גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי A2, וחיפשתי באתר של Cowon אבל לא מצאתי- האם יש דרך לראות סרט עם כתוביות בנגן בלי להטמיע אותן בסרט? אם כן, איך? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות סוף סוף נגן MP3 נורמלי ובדקתי על הסדרה הזאת של סאן דיסק והיא נראית לי מצויינת... רק הייתי רוצה לדעת אם המכשיר תומך בעברית? (מלאה או חלקית) ואם אפשר לסדר שם את השירים לפי תקיות כמו במחשב? (פשוט העתק הדבק) ולא לפי ID3 TAG
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אם יש חיה כזו אשמח לדעת עם זה חבר שלי הוריד סרת למחשב כף יד שלו והוא לא מצליח ליראות אותו דרך המדייה פלייר שיש שם האם יש פיטרון בתודה big foot
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אם אני קונה סלולרי בחנות פרטית לא דרך סלקום אז אני אוכל להשתמש בו בסלקום או שרק אם כתוב "פתוח לסלקום" או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אין להם אותו? ואם אין למישהו יש מושג מתיי הם יבואו אותו אני דרך דינמיקה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 נגנים ואשמח אם תעזרו לי. creative zen vision w and cowon a2 הדברים החשובים אצלי זה זמן בטריה ואם קל להחליף אותה כאשר היא נגמרת לחלוטין (לא כמו באייפוד ) עוד משהו שאני רוצה לדעת על 2 הנגנים האלה הם התמיכה בכתוביות, איזה סוגים (SRT, SUB) והאם יש תמיכה בעברית.. תודה מראש :]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לזה (דיון על ה-N95], נוקיה השיקה ב-3GSM את ה-6110 שאמור להיות טלפון "עממי" יותר עם תמיכה ב-GPS מובנה. את המפרט המלא שלו אפשר לראות כאן וגם השוואה בינו לבין ה-N95. יתרון אחד אני כבר רואה, הוא יעלה "רק" 450 יורו [ללא סובסידיה] כשה-N95 יעלה 550 יורו. אלה מחירים רשמיים כמובן ובעת ההשקה המחירים צפויים להיות גבוהים וכמו שאנחנו יודעים, בישראל זה יהיה יקר בלי שום, כי המפעילות הסלולריות יכולות לעשוק אותנו בכל מקרה, יש לו מסך 2.2" בניגוד ל-2.6" של ה-N95 ואין לו WIFI ו-IR. המצלמה שלו 2MP בלבד וכנראה שאין לו עדשה קארל-זייס. בכל מקרה, אתם בטח תוכלו לעלות על הבדלים נוספים. מה שכן, הדבר הכי חשוב הוא GPS. על ה-N95 הם רושמים "Built-in GPS navigation", היינו, GPS מובנה אמיתי. על …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי IPOD NANO שאחי הביא לי מתאילנד.. עכשיו הוא בשפה סינית או לא יודע מה.. חחח מאיפה אני יכול להוריד עדכון שישנה את השפה שלו לאנגלית? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני בעל מכשיר SE T630 שדי מעצבן אותי לאחרונה (בעיות טכניות ובעיות בג'ויסטיק) והתאהבתי בK800I שאחותי קנתה במבצע 50% באורנג'. אני כמעט סגור על הרכישה הזו, אך רציתי לדעת האם ישנם פלאפונים חדשים אשר עתידים לצאת בזמן הקרוב (חודשיים-שלושה) שיהוו שיפור משמעותי מפלאפון כמו K800I. אני מודע לכל הנוקיות המשוכללות ביותר האלה, אך אינני זקוק לדברים הללו (מה גם שהמחירים מופרזים). ראיתי פה דיון על מכשירים חדשים מבית SE, חוץ מהמראה החדש שלא ממש לטעמי כנראה שאינני מספיק מומחה בשביל להבחין בשיפורים הטכניים (אם שופרו בכלל) אז אודה לכם אם תפרטו את השינויים במכשירים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הדרישות הן 1 להיות בכיס כ 60 אחוז מהזמן ולחבר אוזניה אליו דרישות הכי חשובות הן שמע גבוהה GPS איכותי המכשיר מיועד לעבודה של שליח. התקציב עומד על 2000-3000 שקל למחשב כף יד עם GPS עמיד ואמין או למכשיר משולב שעושה את שני הדברים(סלולרי ו GPS וכף יד) בעליונות עם תקציב גבוהה יותר. יש להזכיר שעדיף שיגיע עם תוכנות ניווט ועדיף גם קולי. אשמח לעזרה או להמלצות אה כן אפשר גם שיהיה מהיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לנצל את המבצע שיש עכשיו בסלקום ולקנות 2 מכשירים בדור השלישי. בשבילי אני רוצה לקחת K800I. את המכשיר השני אני לוקח בשביל אימא שלי. היא לא צריכה מצלמה 3.2 מגה פיקסל, נגן MP3 משוכלל וכל הדברים האלה. איזה מכשיר כדאי לקחת? 6280 או K610I? מה ההבדל בין K610I ל- K800I חוץ ממצלמה (פלאש קסנון אמיתי, 3.2 MP)? אם אין הבדל משמעותי אולי אני גם אקח K610I כי ההבדל במחיר גדול... שמעתי שיש למכשירים של SK פליטת קרינה חזקה באופן משמעותי מנוקיה. זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למישהו יש מוג אם אפשר לקנות את הגומי שיש על האוזניות של ה W800I ?!!? או שמקבלים 2 זוגות בערכה שלו למה נאבד לי גומי אחד ואין לי מוסג מה לעשות ( לא אוזניות שלי הלוותי אותם )
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו שמע, יש לו את הדגם הזה ויכול להביע דעתו עליו ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
גם תמיכה בכרטיסי זיכרון מעל 4G, מה שמוזר לי כי חשבתי שהמגבלה היא בחומרה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל עליו פרטים . איזה נוסחאות הוא תומך . המלצות ממי שניסה וכו'
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב לפני שאתם קופצים ואומרים לי לחפש הודעות אחרות בנושא ..אז חיפשתי..ויש לי כמה שאלות: 1) אני מתכוון לקנות את המכשיר מסלקום ולא הבנתי משהו>אמרו שסלקום חסמו אתרים חיצוניים כמו HWZONE לגלישה דרך הפלאפון זה נכון? 2)האם בשני המכשירים יש GPS ? (זה חשוב לי)..ובאיזה מכשיר הGPS יותר טוב? ואיך הם בהשוואה לGPS רגיל(מכשיר רגיל יעודי לGPS)
-
- 73 תגובות
- 7k צפיות
-
-
לאחר תמונות הריגול הוכרז הארקוס 704: התוספת האחרונה לסדרת ה-04 של ארקוס תכלול מסך מגע ענק בגודל 7 אינץ', ברזולוציה 800X480, תקשורת אלחוטית Wifi 802.11g, תמיכה בפורמטי MP4, AVI, WMV, MP3, WMA ו-WAV http://icell.co.il/article_66.html להמשך הכתבה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני קניתי כ' זיכרון וכשאני מחבר למחשב הוא אומר שאני צריך לפרמט אותו.. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום,היום קניתי ipod הדגם הכי קטן שיש(אם אתם מכירים),והורדתי את התוכנה ituns והתקנתי אבל אני לא יודע איך להעביר שירים מהמחשב לipod אז בבקשה תעזרו לי עם מדריך מובן או משהו! תודה!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני לא יודע עם צריך תוכנה או משהו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח לכל החברים פה.... בשבועות הקרובים אמור להגיע אליי מארה"ב נגן ZVP 2GB חדש באריזה, עד היום דיי התלהבתי ממנו. אך, לפני כמה ימים ראיתי אצל חבר שלי את הנגן (החדש?) של iAudio ה-D2, ותאמ'ת שהוא נראה מצויין (מסך מעולה) ושקלתי להחליף את הנגן שלי בזה. רציתי לשאול קודם כל אז הדבר בכלל כדאי, מה ההבדלים בין הנגנים (הרי עדיין לא ראיתי את ה-ZVP). דבר שני, במקרה ואני אחליט להחליף, מה המחיר שאני אוכל להשיג על ZVP 2GB חדש באריזה פה בארץ? ראיתי שבנועה הוא עולה כ-900 ש"ח. דבר שלישי (ואחרון!), לאחר ההגעה המיוחלת של הנגן (אם אני אחליף או לא) רציתי לקנות אוזניות איכותיות לנגן (עד 200 ש"ח). אוזניות קטנות לאוזן (אוזניות כפתור ?!) ולא אוזניות מאסיביות. אפשר המלצות..? בכל מקרה אני מוד…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי אני מקווה שזה הפורום המתאים. מישהו יודע האם יש דרך להשיג את הsony reader בארץ? למי שלא יודע - זהו מעין קורא ספרים אלקטרוני רק יחסית יותר מתקדם מהקודמים שיצאו. הוא מבוסס על טכנולוגיית eink, שאמורה לתת חוויה כמו של קריאה בספר. יש גם את הirex iliad - אבל הוא יקר מדי בשבילי. אין דרך להזמין את sony reader מחו"ל כיון שחנויות מורשות סוני שמוכרות את זה לא אמורות לשווק את זה מחוץ לארה"ב בינתיים. או לפחות כך כתוב באתר של סוני. תודה sony reader http://www.learningcenter.sony.us/assets/itpd/reader irex http://www.irextechnologies.com
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב כף-יד של חברת Mio,דגם A201 המריץ את Microsoft Windows Mobile 5... ברצוני שהמחשב יתמוך גם יתמוך בטכנולוגיה הנוצצת GPS,ניסיתי את תוכנת הGPS החינמית FreeMap... השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין לה מפות של תוכנות אחרות והאם ניתן להסתמך כתוכנת GPS אמינה?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
-
התלבטות של הרגע האחרון אני הולך לקנות או עוד היום או מחר בבוקר, ההתלבטות כרגע היא בין ארקוס 404 לבין קריאטיב ZEN V M, לקריאטיב סוללה מעט חזקה יותר וגודל נחמד יותר והוא יותר נגן מוזיקה, והוא כולל יציאת TV בילט אין. הארקוס מכיל מסך גדול בהרבה (אם כי לא רחב) סוללה חלשה יותר ואפשרויות טלויזיה רק עם העריסה שצריכה הרכש בעוד הרבה כסף בנפרד... אשמח לדעות לכאן או לכאן...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-