עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היות ואין לי מושג יותר מידיי בתחום, אשמח לקבל המלצות למכשירי הקלטה קטנים יחסית (לא צריך מיניאטוריים, מספיק שיהיו בגודל סביר - גודל מקסימאלי כמו של פלאפון נניח...), בעלי כושר הקלטה טוב באיכות טובה יחסית שיהיה אפשר לשמוע מהם את ההקלטה בצורה ברורה בווליום סביר. נטען? בעל סוללות? אשמח לקבל הצעות ולזרום עם האופציות... תקציב? נאמר 300 ש"ח בערך... איני יודע עד כמה התקציב הזה ריאלי למכשיר כמו שאני צריך אבל נתחיל מזה. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום יש לי N95 מדגם הישן עם 4 גיגה הזיכרון שלו עובד דרך הפלאפון אבל דרך המחשב הוא לא עובד וצריך לפרמט אותו מה אפשר לעשות יש תוכנה שאפשר לתקן את השגיאות בה ?

• 0 תגובות
    • 10.6k צפיות
  3. Started by Sharon_B,

שלום. איזה כרטיס זיכון דורש המכשיר של MIO P360 ? SD או MiniSD ? תודה מראש, שרון.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. היי חבר'ה, מדובר בבלוג חדש יחסית שאני עובד עליו בימים אלו שמסקר תוכנות ומשחקים המתאימים לנוקיה 5800, שזהו טלפון המסך-מגע הראשון של נוקיה שבכל מה שקשור לעלות/תועלת מנצח כל טלפון אחר בתחום שלו. מכיוון שמערכת ההפעלה חדשה (S60v5) יש לא מעט דברים שצריך לבצע בצורה קצת שונה, ויש למכשיר הרבה יתרונות חדשים לצד מספר חסרונות. הבלוג נועד קודם כל לשמש כמענה לשוק הישראלי, וכדי שכולנו נוכל להוציא מהמכשיר הזה את המיטב. מקווה שתהנו blog.tapuz.co.il/schpitz

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  5. שלום רב, אני מחפש מתאם אלחוטי שיתחבר לפלא שלי בעזרת הBT , ובצידו השני תהיה יציאה לאוזניות , חשוב אבל שיפיק את טווח התדרים המקסילמי 20HZ-20KHZ וחשוב מאוד שיהיה בעל הגברה גבוהה כמה שיותר !!!! אני אוהב לשמוע חזק ואיכותי מישהו מכיר ? תקציב - תלוי במוצר

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by eranisra,

שלום, קראתי בכמה פורומים אך זה נושא גדול ואני ממש לא מבין בזה ורוצה להתייעץ כדי שהמכשיר לא יפסיק לעבוד. יש ברשותי IPHONE דור שני שקניתי. לפי מה שאני זוכר הגרסה היא ה1.1.4 או משהו כזה וקיבלתי את הטלפון עם עברית. אני רוצה לשדרג את התוכנה לגרסה יותר חדשה מכיון שהוא לא נותן לי להתקין הרבה דברים כי הוא אומר שצריך לשדרג גרסה וגם יש לי מלא תעופות לפעמים למסך הראשי וחשבתי שזה יעזור. לאיזו דרסה אני יכול ללשדרג בלי בעיות ואיך?? תודה רבה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. שני מכשירים ומחשב TODA!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by itaic,

שלום אני מחפש נגן לריצה ככה שצריך שהוא יהיה בעל קליפ או משהו כזה נפח של 8 ג'יגה בערך. ושיוכל לקרוא ולהציג בצורה נורמלית קבצים בעברית. חשבתי על ה sansa clip 8GB או על ה i7 8/16 GB. מה אתם אומרים? יש המלצות? או על איזשהו נגן אחר שעונה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by itaic,

שלום... קניתי סנסה קליפ, ועשיתיי עדכון לקושחה שלו כעת הנגן מציג תפריטים בעברית ואת שמות הקבצים בעברית לגבי קבצי WMA, אך לא לגבי קבצי MP3. לא בא לי להפוך את כל ה MP3 שלי WMA.... האם יש איזו אפשרות שהוא יציג את העברית גם ל MP3? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by jetman,

כפי שידוע לכם ,יש לי את ה sansa express שקיבלתי אותו מתנה ,הייתי רוצה לדעת עד כמה ה clip טוב יותר ממנו מבחינת איכות הצליל ,האוזניות הם px100 עם זה חשוב ,פשוט עוד לא יצה לי לנסות אותו איתם ,הבנתי ש ה ווליום ב clip עוצמתי והצליל יותר פתוח כזה ,השאלה העם ה express יספק לי את הווליום בשימוש עם האוזניות הללו בעצם , פשוט חשבתי לעצמי למה לי להתעסק בכל הבעיות שאנשים רושמים ב פורמים מחו"ל עם הכרטיס זכרון ,מאשר פשוט למכור את שלי למישהו עם הקופסה וכל האוויזרים ,נגיד ב 170 ,וללכת על קליפ של 8GB מחיר מצחיק של 300 שקל ,גם אני מרוויח עוד פונקציות ממה שהבנתי ,זה תמיכה בפורמטים lossless נוספים ו visualistaion כמודמני ,מה דעתכם ? כדי ? לא כדי ? כי תכלס זה נגנים בסיסיים בסופו של דבר ,אבל …

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by arad gonen,

שלום אני מחפש לקנות GPS עם תוכנה של ישראל וארצות הברית בתקציב של עד 800 ש''ח... תוכלו לעזור לי? תודה ארד גונן

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  12. מעוניין בתוכנה לניהול משק בית . הוצאות הכנסות וכ' למחשב כף יד אם קיים ?? היכן ניתן להשיג ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הגיע הזמן להשתדרג, ולקנות פלאפון חדש. לא איכפת לי איזה דור הוא, ולא איכפת לי מהמצלמה מה שחשוב לי שיהיה אפשר להכניס כרטיס זיכרון של (1ג'יגה ומעלה). התקציב עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה ויש לי מספר שאלות לבעלי מכשירים זהים. 1. האם הוא תומך ב GPS Bluetooth .??? 2. האם ניתן להתקין עליו igo 8 ואו כל תוכנת ניווט אחרת ?? 3. האם בחוץ באור שמש רואים טוב איתו ?? המלצות כנגן שמעתי עליו רק טובות אם יש משהו מיוחד אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שלום ויום טוב! ברצוני להחליף מכשיר וכיום אני לקוח מן המניין ברשת פלאפון הישנה עם מכשיר זבל ישן מאוד. עכשיו לאחר שחיכיתי קצת הרשת החדשה הושקה והחלטתי שאני רוצה לקנות סים של הרשת החדשה ולקנות מכשיר דור שלישי מחנות פרטית ולשים אותו בו ולהישתמש בו. הבעיה היא כששאלתיאותם בדוכן שלהם כמה עולה סים הם התחילו לדבר מלא שטויות כמו שאני אצטרך לשנות מספר ולקחת מסלול-חבילה שונים כשסה"כ אני רוצה "להיתנייד" מהחברה ממכשיר שעבד ב-CDMA למכשיר UMTS ובעצם לצרוב את הזכרונות שלי על הסים. בשביל זה אני רק רוצה לקנות את הסים ולהישאר עם המסלול וכל הפרטים שיש לי ורק לקנות למעשה סים, לא יותר ולא פחות מזה. האם זה יתכן? האם זה אפשרי? או שסתם מנסים לגרום לי לקנות מכשיר ברשת החדשה שלהם בטריליון תשלומי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zombie,

אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני נועשות מחפש אחר גרסא עובדת של ה " marble maze " לנוקיה 5800 שהיא לא גרסאת india או משו כזה.. בנתיים לא הצלחתי להתקין אף אחת חוץ מאת ה " India " שאחריי שלוחצים עלייה היא לא עולה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  17. שבוע טוב לכולם ! אני מחפש מכשיר GPS - עם עדיפות גבוהה לסוג PDA windows mobile 5\6 ולאCE אני אקנה את המכשיר בסיאטל(ממש עוד כמה ימים...) , וטווח המחירים כרגע גמיש. ראיתי שרוב המכשירים מסוג זה מגיעים עם מסך 3.5" ... יש כאלה עם מסכים יותר גדולים ?? ולמי שהתנסה גם עם PND - איך המכשירים מבוססי PDA ביחס לייעודיים(PND) מבחינת הניווט (איכות,מהירות וכו') ? המלצות יתקבלו בברכה ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by OutRaGe,

שלום אני מחפש נרתיק מגן עבור הנגן iAudio i7 שאני מתכנן לקנות השבוע, התקציב עד 40 שקלים בערך, יכול להזמין מאיביי אם הדילר עושה משלוחים לארץ, דיי התקשיתי למצוא בעצמי אחד בארץ או בחו"ל.. אגב שלא יהיו סתם אי הבנות: מה שאני מחפש זה נרתיק "פתוח" כלומר כזה שמשאיר את הפונקציונאליות של הנגן והמסך כמובן חשופים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by KFL,

שלום התקנתי את התוכנה Nimbuzz בפלאפון ולפני שאני משתמש בה יש לי רק שאלה אחת: האם אני יוכל להתקשר לכל מספר של מישו בלי שהוא יהיה מחובר לתוכנה סתומרת אם יש לי חבר ואה להתקשר אליו והוא לא מחובר לתוכנה האם אני יוכל להתקשר אליו??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by avihy_1989,

שלום לכולם לפני מספר ימים נפל לי הטלפון על הכביש וחצי מסך הלך ניסיתי להסתכל מחירים באינטרנט על החלפת מסך לאיפון מסוג דור 2 {2g} אבל המחירים ממש גבוהים מ 900-1200 שקל ראיתי כמה הצעות לנסות את מזלי ב ebay המחירים שמה ממש זולים אבל אין לי מושג באתר הזה ואני לא יודע אם יש טכנאים שעושים את זה כאילו שמבאים להם את המסך והם מרכיבים מישהו יכול לעזור לי ? {במיוחד מי שמבין ב ebay{

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by אריה7,

שלום, ברשותי mio p350 ורכשתי גם כרטיס sd wifi בשביל לגלוש. משום מה שאני מחבר את הכרטיס מבחר סוגי הרשתות שאני יכול להתחבר אליהם מצומצם. האם ישנם דרייברים חדשים או תכנה ל-WM5 שתפתור את זה? או לחילופין - איך אני יכול להתחבר ל-WPA2? או AES? אני נואש...... תודה,

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  22. היי ברשותי טלפון של סוני אריקסון מדגם 810i. לפני זמן מה התקלקלה התמיכה שלו באפרליקציות ג'אווה, קרי, המכשיר לא נכנס כלל לתפריטי ה-Games וה-Applications (לוחצים select ולא קורה דבר) ברצוני לתקן את הבעיה הזו. ניסיתי לגבות את כל אנשי הקשר שלי ולבצע Master Reset->Reset All דרך המכשיר, כל אנשי הקשר, ההודעות, הPlaylists וכו' נמחקו אך הבעיה נשארה. לפי מיטב הבנתי השלב הבא הוא לבצע צריבה (flash) מחדש של הקושחה (firmware). מצאתי מספר מדיריכים לצריבה של הדגם הספציפי שלי ברשת, מדברים בהם על שימוש בדרייברים לצריבה ותוכנות כדוגמת SETool. ברשותכם, מספר שאלות: 1. מישהו כאן ניסה לצרוב מכשיר של סוני אריקסון? 2. במידה וישנה תקלה בתהליך הצריבה, האם יהיה אפשר עדיין לתקן את המכשיר או שהוא י…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  23. מבקש עזרה כיצד ניתן לפתוח קבצי משחק שהורדו למכשיר Cowon Q5 ולא נפתחים??

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. יש לי נוקיה 5800 ניסיתי fring ו- skype לשיחת וידיאו או קול דרך המחשב, אבל זה לא עובד. אני רוצה לדבר במסנג'ר בפלאפון עם מישהו במחשב זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. המכשיר יקנה בארה"ב. הדרישות הן WIFI, זמן סוללה ארוך עד כמה שניתן+נפח גדול עד כמה שניתן, ושיהיה מסוגל לקרוא קבצי FLAC או דומיהם חשבתי על האייפון, אבל כאחד שלא מסמפט את המכשירים של אפל וייותר נוטה לכיוון המתחרות רציתי לדעת איזה עוד אופציות קיימות בשוק.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים