מסך רחב...בצבע שחור-לבן) ולא הצלחתי לפענח איך עושים תיקיות\ ספריות (אם זה אפשרי) - לא נראה שאין אופציה כזאת נגיד יהיו לי 350 שירים ואצטרך להעביר אותם אחד אחד?.... PLEAS HELP!!!
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מכשירים של ניווט (GPS), קניתי לפני שנתיים את ה MIO 128 , כן זה ישן. והתקלקל וכו ואין אחריות , וזרקתי אותו. א: אני מחפש: 1. מכשיר שהחיבורים שלו לא מתקלקלים כל 5 דקות, כי אני מוציא ומכניס אותו די הרבה מ"השקע" שלו באוטו (כשאני מסיים להגיע ליעד, אני פשוט שם אותו בתא כפפות, ולכן המכשיר הקודם היה נדפק די בתדירות גבוה, הכניסה של החיבור וכו) 2. אני שוב מבהיר, אני לא צריך שום דבר, לא OFFICE ולא כלום, מצידי שרק ישמש לניווט עם DESTINATOR או כל דבר אחר .. 3. רצוי מאד שלא יעשה כל יום HARD RESET, כי זה די מעצבן לסוע ולגלות פתאום שאתה מדליק את האוטו שצריך להתקין את המכשיר מחדש עדיף עד 2500 שח... וגם זה קצת הרבה, אבל שיהיה, החוש ניווט שלי נמ…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
תפסיקו לקרוא למכשיר סלולרי "פלאפון" ! אתם הרי לא אומרים במקום טלויזיה "סוני" ! אתם הרי לא אומרים במקום רכב "ג'נרל מוטורס"! אתם הרי לא אומרים במקום כרטיס מסך "ATI"! אתם הרי לא קוראים למחשב "INTEL"! אז בבקשה תפסיקו לקרוא למכשיר סלולרי "פלאפון"! (ד"א זה קורה רק בארצינו.)
-
- 69 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מה לדעתכם הסלולרי הטוב ביותר שאפשר להשיג עם windows mobile... עד עכשיו עבדתי עם מכשיר של IMATE שהיה מאוד נחמד מבחינת PDA אבל ממש גרוע מבחינת טלפון...וגם הגודל העצום שלו לא עוזר... הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית לשליחת הודעות טקסט SMS מPC המחובר בכבל לסלולארי שלי, אני רוצה לשלוח SMS במחיר שאני מקבל בשליחה מהמכשיר ולא במחיר שהחברות נותנות בשליחה מאתר מסויים. אני רוצה לשלוח הודעות בעיקר בעברית ולקבוצות בתפוצה רחבה. על התוכנה להיות פשוטה ואם היא יודעת לעבוד עם בלוטות' מה טוב, אבל לא חובה. מלבד זאת, המכשיר בו אשתמש יהיה כנראה sony ericsson k610i אבל אולי תהיה אופציה לנוקיה פשוט. תודה,
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
למישהו יש מוסג אם אפשר ?! נהרסה לי המצלמה יש לי K610I
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-