עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by elad76,

יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by digitalseeker,

היי, אני מעוניין לרכוש ANDROID TV DONGLE. הדבר היחיד שהוא יריץ זה סרטים מהPLEX שלי. על FULL HD 5.1. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני חורש פה על GOOGLE ולא מוצא אתר אחד אפילו של פלאפונים ביפן שמרה גם את המחיר של המכשיר.... מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  4. שלום לכולם, אני לא מתמצא בתחום בכלל. חשבתי לקנות LG G4 או OnePlusTwo (שתרם יצא) או ASUS Zenfone. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך (אני גם קורא הרבה במכשיר) ושהוא פאקינג יריץ את כל המשחקים שרכשתי מהאמבל באנדל מובייל וHearth Stone לא כמו הזבל הנוכחי שלי (גאלאקסי די בעייתי בגרסאותיו האחרונות אז אני מראש מוותר). אני קראתי ביקורות\תגובות סותרות בנוגע לG4 אבל נראה לי שמסך 2K זה די overkill בלי שימוש אמיתי וזה לא כזה חשוב לי (אני מוכן להסתפק גם רק ב1080P, אפילו ב720P). מצלמה טובה גם חשוב לי אבל ממש לא ערך עליון. אם אתם תשכנעו אותי לקנות 1+2, הבנתי שאפשר לקנות את זה רק דרך האתר. איך זה עובד בידיוק כשמייבאים את זה לארץ והאם יש לזה אחריות? שוב אני לא מתמצא בתחום בכלל. ועוד שאלה, האם מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום. יש לי LG G2 עם אנדרואיד 4.2.2 ואני ממש רוצה לעדכן אותו לגרסה מתקדמת יותר (וקיימת גרסה רשמית כבר מזמן). אני מנסה לעדכן אותו דרך התוכנה של LG suite (מה שבעבר הצליח לי עם מכשיר אחר) אבל הוא מציג את ההודעה הזו: אני מנתק ומחבר שוב ושוב וזה לא עובד! מה ניתן לעשות? תודה לעוזר.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by gosagi,

קניתי מכשיר GPS SKY VIEWCITY ואני לא מצליח לסנכן אותו מול המחשב בשביל להתקין תוכנת ניווט המחשב מזהה את הכוננים אבל התוכנת סנכון שניסיתי לא מזהה התקן נייד התוכנה היא ACTIVE SENC יש רעיונות ??

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by E33,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by בויקה,

אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. שלום לכולם! היום בשעה טובה קיבלתי את ה-D2 שהוט פשוט מכשיר מצויין ושבאמת עולה על כל הציפיות, מה שכן אני לא כל כך מצליח לסדר את השירים והפלייליסטים. ואני אשמח עם תעזרו לי עם זה: 1.איך אני בכלל יוצר פלייליסט? 2. איך אני גורם לזה שהשירים בפלייליסט\תיקייה יסודרו לפי הסדר שהם נוספו לנגן, זאת אומרת שהשיר הראשון שינוגן כאשר אני בוחר תיקייה\פלייליסט יהיה השיר האחרון שהועתק לנגן? 3.יש איזה תחליף פחות מסורבל ל-JETAUDIO? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by bykeking,

אני רואה פה בזמן האחרון הרבה אנשים שמדברים על הייתרונות של מערכת ההפעלה הפתוחה סימביאן אז רציתי לשאול אם יש פה מישהו שעובד עם Carbide (או תוכנות אחרות) בשביל ליצור אפליקציות למערכת ההפעלה? אני חושב שאפשר להפוך את הת'רד הזה לת'רד של דיבורים כללים על נושא פיתוח תוכנות לפלאפונים בבית, מאגר של open source שאנשים פה יוצרים, שאלות וכו'. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

מתרבים הדיווחים אודות ה-Meizu 16, מכשיר הדגל השאפתני החדש של היצרנית עם הנוכחות המשמעותית בשוק הישראלי לכתבה

12. Started by river1,

טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by zurkin1232,

למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. מקור : http://www.gadgety.co.il/5895/motorola-cliq-%D7%94%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8/ http://phandroid.com/2009/09/11/motorola-cliq-review-in-depth-first-impression/ http://reviews.cnet.com/cell-phones/motorola-cliq-t-mobile/4505-6454_7-33770768.html http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2352750,00.asp

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  15. יהיו הפתעות? אירוע ההשקה המרכזי של גוגל עבור מכשירים חכמים לשנת 2019 עומד להתחיל ולחשוף לנו את כל התוכניות לכתבה

16. וכמות שליחת הסמסים? כלומר שתגיד לי כמה דקות השתמשתי מתאריך מסויים ועד תאריך מסויים. אנדרואיד

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מתאימות לפעילות ספורטיבית, ככה שיהיו מסיביות, ידעו להתמודד עם הרבה זיעה, וגם יהיו בעלות איכות נורמלית.. כמו כן, אני רוצה נגן , לא משו' יקר מידי.. שיהיה עם איזה מתקן שיהיה ניתן לחבר לזרוע או משו' כזה.. מיועד בעיקר לריצות... סהכ התקציב מקסימלי לשניהם 600 שקל.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by bay,

עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  19. יש את התוכנה שאיתה מקבלים עדכוני תוכנה לפלא,עד עכשיו עדכנתי פעמיים את הפלאפון ולא נמחקה לי העברית,העדכון האחרון שיצא החליט למחוק לי קליל את העברית מהמכשיר. המכשיר עכשיו באנגלית. אני מנוי של אורנג',אם אני הולך אליהם הם צריכים לתקן לי את הבעיה נכון? הרי זה עדכון של סוני אריקסון,וסוני ממליצים עליו באתר שלהם. זה לא עדכון שבא מאיזה אתר מקזחסטן,אלה מהתוכנה של סוני אריקסון! מה עלי לעשות? ידוע לי שצריבה של עברית על המכשיר עולה סביבות ה150 שקל,אני מעדיף לחיות בלי עברית ולחסוך את הכסף.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by Sparkle,

אני מעוניין לקנות GPS טוב, ידידותי- לא מסובך, שיתאים מצידי רק לישראל, שיתחבר להרבה לווינים, מהיר, איכותי, שיגיע עם מטען ביתי ועוד כמה תוספות, ושיהיה לו עיברית. מה דעתכם? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7327515

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. מישהו אולי יודע איפה אני אוכל למצוא כאלו? תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. היכונו: גוגל הכריזה על מסיבת עיתונאים ב-29 בספטמבר, שתואמת את תאריך השקת מכשירי הנקסוס החדשים עליו דווח ברחבי הרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-תערוך-השקה-בסוף-החודש-האם-אלו-מכשי/

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. שלום. אני מעוניין לעשות SIM כפול, מה שאומר שיהיה לי 2 כרטיסי SIM עם אותו מספר ועל אותו קו ("Orange2") הבנתי שיש SIM ראשי וSIM משני: כשאחד מהם כבוי, זה מחייג בשני. אם שניהם פועלים, זה מחייג בראשי ואז עובר למשני. אבל הבנתי שהודעות SMS מגיעות תמיד רק לSIM הראשי...זה נכון? יש אפשרות לשנות את זה? לגרום להודעות להגיע ל2 כרטיסי הSIM? או אפשרות להגדיר שאם הראשי כבוי, ההודעה תגיע למשני? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 12.4k צפיות
  24. שלום חבריא. אני מנויה ב012. יש לי HTC ONE מהיום שבו יצא. אני רוצה להחליף אותו. הדברים החשובים לי שאין בHTC1 שלי הם: מצלמה חדה, סוללה נשלפת, כרטיס הרחבה. קראתי המלצות על LG4 וחלק הזהירו מפני הרכישה, היו המלצות טובות על המיזו פרו 3 אך ללא סוללה נשלפת. התקציב שלי הוא 1500 שח. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  25. האם מישהוא יכול להסביר לי מה המשמעות שנגן מסוים לא תומך בפורמט וידאו מסוים ? , הרי ממילא צריך להשתמש בתוכנה להתמרת הפורמט לנגן הספציפי. האם המשמעות היא שאי אפשר למשל לקחת סרטון נתון בפורמט AVI ולהכניס אותו (דרך תוכנת ההטענה) לנגן RIVER E100 (כיוון שבמפרט של נגן ספציפי זה לא מופיע הפורמט הזה). או שיש אפשרות להתמיר (באמצעות תוכנות התמרה אחרות ) את ה - AVI למשל ל - MPEG4 שאותה כבר אפשר להמיר בתוכנת הנגן. האם הצגתי נכון את המצב ? , היכן אפשר להוריד תוכנות המרה כאלה ? AVI למשל מאד פופולרית אבל יש לי גם הרבה סירטונים בפורמט H.264 האהוב על מחשבי כף יד של HP . שאלה נוספת - האם אפשר לשנות את גודל התמונה המופיעה פעמים רבות כמוקטנת באמצע המסך (מן הסתם לחסוך גודל). אודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.