עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yoniii,

היי חברים, שמתי לב שיש לא מעט דגמים לדגמי 808,802 iii MK רציתי לדעת איזה דגם הכי טוב מבין כל הדגמים שיצאו עד היום? ציינתי סה"כ שני דגמים שראיתי אני מניח שיצאו יותר דגמים . בנוסף אם מישהו יוכל לצרף לי לינק של הדגם + השלט החכם. תודה מראש יוני,

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. מתוך אתר POCKET WTF אוףףף אני לא יודע מה לעשות.. לקנות או לא..

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by yarin153,

אני חושב על להשתתף ברכישה המוקדמת של אתרים אמריקאים בקנייה של הS8 אבל לפי ההגדרה של סמסונג שיצרה 2 דגמים שונים לצורך תאימות בתדרים האם תהיה בעיה להשתמש במכשיר בארץ?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  4. היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מחפש טבלט שישמש אותי לremot desctop כשאני מרצה. דברים שחשובים לי: מבחינת תוכנות: 1) צפייה ביומן ומיילים מחשבון הגוגל שלי. 2) שאני אוכל להפעיל פאוור פוינט ולשרבט על המצגת ללא בעיה (נוחות הנגיעה) שימוש בעיפרון. 3) WORD: שאני אוכל לכתוב בנוחות במקלדת על המסך (או לחלופין מקלדת ניידת שתתחבר בUSB למכשיר) מבחינת חומרה: 1) חיבור USB או מיני שאני אוכל לחבר אליו זיכרון נייד או התקן נייד (עכבר, מקלדת וכ'ו) 2) מסך עם רזולוציה טובה ואיכות צבעים טובה. 3) WIFI 4) זמן סוללה ארוך ככל האפשר. 5) אפשרות הרחבת זיכרון (לא חייב כי אני אשתמש בזיכרון נייד בחיבור הUSB) 6) מסך: 10 אינצ' מבחינת מחיר: שלא יעבור את ה 600 ש'ח, יש אפשרות לקנייה מחול. אני לא דורש שימוש במשחקים או יציאות H…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by yuval1101,

היי, אני מחר נוסע לטיול ואני חייב נגן. ה-creative zen micro פשוט לא עובד, אני מדליק אותו והוא ישר עולה לי ל- recovery mode ואין לי מושג מה לעשות, עשיתי את הכל ( clean up, format all ו- reload firmware ), שום דבר לא פותר את הבעיה ( שאני בכלל לא יודע מהי :s05: ), אני מניח שעכשיו אני שוב צריך לעדכן את ה- firmware אבל לפי מה שהבנתי המכשיר די בעייתי, מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? ד"א, כשאני מנסה להעביר שירים לנגן, כתוב לי שהוא לא תומך בפורמט ( והוא אמור לתמוך ), אבל אני מניח שזה בגלל הבעיה הזו. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  7. שלום כולם! אני ביום שני טס לשנה+\- (כרטיס פתוח) לד. אמריקה והחלטתי להצטייד בנגן MP3 עכשיו השגתי דיל דיי טוב של הנגן FUZE של סנסה 8 ג'יגה ב480 ש'ח השאלה היא אם זה נגן טוב ואם זה שווה את הכסף ובנוסף רציתי לדעת מה אני עושה בקשר למטען יו אס בי לחשמל? אני יודע שיש את הג'נריים האלה אבל הם עם הזמן דופקים את הסוללה יש מטען כזה שהוא קצת יותר איכותי? ובנוסף אני אשמח לשמוע כל המלצה או עצה נוספת, בתודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שני המכשירים הראשונים עם שבב Exynos 1080 לא מגיעים אלינו סמסונג עצמה, למרבה הפלא - אבל עוזרים לנו להבין מה ניתן יהיה לקבל בשוק בפחות מ-2,000 שקלים בשנה שלפנינולכתבה

9. Started by sbhtkK7,

איזה יופי, http://anythingbutipod.com/2011/10/cowon-d3-plenue-review/ ועוד, http://www.headfonia.com/hifi-dap-comparison-hm-801-hm-602-qa350-boomslang/

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  10. דגם הדגל המרוענן של היצרנית הסינית המצליחה ישא תג מחיר מומלץ זול משמעותית לעומת קודמו - כזה שישאיר לכם כסף בכדי לשקול רכישה גם של הטאבלט החדש פרי תוצרת החברהלכתבה

11. Started by Nachum987,

שלום, בעבר נתקלתי במדריך אשר מסביר כיצד ניתן להגדיר את כרטיס הזיכרון החיצוני כחלק מזיכרון המכשיר, ממש "לעבוד" על מערכת האנדרואיד ולהרחיב את הזיכרון הפנימי של המכשיר. אם אני זוכר נכון זו הייתה פעולה שנעשתה באמצעות adb ושם היה צריך להגדיר כמה מקום מהכרטיס החיצוני אני מעוניין שיהיה מוגדר כפנימי. האם מישהו זוכר / מכיר דרך לבצע זאת? מדובר על מכשיר אנדרואיד גרסה 9, ומכשיר סמסונג גלקסי S7.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. דגמי ביניים חדשים נוספים עם שבבי ה-Dimensity 8100 נראים כמו שיפור חשוב בהשוואה למשפחת ה-Redmi Note 11 הסטנדרטית - בתקווה שיקבלו גרסאות בינלאומיות רלוונטיות בהקדםלכתבה

13. מותג ה-Legion לא הצליח למצוא את נקודת הפריצה שלו בשוק המובייל - ועל כן יתמקד מעתה בבלעדיות בתחום ה-PCלכתבה

14. חברת MS נותנת חינם 30GB בענן שלה לצמיתות,למי שיוריד את האפליקציה שלה OneDrive (ניתן להוריד מ- Google Play וכו') ויפתח חשבון בענן עד סוף החודש הנוכחי (ספטמבר) או שכבר ברשותו חשבון. יש לאפשר העלאת תמונות וכו' בהגדרות, ואחרי קבלת ההטבה, אפשר לבטל את האופציה. ההטבה רלוונטית לכל הפלטפורמות (iOS, Android, Windows Photos). https://blog.onedrive.com/you-can-now-get-30-gb-of-free-storage-with-onedrive/ עריכה: אני רואה שכבר פורסם אתמול בערב... http://hwzone.co.il/onedrive-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%98-%D7%9E%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99-%D7%9C/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by orengreen,

שלום לכולם, לפני כחודש הטלפון שלי, סמסונג גלקסי S2 פלוס, התחיל לעשות בעיות שגם החזרה להגדרות יצרן לא פתרה. מעבדה התקינה לי מחדש אנדרואיד (4.2.2) וזה פתר את הבעיה. עכשיו הטלפון התחיל להיות איטי, וגם לפעמים הוא פשוט נתקע ואני צריך להוציא סוללה כדי לאתחל אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-kyocera-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%95%d7%93-%d7%a2/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shapin,

היי חבר'ה, אני מחפש מכשיר אנדרואיד, התקציב שלי הוא עד 1000₪. מה אתם אומרים באיזה מכשיר להתמקד?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. אני מחפש להחליף את המוטורולה V3X הגוסס/מת שלי בפלאפון חדש, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני לא מחפש סלולרי משוכלל או מתוחכם כלכך, כמו כל ALL IN 1 אלה, אלה משהו פשוט לשיחות ומשחקי JAVA. התכונות היחידות שחשובות לי הם: 1.איכות הרמקול והעוצמה שלו. 2.העיצוב של הפלאפון, שיראה יפה 3. ואיכות המסך (עדיף 16M צבעים) דבר נוסף, הוא חייב לעבוד באורנג' יש לכם המלצות למשהו טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-zte-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94/

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני פותח דיון חדש כי אין ממש קשר לדיון הקודם שפתחתי. הייתי די נעול על נקסוס 6 שמתומחר בסביבות ה 490 יורו, אבל החלטתי שכדאי לשמוע על אופציות נוספות. אציין מה חשוב לי: חישן טביעת אצבע לפתיחה עם האצבע של הפלאפון (מאוד חשוב) מצלמה איכותית זהו בערך אני לא משחק שום משחק כזה או אחר בפלאפון, אבל לאחרונה הרגשתי שהנקסוס 4 הזקן שלי מתחיל להתקשות במשימות פשוטות כמו הצגת תמונות ברזו' גבוהה וכו' אני אהיה בברלין באמצע אוקטובר ולכן מעוניין לרכוש שם, רצוי מהחנות www.mediamarkt.de

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by afek101,

לנובו השיקה באפריל אשתקד את מכשירי ה-K80M שלה למכשיר ישנן שתי תצורות: בתצורה הקלילה שלו עם 2GB RAM ו- 32GB ROM ואילו בתצורה המתקדמת המכשיר יכלול 64GB זיכרון קשיח ו 4GB זיכרון ראם עלות המכשיר בתצורה המתקדמת מתחילה מ185$ כתלות בצבע המכשיר ללא מע"מ (כולל משלוח לארץ) ואילו בתצורה הקלילה מתחיל מ160$ אז מה בעצם יש לנו כאן? לנובו החליטו להישאר עם מערכת ההפעלה הקודמת של אנדרואיד, הקיט קט 4.4 אם תשאלו אותי אני חושב שזה נובע מהרצון לשמור על צריכת סוללה נמוכה יותר לעומת ה5.0+ המכשיר מגיע עם מעבד 64 סיביות של אינטל, ה Z3560, מעבד 4 ליבות של 1.8GHz מלווה במעבד גרפי איכותי של PowerVR G6430 533 MHz המוכר לנו מ iPhone 5S וה Asus Zenfone 2 …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by neo690,

קניתי היום זה עם ה 2GB הורדתי את תוכנת העידכון הרצתי אותה אבל זה מצא לי רק את החוברת הוראות בעברית בפורמט PDF איך משיגים את העידכון קשוחה לעברית בשביל שמכשיר יתמוך בצורה מלאה העברית? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by ori-silver,

האם אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני לפלייסטישן במקום להתעסק עם מיליון צריבות?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by free fraek,

באתר הבית של הנגן כתוב שהוא תומך קבצי TXT אבל כמה זמן שיש לי אותו ככה אני לא יודע איך לשים בו ולקרוא את הקבצים... :s05:

25. Started by eyes_wide_shut,

היי, מחפש gps בסכום של עד 700 ש"ח, עם מערכת הפעלה שתוכל להריץ i-go 8, שגודל המסך יהיה כמה שיותר גדול ושהמכשיר יהיה איכותי כמה שיותר. אם יש מכשירים שעולים מעט יותר, אבל הם גם טובים, אשמח להצעות. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.