גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יש לי סמסונג e720 ובמהלך השיחה אני רוצה לעשות רמקול (ספיקר) .. איך אפשר ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי אתם יודעים איפה ארכיון החדשות בפוקט? תודה!
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ידידה שלי צריכה מחשב כף יד עם התכונות הבאות: מסך טוב, מערכת הפעלה וינ' מובייל, ויי פיי וג'י פי אס. כל זאת בעד 2000 ש"ח (הצעה: אולי כדאי לעשות סטיקי עם המלצות)
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע GPS של חברת Royaltek RBT-1000. הוא קצת עולה לי על העצבים - קולט לוויינים נורא לאט, נורות החיווי שלו הלכו ומאבד המון את הסיגנל במיוחד במגאן שלי עם החלון המסוכך. החלון המסוכך פחות פונקצייה, כי הרכב יוחלף לפורד תוך זמן קצר, שם אין חלונות מסוככים. יש את הדבר הזה במבצע (אני צריך גם תושבת): http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=512&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0 האם כדאי לקנות, או שכדאי לא להתקמצן ולהוסיף כסף למשהו יקר יותר? אם כן, במה יתבטא ההבדל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה פה בזמן האחרון הרבה אנשים שמדברים על הייתרונות של מערכת ההפעלה הפתוחה סימביאן אז רציתי לשאול אם יש פה מישהו שעובד עם Carbide (או תוכנות אחרות) בשביל ליצור אפליקציות למערכת ההפעלה? אני חושב שאפשר להפוך את הת'רד הזה לת'רד של דיבורים כללים על נושא פיתוח תוכנות לפלאפונים בבית, מאגר של open source שאנשים פה יוצרים, שאלות וכו'. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה הסתדרתי סתם שטויות שלא היה לי כוח להתעסק איתן בלילה מי שיש לו בעייה שייצור איתי קשר בפרטי... אפשר למחוק...
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, שנים שלא ביקרתי באתר לכן גם הניתוק מעולם הגד'טים. אין לי ממש דרישות מיוחדות לנגן, רק שתהיה לו איכות שמע טובה, שיהיה דק, ומסיבי (מבחינת איכות בניה), נפח לא ממש משחק תפקיד, וגם לא פונקציות כגון משחקים, וידיאו, תמונות. וכמו שכבר ציינתי בכותרת, שיתבסס על HD. ראיתי בפרוספקט של באג (זה שבא עם עיתון יום שישי ) את הנגן של M5 שנכנס לי בול לתקציב, שווה קניה?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איפה אני משיג עדכונים לאייפוד נאנו? אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש וגם בנוסף לזה עדכון לעברית לאייפוד ואותו דבר לגבי הIAUDIO אם יש לו עדכונים
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לחברה שלי נגן במתנה. הכיוון הוא נגד מבוסס זיכרון בסדר גודל של 1GB. יש יתרון לחנויות בקניון- מכיוון שאז אפשר לבקש פתקי החלפה וכו'. בכל מקרה, שמתי לב ל Sansa C140. אמנם לא מאוד משובח, אבל יעשה את העבודה. הבעיה- המכר ב 400 שקל באופיס דיפו בעוד שבחנויות רגילות עולה כ 300. בכל מקרה, אם אני אקנה אותו אני אקנה אותו ב 300. חבל לבזבז 100 שקל. בבאג יש את ה MPIO FY 600 ב 350 שקל. מי מהם עדיף? האם יש הצעות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי תגידו יש חנות בארץ שמוכרים בה אביזרים ל-SANSA (נרתיקים סוללות וכו') ?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מכשיר פלאפון וגם מכשיר MP3, וראיתי את ה-NOKIA 6131, ראיתי שהוא גם נגן MP3, ושיש לו אפשרות לכרטיס זיכרון, חשבתי האם זה כדאי לקחת את הפלאפון + כרטיס זיכרון 2 גיגה ? אני מחפש איכות קול סבירה, כך שאם הפלפאון מספק את זז, זה בסדר מבחינתי, ועוד משהו נוסף, האם אני אוכל לחבר את הפלאפון לרכב ולשמוע את קבצי ה-MP3 מהרדיו ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר הבית של הנגן כתוב שהוא תומך קבצי TXT אבל כמה זמן שיש לי אותו ככה אני לא יודע איך לשים בו ולקרוא את הקבצים... :s05:
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי לכולם. כרגע אבי בארה"ב ורוצה לקנות GPS. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות GPS בארה"ב? והאם אפשר לתרגם אותו לעברית? כלומר ש'ידבר' בעברית, וכמובן להתקין מיפוי לישראל, או לכל מדינה אחרת לצורך העניין? וכמובן - מה ייצא יותר זול ו'טוב' - מכשיר GPS שלעצמו, או PALM עם מקלט GPS ותוכנה? יש לציין שאין לי ממש צורך בPALM ואני פשוט מחפש את התצורה העדיפה. אודה לכם על עזרתכם, גיא.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד ובו destinator איך אני יכול להתקין לשם את מפת ניו יורק תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש להתיקן תוכנת ניווט על המחשב הנייד רציתי לדעת איזה תוכנה כדאי להוריד ואם מישהו יכול להמליץ איפה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403612&TypeID=1&sid=127 http://news.com.com/2061-10801_3-6127359.html
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת לניווט למחשב נידד (תוכנה בעברית ) עם מישהו שמע על משהו שם או גירסת נסיון שישלח לי לינק
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי אני עומד לרכוש בקרוב Ipod Video מתאילנד. ובגלל שאני לא מסתדר עם אוזניות כפתור, החלטתי לרכוש בנוסף אוזניות InEar התקציב שלי מאוד מוגבל, ככה שעדיף לא לעבור את תחום ה50$, אלה אם כן זה באמת שווה את זה. חשבתי בהתחלה ללכת על ה Shure e2c אבל קראתי המון תלונות על איכות הבנייה ועל חוסר הבאסים. על האוזניות להפיק באסים כמה שיותר עמוקים, אני חובב של מוזיקה "שחורה" ככה שזה חלק מאוד חשוב.... ולא פחות חשוב, הם צריכות להיות עמידות, בזמן שהם לא יהיו באוזניים, הם יהיו בכיס, ואני לא רוצה שהם יהרסו לי (בקיצור שלא יהיו עדינות) יש המלצות? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום 1. איך האיכות קליטת רדיו ב-IAUDIO U2. 2. האם יש שעון מעורר ב- CREATIVE MUVO SLIM. 3. איזה מהבאים עדיף לדעתכם לפי הסדר: א. iRiver T10/T30 ב. iRiver IFP895/795 ג. Iaudio G3/U2 ד. Creative Muvo Slim אני מתענין בעיקר בגודל מניטורי (נכנס בקלות לכיס) נוחות שימוש, עברית יהיה יתרון משמעותי, כמות זיכרון לא קריטית. ואיכות רדיו גבוהה, עם יכולת הקלטה סבירה, ושעון מעורר. (וגם להשמיע מוזיקה באיכות טובה) רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הG3 של COWON ואני ממש מרוצה אבל בטעות כנראה מחקתי איזה קובץ הגדרות מהתיקייה של הRECORD שיש בנגן אחרי שחיברתי אותו למחשב ועכשיו אני לא יכול להקליט ותמיד שאני מנסה להקליט הוא מקליט איזה שנייה ואז הוא עוצר והוא גם לא יכול לשמור את ההקלטה.אז אם מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה אז הוא מבורך
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שני הנגנים מאוד דומים. האם הT10 עובד על חלוקת שירים בתקיות כמו הU3 או שזה רשימה אחת ארוכה? ועוד שאלה: האם אפשר להעתיק שירים ובכלל להשתמש בT10 כDOK בכל מחשב ללא התקנת התוכנה כמו בU3? לאיזה נגן מסך גדול יותר? ובאיזה נגן טוב יותר לצפות בסרטונים/תמונות? ובכלל על איזה מבין המכשירים אתם ממליצים? ושוב תודה מראש. זה קצת דחוף כי אני לפני נסיעה אז אשמח אם תענו..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות נגן, וראיתי את שני הנגנים ושניהם נראים טוב והייתי רוצה חוות דעת עליהם.. עוד לא החלטתי בקשר למקום שאני ארצה.. אני מתלבט מאוד בקשר לכך.. :\ אני אחליט בקרוב .. בנוסף, ההבדל של הפלאש וההרדיסק רציני?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
החלטתי שאני מעדיף את ה-NEC N411i מכיוון שהמחיר מאוד חשוב לי (אין לי ממש הרבה כסף כרגע) ובנוסף גם המצלמה שלו באיכות טובה ביחס לפלאפונים בסביבת המחיר שלו ככה שהחלטתי ללכת על זה. בסך הכל הוא פלאפון לא רע, נכון? ורציתי לשאול עוד משהו, באיזשהו מקום, לא ממש זוכר איפה, ראיתי שאי - אפשר לשים בפלאפון זה TalkMan או BigTalk עכשיו אם אני קונה את זה מחנות ולא ישירות מ-orange או cellcom עדיין אני לא יוכל להשתמש ב-bigtalk או talkman בפלאפון הזה? אין אפשרות בכלל להשתמש בפלאפון הזה ב-bigtalk או talkman?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-