עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by roy_BB,

הוא טוב ביחס למחיר שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=131676 לפי המחיר 295 תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  2. Started by biodome,

אני כבר הרבה מאוד זמן עם הענתיקה שלי (Nokia 6600 כפי שנראה לראשונה במפגש לפני שלוש וחצי שנים) הוא כבר הרבה זמן בשלבי גסיסה ודיי נמאס ממנו. הסיבה שהחזקתי אותו כל כך הרבה זמן, זה מפני שפשוט לא יצא עדיין משהו שעונה על כל הדרישות שלי וגם יהיה במחיר שפוי. אבל כבר הגיע הגבול ואני מניח שהגיע הזמן לפלאפון ביניים. מכיוון שזה רק ביניים אני מעדיף שהוא יעלה כמה שפחות אבל עדיין לא יהיה יותר מדי התפשרות, לכן אני משאר שהנזק הסופי יעמוד על איזור ה-1100-1500 ש"ח. המבצע העכשווי של אורנג' הוא על הדגמים הללו: http://www.orange.co.il/new דברים שחשובים לי: ניגון MP3 ורמקול טוב, שליטה קלה. מערכת הפעלה מהירה (jesus הסימביאן ב-6600 איטית בטירוף). אפשרות של התאמת צילצול MP3 ותמונה לכל אי…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ronaldo-9,

שלום לכל המבינים למניהם! יש לי מוטורולה V3X ורציתי לדעת האם יש מתאם בין חיבור האוזניות של המכשיר לחיבור של אוזניה רגילה. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by kill_b7,

מישהו אולי יודע מה מחירו צריך להיות אחרי שהוא יתאזן טיפה(אחרי הבום ביציאה)? והאם יהיה אפשר לחבר אותו לרשת סלולרית בארץ? תודה לעוזרים

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by IlanF,

בדיוק "שידרגו" לי את המכשיר (אם לשדרג זה נחשב להחליף חרא בחרא ), די הסתדרתי איתו אבל... איך אני אמור להעביר תמונות אליו???!!!???!!! שמתי בכרטיס זיכרון 10 תמונות, מתוכם הפלאפון מזהה רק 3!!!!! מה הגודל של התמונה צריכה ליהיות בשביל שאני יוכל לשים את התמונה כרקע ושהפלאפון יזהה אותה? ואיך אני שם קובץ MP3 כצלצול?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  6. היום (יום שישי) נסעתי לקניות אילון (רמת גן) ורכשתי לי את הD2 ומה אני יגיד לכם? נגן הכי טוב שהייה לי בחיים (היה לי נגן 1.. חחחחח) התמונות מוצגות ממש יפה (צריך עזרה בהמשך). מוזיקה ממש מעלפת, שומעים חלק וברור בלי כל מיני רעשים.. רוב השירים שלי הם ב128 - 256 MHZ ושמעו פיצוץ! אז ניסיתי שיר עם 320MHZ ואין לי מילים לתאר את האושר שלי VIDEO: עכשיו פה אני חייב לציין לטובה את הנגן שכן לא ציפיתי לאיכות כזאות, הסרטים מוצגים חלק בלי כל מיני עיוותים או הפרעות, קידדתי פרק ששקל 350 מגה ל190 מגה וראו ממש טוב. רדיו בסדר לא יותר מזה.. ואם.. מספר שאלות: בתוכנה של קידוד סרטים יש מלא אפשרויות של קידוד לD2 ולא ממש הבנתי אז עשיתי איזה אפשרות שם וזה יצא בסדר אבל הייתי רוצה ללמוד יותר על א…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= אני יכול ליבחור בעיקרון מה שאני רוצה.... אני רוצה משהו טוב וקטן אני לא רוצה להיות חוצפן אבל זה די דחוף אני כבר שבוע+ בלי פלאפון אני מנותק מהעולם :-\ תודה מראש :-*

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by assaf990,

אני רוצה לצרוב את הקבצים על דיסק או לקנות אותם על דיסק וככה בכל פעם שהבטרייה תיגמר והעברית מהפאלם תמחק, אני אוכל לעדכן אותו מחדש. מאיפה רוכשים קבצי עברית?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by jetman,

היי אנשים ..בקיצור יש לי כרגה hs805 של מוטורולה אני מחפש אוזניה חדשה ...כמה יותר קלה ...וכמה שיותר נוחה גג עד 250 שקל ..אפשר גם פחות עם היא טובה ...כרגה זה ה crado 500 שגם בה עם תוספות רבות ....או משהוא של jabra ...160 נגיד ...אבל שתהיה נוחה על האוזן ושלא תעסה כעבים ...תודה רבה למי שיענה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  10. צהריים טובים . אני כנראה הולך לקנות את הנגן , והייתי רוצה לשמוע דעה של בעלי הנגן הנ"ל , איך הוא מתפקד במוזיקה אלקטרונית . נא לא להגיב תגובות כמו חבל על הכסף , תן תקציב , נגיד לך מה לקנות , אלא פשוט לתת ביקורת קטנה מבעלי הנגן . תודה , פבל .

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by Amit_Alcobi,

אני יודע שיש לו GPS אבל האם יש מפות שעובדות על המערכת הפעלה שלו?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. אבא שלי טס עוד שלושה שבועות לסין ואני רוצה שהוא יביא לי פלאפון משם. חשוב לי שהפלפון יהיה קטן יחסית, יפה,דור 3+, מצלמה טובה - יתרון, נגן MP3- חובה, עדיף פלאפון שתיהיה אפשרות לצרוב אליו עברית, ממה שראיתי הכי מצאו חן בעיניי הN95 וה E65. אני עדיין לא בטוח כמה כסף אני יוכל להוציא על המכשיר.. מה המחיר שלהם בסין, איפה אני בודק את זה? המלצות נוספות יתקבלו בברכה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by verynoti,

אני מנסה לחבר את הפלאפון למחשב בעזרת כבל USB שלקחתי מחבר אבל המחשב לא מזהה את הפלא ומבקש דיסק עם דריבר אני פשוט רוצה לשים צלצולים בפלא ותמונות רקע ואם אתם יודעים אם איזה תוכנת עובדים זה מאוד יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. עדכנתי ת'גרסא של הפלאפון... עכשיו היא יותר חדשה... הבעיה היא שהיא באנגלית!!!! בהגדרות>שפות אין לי עברית! מה עלשות!?!?!?!?1? תודה AVIKO

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by coorva,

אם אני נמצא אם הסלולאר במקום שבו הקליטה חלשה, האם המכשיר "יתאמץ" יותר ולכן הקרינה ממנו תהיה חזקה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by Aviko,

יש לי את הN73... כמה שאלות: - איך אני פותח אותו, מוציא את המגן מסך כדי שאוכל לנקות את הליכלוכים שנכנסו בפנים, בין המגן למסך עצמו..? - המכשיר איטי ונוטה להיתקע, האם ישנה דרך בה אוכל לעדכן את גרסאת המכשיר בבית?, אמרו לי שזה פותר הרבה בעיות כאלו. - האם כבר יצאה התוכנה של השלט רחוק לסימביאן 9.1? - האם מומלץ להתקין עלי את הME?, מה זה נותן והאם זה ימגר את התקיעות והאיטיות שלו? - האם ישנה איזושהי חנות באינטרנט שמוכרת את ההאוסינג השחור שלו.? (זה ששיך לME). תודה רבה, אליאב Dont Spam Plz Aviko

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by Electric Boom,

אהלן, ניסיתי קצת את מערכת הטריידזון באתר והעמדתי אייפוד שאפל (דור שני) למכירה הוא חדש, הוא קטן, נשמע מצויין ונראה אפילו עוד יותר... בחנות של אפל הוא הולך עבור 79$, שזה בערך 320 שקל בימינו בבאג(היחידה שראיתי שמוכרת) הוא נמכר ב-450 יש מישהו שמוכן לקנות ב-300 - העצה המבוקשת היא אכן קטנה -- כן או לא?(אה כן, ולמה)

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה וסרטים והבנתי שה-iAudio D2 מאוד מומלץ, והתרשמתי לטובה מהמפרט שלו. אני מתכוון לקנות את גרסת ה-2GB, ויש לי מס' שאלות: 1. איך התמיכה שלו בעברית? שמות תיקיות, שמות קבצים, האם הוא יודע להציג שמות שירים בעברית? 2. האם הוא יכול לנגן סרטי וידאו? מה לגבי תמיכה בכתוביות? צריך לקודד אותן לתוך הסרט? 3. האם יש לו משחקים? אפשר להוריד מהרשת? 4. האם הוא יכול לשמש כ-Disk On Key? כלומר האם אפשר לשים בו כל קובץ שהוא? 5. מה החסרונות שלו? שאלה נוספת, עדיין לא בדקתי אפשרויות נוספות, האם יש מכשירים אחרים שיכולים להתחרות בו, באותה מסגרת מחיר (אפילו טיפה פחות). התרשמתי גם מ-U10 של iRiver אבל קצת התבלבלתי מ-U10 vs. U10 Clix vs. U10 Clix 2...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO\COWON D2 יש למישהו המלצות מאיפה לקנות? אני מאזור המרכז. תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. היי רבותי. אני מחפש פלאפון חדש אחרי שהנוכחי שלי(ענתיקה של סמסונג) די מיצה את עצמו, ואני מסיים את התשלומים עליו עוד מעט. עכשיו, חשבתי לכיוון של סמארטפון, כי לדעתי הם מציעים יותר גמישות בשימוש ויספקו אותי עד ההחלפה הבאה(עוד 3-4 שנים). עכשיו, הדרישות העיקריות הם כאלו. מבחינת קישוריות זה מאוד חשוב. WIFI בגדר חובה, מצלמה אפשר לוותר, דור שלישי+, אינטרנט טוב עד כמה שאפשר לצפות מסלולרי(שמעתי שנוקיה הכי טובים פה), מיילים וכל העסק. בינתיים הE61i של נוקיה נראה מעולה(אגב, יש את ה I כבר בארץ?). אולי גם P990(למרות שהוא די מכוער) אני לא כזה מבין פה בתחום, אז תמליצו. מחיר לא להשתגע. 3K כגבול עליון.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אילו אוזניות מומלצות בתקציב הנ"ל? אם יש משהו נורמלי גם במחיר של 100 אשמח לשמוע עליו, אלא אם כן ה50 ש"ח הללו מהותיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by Dragonaire,

שלום, רכשתי ממש היום את הZVM ושמתי לב שיש לו נקודה על המסך, אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משו אבל על בטוח מצריך בדיק אני יודע שבתמונה זה נראה כאילו זה טביעת אצבע אבל זה לא... [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 16:50:11 שהסתכלתי על וידיאו במכשיר עכשיו אז לא הייתה שום הפרעה שנבעה מן הלכלוך הזה אז נראה לי שזה לא פיקסל שרוף... אבל עדיין מה זה? זה נורמלי או שזה מצריך החלפה?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. כותרת תודה מראש ^^^

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. היי.. הכותרת אומרת דיי הכל... מה שאני צריך לדעת זה איזו תוכנה מקטינה את הרזולוציה שתתאים לפלאפון (איזו רזולוציה בכלל המסך שלו?) ראיתי בפלאפון של חבר שיש לו divxplayer, והוא מפעיל סרטים בצורה חלקה.. בתנאי שהם הוקטנו מראש. הבעיה שאני לא יודע איך עושים זאת. מעבר לזה , לא הכי קשור אבל יש תוכנה שמצרפת את הכתוביות לסרט שאני אוכל לראות את הסרט עם הכתוביות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים