גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום אבא שלי טס לארצות הברית ואני מתלבט מה להביא - iPOD 80gb או אם למישהו יש המלצה לנגן יותר חזק? בעקרון הייתי שמח לנגן אם כמה שיותר אפשריות וכמה שיותר נוח.. אם יש המלצות בנוסף לאייפוד אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שידוע לכם מתרד קודם רכשתי את שני המכשירים האלו לאבי ולי ואני מאוד התרשמתי לחיוב מהנוחות של הE65 ומהעובי הקטן מאוד שלו אבל יש חסרון שהוא לדעתי ענק והוא המצלמה (רק 2מגהפיקסל) זה ממש ממש קצת ובאסה לי מאוד לא מושך אותי לצלם תמונות כמו שהייתי איזה יומיים עם הN המלצמה משכה אותי לצלם תמונות פשוט..בE אני כבר מכיר את האיכות ככה שזה לא מושך ובכללי פלאפון כזה בלי מצלמה עם איכות רצינית זה פשע!!! יש לי עוד שבועיים להחליט אם אני רוצה להחזיר אותו או לא.מה אתם אומרים עליו כי לפי דעתי הוא מאוד נוח ומרשים רק המצלמה מבאסת טוטאלית את המכשיר!!! והאם כדאי להחליף אותו לN השחור שמגיע עם1גיגה זיכרון לעומת הE???
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי וממש קשה לי להחליט איזה מכשיר לרכוש. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין 2 מכשירים: Nokia N73 Music Edition SONY ERICSSON K800i אני יודע שיש הרבה השוואות ביניהם אבל הבעיה היא שמעבר לזה אני רגיל למכשירים קטנים ולכן רציתי לדעת אם יש ברשת אורנג או שעומד לצאת בקרוב מכשיר עם נתונים דומים ושיהיה קטן(צדפה או סליידר). חוץ מזה בכל ההשוואות לא מצויין איך שני המכשירים הללו מבינת אמינות(תקלות וכאלה) ואשמח לקבל מידע גם בנושא זה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי לצרכי ניווט ולצרכים אחרים. את האמת שאין לי מושג איפה להתחיל ומה לבחור ומאיפה לקנות ותודה לאל שאני יודע פורום זה כי אני בטוח שתעזרו לי בכדי להגיע להחלטה טובה. בקשר לסכום שאני מוכן להשקיע מ-1600 עד 2000 אבל אני מעדיף כמה שיותר פחות...
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לקנות נגן כלשהו, וחשבתי לקנות Ipod אבל שמעתי ש Iriver ו Iaudio יותר טובים ממנו. רציתי לדעת איזה נגנים יש בשוק, הנפח שלהם וקצת מידע עליהם לפני שאני אחליט מה לקנות במידה וזה יראה לי משתלם. יש איזה מאמר מעודכן יחסית שעושה סקירה על הנגנים החדשים פחות או יותר ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אולי איזה עדכון Firmware ? מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה עולה להחליף את המסך בפלאפון הזה? הוא שבור ולא רואים כלום.. זה דחוף לי מאוד אז אני יודה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קודם כל העיברית אצלי הפוכה .... כאילו השירים השמות שלהם יותר נכון רשומים הפוך... וזה מעצבן והייתירוצה לדעת אם יש דרך לסדר את זה...
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
התקנתי את הROCKBOX רק שזה לא קורא לי אף שיר בגלל בעיה של CODEC איך אני מסדר את זה? אני משתמש ב-SANSA E250
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מי יותר טוב? ואם זה שווה בכלל לקנות אותם במבצע של חצי מחיר בסלקום?
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אחרי 10 שנים (כן, החזקתי את אותו טלפון נייד במשך עשור) התקלקל לי הטלפון הנייד והחלפתי במכשיר חדש. לקחתי את samsung x200 וראיתי שיש לו אפשרות לשחק משחקי java. איך אני מעביר משחקים מהמחשב אל הטלפון הנייד שלי? איזה משחקים אני יכול לשחק במכשיר שלי? אין לי שמץ של מושג ואני מאוד אודה למידע שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה מבחינת המחיר ההפרש מאוד נמוך, הA2 עולה רק עוד 150 שקל. ואני מקבל הרבה יותר כגון מסך יותר גדול רמקולים מובנים אפשרות ליראות עם זה טלווזיה(כן אני יודע שבארץ זה לא עובד) וכו אבל מבחינת זמן סוללה וגודל הוא מפסיד דיי בגדול ל X5L. ואני כמעט בטוח שאני לא אראה בנגן סרטים ואין לי מושג מה עדיף :\ אני מקווה שתוכלו לעזור לי ובבקשה תוסיפו הסברים להצבעה שלכם ! תודה
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי מכשיר GPS SKY VIEWCITY ואני לא מצליח לסנכן אותו מול המחשב בשביל להתקין תוכנת ניווט המחשב מזהה את הכוננים אבל התוכנת סנכון שניסיתי לא מזהה התקן נייד התוכנה היא ACTIVE SENC יש רעיונות ??
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, יש לי מילואים ביולי (בחום של הבקעה) ואני צריך מכשיר. משהו עם זמן בטריה כמה שיותר טוב. ועדיפות מוחלטת לבטריה סטנדרטית (AA AAA). יש המלצות? יהיה נחמד גם לקבל אוזניות טובות עם המכשיר אבל אם צריך אפשר לרכוש בנפרד. לא ממש חשוב המחיר. יש המלצות מעניינות?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים! את עזרתכם אבקש, אני נמצא בחו"ל ורכשתי פה מכשיר נוקיה E50 שכשלעצמו הוא נהדר רק שיש בו בעיה עיקרית מבחינתי והיא: בתוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת בו באופן מובנה חסרים שני פיצ'רים מאוד שימושיים אצלי וישנם בכל מכשירי נוקייה הרגילים (לא סמארטפון), והם בתזכורת לגבי יום הולדת לא ניתן להכניס שנת לידה, וממילא הוא לא מזכיר לך בן כמה הבן אדם נהיה, וכן לא ניתן לעשות שם תזכורת להתקשר למישהו ביום מסויים? בקיצור האם ניתן להוריד איפה שהוא אפילו תמורת תשלום את תוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת באופן מובנה במכשירי נוקייה הרגילים, או כל תוכנה אחרת שיש לה את הישומים הנ"ל? אגב לא חייב שזה יהיה בעברית. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי MIO P350, היום נתקלתי בבעיה מאוד רצינית, כשאני מחבר אותו למחשב עם חיבור הUSB הרגיל החיבור לא מצליח. אני מקבל הודעה מהWINDOWS: USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי כל מה שאפשר לנסות, התקנתי דרייברים מחדש התקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי גם במחשבים אחרים בבית שלי ועדיין יש את אותה ההודעה והחיבור לא מצליח. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות בין הSONY ERICSSON H800I ו NOKIA N73 מה עדיפ לי לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש דרך להשיג את הנגן הזה בארץ? אם המחיר בארץ לא משמעותית יקר יותר מאשר בארה"ב אני מעדיף לקנות בארץ בשביל האחריות. http://en.meizu.com/product_m3.asp אני מחפש את הגרסא של ה8ג'יגה עדיף בשחור אבל אני לא יבכה אם יש לקנות רק לבן ואם למישהו יש הערות לגבי הנגן אני גם ישמח לשמוע. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום ברשותי אייפק ישן 3970 ואני רוצה לרכוש כרטיס זיכרון 4 גיגה.אני זוכר שדובר עליו שהוא תומך רק עד 2 גיגה ועל כן אני רוצה לדעת אם מישהו מחזיק דגם דומה מסדרת 39XX של קומפק ומפעיל עליו כרטיס בכזה נפח.אשמח לקבל תשובה לפני רכישה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה עדיף, איזה נשמע יותר טוב ומה יותר נוח CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB WHITE
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מי מבין המכשירים יותר טוב? בלי קשר למי מהם יותר טוב האם שווה להשקיע עוד איזה 400 שקל ולקנות את הasus-a639. אלה המכשירים שאני יכול לקנות וזה חייב להיות אחד מהם... אין אופציות למכשירים אחרים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
טוב כמו בכותרת אני צריך לבחור נגן ב200-250 וiriver u10 נירא דיי נחמד. מה אתם אומרים אליו? ואיזה עוד נגנים בתחום המחיר יש?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום. לאחר חיפושים באורנג' ובסלקום גיליתי שהם אינם מוכרים יותר מטענים (או את המכשיר) סמסונג 990 ולכן חשבתי לקנות מטען של המכשיר Z500 . השאלה אם הם דומים בחיבורים שלהם למכשיר ויהיה ניתן לחבר את המטען של ה-Z500 לסמסונג 990? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-