גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום אני מחפש דיבורית לרכב בלוטוס מסוג BURY9040 או שווה ערך ואו יותר טוב חדשה או מקור לרכש בדיל טוב אשמח לסיוע בברכה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אחרי שהנסיון להתחרות בעולם הסמארטפונים לא ממש צלח, בחברת Canonical מקווים שיצליחו לשלב בהצלחה בין העולם הנייד לנייח עם טאבלט Ubuntu שיכול להפוך גם להפוך גם למערכת שולחנית מלאה לפני כמה שנים סיפרנו לכם על מערכת ה-Ubuntu Touch, שהיוותה את אחד מהנסיונות המסקרנים ביותר ליצור מערכת אשר תתחרה יום אחד באנדרואיד וב-iOS – בהתבסס על היסודות האיתנים של Ubuntu השולחנית, אחת מהפצות הלינוקס המלוטשות והפופולריות ביותר בתחום. לא מעט זמן עבר מאז, ולמרות כמה סמארטפונים מבוססי Ubuntu שכן מצאו את דרכם לשוק (כולל גירסה של ה-Meizu MX4), התחושה הכללית היא שהשאיפה להתחרות באנדרואיד רחוקה מתמיד. עם זאת, ב-Canonical לא מוותרים – אלא מתרחבים עם מיזם חדש ליצירת טאבלט Ubuntu, אשר ידע לתפקד …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שמקליט את האות שהוא מקבל ושומר על אחסון USB (מחשב, קשיח חיצוני, DOK.. לא משנה איך). חיבורי RCA רגילים (כמובן עדיף סטריאו ולא מונו..) = (אין צורך באיכות HD, אלא אם יש בהפרש קטן ואז בכיף.) חיפשתי קצת באיביי אבל הרוב עלה בסביבות ה75$ (לHD).. מישהו מכיר משהו פשוט וזול? אפשר מהאינטרנט (מאתרים אמינים כמובן). תקציב - הכי זול שתמצאו אני מניח.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רכשתי אתמול IPOD VIDEO 30GB. ידוע לי שאני צריך האק מסויים כדי שהעברית תסתדר.....מישהו מוכן בדיוק לתדרך אותי איך עושים זאת? חיפשתי באינטרנט מאמרים על זה...מצאתי איך עושים את זה לאייפודים ישנים יותר... ועוד משהו....הצלחתי להעביר שירים ותמונות לאייפוד דרך ה ITUNES. אבל לא הצלחתי להעביר וידאו ! אני בוחר וידאו מתוך רשימה (.AVI) וזה לא משדח אותו לרשימה בתוך התוכנה....חלק כן חלק לא... לפי מה שאני יודע צריך להמיר את הקובץ...איך בדיוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוצע באחת הרשתות המוכרות אבל לא מצאתי קישור ליצרן מבחינת פונקציונליות שלו היתי מגדיר אותו כ-"כרטיס לכידת ווידאו נייד" האם אתם מכירים גאדג'טים מקבילים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בסמסונג משיקים פרסומות הומוריסטיות חדשות שמטרתן לצחוק על חשבונה של אפל - בזמן שהמתמודדת מהמזרח Huawei מנסה להגחיך את ה-Note 9 עצמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עשיתי עכשיו עדכון גרסה לגלקסי אס 3 מהקישור פה באתר לגרסה 4.2.2, הכל עבר חלק וזה סיים את העדכון, הפלאפון עלה מחדש אבל אז הוא נתקע במצב של: "שדרוג מערכת ההפעלה android פותח יישומים..." זה ככה כבר לפחות עשר דקות, מה אני אמור לעשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי,אני מתעניין במכשיר ומעוניין לדעת,מאחר שקיים במכשיר תמיכה ב HD, האם הוא תומך בקבצי MKV? אני יכול להעביר קבצים כאלו מהמחשב למכשיר ולנגן אותם? צריך תוכנה מיוחדת לזה?אפשר בלי תוכנה? איך העניין עובד?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
משפחת השבבים היעילה והמודרנית של המפתחת הטאיוואנית ממשיכה להתרחב - עם דגם טרי שדומה מאוד ל-Dimensity 720 אשר שימש בתור גרסת ה-5G העממית ביותר עד עכשיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש טאבלט שיחליף את הנייד שלי בנסיעות ועבודה, מעולם לא עבדתי עם טאבלט, ואני לא ממש יודע מה הפרמטרים שאני צריך לשים לב אליהם. אני רוצה טאבלט שאני אוכל לכתוב עליו גם בוורד (או כל תוכנה אחרת שיכולה לכתוב קבצי וורד), כמו כן, שאוכל לכתוב בו בעט, במחברות. אני חושב שאני מחפש טאבלט עם מפרט שדומה למה שסטודנטים משתמשים בו היום, ושלא יהיה יקר מידיי (1500-2000 שקל) איזה המלצות אתם יכולים לתת? האם המחיר שנתתי נמוך מידי או סביר? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
סדרת הדגל המוזלת של המותג מבית Xiaomi חוזרת עם אימוץ של ה-Snapdragon 8 Gen 1 החדיש - במחיר הכי זול בסביבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 352 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי טאבלט של ONDA מדגם V101W יחד עם המקלדת המקורית שלה. הבעיה היא שאי אפשר להשתמש בטבלט יחד עם המקלדת במצב ישיבה כי יש לה צורת עמידה מאוד ייחודית והיא חייבת להיות על עמדה קשיחה כדי לעמוד. אני מחפש לקנות מקלדת מגנטית שתתחבר למקלדת שלי ושיהיה אפשר להשתמש בה בכל מצב (כמו מחשב נייד רגיל), יש למישהו הצעות? אפשר גם הצעות למקלדת בלוטוט שתעשה את העבודה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי עבור G3 שנקנה בחנות לא מהיבואן הרשמי. יש בעיה עם התקנת העברית. האמת, נמאס מכל הקומבינות... יש אפשרות להתקין את המערכת כפי שרונלייט מספקים? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כשאני מקבל הודעה בווטסאפ, לפעמים יש צליל, לפעמים אין צליל, לפעמים יש רטט, לפעמים אין כלום... קראתי איפשהו לכבות ולהדליק את המכשיר - לפעמים זה עוזר, לפעמים זה לא עוזר. איך אני גורם שזה יעבוד כפי שאני רואה אצל חברים שלי - שפשוט יעשה צליל כשמגיעה הודעה? כמו כן, כבונוס - אין לי גם מעל הסמל של הווטסאפ מספר שכותב כמה הודעות יש, יש דרך שיהיה לי את המספר? דרך אגב - את המכשיר קניתי רק לאחרונה, ולא עשיתי בו שום דבר "מיוחד" (לפחות לא שידוע לי). תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם תהליך הייצור החדש של TSMC ב-16 ננומטר ושימוש בליבה גראפית ובליבות עיבוד מהדור החדש, השבב החדש של היצרנית הסינית מתיימר להפוך אותה לתחרותית מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/קופצת-לליגת-העל-huawei-מציגה-את-שבב-ה-kirin-950-החדשנ/
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האתר gsmarena קיבל את מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית לבדיקה, ומצא ביצועים, חיי סוללה, מצלמה ורמת גימור מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/ביקורת-ראשונה-חיובית-במיוחד-לסמארטפו/
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
משרד התקשורת ערך בצהריים (ד') את הגרלת הקידומות למפעילים הסלולריים הווירטואליים. כל קידומות המספרים של המפעילים החדשים מתחילים ב-055 ולאחריהן ישנם שני מספרים ייחודיים לכל מפעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3996206,00.html
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
רוב המעבדות הנורמליות מחליפות מסך ב 300 שקל באותו המקום ואיי דיגטל ב690 שקל ולוקחים למעבדה שלהם שאלות שלי לאנשים מביני עניין ( אני כן ביררתי אצל הטכנאים אבל אני רוצה עוד חוות דעת אובייקטיביות ) - האם ב 300 שקל אני מקבל מסך מקורי או לפחות של מפעל מזוהה עם אפל, או שזה פשוט העתק ממפעל לא קשור - האם צריך להחליף את כל המסך או רק את הזכוכית , ואם מדובר ב6s אז האם העניין של 3d touch הוא משחק תפקיד פה - האם שווה להשקיע בלהחליף אצל אידיגיטול ? - המלצה למקום עדיף בצפון שידוע שעושה את העבודה הכי טובה ,חוץ מאידיגטול תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את הזה הלבן של אפל אבל יש לו ריח של חרא
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט 10 אינץ ורציתי לשאול מה כדאי: יש את ASUS שהיא חברה ידועה ויש את הסיניים שהבנתי שאינול ואונדה הכי מומלצות. אני מצרף לינקים. אני מתלבט כי יש פער משמעותי במחירים של האיינול והאונדה לעומת ה ASUS ולא ברור לי מה פשר ההפרש הזה במחיר מה גם שהמפרטים של הסינים נראים לי טובים. אשמח לקבל עזרה. תודה http://www.aliexpress.com/item/in-stock-9-7-inch-Multi-Touch-Screen-Android-4-1-Tablet-PC-Ainol-Novo9-Firewire/731388572.html http://www.merimobiles.com/onda-v972-quad-core-32gb-9-7-inch-retina-screen-2048-1536-android-4-1-dual-camera_p/meri7367.htm
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו (שיודע איך לפרוץ) או חנות כל שהיא במרכז הארץ שיודע לפרוץ את הסמרטפון שלי מדגם sony ericsson xperia 10x יש לו רום של חברת פלאפון (SIM FREE) אבל והמכשיר נעול ואני לא יכול לעדכן אותו. אני עדיין עם אנדרואיד 2.3.3 אני מעוניין לשדרג לגרסא של ICS למכשיר שלי. אני מודה מראש על העזרה FireFlash
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי HTC דיזאייר גרסה 2.2 של טי מובייל עם רום בעיתי במקצת. ניסיתי לעשות זאת לבד לא הצלחתי. מכירים מישהו ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מישהו שמעודכן בעולם הזה של הטאבלטים ויודע להמליץ על אחד? חשוב שהטאבלט החדש יגיב מהר כי הישן בקושי זז. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-