עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by do_k,

הי, לפני כמה ימים עידכנתתי את התוכנה ל-2.41 והכנסתי שירים לנגן. תייגתי אותם, אבל כשאני פותח את רשימת השירים לבחירה, מוצג רק שם השיר, בלי הלהקה/זמר. רק בהשמעה מופיעים פרטי הזמר והאלבום. בגירסה הקודמת תייגתי אותו דבר , אבל ברשימה הופיעו גם שמות הזמרים. איך אפשר לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. שמרתי קבצים לכרטיס זיכרון של הפלאפון וכשחיברתי למחשב הכל השתנה לג'יבריש מה אני עושה? בבקשה אני ישמח אם מישהו יעזור לי.. הכרטיס הוא MMC הכל השתנה לג'יבריש וגם הסיומת של הקבצים השתנתה... הצילו!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by KrustyTheKlown,

האם מתוכננים להגיע לשוק נגני פלאש עם יותר מ8 ג'יגה בזמן הקרוב?

4. שלום אני טס חודש הבא לארה"ב ואני רוצה לקנות מכשיר פלאפון מה ההמלצה שלכם עד 500 דולר כיום יש לי SONYERICSON K700i של אורנג' (דור שני) ושאני אוכל להכניס לו את הסים מהמכשיר הקיים שלי וזה יעבוד בלי בעיה וגם שאני אוכל לעדכן לו עברית למכשיר

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by emil57,

לכל בעלי המכשיר N -71 או לכל אלו שניתקלו בו מה דעתכם עליו?? אל תגידו לי תיבדוק בזאפ או בכל אתר אחר למה זה לא יעזור..! (דרך אגב מצאתי מספר מצומם של ביקורות עליו) אני צריך אנשים שיש ברשותם תמכשיר הזה ויכולים לתת לי אינפורמציה עליו..! ועוד הערה קטנה למי שיש תמכשיר הנ"ל אז איך אתם מיסתדרים איתו מבחינת תיקונים או כל תקלה שיש לכם למה המכשיר אינו מוושק באף חברה למיטב ידיעתי.. תודה לכל אילו המסייעים.. שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by oz12,

שלום יש לי מכישר IPAQ כם ויינדוס מותקן עכשיו קיבלתי עם זה GPS חיצוני של LEADTK משו ישן דגם 9537 עכשיו יש לי גם תוכנה לניווט איך אני עושה שהGPS יעבוד הם מתקשרים על טכנולוגיית bluetooth אבל זה לא מספיק רק להפעיל את זה דריך שה GPS יהיה מוגדק בתוך המחשב כף יד איך עושים את זה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by 104952,

שלום לכולם , אני זקוק להמלצות לטלפונים סלולריים בטווח מחירים של 500-700. תודה!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by headg,

mio 550 or mio a701 או שיש משהו יותר טוב ? תודה לכל התייחסות מראש.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by headg,

האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by mikko,

יש לwii חיבור של כרטיס רשת מאחורה ? או שרק יש לו תמיכה רק ב wifi כי חיפשתי ולא מצאתי תמונות כי אני רוצה לקנות ולחבר אותו לנתב קווי שיש לי ובנוסף מישהו יכול לעלות תמנות של הwii מאחורה , הכוונה לחיבורים מאחור תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. Started by ofir38,

האם יש דרך לבצע את העידכון תוכנה דרך המחשב הביתי שלי?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by Spider76,

שלום, אני למדתי וגם התעסקתי בתכנות בג'אווה. שמעתי שלסאן יש כלי פיתוח שמשמש לבניית אפליקציות/משחקים למכשירים סלולאריים. מישהו יכול לכוון אותי לכלי הזה ? או אולי לכלים מומלצים אחרים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. בעוד חודש אני משדרג את המכשיר רציתי לדעת אם משהו יודע שיהיו מכשירים חדשים לחברות הסלולאר (orange בעיקר) ובנתיים אני מתלבט בין ה K800I ל W850I! איזה מהם עדיף? תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מריץ חיפוש ל I-MATE JasJam (ולכל האחים התאומים שלו QTEK 9600 ו O2 XDA משהו) ואין כאן כלום. האם יש למישהו התנסות איתו? מוכרים אותו בסלקום במחיר נמוך משמעותית למה שנמכר בארץ (2200 ש"ח בערך). הביקורות עליו בעולם שנויות במחלוקות, בעיקר מצד המשתמשים. יש התלהבות עצומה או אכזבה מוחלטת. בעיקרון, אני מחפש סלולארי שישמש אותי כ PDA, ומהסריקות השונות גיליתי הרבה אכזבה מכמה מכשירים (כמו ה MIO A701). ישנם כמה דגמים טובים מעל 3500-4000 ש"ח אבל אז נתקלתי ב JASJAM שעולה רק 2200 בסלקום. יש למישהו הצעה טובה יותר נאמר בטווח מחירים של 3500-4000 ש"ח, אשר באמת שווה את התוספת על ה JASJAM? אנסה לסכם את הדרישות שלי: חובה: סלולארי, מסך מגע, מסך גדול (לפחות 2.8') כדאי שיהיה אך לא חובה: GPS, …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי החלטתי שהגיע הזמן להשתכלל ולמכור את הIAUDIO6 המדהים שלי, שמשרת אותי נאמנה ולעבור למשהו יותר חדש כמו הD2 ואז שמתי לב שבאג העלו את המחיר של הD2 4GB ביותר ממאה שקל וזאת סיבה נוספת בשבילי למה לא לקנות את הגרסה של ה4GB אחרי שהבנתי שכל הגרסאות האלה באות רק בלבן משום מה. אז החלטתי ללכת על ה2GB ולקנות כרטיס זיכרון של 4GB שזאת אופציה די טובה. עכשיו ראיתי שיש שלושה סוגים של כרטיסים ולכל סוג מהירות שונה, רציתי לדעת אם הבדלי המהירות האלה בין הכרטיסים יהיו משמעותיים כשאני ישתמש בכרטיס עם הD2 ואם כדאי להוסיף עוד 50 שקל בשביל כרטיס עם מהירות של X60 במידה וזה כן ישפיע על המהירות שבה יפעל הסרט/השיר וכו'. חוץ מזה אני ישמח לשמוע חוות דעת של מישהו שכבר ניסה את זה. תודה רבה אתם נהדרים …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 538 ש"ח ב-P1000. עסקה טובה?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. היי!, אז ככה, עד עכשיוו היה לי את הטלפון K750I, לאחרונה בעל כורחי נאלצתי להחליף אותו לW850I, לעומת הבטריה המדהימה של ה750 שהחזיקה 400 שעות המתנה! (לפי נתוני יצרן) ה850 התבלט בכמה באגים מעצבנים אופייניים לדור 3 כמו בעיית התחממות המכשיר לאחר שיחה ארוכה ובעיקר - זמן בטריה קצר - הייתי צריך לטעון את המכשיר כל יום! ואז עלה לי רעיון, באריקסונים, אם נכנסים ל->תפריט ראשי->הגדרות->קישוריות->רשתות סלולאריות-> רשתות GSM\ דור 3 ניתן שם לקבוע לטלפון להשתמש רק בGSM! מנסיון של כמה ימים, מצב זה פוטר גם את בעיית ההתחממות, וזמן הבטריה אפילו יותר טוב משל הK750, אני פשוט לא הטענתי אותו בשלושה ימים האחרונים והוא עדיין בועט! חשוב לציין כמה דברים להבהרה - מאוד יכול להיות שלא רק לס…

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  18. מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. שלום. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך, אמינות (שלא ישבר מכל מכה קטנה ושלא יפסיק לפעול אחרי שנה) ואיכות שמע טובה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by Atmir,

שלום לכולם נאבד לי המטען לנגן Iriver H10 6g שלי... מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מטען חדש לנגן זה ? דרך היבואן או חנות כלשהי ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת (סליחה על הבורות) כי רק לפני יומיים קנו לי פלאפון.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם יש דרך להטעין נגני מוסיקה שבמקום להטעין אותם דרך USB למחשב... להטעין אותם ישירות מהחשמל? האם יש מתאמים מיוחדים....והאם הם מסוכנים לנגנים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by The Dom,

ברשותי המכשיר הנ"ל. הורדתי את הסאנסה UPDATER וכשאני מחבר את הסאנסה למחשב אני רואה רק את הסמל של הנגן וסמל של מחשב בלי משהו שמקשר בניהם(בסאנסה עצמו). כמובן שיש לי SP1. כתוב לי CONNECTED על הנגן אבל אני לא רואה שהוא מעביר עידכונים. תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by Proteous,

אני בחיים לא שמעתי על פורמט שנקרא MP4 , ואני לא מבין מה אפשר להריץ על הנגנים הפשוטים IKO למינהם ... סרטוני GIF ? מה סרטים ? ...... לי זה נשמע כמו איזה טריק שיווקי נטו .....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים