גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך המלצה לסלולרי עבור אמא שלי, היא אישה מבוגרת לכן צריך כפתורים גדולים וברורים (עדיף עם הפרדה פיזית בינהם) מסך גדול בהיר וברור (נראה לי שעדיף רזולוציה נמוכה) BT/WIFI/3G לא נחוצים כמובן שעדיף שיעלה כמה שפחות... חשבתי על נוקיה 2760, מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את מכשיר הדגל החדש של הענקית הקוריאנית כדי לראות האם המהפך העיצובי שלה יצליח לעגן אותו מחדש כמכשיר הדגל האולטימטיבי, כשבחוץ התחרות עזה מתמיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%a0%d7%9d-%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 45 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מישהו הוא כבר בעלים של מכשיר כזה בארץ? שיכול לתת רשמים ממנו? בדגש על תמיכה לעברית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפליקציה מגניבה שמאפשרת סוף סוף לעשות זום לתמונות באינסטגרם מתוך האינסטגרם. עד עכשיו היא היתה זמינה רק למכשירים עם רוט, היום היא הופצה גם למכשירים בלי רוט. אפשר גם לשמור פוסטים למועדפים ולעקוב אחריהם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Taptigo.ZoomFI ממליץ בחום , החברה שפיתחו אותה זה אותם חברה שפיתחו את Jit Call Recorder
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
סוני אריקסון W595 אפשר לשמור מספר מוגבל של שיחות ביומן שיחות(מראה שיחות נכנסות/יוצאות/שלא נענו. האם זה אפשרי להגדיל את המספר הזה? כי SMSים אפשר לשמור כ 500 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מה שעשיתי זה לקחתי את ה PDF המרתי לתמונות, העברתי ל D2, כמעט עבד, הצלחתי לצפות בזה בתור תנונה....אבל הזום לא היה מספיק כדי לקרא טקסט אני יודע שאפשר להמיר לטקסט אבל א. אני מעדיף שלא רוצה גם לראות תמונות ב. זה עיתון ב PDF אז זה לא ממש מסודר אם ה D2 היה זום יותר גדול, הייתי מממיר את ה PDF לתמןנןת באיכות מאוד גבוה, ואז למרות הזום הטקטס היה קריא מאוד באסה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את הדגם המצויין בכותרת הכל נראה עובד המסך עובד האודיו עובד אבל המכשיר לא מגיב לשום מגע במסך הוא נפל לי למים לפניי שבועיים ואז בכלל המסך לא עבד פתחתי אותו ובתהליך נראה לי קרעתי איזה כבל דק שחיבר בין המסך לכל הרכיבים הפנימיים ובאותו הזמן עדיין לא ראו שום דבר במסך עכשיו אתמול סתם נזכרתי בפלאפון והחלטתי להדליק אותו שוב והמסך עובד ורואים מצויין כמו פעם אבל עכשיו המגע לא קיים ואני משער כנראה זה החוט הזה שקרעתי למישהו יש מושג טווח מחיר של תיקון? כי לפי דעתי זה רק חיבור פשוט ולא רכיב כמו המסך עצמו שעובד
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לכל תותחי הפורום שלום!! אחרי בדיקה מקיפה באתר וקריאת ביקורות אני מתחבט מה מבין הבאים יהיה הבחירה הכי טובה. מה שהכי חשוב לי זה: 1. ליראות במכשיר סרטים(השימוש העיקרי) בלי צורך בהמרת פורמטים. 2. מסך איכותי וכמה שיותר גדול (האם ההבדל משמעותי בין 1.8" ל 2.5" ומעלה???4") 3. המחיר לא בעיה אם כי אני כמובן מעדיף להוציא כמה שפחות. 4. פיצ'רים כמו אפשרות הגדלת זיכרון ע"י כרטיס חיצוני, USB המתחבר למצלמה וכו' ללא צורך במחשב. להלן המכשירים: 1.http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=730 -iRIVER X20 8GB 2.http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 -iRiver E100 4GB 3.http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=734 -iRIVER CLIX2 U20 8GB 4.http…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת, על פניו נראה שהמכשירים די דומים בתכונותיהם. האם מישהו יודע בכול זאת מה עדיף מבין שני המכשירים? תודה על העזרה! עריכה: קראתי קצת על המושג rom, עד כמה חיוני לבצע שידרוג של rom למכשיר לאחר קנייתו? האם לא חייב לבצע שידרוג?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
היי, כתבתי תוכנית בג'אווה עם שימוש בGUI(בעזרת נטבינס). האם יש אפשרות להריץ אותה גם באנדרואיד? או שיש צורך לשנות את הקוד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
גירסת ה-Exynos היא כנראה זו שתגיע אלינו לארץ הקודש, נפח האחסון הפנימי יהיה זריז מאוד אך צנוע יחסית, ומה לגבי המחיר? להלן המידע החשוב שכדאי להכיר אודות הצמד החדש והמרשים של סמסונג מסיבת העיתונאים נגמרה לה, וכעת אנחנו יכולים להגיד שיש לנו היכרות רשמית ואמיתית עם צמד מכשירי הדגל החדש מבית סמסונג – אפילו אם רובם המוחלט של הפרטים כבר היה ידוע לאלו שעקבו אחרי ההתפתחויות בחודש האחרון. בכדי לוודא שאין שום דבר שהפסדתם או לא ראיתם, החלטנו לאסוף עבורכם את הפרטים החשובים שאולי פיספסתם, במקום אחד מרוכז ומסודר. המפרט הטכני הכללי של ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge הוא אחד מהמרשימים ביותר שהזדמן לנו להיתקל בו מאז ומעולם, אך ראוי לציין שבדור הנוכחי סמסונג החליטה להציע נפח אחסון פנ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. התקנתי את תוכנת Sygic DRIVE גירסה 7.50408 התוכנה ללא מפות! יש למישהו מושג איך ומהיכן מורידים מפות, או את התוכנה כולל מפות של ישראל? אשמח לכול רעיון.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Galaxy Y S5360 אבל השאלות כלליות לגבי כל גלקסי, כי נתקלתי בבעיות דומות גם עם אחרים. א. הורדתי את התוכנה הכבדה של Samsung Kies. כשהמכשיר מחובר למחשב USB, איני רואה אותו ככונן נוסף ב'מחשב שלי' ובעצם אין לי שום גישה לתיקיות שלו. כשאני מחבר את הגלקסי עם הבלוטוף כן יש לי גישה לתיקיות שלו, שנראות ריקות לגמרי, ויש לי אפשרות להעתיק קבצים. עם זאת אין לי אפשרות לראות קבצים (התיקיות של המכשיר פשוט נראות ריקות. גם אחרי שאני מעתיק לתיקיה קובץ, בביקור חוזר בה היא נראית שוב ריקה). לא חוויתי בעיות כאלה עם הנוקיה C5, איתו לא צריך להתקין שום תוכנה- איתו כל התיקיות חשופות לגמרי. למישהו יש הצעות איך אני גורם למחשב לזהות את הסמסונג ככונן לכל דבר בMy Computer? ב. לאיזה תיקיות בגלקסי אני …
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
המפרט הטכני של הגירסה הקשוחה והקשיחה למוצר הדגל של סמסונג נחשף, אך האם גם הפעם הוא יהיה בלעדי למפעילה האמריקאית AT&T ובלתי ניתן להשגה בשום דרך אחרת? אחד המכשירים היחידים שהיה מרשים יותר מה-Galaxy S6 במהלך השנה שעברה היה האח הלא-ממש-תאום שלו,Galaxy S6 Active, שהציע מפרט טכני זהה בתוספת חיי סוללה כמעט חסרי תקדים תודות לסוללה בקיבולת גדולה משמעותית של 3,500mAh, וכמובן גם מיגון משמעותי עוד יותר מפני פגעי העולם החיצון עם עמידה בתקן ה-MIL-STD-810G הצבאי הבינלאומי. כעת, נראה שסמסונג מכינה אח דומה מאוד עבור ה-Galaxy S7 החדש – שיכונה, באופן לא מפתיע, Galaxy S7 Active. גם דגם ה-Active החדש צפוי להציע מפרט חומרתי זהה לגמרי לזה של הדגם המקורי (מסך QHD בגודל 5.1 אינץ', ש…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איזה סיבה יכולה להיות שאני לא מצליח להעתיק לתוכו סרטון שלפני כמה חודשים הצלחתי להעביר אפילו בלי המרה (כל זה אחרי פרמוט של המחשב...)? אם זה בגלל קודקים אז מישהו יכול לתת לי את מה שצריך כדי שזה יעבור?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כידוע כל רום רציני (CM למשל) שהוא לא רק טוויקים בממשק המשתמש, צריך נתונים ודוקומנטציה מתאימה בנוגע לחומרה של המכשיר שאליו הוא מיועד. סמסונג שפיתחה את שבב האקסינוס, שמכשירי האנדרואיד הפופולריים ביותר בנויים סביבו, לא שיחררה את המסמכים האלה, בניגוד לחברות רבות אחרות (סוני, טקסס אינסטרומנטס, קוואלקום) וכתוצאה מכך נתקע למעשה פיתוח הרומים למכשירים שמבוססים על השבב הזה. נכון לעכשו, הפיתוח של CM לגירסאות הבינלאומיות של ה-S2 וה-S3 פחות או יותר עומד במקום וגירסה יציבה של CM10 לא נראית בעתיד הנראה לעין. חמור מכך, המצב הזה גורם לכך שמפתחים רבים פשוט נוטשים את מכשירי סמסונג ועוברים לפתח למכשירים עם חומרה יותר ידידותית. מה אתם יכולים לעשות? ב-XDA נפתח דיון שבו מפורטות הכתובות בסמסונג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה לי חברה חשובה לי מאד רמת הקרינה ונוחות השימוש (לכן אני יכול לוותר על דור 3 כל עוד יש wi-fi). נחמד שיש MP3 ומצלמה אבל זה שולי יחסית, חשוב יותר שישמעו טוב, שיהיה צילצול מספיק גבוהה למקומות רועשים, וספיקר איכותי. יש גם משקל לזמן סוללה ולגודל הפלאפון (כרגע אני עם נוקיה 6100). ובנוסף, פרט לכפתורים ויכולת שליחת SMS בעברית, הממשק עצמו יכול להיות באנגלית. אני מכיר שני טלפנים שיש להם wi-fi: N95 - יותר מדי פונקצויות על חשבון זמן בטריה ואני פוחד שיהיה מסורבל בכיס המכנסיים. אם כי הוא בעל קרינה נמוכה של 0.58 E65 - קצת יותר קטן פחות פונקצויות אבל קרינה גבוהה של 0.87, לפי אתר נוקיה - למרות שטוענים בחברת הסלולר על 0.74. בטח יש עוד כמה... למרות השם של נוקיה מבחינת ממשק, לא…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון חדש ואני מלבט בין הHOX או SGS3 בנתונים הם ממש דומים ואני נותה לכיוון הHOX אבל הבנתי שיש לו בעיה של קליטה אני ישמח אם תביאו הסברים ולא רק תרשמו HOX או SGS3
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום רב. סבא וסבתה שלי החליטו סופית להתקדם לסמארטפונים. מכיוון שאני מקדם את התחום הטכנולוגי במשפחה, רציתי להתייעץ בקשר לרשימה של מכשירים שעשיתי או להוסיף הצעה אחרת. קריטריונים: 1.מחיר מקסימלי לכל מכשיר הוא 1500. עדיף לחסוך, אך אם זה יפגע בקריטריונים שיצוינו בהמשך- אפשר לנצל עד תום. 2.נוחות שימוש (זה כולל מסך גדול- לפחות 3.5"). 3.מכשיר "עמיד" בפני מים ואבק- אופציונלי אך לא מחייב. בימיינו יש כיסוים איכותיים למכשירים. 4.יצרן שמקדם את המכשיר מבחינת מערכת הפעלה ו/או קהילת מפתחים די גדולה. 5. הרכישה היא בארץ או בחו"ל (תלוי איפה יותר זול), אך נדרשת בדיקה פיזית בחנות אם המכשיר מתאים להם או לא (לא מחייב רכישה באותה חנות שהתבצעה בה בדיקה). מועמדים: 1. Sony Ericsson Xperia ray- יש ל…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום! אחרי שעות של חיפושים הגעתי לשני הטאבלטים שהכי מתאימים לי: Lenovo idea tab a2109 8gb Google nexus 7 למישהו יש ניסיון עם המכשירים האלו? אני יודע שיש להם מסכים שונים אבל עזבו את זה כרגע... החומרה שלהם זהה אבל במשחקים יש הבדל בינהם? אולי בכל זאת יש לכם המלצה אחרת ? וגם הטאבלט : Archos 101 xs משתווה להם? או יותר טוב? בבקשה עזבו את ענייני המסך...
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, יש לי HTC Desire, אני מחפש מעמד לרכב יציב וטוב. כל הנסיונות שלי עם אלו שמוצמדים בוואקום לשמשה תמיד עלו בתוהו. לאורך זמן הם פשוט נופלים. מישהו מכיר מעמד מוצלח? אין לי בעיה לחבר עם ברגים לדשבורד, ככה גם אוכל לחבר אותו להטענה תו"כ ואולי אפילו לרדיו. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (סלקום), ההתלבטות היא בין המכשירים הבאים- - מוטורולה C650 - נוקיה 3220 - סאמסונג X200 מה דעתכם? :} אמיר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות לאחרונה נגן טוב בססיבות 700 שקל עכשיו אחרי שראיתי את המחיר של הIPHONE החדש בא נגיד אני מוכן להוסיף כמה מאות בשבילו נראה שזה טוב מידי בשביל להיות מציאותי (בארץ בכל מקרה ) לגבי המחיר עכשיו לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי כרגע מוכרים את הIPHON החדש 8 ג'יגה באיזה 2400 שקל שעולה (או עלה ) 400$ שזה משהו כמו 1350 שקל אז מה החדש יעלה משהו כמו 1800 שקל נכון ?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, מראש מתנצל - אני לא האדם הטכני בעולם ... מקווה שזה אכן הפורום המתאים לשאלה . במידה ולא - אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים. מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/Android-4-1-DUAL-CORE-MINI... (כמובן שאם יש לכם המלצה למכשיר טוב יותר - אשמח). אני מעוניין לדעת כיצד אני מתקין, אם בכלל אפשר,תמיכה בעברית ע"מ שאוכל לבצע גם חיפוש בעברית. תודה, עמית.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-