עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שני המכשירים הראשונים עם שבב Exynos 1080 לא מגיעים אלינו סמסונג עצמה, למרבה הפלא - אבל עוזרים לנו להבין מה ניתן יהיה לקבל בשוק בפחות מ-2,000 שקלים בשנה שלפנינולכתבה

2. Started by sbhtkK7,

איזה יופי, http://anythingbutipod.com/2011/10/cowon-d3-plenue-review/ ועוד, http://www.headfonia.com/hifi-dap-comparison-hm-801-hm-602-qa350-boomslang/

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  3. דגם הדגל המרוענן של היצרנית הסינית המצליחה ישא תג מחיר מומלץ זול משמעותית לעומת קודמו - כזה שישאיר לכם כסף בכדי לשקול רכישה גם של הטאבלט החדש פרי תוצרת החברהלכתבה

4. Started by Nachum987,

שלום, בעבר נתקלתי במדריך אשר מסביר כיצד ניתן להגדיר את כרטיס הזיכרון החיצוני כחלק מזיכרון המכשיר, ממש "לעבוד" על מערכת האנדרואיד ולהרחיב את הזיכרון הפנימי של המכשיר. אם אני זוכר נכון זו הייתה פעולה שנעשתה באמצעות adb ושם היה צריך להגדיר כמה מקום מהכרטיס החיצוני אני מעוניין שיהיה מוגדר כפנימי. האם מישהו זוכר / מכיר דרך לבצע זאת? מדובר על מכשיר אנדרואיד גרסה 9, ומכשיר סמסונג גלקסי S7.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. דגמי ביניים חדשים נוספים עם שבבי ה-Dimensity 8100 נראים כמו שיפור חשוב בהשוואה למשפחת ה-Redmi Note 11 הסטנדרטית - בתקווה שיקבלו גרסאות בינלאומיות רלוונטיות בהקדםלכתבה

6. מותג ה-Legion לא הצליח למצוא את נקודת הפריצה שלו בשוק המובייל - ועל כן יתמקד מעתה בבלעדיות בתחום ה-PCלכתבה

7. חברת MS נותנת חינם 30GB בענן שלה לצמיתות,למי שיוריד את האפליקציה שלה OneDrive (ניתן להוריד מ- Google Play וכו') ויפתח חשבון בענן עד סוף החודש הנוכחי (ספטמבר) או שכבר ברשותו חשבון. יש לאפשר העלאת תמונות וכו' בהגדרות, ואחרי קבלת ההטבה, אפשר לבטל את האופציה. ההטבה רלוונטית לכל הפלטפורמות (iOS, Android, Windows Photos). https://blog.onedrive.com/you-can-now-get-30-gb-of-free-storage-with-onedrive/ עריכה: אני רואה שכבר פורסם אתמול בערב... http://hwzone.co.il/onedrive-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%98-%D7%9E%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99-%D7%9C/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by orengreen,

שלום לכולם, לפני כחודש הטלפון שלי, סמסונג גלקסי S2 פלוס, התחיל לעשות בעיות שגם החזרה להגדרות יצרן לא פתרה. מעבדה התקינה לי מחדש אנדרואיד (4.2.2) וזה פתר את הבעיה. עכשיו הטלפון התחיל להיות איטי, וגם לפעמים הוא פשוט נתקע ואני צריך להוציא סוללה כדי לאתחל אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-kyocera-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%95%d7%93-%d7%a2/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shapin,

היי חבר'ה, אני מחפש מכשיר אנדרואיד, התקציב שלי הוא עד 1000₪. מה אתם אומרים באיזה מכשיר להתמקד?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. אני מחפש להחליף את המוטורולה V3X הגוסס/מת שלי בפלאפון חדש, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני לא מחפש סלולרי משוכלל או מתוחכם כלכך, כמו כל ALL IN 1 אלה, אלה משהו פשוט לשיחות ומשחקי JAVA. התכונות היחידות שחשובות לי הם: 1.איכות הרמקול והעוצמה שלו. 2.העיצוב של הפלאפון, שיראה יפה 3. ואיכות המסך (עדיף 16M צבעים) דבר נוסף, הוא חייב לעבוד באורנג' יש לכם המלצות למשהו טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-zte-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94/

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני פותח דיון חדש כי אין ממש קשר לדיון הקודם שפתחתי. הייתי די נעול על נקסוס 6 שמתומחר בסביבות ה 490 יורו, אבל החלטתי שכדאי לשמוע על אופציות נוספות. אציין מה חשוב לי: חישן טביעת אצבע לפתיחה עם האצבע של הפלאפון (מאוד חשוב) מצלמה איכותית זהו בערך אני לא משחק שום משחק כזה או אחר בפלאפון, אבל לאחרונה הרגשתי שהנקסוס 4 הזקן שלי מתחיל להתקשות במשימות פשוטות כמו הצגת תמונות ברזו' גבוהה וכו' אני אהיה בברלין באמצע אוקטובר ולכן מעוניין לרכוש שם, רצוי מהחנות www.mediamarkt.de

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by afek101,

לנובו השיקה באפריל אשתקד את מכשירי ה-K80M שלה למכשיר ישנן שתי תצורות: בתצורה הקלילה שלו עם 2GB RAM ו- 32GB ROM ואילו בתצורה המתקדמת המכשיר יכלול 64GB זיכרון קשיח ו 4GB זיכרון ראם עלות המכשיר בתצורה המתקדמת מתחילה מ185$ כתלות בצבע המכשיר ללא מע"מ (כולל משלוח לארץ) ואילו בתצורה הקלילה מתחיל מ160$ אז מה בעצם יש לנו כאן? לנובו החליטו להישאר עם מערכת ההפעלה הקודמת של אנדרואיד, הקיט קט 4.4 אם תשאלו אותי אני חושב שזה נובע מהרצון לשמור על צריכת סוללה נמוכה יותר לעומת ה5.0+ המכשיר מגיע עם מעבד 64 סיביות של אינטל, ה Z3560, מעבד 4 ליבות של 1.8GHz מלווה במעבד גרפי איכותי של PowerVR G6430 533 MHz המוכר לנו מ iPhone 5S וה Asus Zenfone 2 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by neo690,

קניתי היום זה עם ה 2GB הורדתי את תוכנת העידכון הרצתי אותה אבל זה מצא לי רק את החוברת הוראות בעברית בפורמט PDF איך משיגים את העידכון קשוחה לעברית בשביל שמכשיר יתמוך בצורה מלאה העברית? תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by ori-silver,

האם אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני לפלייסטישן במקום להתעסק עם מיליון צריבות?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by free fraek,

באתר הבית של הנגן כתוב שהוא תומך קבצי TXT אבל כמה זמן שיש לי אותו ככה אני לא יודע איך לשים בו ולקרוא את הקבצים... :s05:

18. Started by eyes_wide_shut,

היי, מחפש gps בסכום של עד 700 ש"ח, עם מערכת הפעלה שתוכל להריץ i-go 8, שגודל המסך יהיה כמה שיותר גדול ושהמכשיר יהיה איכותי כמה שיותר. אם יש מכשירים שעולים מעט יותר, אבל הם גם טובים, אשמח להצעות. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by amir sheik,

GREAT DISCOUNTS ON NEW GADGETS. Apple iPhone X 256GB and Samsung Galaxy S9/9Plus Available. Apple iPhone X (64/256GB) $550 Samsung Galaxy S9 64Gb/S9+ 128Gb $550 Sony Playstation 4 PRO 1TB $230 Dji Phantom 4 Pro Plus $400 EVGA GeForce GTX 1080 Graphics Cards $250 Brand New (Factory Sealed) If you have any questions or concerns, please feel free to contact Us! Thank you Call.Text and Whatsapp : +256704096518 / +1 613-706-5737 Bazarphones@hotmail.com

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הי לכולם אני זוכר שאנדרואיד קצת בעייתית בקטע של הרשאות, בצורה שעלולה להפריע להשתמש בתוכנה כמו VNC או משהו דומה, על מנת להתחבר אל המחשב מרחוק. האם משהו השתנה בגרסאות החדשות יותר של אנדרואיד? אם כן, החל מאיזה גרסא כן אפשר? תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Milford Cubicle,

לפני כמה חודשים קניתי סטיק DVB-T בכמה דולרים באיביי כדי להתנסות בעידן+, אחרי ש"הבנתי" שאני במילא רואה ב-99% מהזמן רק את ערוצים 22 + 10.... הוא הגיע (באופן טבעי אני מניח) עם אנטנה מאוד בסיסית, קטנה ועלובה. היא ממוקמת ליד החלון, אבל הקליטה שלה כנראה כלכך חלשה שאם היא קצת רחוקה ממנו הוא בכלל לא קולטת כלום כשהחלון סגור. עד כדי כך שחשבתי כבר שהמקלט עצמו דפוק. אבל כשהחלון פתוח והאנטנה יושבת ממש על הפתח - יש קליטה טובה. אומנם קירטועים בתמונה מדיי פעם, אבל זה עובד. וכשזה עובד - בשילוב עם XBMC במחשב ה-HTPC שלי - זה ממש מגניב. כולל אפילו אפשרות לסטרימינג של השידורים לטלפון/טאבלט בכל רחבי הרשת הביתית שלי (באמצעות Yatse). החלטתי שאני רוצה לוותר על הוט ולעבוד בלעדית עם עידן+. הבע…

22. Started by Mr.B,

אז ככה יש לי אייפוד נאנו 4GB חמוד מגניב כזה והוא עבד טבו עד שיצא אייטונס 7 זה יצא ועדכנתי .. ועכשיו לא מזמן יצא עדכון חדש של חומרה ועדכנתי גם עכשיו יש בעיה נורא רצינית, אחרי שאני מעברי קבצי מוזיקה ,מעדכן והכל בפאנן, אני יוצא מאייטונס, מנתק ת'פוד, אני רוצה לחבר שוב ולהעביר שוב אך אייטונס טוען שהוא אינו מסוגל לקרוא מהאייפוד והוא רוצה שאני אעשה ריסט ללהגדרות, אני עושה ריסט והתהליך חוזר חלילה למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  23. באליאקספרס מציעים תוכנת אנטיוירוס נוד32 גי' 6-7 ב3$ ולשלשה מחשבים ב-5$ כולל משלוח לישראל חינם... מה זה??? מישהו התנסה בזה? http://www.aliexpress.com/item/NOD-32-Anti-virus-ESET-NOD32-Antivirus-7-0-6-0-5-2-1year-365days-3PC/1335875913.html

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש רעיונות (אני יודע שהתקציב די רחב אבל אם המכשיר מספיק טוב אז אפשר גם אחד ב-500 וזהו). לא משהו מסובך, עדיף שתהיה אופציה להטעין אותו באוטו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  25. כצפוי, סדרת המכשירים המצליחה של המותג העצמאי (למחצה) מבית היצרנית הסינית המצליחה מתקדמת אל דור ה-5G - ומנצלת את ההזדמנות לעוד כמה שיפורים מבורכים שיוכלו לעזור לה להמשיך לזרוח בשוק הביניים בישראללכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.