עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by gdanay,

שלום אני מעונין לקנות lg g2 32gb בvip mobile , איך החנות ? מישהו התנסה איתה \ למישהו יש חנות שהוא קנה דרכה , או שהוא מכיר שהיא אמינה (מעונין גם בהוספת אחריות יצרן): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=858781 (לא מצאתי אם מותר לשאול על חנות ספציפית לפי חוקי הפורום , אז תקנו אותי אם אני טועה)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by rico,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כ- 6 סרטים מאמזון, עכשיו רציתי לדעת, יש אפשרות לשים ZIP CODE של ישראל ולדעת כמה המכס לוקח TAX ? החבילה עצמה (הסרטים שבפנים) עולים כרגע כ- 194שקל עם מגמת עלייה אני רואה. בנוסף, מי שהזמין מאמזון כבר, תגידו איך ה- Two Days Shipping עובד ? ז"א באמת לוקח לזה יום\יומיים להגיע ישראל? ואם מזמינים ללא Two Days כמה ימים\חודשים בערך לוקח לזה להגיע? משהו ניסה את ה- Prime ? יש לי שם אפשרות לנסות חינם, אולי חודש חינם ניסיון ואז עולה 99$ אבטל את זה אחר-כך האם מומלץ לקחת את הניסיון חינם ועל ידיו להזמין (Two Days Shipping) ? תודה רבה למי שיש את הידע והמידע ויכול לתת בקשר ל- Amazon . או שיותר מומלץ להזמין מ- ebay ? http://jpg.co.il/view/54f8076ae46b2…

3. Started by geigera,

שלום אני נמצא בארה"ב (עוזב מחר). חיפשתי טלפון unlocked ואין כאן הרבה. הייתי בבסט ביי והדבר היחיד שמצאתי שתומך בעברית (חוץ ממוטו G שאינני רוצה) זה G4 32 ג'יגה. זה במבצע ב 380 דולר. נדמה לי שהמחיר הרגיל הוא 700. האם זה יכול להיות? בארץ זה בסביבות 1800-2000 שקל. פחות מהמחיר הרגיל של בסט ביי ולא רחוק ממחיר המבצע שלהם. אולי זה יקר שם? יש למישהו המלצה לחנות אחרת (וושינגטון)? תודה אר

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by Motix,

מה אתם אומרים על הרעיון? יש פה אנשים שייצטרפו? אפשר לקבל הנחה משמעותית אם נקנה כמות.

5. Shazam הופכת להיות חלק מהארסנל הטכנולוגי של הענקית האמריקאית לכתבה

6. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני טס לרומא בעוד שבועיים וחצי ורציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מכשירים סלולריים ברומא, אני מאמין שהמחיר יהיה זול יותר משמעותית מהארץ (הושק שם לפני חודש וחצי ובארץ יתחיל להגיע רק בעוד שבוע). אני מתמקד ב-HTC ONE החדש. תודה מראש לכל העוזרים....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by id3232,

היי אנשים כרגע אני נמצא בחול ויש באפשרותי לרכוש כאן אייפון 5. כרגע אני משתמש בגלקסי הראשון וקצת נמאס לי מהתקיעות שלו. האם לדעתכם כדאי לי לרכוש את האייפון החדש? אני מחפש פלאפון שאף פעם לא יתקע לי והכל יעבוד חלק. ? האם שווה את הכסף או אתם ממליצים על משהו? אחר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by tamirushb,

שלום לכולם. לחברה שלי היקרה יש יומהולדת וכמתנה היא מקבלת את האפשרות לבחור איזה נגן שהיא רוצה בתקציב של 1100 בערך. לאחר סקירות רשת קצרות התחלנו להתבלבל,ARCHOS , IPOD TOUCH , מה עדיף ?? מאיפה?? בכל מקרה היא מעוניינת במשהו שהיא תוכל לחבר אולי לטלויזיה או למערכת אשמח לתגובה מהירה - יש אפשרות לרכוש מארה"ב דרך חבר מחר

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by zglazer,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את JIAYU G3 http://www.pandawill.com/jyg3-smart-phone-45-inch-ips-retina-screen-android-40-mtk6577-3g-gps-wifi-p66077.html האם יש למישהוא המלצןת עליו הוא בא עם אנדרואיד 4.0 אך העברית אינה כלולה בו האם התמיכה של אנדרואיד 4 בעברית תאפשר שליחת SMS בעברית ??? האם קימים לו רומים תומכי עברית אם כן אנא שלחו לי לינק האם ב 204 דולר יש משהו יותר טוב חוץ מאשר נקסוס 4 שניסיתי להשיג ישירות ולא הצלחתי תודה

• 33 תגובות
    • 8.6k צפיות
  10. Started by DarkLloth,

http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/apple-iphone/pc_iphone4s.aspx אני יודע שהמכשיר צריך להיות SIM FREE, האם אחד מאלו ברשימה הוא אכן כזה, כי למראית עין נראה שלא... תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע איכן ניתן להזמין נגן זה בארה"ב? חיפשתי די הרבה ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הנגן חדש. תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by אוהב מחשבים,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניית bluetooth הבקשה שלי היא אם אפשר לקבל רשימת חברות שמוכרים וידועים כטובים במכירת אוזניית bluetooth אודה לכל מי שיכול לעזור לי. בתודה, אהב מחשבים.

13. Started by Triple-z,

שלום, רציתי לדעת מהנסיון שלכם, האם שווה להזמין נגן מסוג זה ב- EBAY, וכמה מכס\מעמ וכו אני יצתרך לשלם עליו בארץ? הכוונה למכשיר הבא: http://goo.gl/C2p8Z כמו כן הייתי שמח לדעת האם ידוע לכם לגבי אחריות כלשהי בארץ או לפחות שירות תיקונים של נגנים מסוג זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ביצה,

אהלן לאחרונה התעניינתי באוזניות השליטה של חברת emotiv ולא מצאתי על זה יותר מידי מידע בקהילה ההישראלית. משהו הזמין מהם? עושים בעיות במכס על מוצר כזה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי קרוב משפחה שלי נמצא כרגע, עד מחר בערב בארהב. אני רוצה שהוא יקנה לי pixel 3a או XL. בBESTBUY ובTARGET לא היה להם UNLOCK. אבל היה להם טלפון של VERIZON נעול. האם ניתן לקנות אותו ולשים שים רגיל של אורנג' (בחנות אמרו לו שלמיטב ידיעתם זה עובד)? האם יש חנויות אחרות שניתן לקנות בהם באופן מיידי באיזור סאן דיאגו? (la jolla usa) תודה על העזרה, ערן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מבצע על מכשיר http://www.mio-tech.be/en/gps-navigation-products-C250-overview.htm ורצתי לדעת איך הוא ואם צריך לדעת משהו על MIO בכללי או על תוכנת הניווט שלה?? ולמה המחיר שלו יחסית זול (ללא המבצע). אני מקבל אותו עם תוכנת ניווט ועידכון חד פעמי בשנה . בעיקרון המחיר של המבצע הוא ממש זול ואבל אני לא רוצה לקנות זבל. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by arad gonen,

שלום אני מחפש לקנות GPS עם תוכנה של ישראל וארצות הברית בתקציב של עד 800 ש''ח... תוכלו לעזור לי? תודה ארד גונן

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by posi,

האם יש מכשיר GPS הניתן לקנייה בארה"ב המותאם לארץ ושניתן להוסיף לו מפות של ישראל ללא יותר מדי סיבוכים? תודה למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by adamshar,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTC Desire בארה"ב, ושמתי לב שיש מגוון רב תכונות למכשיר שיכולות להשתנות. למשל: CDMA / GSM, מסך SLCD או AMOLED, מכשיר שהוא Branded או Unbranded, מכשיר שהוא Sim-Free או לא. ברור לי שאני צריך מכשיר GSM ולא CDMA, ומעדיף מסך SLCD אבל לא חובה. אבל אני מאוד מוטרד מנושא ה SIM-FREE - האם אפשר להוריד את הגבלת ה SIM או שמראש המכשיר חייב להיות SIM-FREE. לצערי חיפוש בפורומים שונים לא ענה על כל השאלות. אשמח להדרכה בכל הנושאים אליהם צריך לשים לב אם קונים מכשיר בארה"ב ומביאים אותו לארץ. ד"א חברת היעד בארץ היא פלאפון. תודה ואשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by neogod,

באיזה מדינה כדאי לרכוש את המכשיר ? איפה הוא הכי זול ?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום קבלתי חשק לא מוסבר למכשיר הנ"ל כזה שעושה לחץ בבטן וכאילו אתה על קוצים חשק שממש לא נותן מנוח אלא שהוא יהיה ביד שלך אז השאלות שלי הם כאלו: 1. האם יש בעיה לקנות בספרד או בכלל מכשיר שלא משוייך לרשת או מספיק שהוא יהיה SIM FREE כדי שאני יוכל להשתמש בו בארץ ביל בעייה? 2. האם יש בעייה לשייך אותו לרשת אוראנג ברגע שאני מביא אותו או שזה עלות כספית מיוחדת או משהו? הכוונה האם מספיק יהיה למשל להכניס את ה SIM שלי 3. מה עושים עם העברית מבחינת תפריטים הודעות כתיבה וכו'?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, יש לי הזדמנות לקנות HTC M9 (או כל פלאפון אחר, פשוט הדגם הזה נשמע הכי אטרקטיבי כרגע) בסין. האם כדאי? ז"א המחיר זול, כן, אבל האם האיכות והגימור שם הם זהים למה שמוכרים בחנויות רגילות ברחבי העולם? זה חשוב לי כי הרגל מגונה שלי הוא להיתקע עם אותו פלאפון עד שהוא שובק חיים (S2 בדיוק גוסס לו בזמן כתיבת הפוסט) כמו כן איך זה הולך מבחינת תדרים ומערכת הפעלה? האם זה משהו שצריך להדאיג? אני בעצמי טס לאנגליה בסוף החודש אבל המחירים שם לא הכי זולים, אבל במקרה הגרוע אקנה כבר שם את הM8, במידה ותמליצו. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by kobi_sion,

מעוניין לקנות IPAD AIR 2 יש לי התלבטות לגבי הגודל 64 או 128 שימושים התקנת משחקים לילד בן 6 - שהוא הצרכן העיקרי של המכשיר וצפיה בסרטני YOUTUBE כרגע ברשותי איייפד 2 בגודל 16 שאין בו מקום להתקין כלום עצות ?

24. Started by Or94,

הייתה לי יום הולדת לא מזמן ואבא שלי הציע לי לקנות XBOX360 או PS3 או IPAD2. ראיתי את הIPAD2 בחנות של איידיגיטל בגרנד קניון בחיפה והוא ממש מגניב אבל אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו? אני בדרך נמצא בבית ולבית ספר אני לא אקח אותו. אז מה אפשר לעשות איתו? האם הוא שווה את הקנייה? למה הוא מיועד בעצם? לגבי הPS3 והXBOX360 שאלתי כבר בפורום קונסולות.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by amit.w1986,

שלום לכולם, אני טס בקרוב להונג קונג ורציתי לדעת האם למישהו יצא להתנסות בקניית המכשיר בהונג קונג. יש את APPLE STORE בהונג קונג. רשום באתר שצריך לחכות בין 3-5 שבועות למשלוח. האם זה נוגע רק להזמנה מהאתר או שזה גם נוגע להגעה לחנות עצמה? האם יש הגבלה של קניית מס' מכשירים(אני צריך 2 מכשירים) תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.