עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בעוד חודש אני משדרג את המכשיר רציתי לדעת אם משהו יודע שיהיו מכשירים חדשים לחברות הסלולאר (orange בעיקר) ובנתיים אני מתלבט בין ה K800I ל W850I! איזה מהם עדיף? תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by McMerc,

לפני חצי שנה קניתי מוטורולה V3x, ועכשיו אני מצטער על הרגע הזה. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר את המכשיר למחשב, לקח לי 3 שעות. צריך להיות בעל דוקטורת במדעי האטום בשביל לעשות את זה. אתמול, ניסתי להעביר אליו סקין, ושוב מצאתי את עצמי שובר את הראש מול הטימטום של מוטורולה. כמובן שעקבתי אחרי מדריך שמצאתי בעזרת גוגל, ובסופו של דבר הצלחתי. אבל עכשיו, העברתי אליו שיר (שמצורף למטה) והוא מסרב לנגן אותו. השאלה שלי היא למה!! למה מוטורולה עושים לי את זה? מה אני עשיתי להם? אם למשהו יש פיתרון, שלא יתבש להגיב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  3. יש לי מכשיר חדש שהגיע יחד עם עברית בחינם. (יש לי רישיון ספייר) האם אני יכול למכור או להעביר למישהו אחר את הרישיון של המכשיר הקודם ? ואם כן מה לדעתכם מחיר הוגן לרישיון כזה ? תודה, חברים.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  4. חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by Proteous,

אני בחיים לא שמעתי על פורמט שנקרא MP4 , ואני לא מבין מה אפשר להריץ על הנגנים הפשוטים IKO למינהם ... סרטוני GIF ? מה סרטים ? ...... לי זה נשמע כמו איזה טריק שיווקי נטו .....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים. יש לי שלט אוניברסלי לומד של Logitech Harmony דגם 550. עד לאחרונה התוכנה לעדכונו עבדה בסדר גמור, אבל לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי XP שוב (את אותו אחד שהיה מותקן מקודם), הוספתי 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך ומאז יש לי בעיה עם התוכנה. שלב ההתקנה עובר בסדר גמור, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את ההודעה: "Fail to launch application. please reinstall the software or contact customer service. Invocation TargetException null" עדכנתי גירסה מהאתר שלהם ועכשיו אני מקבל את ההודעה : "Fatal exception caught executing JVM runtime: Exception or error thrown from java." יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  7. האם יש דרך להטעין נגני מוסיקה שבמקום להטעין אותם דרך USB למחשב... להטעין אותם ישירות מהחשמל? האם יש מתאמים מיוחדים....והאם הם מסוכנים לנגנים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by liordavid,

:yelclap: שלום לכולם.... האם ניתן לצרוב מספר אחר על פלאפון מרשת פלאפון ? הפלאפון מסוג סמסונג...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בעיקרון צריך שינגן הכל מוזיקה סרטים וכמה שיותר זמן וכמה שיותר מקום .. המכשיר זה לאחי הקטן והוא לא מבין גדול במחשבים אבל גם לא טיפש כל כך אז תתנו משהו שקל לתפעול.. לא משהו שצריכים להסתבכך איתו שעות.. אם יש הצעות אחרות שאפילו קצת חורגות התקציב תכתבו אותם פה... ראיתי פה שממליצים הרבה על קריאייטיב ורציתי לשאול מה עדיף מבניהם זה Zen Vision M Creative או זה Zen Vision Creative ואם יש המלצות אחרות למשל כמו מכשירים של iAudio כמו זה למשל שראיתי עכשיו במקרה..iAudio X5L איך הוא?

• 55 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by raltal,

איך מוחקים קבצי שירים מהזיכרון החיצוני דרך המכשיר? תודה אחים..

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  11. היי החלטתי שהגיע הזמן להשתכלל ולמכור את הIAUDIO6 המדהים שלי, שמשרת אותי נאמנה ולעבור למשהו יותר חדש כמו הD2 ואז שמתי לב שבאג העלו את המחיר של הD2 4GB ביותר ממאה שקל וזאת סיבה נוספת בשבילי למה לא לקנות את הגרסה של ה4GB אחרי שהבנתי שכל הגרסאות האלה באות רק בלבן משום מה. אז החלטתי ללכת על ה2GB ולקנות כרטיס זיכרון של 4GB שזאת אופציה די טובה. עכשיו ראיתי שיש שלושה סוגים של כרטיסים ולכל סוג מהירות שונה, רציתי לדעת אם הבדלי המהירות האלה בין הכרטיסים יהיו משמעותיים כשאני ישתמש בכרטיס עם הD2 ואם כדאי להוסיף עוד 50 שקל בשביל כרטיס עם מהירות של X60 במידה וזה כן ישפיע על המהירות שבה יפעל הסרט/השיר וכו'. חוץ מזה אני ישמח לשמוע חוות דעת של מישהו שכבר ניסה את זה. תודה רבה אתם נהדרים …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שאלה מה יותר טוב מבחינת הלווינים C250 vs P350??? כלומר אם ה 350 לא היה מחשב כף יד מה היה יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  13. שלום. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך, אמינות (שלא ישבר מכל מכה קטנה ושלא יפסיק לפעול אחרי שנה) ואיכות שמע טובה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by dima_ga,

שלום. יש ל נגן MP4 של חברת SMART. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. נתתי כותרת עם כמה מילים שיגדירו את מצבי קניתי כפינוק עצמי לפניי כמה ימים סאן דיסק 4 גגה הגעתי הביתה חיברתי למחשב נתקע המסך לא זז אי אפשר לעשות המכשיר כלום לא זז כלל או בכלל חזרתי אמרו לי להוסף עוד 100 וככה אני יכל לקנות את ה 8 בגלל כל עוגמת הנפש קיצר אך מחשב לא זיהה אותי חזרתי לשם נתתי את המכשיר באמת שום מחשב גם שם לא זיהה אותו התקשרו אליי ואמרו לי ...שמע יש עוד אוציות אנחנו מצטערים אנחנו הפסקנו את הייבואה של 4 וה 8 גגה יש באגים מסויימים , אנחנו ניתן לך אייפוד וידאו 30 גגה ב 1200 העם זה שווה לי לקחת ?...?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by Pleomax,

תודה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by gbox,

בקרוב ב www.iCell.co.il

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by subarel,

i tried to write hebrew in the furom bat the font is a BALAGAN (GIBRISH) , any bady know way? and how can i fix it..? ג ??¨??.ג

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DimaX,

היי! רציתי לבקש המלצה לקנית מחשב כף יד איכותי עם בטריה חזקה שכולל בתוכו GPS ושאפשר להיכנס איתו לאינטרנט(אלחוטי כמובן!). מחיר בערך עד 1900 זה מספיק? זה בשביל אבא שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by AreaDooM,

האם יש דרך שבה אני יכול לשים כרטיס זיכרון גדול מ 512 MB כפי שמצוין באתר של מוטורולה , עדכון התקנת תוכנה כלשהי או שהדבר בלתי אפשרי(פשוט זה לא נראה לי הגיוני שיגבילו את גודל כרטיס ההרחבה לגודל כ"כ קטן במכשיר מתקדם יחסית, וההגבלה הזאת נראית לי מלכותית). תודה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by nim901,

הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by ofir38,

רוצה קישור בשביל העדכון תוכנה של ה6280? ואיך אני מבצע את זה דרך המחשב שלי? זה די דחוף ותודה רבה לעוזרים,אופיר.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by shimon1,

יש לי את הפלאפון מוטו e1 והתקנתצי עליו את הדפדפן הנ"ל והוא כל הזמן מודיע על שגיאה שאי אפשר להתחבר לרשת. עקבתי אחרי הההראות בכל מיני אתרים ומדריכים ועדיין לא עליתי על הבעיה..איזה הגדרות מיוחדות צריך לשנות בתפריטים של הפלאפון? אם צריך בכלל..תודה למסייעים..

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by Anomen,

ניסיתי לראות סרטון ביו-טיוב וזה כתב לי שאו שהג'אווה סקריפט שלי כבוי או שאני צריך להוריד גרסא חדשה יותר של פלאש פלייר. אני חושב שאמור להיות לי איפשהו אפשרות לכבות/להדליק את הג'אווה סקריפט, אבל אני לא מוצא למישהו יש מושג איפה האפשרות הזאת?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Bear Cub,

אני מחפש נגן MP3 של CRETIVE (חייב של החברה הזאת), אני חושב שצריך לבחור מהדגמים האלה: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205704&DB194028=407009&DB55780=57233&DB227153=227155 מה שחשוב לי: ג'יגה זיכרון, איכות שמע טובה (קונה אוזניות בנפרד, כנראה את הסנהיזר CX300), סוללה חזקה, יחסית קטן. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים