עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן ולילה טוב, אני יכול להשיג נוקיה 6230 מארה"ב רק שיש לו בעיה באחד המקשים. 1: האם אני, כלקוח אורנג'(או נניח סלקום), יכול לבקש מהם לתקן לי אותו, בחינם או בתשלום?(הם לא יודעים בשעה הזו ומחר בבוקר זה כבר לא יהיה רלוונטי) 2: האם אפשר לבקש מהם, או ממעבדה פרטית, או אפילו בעצמי, להתקין עברית בו? טהטה...

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by satlan1,

יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  3. nokia 6233 ו samsung p310 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1682&idPhone1=1387 1. בהודעות ראיתי שלנוקיה יש אפשרות שליחת הודעות שנקראת "Instant Messaging" ובסמסונג אין. מה זאת האפשרות הזאת? 2. בנוגע למצלמה, לנוקיה יש מצלמה שבצילום וידאו כתוב vga, ובסמסונג כתוב cif. מה ההבדל ביניהם ומה יותר טוב? 3. כמו כן מה אלו הטכנולוגיות edge ו hscsd והאם הן נתמכות בארץ.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי מכשיר סלולארי מסוג SAMSUNG I410 של סלקום. כשקניתי אותו (לצערי..אין על נוקייה..) לא ידעתי שאי אפשר להגדיר קבצי MP3 כצלצול. בפורום אחר נאמר שאם ממירים את ה MP לקובץ ACC זה יעבוד. אצלי זה לא עובד ואני מקבל הודעה כי הקובץ לא נתמך. יש פורמט אחר שאפשר להמיר אליו כדי שזה יעבוד? יש פתרון? תודה!!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by AsD[eyal],

קיבלתי את הפלאפון הזה מתנה לא משהו של פלאפון אבל מצלמה נחמדה האם אפשר לעשות איתו משהו מעניין?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. יש מישהו שמשתמש בו?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by Shtupel,

אני לא שם מחיר למה אני לא יודמע מהו טווח המחירים...אבל בוא נגיד שיהיה המחשיר שהכי שווה את המחיר שלו...! 10x

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by UVnet,

מישהו יודע איזה מכשירי DVD אפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה), אם בכלל אפשר להשיג כאלה?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by raltal,

איך ASUS N636A.....??? דרישות: GPS רמקול פשוט להפעלה... אם יש הצעות אחרות... תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. השתמשתי בתוכנה Media Monkey כדי לעדכן את כל הטאגים של השירים במכשיר כי כל השירים היו מבולגנים (כפילויות של אמנים, סדר לא נכון של שירים וכו') וכל פעם שעידכנתי בתוכנה טאגים של שירים היה כתוב על צג המכשיר "writing". לבסוף ניתקתי את המכשיר מכבל ה-usb, המכשיר הפעיל את עצמו והציג הודעה שהוא "מעדכן את הדאטהבייס", ובסיום התהליך חשבתי שהכל יהיה מסודר כמו שרציתי שיהיה, אבל גיליתי ששום דבר לא התעדכן והסדר, או יותר נכון האי סדר שהיה לפני עידכון הטאגים נשאר בידיוק כמו שהיה ולא התעדכן. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by zeevw,

שלום, קניתי treo 650 מיד שניה מתוך כוונה לעבוד איתו ברשתות של סלקום או אורנג' בזמן שהכנסתי את הסים של שתי החברות המכשיר התרסק בכל פעם שהיה ניסיון לדבר בטלפון שיחה יוצאת או נכנסת אחרי שביטלתי את האפשרות לממשק בעיברית התופעה לא חזרה מישהו מכיר את הבעיה הזו והאם יש פתרון שיאפשר עבודה עם ממשק עיברית? המדובר בעיברית חוקית של הראל

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום, קניתי מכשיר k610i לפני שבועיים באורנג' והייתה לו בעיה בספיקר - רעשים איומים בשמיעת הקלטה (מוזיקה) בשיחה.. (*802) בכל מקרה, היום הלכתי אליהם והחליפו לי למכשיר חדש לגמרי מהקופסה. אני מנסה את המכשיר ואני קולט את אותה בעיה בדיוק כמו שהיה בקודם!!! לא נראה לי הגיוני שהמזל שלי עד כדי כך חרא שאני מקבל 2 פגומים ברצף מתוך האלפים! אז חשבתי על 2 תאוריות ורציתי לדעת מה אתם חושבים: א. (פחות נראה לי) - סוני אריקסון הוציאו סטוק ענק של מכשירים אדומים, ובכולם היצור לא היה טוב ופגע בספיקר. ב. (נראה לי מאוד) - כמו שידוע לנו, אורנג' מוציאה גרסת תוכנה מיוחדת עם SE, אז חשבתי לעצמי שאולי גרסת התוכנה החדשה דופקת את השמע בספיקר ובגרסאות הבאות זה יסתדר! מכיוון שחבר שלי קנה אחד אפור מסלקום וש…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את המכשיר שאני קונה למסך חיצוני + מקלדת ... שיש אפשרות לחיבורים נוספים ואיפלו אם יש מכשיר בלי מתאם ? נקח לדוגמא את המכשיר מחשב כף יד MIO P350 + GPS יש בו חיבורים כאלה ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by crabrocket,

שלום הייתי למעוניין לקנות מכשיר סלולרי בארה"ב(שתואם כמובן לטכנולוגיה בארץ) ורציתי לדעת אם אני יכול בדרך כלשהיא לסדר שיהיה לו עברית בלי ללכת לחברה סלולרית ולשלם לה 100 שקלים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום יש לי נוקיה 6280 ואמרו לי שאפשר להעביר וידאו דרך המחשב אבל אני לא יודע איך אני מעביר ואו כותב לי כשאני מנסה להפעיל את הודאו או כותב תבנית משהו וגם אמרו לי שצריך לשנות רזולוזיה של הקובץ כדי שזה יעבוד מישהו יודע איך אני יכול להפעיל וידאו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. מה הכי איכותי creative ep880 shure e2c ipod m9394 sony mdrex81lp cx300 suny g42 ובתחלס איזה חברה הכי טובה באוזניות: סנהייזר איפוד akg suny sure או קראטיב

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. שמתי לב שבתוכנה אפשר להעביר רינגטונים ותמונות תמונות סבבה הצלחתי רינגטונים אין לי מאיפה להוריד אפשר איזה אתר להוריד צילצולים של 40 פולי? והאם יש פריצה כלשהיא בפלאפון סתם כי בלי ..?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  18. האם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בצורות הניווט בנגני mp3 ואת החשיבות של הנושא? לפי מה שאני מבין יש נגנים התומכים בתיקיות ויש כאלה שלא. מה שאני רוצה לדעת זה איזה שיטות קיימות , מה ההבדל ביניהן? ואיזה שיטה עדיפה? הנושא נראה לי חשוב כי בנגן שיש בו 200-500 שירים צריכה להיות דרך יעילה לנווט ולסדר את השירים במיוחד כשהתצוגה במכשירי mp3 אינה כ"כ ברורה. האם יש נגני פלאש שידועים בנוחות הניווט שלהם?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by elad76,

יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  20. יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  21. אני צריך שיהיה משו כמו 4-8 ג'יגה אבל שיהיה אפשר לשמוע בו גם בלי אוזניות כמה שאפשר טוב.. שיהיה לו גם עוצמה טובה. אם אפשר כמה דגמים עם מחירים שונים שאני יראה איפה זה עומד.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by The Dom,

אני זוכר שראיתי באתר הזה:http://www.zedge.net/ THEME ל N95 שכתוב , NIKE... JUST DO IT.... TOMMOROW ורואים מן יצור עצל כזה על הסמל של נייק. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. שלום כולם! אני ביום שני טס לשנה+\- (כרטיס פתוח) לד. אמריקה והחלטתי להצטייד בנגן MP3 עכשיו השגתי דיל דיי טוב של הנגן FUZE של סנסה 8 ג'יגה ב480 ש'ח השאלה היא אם זה נגן טוב ואם זה שווה את הכסף ובנוסף רציתי לדעת מה אני עושה בקשר למטען יו אס בי לחשמל? אני יודע שיש את הג'נריים האלה אבל הם עם הזמן דופקים את הסוללה יש מטען כזה שהוא קצת יותר איכותי? ובנוסף אני אשמח לשמוע כל המלצה או עצה נוספת, בתודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by GbeTech,

מתלבט בין ה View http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=18057 ל e280 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=15657 ל Fuze http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=21380 דברים שאני לא צריך בנגן: וידאו הקלטות רדיו תוכנות מורכבות שדורשות סינכרון מיוחד ופעולות מיותרות דברים שאני כן רוצה בנגן: ממשק נוח ופשוט דרך פשוטה להעביר שירים (יש לי רק באנגלית), מצידי שיהיה אפשר לגרור את זה לתוך הנגן וזה יעבוד כמו שצריך תוחלת חיים גבוהה, שהכפתורים לא יתקלקלו או יעבדו פחות טוב רצוי סוללה שלא נגמרת מהר, בנגן הנוכחי שלי הסוללה נגמרת מהר למדי אבל זה לא כל כך משנה לי תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים