גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! היום בשעה טובה קיבלתי את ה-D2 שהוט פשוט מכשיר מצויין ושבאמת עולה על כל הציפיות, מה שכן אני לא כל כך מצליח לסדר את השירים והפלייליסטים. ואני אשמח עם תעזרו לי עם זה: 1.איך אני בכלל יוצר פלייליסט? 2. איך אני גורם לזה שהשירים בפלייליסט\תיקייה יסודרו לפי הסדר שהם נוספו לנגן, זאת אומרת שהשיר הראשון שינוגן כאשר אני בוחר תיקייה\פלייליסט יהיה השיר האחרון שהועתק לנגן? 3.יש איזה תחליף פחות מסורבל ל-JETAUDIO? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רואה פה בזמן האחרון הרבה אנשים שמדברים על הייתרונות של מערכת ההפעלה הפתוחה סימביאן אז רציתי לשאול אם יש פה מישהו שעובד עם Carbide (או תוכנות אחרות) בשביל ליצור אפליקציות למערכת ההפעלה? אני חושב שאפשר להפוך את הת'רד הזה לת'רד של דיבורים כללים על נושא פיתוח תוכנות לפלאפונים בבית, מאגר של open source שאנשים פה יוצרים, שאלות וכו'. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתרבים הדיווחים אודות ה-Meizu 16, מכשיר הדגל השאפתני החדש של היצרנית עם הנוכחות המשמעותית בשוק הישראלי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
-
למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מקור : http://www.gadgety.co.il/5895/motorola-cliq-%D7%94%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8/ http://phandroid.com/2009/09/11/motorola-cliq-review-in-depth-first-impression/ http://reviews.cnet.com/cell-phones/motorola-cliq-t-mobile/4505-6454_7-33770768.html http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2352750,00.asp
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יהיו הפתעות? אירוע ההשקה המרכזי של גוגל עבור מכשירים חכמים לשנת 2019 עומד להתחיל ולחשוף לנו את כל התוכניות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
וכמות שליחת הסמסים? כלומר שתגיד לי כמה דקות השתמשתי מתאריך מסויים ועד תאריך מסויים. אנדרואיד
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מתאימות לפעילות ספורטיבית, ככה שיהיו מסיביות, ידעו להתמודד עם הרבה זיעה, וגם יהיו בעלות איכות נורמלית.. כמו כן, אני רוצה נגן , לא משו' יקר מידי.. שיהיה עם איזה מתקן שיהיה ניתן לחבר לזרוע או משו' כזה.. מיועד בעיקר לריצות... סהכ התקציב מקסימלי לשניהם 600 שקל.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש את התוכנה שאיתה מקבלים עדכוני תוכנה לפלא,עד עכשיו עדכנתי פעמיים את הפלאפון ולא נמחקה לי העברית,העדכון האחרון שיצא החליט למחוק לי קליל את העברית מהמכשיר. המכשיר עכשיו באנגלית. אני מנוי של אורנג',אם אני הולך אליהם הם צריכים לתקן לי את הבעיה נכון? הרי זה עדכון של סוני אריקסון,וסוני ממליצים עליו באתר שלהם. זה לא עדכון שבא מאיזה אתר מקזחסטן,אלה מהתוכנה של סוני אריקסון! מה עלי לעשות? ידוע לי שצריבה של עברית על המכשיר עולה סביבות ה150 שקל,אני מעדיף לחיות בלי עברית ולחסוך את הכסף.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GPS טוב, ידידותי- לא מסובך, שיתאים מצידי רק לישראל, שיתחבר להרבה לווינים, מהיר, איכותי, שיגיע עם מטען ביתי ועוד כמה תוספות, ושיהיה לו עיברית. מה דעתכם? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7327515
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איפה אני אוכל למצוא כאלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היכונו: גוגל הכריזה על מסיבת עיתונאים ב-29 בספטמבר, שתואמת את תאריך השקת מכשירי הנקסוס החדשים עליו דווח ברחבי הרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-תערוך-השקה-בסוף-החודש-האם-אלו-מכשי/
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות SIM כפול, מה שאומר שיהיה לי 2 כרטיסי SIM עם אותו מספר ועל אותו קו ("Orange2") הבנתי שיש SIM ראשי וSIM משני: כשאחד מהם כבוי, זה מחייג בשני. אם שניהם פועלים, זה מחייג בראשי ואז עובר למשני. אבל הבנתי שהודעות SMS מגיעות תמיד רק לSIM הראשי...זה נכון? יש אפשרות לשנות את זה? לגרום להודעות להגיע ל2 כרטיסי הSIM? או אפשרות להגדיר שאם הראשי כבוי, ההודעה תגיע למשני? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
שלום חבריא. אני מנויה ב012. יש לי HTC ONE מהיום שבו יצא. אני רוצה להחליף אותו. הדברים החשובים לי שאין בHTC1 שלי הם: מצלמה חדה, סוללה נשלפת, כרטיס הרחבה. קראתי המלצות על LG4 וחלק הזהירו מפני הרכישה, היו המלצות טובות על המיזו פרו 3 אך ללא סוללה נשלפת. התקציב שלי הוא 1500 שח. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם מישהוא יכול להסביר לי מה המשמעות שנגן מסוים לא תומך בפורמט וידאו מסוים ? , הרי ממילא צריך להשתמש בתוכנה להתמרת הפורמט לנגן הספציפי. האם המשמעות היא שאי אפשר למשל לקחת סרטון נתון בפורמט AVI ולהכניס אותו (דרך תוכנת ההטענה) לנגן RIVER E100 (כיוון שבמפרט של נגן ספציפי זה לא מופיע הפורמט הזה). או שיש אפשרות להתמיר (באמצעות תוכנות התמרה אחרות ) את ה - AVI למשל ל - MPEG4 שאותה כבר אפשר להמיר בתוכנת הנגן. האם הצגתי נכון את המצב ? , היכן אפשר להוריד תוכנות המרה כאלה ? AVI למשל מאד פופולרית אבל יש לי גם הרבה סירטונים בפורמט H.264 האהוב על מחשבי כף יד של HP . שאלה נוספת - האם אפשר לשנות את גודל התמונה המופיעה פעמים רבות כמוקטנת באמצע המסך (מן הסתם לחסוך גודל). אודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שירות ה-YouTube Red בתשלום חודשי מקווה למשוך אליו נרשמים חדשים עם סדרה מקורית שבמרכזה אפליקציית ההיכרויות הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהכותרת מצביעה, אני מתלבט האם להוסיף 400 ש"ח ולקנות את המייזו עם המפרט הבהרבה יותר חזק? מה דעתכם? אני בגולן טלקום(אף על פי שאני חושב על לעבור להוט\מפעילה רלוונטית אחרת כמו 012) תודה נוסף להתלבטות גם הנקסוס 4. מאחר ואין לו micro memory card slot הוא מעט פחות קורץ לי. האם מנסיונכם זה מהווה בעיה רצינית או לא? תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מקלט רדיו שמתחבר למחשב בUSB. הכוונה היא שאני יהיה יכול להאזין לרדיו FM דרך המחשב - ללא האינטרנט. בשביל זה אני צריך את המקלט. כמה זה צריך לעלות? איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, ברשותי נגן cowon ותיק D2. מעונין לשדרג ורכוש נגן cowon z2. האם למישהו יש כזה בשימוש? אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר. בנוסף שלאה: האם יש הבדל ברכישת המכשיר בה"ק או ארה"ב? מבחינת הגרסאות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין בנוסף לאנדרואיד ווינדוס מוביל? דבר שני סתם באמצע החיים הפלאפון מכבה את עצמו, ונכנס ללופ של ON OFF ולא נדלק לגמרה עד שמוציאים את הסוללה מה אפשר לעשות? אני מעדיף לא לשחזר הגדרות יצרן או להחליף ROM כי ישבתי איזה יומיים רק להתקין ולהגדיר הכל
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם לSANSA CLIP יש תמיכה בעברית ככה שרואים אותיות עבריות והשמות לא הפוכים ? חשבתי לקנות בינתיים SANSA CLIP שעולה פחות מחצי מSANSA FUZE וקטן יותר, אבל האם יש לו תמיכה מלאה בעברית ? לפי מה שהבנתי לFUZE יש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Whoya תראה לכם את תמונת הווטסאפ של כל מי שמתקשר אליכם, גם אם הוא לא בספר טלפונים שלכם ואתם לא מכירים אותו בכלל. נשמח אם תנסו, תעבירו לחברים ותגידו אם יש לכם רעיונות לשיפורים. התמונה נפתחת בחלון נפרד מבלי להפריע למהלך השיחה, את החלון ניתן כמובן לסגור ולקבוע דרך ההגדרות את גודלו (שזהו גודל התמונה גם) ניתן גם למנוע את הצגת התמונה עבור אנשי קשר שכבר יש לכם תמונה עבורם. חשוב לציין שלא נעשה שום שימוש במידע של אנשי הקשר שלכם, הוא לא נשמר, מועבר מנותח בשום צורה שהיא. קישור לכתבה מאתר Gadgety: "צפו-בתמונת-המתקשר-עוד-בטרם-תענו-לשיחה" ניתן להורדה בחינם מחנות Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ego.whoya&hl=en דוגמא לאיך שתראו את התמונו…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-