עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מינימום 1 GB רצוי שלא יהיה ג'נרי ( לאחותי נקטנה ) תודה!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by david_borohov,

חג שמח לכל החברים פה.... בשבועות הקרובים אמור להגיע אליי מארה"ב נגן ZVP 2GB חדש באריזה, עד היום דיי התלהבתי ממנו. אך, לפני כמה ימים ראיתי אצל חבר שלי את הנגן (החדש?) של iAudio ה-D2, ותאמ'ת שהוא נראה מצויין (מסך מעולה) ושקלתי להחליף את הנגן שלי בזה. רציתי לשאול קודם כל אז הדבר בכלל כדאי, מה ההבדלים בין הנגנים (הרי עדיין לא ראיתי את ה-ZVP). דבר שני, במקרה ואני אחליט להחליף, מה המחיר שאני אוכל להשיג על ZVP 2GB חדש באריזה פה בארץ? ראיתי שבנועה הוא עולה כ-900 ש"ח. דבר שלישי (ואחרון!), לאחר ההגעה המיוחלת של הנגן (אם אני אחליף או לא) רציתי לקנות אוזניות איכותיות לנגן (עד 200 ש"ח). אוזניות קטנות לאוזן (אוזניות כפתור ?!) ולא אוזניות מאסיביות. אפשר המלצות..? בכל מקרה אני מוד…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כשמיתקשררים אליי בדור 3 נוצר מלא מלא רעש..כמו רישרושים מעצבנים כאלו וקשה לישמוע מה הבנאדם אומר וגם לו קשה לישמוע אותי.....יש דרך לתקן את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by RonTwins,

שלום לכולם! ברשותי מחשב כף-יד של חברת Mio,דגם A201 המריץ את Microsoft Windows Mobile 5... ברצוני שהמחשב יתמוך גם יתמוך בטכנולוגיה הנוצצת GPS,ניסיתי את תוכנת הGPS החינמית FreeMap... השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין לה מפות של תוכנות אחרות והאם ניתן להסתמך כתוכנת GPS אמינה?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  5. Started by moti.seon,

דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  6. טוב לפני שאתם קופצים ואומרים לי לחפש הודעות אחרות בנושא ..אז חיפשתי..ויש לי כמה שאלות: 1) אני מתכוון לקנות את המכשיר מסלקום ולא הבנתי משהו>אמרו שסלקום חסמו אתרים חיצוניים כמו HWZONE לגלישה דרך הפלאפון זה נכון? 2)האם בשני המכשירים יש GPS ? (זה חשוב לי)..ובאיזה מכשיר הGPS יותר טוב? ואיך הם בהשוואה לGPS רגיל(מכשיר רגיל יעודי לGPS)

• 73 תגובות
    • 7k צפיות
  7. יש לי התלבטות בין 2 נגנים ואשמח אם תעזרו לי. creative zen vision w and cowon a2 הדברים החשובים אצלי זה זמן בטריה ואם קל להחליף אותה כאשר היא נגמרת לחלוטין (לא כמו באייפוד ) עוד משהו שאני רוצה לדעת על 2 הנגנים האלה הם התמיכה בכתוביות, איזה סוגים (SRT, SUB) והאם יש תמיכה בעברית.. תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lobengula,

רציתי לשאול את דעתכם ואם למישהו כבר יש את הנגן הזה, האם הוא טוב http://www.mp3zone.co.il/Products/ProductPage.aspx?productId=129 כעיקרון אני רוצה שתהיה אפשרות הקלטה טובה וגם שתהיה איכות שמיעה מעולה. עוד משהו מאוד חשוב זה שתהיה אפשרות לתייק את השירים כאילו שיהיה נוח לנווט בפנים. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. Started by Stastyle,

לאחרונה רכשתי את ה V3c של מוטורולה, מחברת פלאפון... דבר אחד אינני מוצא והוא חסר לי - אפשרות הרטט בזמן הצלצול כאשר הפלאפון מקבל שיחה... מישהו יודע היכן נמצא תפריט זה או כיצד אני מפעיל אפשרות זו ?? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  10. יש לי 636N חדש ולא ברורות לי הפעולות הבאות: 1) כיצד עושים UNINSTALL לתוכנות ב-SD 2) האם בסוף יש שאריות לאחר הורדת תוכנה? 3) כיצד יוצרים קיצור דרך לתוכנה חשובה לי ומורידים קיצורים של מיקרוסופט ממסך ראשי? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. חבר'ה אני ממש מבקש שתעזרו כי אני לא רוצה להעביר את השבת בלי הפלא מה שקרה הוא שהיום נכנסתי לפלאפון לתמיכה הטכנית כי הסלולרי שלי (Telit x95, עדיף להתרחק) לא הצליח לשלוח הודעות ושיחות התקבלו אבל לא שמעתי כלום. בקיצור, אחרי שעה קיבלתי אותו עם פלסטיקה חדשה ולוח חשמלי חדש, מה שזה לא אומר. הוא עבד כמו שצריך שעה בערך, ולאחר מכן אני מקבל את ההודעות הבאות. על המסך החיצוני - המכשיר במצב offline ועל הפנימי - ***service mode Please power recycle the phone to make calls אין לי מושג מה זה אומר אבל אני לא יכול לעשות איתו כלום, דווקא כשאני יוצא הבייתה במקרה הכי גרוע אני אעשה עקוב אחרי אבל המכשיר השני שלי עוד יותר גרוע אז אני ממש צריך עזרה! תודה בכל מקרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liorn,

שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין MICROSD רגיל לבין גירסאת ULTRA2 בגדלים של 2GB ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כרגע יש לי את הנגן המצוין בכותרת, הטענתי אותו דרך USB עד למלא, ושמתי אותו לבדיקת סוללה, שמתי PLAY LIST מתקייה אחת שינגן ברצף, הוא בקושי מצליח להגיע לי ל-11 שעות נגינה, ואני אומר שאני לא נוגע במכשיר על ווליום 17, ברגע שאני משחק אותי יותר הוא יורד מ-10 שעות ואפילו למטה... שמתי לב שכמעט כל שיר שהוא טוען ההארדיסק עובד (כאילו אין באפר מידע), למישהו יש את הבעייה או יכול לעזור בתיקון ? אני חייב לציין גם שתוספת הבאס כשהיא מופעלת נשמעת זוועות, והבאס נשקע צורמני ונוראי בכל אוזניות או רמקולים... עידכון, האם כדי להגיע לזמן הסוללה הנקוב יש צורך בכיבוי ה-LCD ? (העברה למצב HOLD)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by assaf990,

יש תוכנה שיכולה להגביר את עוצמת השמע?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by assaf990,

יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by ofir38,

יש לי IPOD NANO שאחי הביא לי מתאילנד.. עכשיו הוא בשפה סינית או לא יודע מה.. חחח מאיפה אני יכול להוריד עדכון שישנה את השפה שלו לאנגלית? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  18. היי יש לי מכשיר עם WINDOWS MOBILE 2005 (MIATECH) ויש בו תמיכה בבלוטוט' יש איזה תוכנה שאפשר להתקין ככה שאוכל להתשמש בה בתור דיבורית\חייגן פלאפון לרכב?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  19. שלום עד עכשיו היה לי את המכשיר P800 של סוני אריקסון ואני יכול לקבל מכשיר חדש מחברה זו. אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם מסוים אי רוצה אבל שיהיו לו תכונות דומות לדגם הקיים ועדיפות למסך מגע.. המליצו לי על הM600 אבל אני לא יודע אם יש בו את מה שאני מחפש.. תודה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי שני מכשירי V3X של חברת אורנג(אפשר לציין שהמכשירים של מוטורולה זבל אחד שלם...). מעבר לכך קיבלתי היום 2 מכשירי 6280 מהחברה בכלום כסף..ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הזכרונות מהמוטורולה(יש לי 2 של גיגה) באמצעות מתאם מתאים לנוקיה..מיקרוSDהאם יש לו מתאם ואם כן איפה אפשרי להשיג רק את המתאם.. מעבר לכך האם יש אפשרות לעדכן תוכנה או ממשק בנוקיות.?או שגם במוטורולה?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by Tranquility,

מה לדעתכם הסלולרי הטוב ביותר שאפשר להשיג עם windows mobile... עד עכשיו עבדתי עם מכשיר של IMATE שהיה מאוד נחמד מבחינת PDA אבל ממש גרוע מבחינת טלפון...וגם הגודל העצום שלו לא עוזר... הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by kof23,

שלום אנשים טובים!! קניתי נגן SANSA- SAN-DISK עם 2 מגה (הפשוט בלי מסך רחב...בצבע שחור-לבן) ולא הצלחתי לפענח איך עושים תיקיות\ ספריות (אם זה אפשרי) - לא נראה שאין אופציה כזאת נגיד יהיו לי 350 שירים ואצטרך להעביר אותם אחד אחד?.... PLEAS HELP!!!

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by TripMan,

אני מתעוון לקנות את SANDISK SANSA E250 ב-480 ש"ח ב-KSP האם שווה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  24. שלום. אני רוצה לנצל את המבצע שיש עכשיו בסלקום ולקנות 2 מכשירים בדור השלישי. בשבילי אני רוצה לקחת K800I. את המכשיר השני אני לוקח בשביל אימא שלי. היא לא צריכה מצלמה 3.2 מגה פיקסל, נגן MP3 משוכלל וכל הדברים האלה. איזה מכשיר כדאי לקחת? 6280 או K610I? מה ההבדל בין K610I ל- K800I חוץ ממצלמה (פלאש קסנון אמיתי, 3.2 MP)? אם אין הבדל משמעותי אולי אני גם אקח K610I כי ההבדל במחיר גדול... שמעתי שיש למכשירים של SK פליטת קרינה חזקה באופן משמעותי מנוקיה. זה נכון? תודה לעוזרים.

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. למישהו יש מוסג אם אפשר ?! נהרסה לי המצלמה יש לי K610I

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים