גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מכשירים של ניווט (GPS), קניתי לפני שנתיים את ה MIO 128 , כן זה ישן. והתקלקל וכו ואין אחריות , וזרקתי אותו. א: אני מחפש: 1. מכשיר שהחיבורים שלו לא מתקלקלים כל 5 דקות, כי אני מוציא ומכניס אותו די הרבה מ"השקע" שלו באוטו (כשאני מסיים להגיע ליעד, אני פשוט שם אותו בתא כפפות, ולכן המכשיר הקודם היה נדפק די בתדירות גבוה, הכניסה של החיבור וכו) 2. אני שוב מבהיר, אני לא צריך שום דבר, לא OFFICE ולא כלום, מצידי שרק ישמש לניווט עם DESTINATOR או כל דבר אחר .. 3. רצוי מאד שלא יעשה כל יום HARD RESET, כי זה די מעצבן לסוע ולגלות פתאום שאתה מדליק את האוטו שצריך להתקין את המכשיר מחדש עדיף עד 2500 שח... וגם זה קצת הרבה, אבל שיהיה, החוש ניווט שלי נמ…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש טבלאט בתקציב של כ 600 שח לכאן או לכאן המטרה פשוטה: צפייה בסרטים שמועתקים מדיסק או קיי גודל המסך המועדף כ 7 אינץ'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת הזמנה של טאבלט ללימודים (סטודנט) הדרישה היא הצגה של מסמכים בספרייה (יש מחשב ראשי בבית) ראיתי את חברת Voyo שמציגה את הטאבלט שלה A1s בכמה תצורות. אשמח אם תוכלו לומר לי מה ההבדל: הראשון (והזול) http://www.ebay.com/itm/Brand-Voyo-10-1-Quad-core-32GB-Windows-8-1-Dual-Cameras-WIFI-Tablet-PC-Netbooks-/301378221435?pt=US_Tablets&hash=item462b8ab57b השני (היקר יותר) http://www.ebay.com/itm/10-1-VOYO-WIN-A1-IPS-Intel-Quad-Core-2G-32GB-Windows-8-HDMI-WIFI-Tablet-PC-MID-/271645180950?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item3f3f508416 לפי מה שאני רואה ההבדל הוא שבראשון רשום במעבד Intel Z3735F Quad-cor והשני מוצג כ Intel Baytrail-T(Quad-core ) וכמ…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סוני אריקסון נגד הסמסונג, מה כדאי? בשביל לעזור: הC902 SE http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708627 הSamsung F480: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712169 מבחינת מחיר, שכחו, אני מקבל בחינם.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני כחודשיים גלקסי S5. לפני חודש המכשיר הפסיק לעבוד. מכיוון שהאחריות עדיין תקפה, הבאתי להם את המכשיר לבדיקה ותיקון. לאחר שבוע שלא שמעתי מאף אחד, התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהם בכלל לא בדקו אותו. לאחר מספר ימים התקשרו אליו ואמרו לי שהם בודקים את המכשיר. שבוע לאחר מכן מתקשרים אלי מהמעבדה ואומרים לי שהרכיב שאחראי על המתח של הלוח נהרס (ולא אומרים עוד כלום). שבוע לאחר מכן מתקשרים אלי שוב מהמעבדה ואומרים לי שיש קורוזיה בשקע טעינה (למרות שמאז שקניתי את המכשיר הוא לא היה ליד מקור מים\לחות ושלגלקסי S5 יש כיסוי מובנה לשקע טעינה שמונע מלחות להיכנס לשם, המכשיר אמור להיות חסין למים). רק היום (חודש אחרי) אני מקבל מהם תמונות של השקע טעינה, כמובן מנותק מהמכשיר, ככה שאין לי אפי…
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המצב אנשים? אני כננרה חודש הבה קונה את ה NEXUS, בארץ אין מצב שאני קונה כי יקר פה, אלה אם ימצע די טרייד אין. השאלה שלי היא כזאת, הדגם הזה נמכר במספר לא מועט של אתרים מחו"ל, חלקם מארה"ב, חלקם ממדינות מארופה, אני לא רוצה עכשיו להתרוצץ באתרים או לקנות מתאם מ US או UK ל EU, אז השאלה היא, איפו אני יכול לקנות את המכשיר אם מטען ארופאי בקופסה? הכוונה מקורי וקופסה סגורה, בלי לרכוש עוד איזה מתאם לשקע וכו', הרי הוא נמכר גם ארופה, אז אני מאמין שזה הולך אם מטען ארופאי, מקסימום ירכוש דגם אם מטען ל US כי הוא די קטן ומתאם לא יגדיל אותו יותר מידי, אבל שטח לא של UK חח כי המטען שם הוא כמו חיבור ישן למזגן, תודה. אה ו , בארץ אם כבר, מוכרים אותו אם מטען מקורי? או איך? אני יודע שכל מטען USB י…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%90%d7%99-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%90%d7%98%d7%95%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי Creative Zen Vision M 30GB, כשאני מגדיר אותו להיות Removable disk ומחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא דרייבר מתאים ולא מציג אותו במחשב שלי. זה מה שרשום בצב ההתקן שבמאפייני ההתקן במנהל התקנים: תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'. כשהמכשיר לא מוגדר כRemovable Device הוא מסתנכרן מצויין עם המחשב. יש לי Windows Vista 32BIT, אולי יש דרייבר מתאים?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לכם משהו? זה יכול להיות אגב נראה לי כל ערכת נושא של SE של כל פלאפון, תנו במה שאתם משתמשים
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני מנסה לאפס את המכשיר אבל הוא מבקש ממני סיסמה למורות שאף פעם לא עשיתי סיסמה למכשיר ניסיתי 1234 זה לא ממש עזר הסיסמה צריכה להיות בין 4 ל 8 ספרות האם יש סיסמה ברירת מחדל שעשו באורנג, כיום אני לקוח של סלקום אבל ממשיך לשלם על המכשיר כל חודש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי פה על המון ת'רדים והגעתי למסקנה הסופית - ההתלבטות היא בין Meizu M3 Meizu M6 ורק אם הנ"ל באמת מתעלים על השניים לעיל - Mpio FY900 או MG100 הדברים החשובים לי במכשיר, לפי הסדר: נוחות שימוש (תיקיות יש להם? תיוג לפי אמן וכד') תמיכה בעברית זמן סוללה!! עמידות (בפני נפילות, שריטות וכד') - האם אפשר לרוץ איתם / אחד מהם? איכות שמע מחיר (וכן הכף לטובת ה-M3) הצגת תמונות וסרטים לא כל כך חשובה לי, אבל זה פיצ'ר נחמד אם המכשיר עונה על שאר הדרישות. שאלות נוספות - 1. האם מומלץ לקנות איתם זוג אוזניות חיצוני? אם כן איזה וכמה יעלה לי? (אינני אודיופיל) רצוי לציין שאני בד"כ שומע מוזיקה בסביבה רועשת (טרנזיט למשל, רכבת, אוטובוס, חללית) 2. איך מטעינים את המכשירים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לפתח אפליקצייה לאנדרואיד ולא יודע באיזה שפה.. הבנתי שבעיקר מפתחים לאנדרואיד בJAVA. אבל ראיתי שאפשרי גם בWEB בויזואל סטודיו ושאפילו אפשר להמיר את זה בקלות לIOS... השאלה מה כדאי ומה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמכשירים שם הם "לא משהו" בלשון המעטה. אבל העסקה שלנו שם ואני חייב לבחור מכשיר משם. הדרישות (לפי סדר עדיפויות): 1. ספיקר/תמיכה בבלוטות' (או שניהם). 2. מצלמה שמישה (אני מתגייס בקרוב). 3. mp3, ששומעים בו טוב כספיקר, ואם אפשר שיהיה חיבור אוזניות. חובה, אבל חובה, שיהיה אפשר לגלוש ברשת (פייסבוק, מייל), ורצוי אופציה לmsn/icq. צריך לדבר עם קנדה המון בחצי השנה הקרובה, ואין לי ממש כסף לשלם את הוילה של מנכ"ל פלאפון. תודה עודד.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של סמסונג מתגלה לא רק כאחד שלא מפחד משום פגיעה חיצונית, אל גם כבעל חיי סוללה יוצאים מן הכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%9c%d7%9a-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a2%d7%a8/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, קניתי sumsung galaxy mini s5570 עם אנדרואיד 2.2, אני יודע איך לעשות לו root אבל השאלה שלי היא איזה רום כדאי לצרוב, ובמיוחד השאלה היא אם אני אצטרך להתקין מחדש את העברית על הטלפון או עצם ההתקנה של הרום (בהנחה שהוא תומך) מספקת לי עברית. בנוסף אני אשמח לשמוע על רומים טובים וסולידים, אני לא מחפש את הדבר החדש ביותר שעלול לקרוס או להיתקע, השימוש שלי בטלפון הוא יחסית בנאלי כלומר בדיקת מיילים שמיעת מוזיקה/דיבור דרך הדיבורית של הקסדה והצורך ב-gps. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה התחלתי להתלבט בין IPAD3+4G לבין ה GALAXY TAB2 רציתי לקנות מחשב עבור לימודים לתואר באלקטרוניקה וטיפה בניית אתרים הדברים העיקריים שרציתי שיהיו לי בטאבלט זה: יצא לי להתחיל לשחק עם הכונן של גוגל והאפליקציות שיש שם וזה די נחמד אבל הבנתי שזה ניתמך רק ב ANDROID וגם חלקית רק ראיתי שאפשר להתקין תוכנות כמו MATLAB עבור הIPAD בלבד אבל הבנתי שהתוכנה רק חלקית שם - מישהו ניסה? עוד תוכנה שימושית לי היא ה PSPICE עבור מכשירים ניידים אבל גם שם הבנתי שהפונקציונאליות חלקית כנל מישהו ניסה את זה ? זה שווה את ההשקעה? דברים נחמדים כמו PHOTOSHOP עבור עיצוב אתרים ותמונות עורך קוד ל HTML CSS AJAX JS PHP ASP.NET כלי SEO כמו גוגל אנליטיקס וכדאי שתיהיה איזה אפליקציה נוחה לש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ANDROID חדש על הפלאפון שלי.. SPICA של SAMSUNG על פי המדריך הזה... http://www.londatiga.net/it/samsung-i5700-galaxy-spica-android-2-1-flashing-guide/comment-page-4/#comment-4667 אז... יש לי את החדש.. הבעיה היא שאין לי עיברית עכשיו לא יכול לקבל ולא יכול לשלוח הודעות בעברית וכן לא יכול לעשות כלום בעברית... זה בעיה קשה.... חיפשתי קצת בגוגל עזרה ולא ממש מצאתי משו למצב שלי... אם מישו מצא או חושב שיכול למצא יותר טוב ממני מדריך איך לעשות את זה... זה ממש יעזור לי... תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 25.07.2010 בשעה 04:13:40 היתקנתי ע"י מדריך אחר עוד פעם.. http://samsung-firmware.webs.com/I5700_Flash_Tutorial_English.pdf זה המדריךוזה המקום שממנו הורדתי את הקושחה http://samsung-f…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אדם שרוכש טאבלט זול שיש לו גירסא 3.2 או 2.3 לדוגמא יכול בכל מצב לעדכן לגירסאות אחרות, כגון ICS? והאם זה גם בפלאפונים, לדוגמא Xperia 10 mini או LG optimus one גם ניתן לעדכן?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי, אין חשיבות למחיר כי אני יכול להשיג במחיר מוזל דרך חבר משפחה, אבל לכול מכשיר שבדקתי היו חסרונות וייתרונות כמו איטיות מערכת ההפעלה, או פאק מסויים זה או אחר, גם זמן בטריה קצר נחשב לבעיה, אני צריך שיהיה או סוני אריקסון או נוקיה, כרגע יש לי K610 אז הוא צריך להיתעלות על עצמו כדי להוות שינוי משמעותי, בכול מקרה הדרישות הן: 1) מצלמה איכותית-מעל 2MP כ יש לי כרגע בסוני 2 מגה פיקסל, 2) נגן MP3 טוב 3) מסך טוב 4) סוללה שמחזיקה לפחות ליום אחד ולא כמו הN95 שהסוללה שלו פחות מיתחסלת בכלום זמן, 5) שהמערכת הפעלה תיהיה מהירה ולא איטית-לפי מיטב הבנתי הסימיביאן איטי תנו היתחשבות, אני חייל ולא מעודכן במצב השוק ובדגמים, אם הייתי יודע הייתי בוחר ל…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים, כפי שנכתב בכותרת . רוצה משהו טוב נניח עד 400+ שקל זה אמור להיות מתנה לאמא תודה לעוזרים.. govner
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם בעזרת השם מגיע היום המיוחל של צאתי להודו לכמחצית שנה.. טיול שייכלול נופים רבים והמון תרבות ולא "טיול מרפסות" בכל מקרה אני זקוק להמלצה על מצלמה בסביבות ה1000 שח ולהמלצה על נגן אםפי3 בנפח של 20 ג'יגה לפחות שיהיה בעל תיקיות וניווט כמה שיותר נוח. גם הוא בסביבות ה1000 שח כל המלצה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אפליקציה לצפייה בנתוני החשבון החודשי בחברת גולן טלקום. אפליקציה זו לא פותחה ע"י החברה עצמה אלא בצורה עצמאית. בפעם הראשונה שתיכנסו לאפליקציה תתבקשו להכניס שם משתמש וסיסמא (שקיבלתם מגולן טלקום) ופרטים אלו ישמרו אך ורק במכשירכם. בכניסות הבאות לא תצטרכו להכניס פרטי משתמש והאפליקציה תדע לבד להכניס אותם מזיכרון הפלאפון. ניתן לנתק את החשבון מהאפליקציה בכל עת דרך ההגדרות - שימושי במקרה של שינוי סיסמא או כאשר רוצים לבדוק חשבונות אחרים. בנוסף ניתן להציג את החשבון החודשי עם או בלי מע"מ גם דרך ההגדרות. הפרטים שמופיעים לקוחים מהחשבון שלכם באתר גולן טלקום. אנחנו לא מתחייבים שהמידע המוצג הוא באמת העדכני ביותר והוא יכול גם להיות שגוי... זה כבר תלוי בתפקוד האתר של גולן טלקום. נשמח לק…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן שישרת אותי הכי טוב שאפשר מבחינת ויידאו וקבצי מוזיקה. חשבתי לקנות את ה IRIVER אבל אז ירדתי. (חוסר תמיכה בקבצים). לאחר בדיקה, אני חושב לקנות את אחד מהדגמים של IAUDIO מסדרת ה- X5. רציתי שמישהוא שמבין יספר לי מה ההבדלים בין כול ה X5, X5L וההבדלים בין הנפחים השונים (60,30,20)- חוץ מהגודל הפיזי ? חשוב לי מאוד שאם אני קונה אותו מ ארה"ב לא תיהיה לי בעיה עם ה DICK ON KEY ושהם יביאו לי הכול בחבילה כמו חבילה אירופאית.
-
- 52 תגובות
- 8.8k צפיות
-