גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות את הנגן mpio fy700 בבאג אבל ראיתי את הנגן החדש באתר שלהם- mpio ml100. קישורים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat= http://www.mpio.com/product/productview_ml100.html?view=f מה דעתכם על הנגן הזה? האם הוא יותר טוב מה-fy700? ועוד בקשה- האם יש נגן אחר טוב יותר העומד בדרישות שלי: נגן קל וקטן המתאים לספורט, מחיר עד 300, רדיו מעולה ,סאונד טוב ועדיף שיהיה עם זיכרון יותר מ-1G. או שעדיף להישאר עם ה-mpio-ים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בס"ד על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים- MOTOROLA V3 SAMSUNG 770 LG 8300 ומה שהכי חשוב לי מתוך שלושתם זה שהמסך יהיה גדול וברור כי בכולם יש מצלמה ונגן מוזיקה וכל זה. על מה אתם הכי הרבה ממליצים תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ZEN VISION:M 60GB שנקנה בחו"ל לפני שלושה חודשים בערך. המסך שלו התקלקל פתאום ואני לא יודע איפה לתקן אותו. בקריאייטיב אמרו לי שאני יכול לשלוח אותו למפעל בסינגפור ויחליפו לי אותו. מישהו מכיר מעבדה בארץ שמתקנת אותם? כי אני לא חושב שהיבואן ירצה לתקן לי אותו... תודה מראש. אוהד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש ברשותי מכשיר 6280 ואני רוצה לרכוש עוד אחד מסוג 6288 איך הוא ומה השוני בינו לבין ה6280 והאם השוני מצדיק מעבר או לא??כי לפי דעתי כן. ועוד חוות דעת שאני צריך שתתנו לי היא על N73 שאומרים שהוא מעולה ורציתי לראות האם הבאגים עד כדי כך מפריעים או שיש כבר עידכוני תוכנה מסיביים שהעבירו אותו..תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום סוף סוף אחרי יותר מדי זמן אני מחליף טלפון אני נמצא כרגע בחברה אורנג' ואין לי שום סיבה לעבור לחברה אחרת באורנג' נתנו לאבא שלי 2 הצעות עיקריות.. 1. Sony Ericsson Z610i 2. nokie 6131 אני יותר נע בכיוון ה- Sony Ericsson Z610i , שנראה מרשים יותר וטוב יותר... רציתי לדעת את הדעה שלכם על המכשיר.. יש באפשרותי לקחת גם מכשירים אחרים.. אבל לא יקרים מדי.. ביקורות בפוקט על Sony Ericsson Z610i http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEZuFEEZZlwqSLklgm&tmpl=pocket5&style=pocket5
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
עד היום הייתי עם ה-HS820 והייתי ממש מרוצה ממנה (קלה, קלילה, זמן סוללה סביר, מחיר שווה לכל נפש), אך לצערי היא נהרסה (אשמתי). עכשיו אני מחפש משהו דומה אבל עם עוצמה ואיכות שמע קצת יותר טובים כי לפעמים בנהיגה לא שמעתי איתה את כל השיחה והצד השני היה צריך לצרוח : * בבקשה לא לדחוף לי אוזניות ב600 שקל, אין שום סיבה שאני אשלם כפול מאוזניה שבסך הכל אהבתי. * למרות שהאוזניה היתה אחלה, אני לא ממש חושב לקנות שוב אותו דגם (לא אוהב לחזור על דברים שכבר קניתי, צריך קצת שינוי). * עצה לחיים, לעולם אל תסמכו על או'אי. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בחינם ? והאם מישהו יודע איזה פורמט המשחיקים שה6280 קורא? זה די דחוף אז תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היום ברגעים אלה מתקיים ארוע גדול של סוני אריקסון בלונדון היום ומחר שכולל הכרזה על פלאפונים חדשים: P1- טלפון מבוסס UIQ 3.0 חדש הכולל תמיכה ב ,UTMS,WIFI מסך 2.6 QVGA ומקלדת QWERTY מצלמה 3.2MP כולל פוקוס אוטומטי ,תמיכה ברוב פורמטי המוסיקה, רדיו מובנה ,קבצי Office, גVIOP, ודפדפן אופרה 8 ועוד פונקציות מתקדמות יכלול כרטיס 512MB בקופסא,זוג אוזניות יכלול 160MB זיכרון מובנה. יגיע ברבעון השלישי, לא ידוע עדיין מחיר. http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=3347&source=SIDEBAR Sony Ericsson T650 T650 הוא המחליף לT610 האגדי שיכולל גימור מתכתי,תמיכה ב 3G UTMS , מצלמת 3.2 מגה פיקסל כולל אוטופוקס,בלוטוט 2.0 כולל תמיכה סטריאופונית ועוד פונקציות מתקדמות!, יכלול כרטיס זיכרון …
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב צוהרים טובים ישלי שאלה ובעייה בקשר לאיפוד השאלה שלי התקנתי את העברית בזכות משהו ששלח לי את זה כאן מהפורום ואני רוצה לדעת מה סוג הפונט שהאיפוד קורא בעברית למשל אם זה דיויד או משהו אחר. ובעייה אני לא שומע מוזיקה באיפוד ולא יודע למה השיר שוקל ויש זמן אבל הוא לא רץ שאני לוחץ על פלי. ועוד שאלה אני לא מצליח לעשות את העדכון של העברית משהו יודע למה זה אומר לי שהקובץ לא טוב.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
במידה ואני קונה נגן בעל ערך כספי של לערך 200$ בארה"ב, האם ישנה דרך לא יקרה במיוחד שיהיה מבוטח בארץ ע"י חברה מקצועית לכך כמו למשל אותה נציגה בארץ של החברה מארה"ב ? ואם כן מהן העלויות המשוערות +-.... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום חברים. מישהו יכול להמליץ על אוזניות טובות לנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
היכן אני יכול להוריד ערכות נושא יפות לפלאפון? למי שיביא קישור זה יהיה מעולה תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שומעים בו חלש למרות שבהגדרות זה על 8.. (בשיחות ובשירים..)
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איפה אני אוכל למצוא כאלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, האם יש אפשרות לשדרג את מערכת ההפעלה המגיעה עם המכשיר ? יש בידי את ה- אסוס636 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי שלום! אני אשמח לדעת האם לריו קארמה יש דרייבר שתומך בעברית? ואם כן איפה אני יכולה להוריד אותו ואיך הוא נקרא!! ומה אני צריכה לעשות על מנת להתקין ולעדכן תנגן :-) זה ממש חשוב לי תודה רבה!! אשמח לשמוע ממכם! טל
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני אקצר את זה- הייתה בעייה במכשיר עם הקבצים, הוא לא הצליח לפתוח את הארכיון שהוא יצר, ככה שהייתי חייב לעשות לו פירמוט, העניין הוא שהעברתי לפני זה לROCKBOX כדי לראות אם גם שם הבעייה נמצאת, והבולודר של הרוקסבוקס נשאר, ואני פרמטתי את המכשיר, ככה שכל פעם הבוטלודר של הרוקבוקס עולה, ולא מוצא את קבצי המערכת של הרוקבוקס, ואני לא יודע איך להחזיר את הבוטלודר הקודם, פשוט לא מצליח. יש למישהו פתרון? כבר ניסיתי את התוכנה של המכשיר, האייריבר+, לא הצליח, אומנם התקין מחדש את מערכת ההפעלה, אבל הבוטלודר כנראה צרוב במשהו יותר ראשוני מהכונן הקשיח. שכחתי לציין שזה מכשיר אירופאי 6G.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
זה יכול להגיע אף ל-5 שניות! מישהו יודע משהו על זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש(ויום) את הנגן הנ"ל הוא היה מעולה עד עכשיו כשהסרתי אותו מהמחשב דרך safely remove hardware הוא הסיר אותו הבעיה היא שהוא תקוע על refresh database חצי שעה ואין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעיה?! האם האחריות תקפה למקרה כזה? ואם לא אז מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם Mio P550 בעל אנטנט GPS פנימית? ועוד שאלה.... לגבי תוכנת ניווט. איזו תוכנת ניווט הכי ממולצת לרכישה עבור מפות ישראל בלבד ללא שטח. קלוט שימוש. גרפיקה ומפות נוחות... ועוד שאלה לגבי חיבור באוטו.. האם האנטנה (במידה וקיימת...) מספיקה בתמיכה בתוך האוטו או שהקליטה ככה חלשה ויש צורך באנטנה חיצונית?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
נגיד והיה ואני מחבר לו כרטיס כזה, ונגיד ועל הכרטיס יש שירים, האם המכשיר מחבר את השירים ביחד לרשימה אחת (כלומר גם את השירים שנמצאים בזיכרון הפנימי של המכשיר וגם את השירים שנמצאים על הכרטיס) או שצריך לגשת בנפרד לשירים שנמצאים על הכרטיס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-