עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום , אני מחפש המלצות לאיזה מהמחשבי כף יד הבאים לקנות. דרישות - עבודה בWIFI , מסך גדול עם רזולוציה טובה (320*240 לא בא בחשבון) , מעבד חזק , עדיף חיי סוללה ארוכים, מערכת הפעלה חדשה (שוב - 2003 לא בא בחשבון) והכי חשוב נוחות הפעלה. לא חשוב: GPS (לא ממש צריך) , מצלמה (יש K850 , N73 , קנון S2IS וניקון SLR D50 לא צריך) אני אודה אם תוכלו להפנות אותי לREVIEWS או לתת לי המלצות , כולל מקומות קניה טובים. תודה ליביו

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית הצעירה צץ במאגר של מבחן הביצועים Antutu, ונראה מרשים ביותר שנת 2016 עתידה להיות עוד שנה מטורפת בעולם הסמארטפונים – שבבים חדשים וחדשניים של קוואלקום, סמסונג, Mediatek ו-Huawei מתכנסים כולם להגעה לשוק כבר במהלך הרבעון הראשון של השנה, ויחד איתם גם נפח אחסון ונפחי RAM גדולים מאי פעם כסטנדרט הבסיסי, כל זה בתוספת מחירים שככל הנראה ימשיך להיות תחרותיים יותר ויותר. קשה לנבא מי יהיו הסמארטפונים הטובים והמתקדמים ביותר בחלק הראשון של 2016, אבל בימים אלה אנחנו מקבלים מועמד משמעותי נוסף לרשימה, שמגיע ממקום די מפתיע – ה-One Max Pro, או בשם הדגם One X910, מהיצרנית הסינית LeTV. חברת שירותי אינטרנט גדולה שהחליטה בתחילת השנה הנוכחית לקפוץ גם על ע…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by IG,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה של שעון, שמראה את השעה גם כשהמסך של המכשיר כבוי. לא צריך משהו מפואר, רק שיראה לי את השעה עם ניצול מינימאלי של הסוללה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. סמארטפון ה-Nokia 8 אולי מרגיש כמו מוצר דגל מהקצה העליון, אך נראה כי לבעלת המותג יש תוכניות גם לגירסה נוספת, מוגדלת ומשכוללת אפילו יותר לכתבה

5. אחרי סמסונג, LG, שיאומי וגם אפל - נראה שמסכים מלבניים עם שוליים מופחתים עומדים להפוך לטרנד החם החדש אצל כל היצרניות לכתבה

6. שלום חברים... עדכנתי גרסה ל4.0.4 של רשת פלאפון הכל הלך מצויין הסתיים אבל במסך הראשי תקוע לי חלק מאודות הטלפון ואין לי אפשרות למחוק להעביר או לעשות משהו אםזה...מישהו מכיר ת'בעיה ויודע איך להעיף מהמסך את זה הנה תמונה להמחשה מצורפת[ATTACH=CONFIG]3192[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  7. מגרעת קדמית עגולה וקטנה וגם מערך צילום אחורי מאסיבי שמסודר בריבוע - הדגם החדש של הסינית המובילה כבר כמעט מוכן לקרוא תיגר על ה-Note 9 לכתבה

8. Started by maimon_y,

יש לי גלאקסי S1 היום ניסתי להכנס למצב download mode בעזרת odin לפי המדריך הזה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7307656 אחרי שלחצתי start התקנה התחילה ואחרי שניה קו ההתקנה נעצר והיה רשום fail למעלה מאז המכשיר תקוע עם סימון של פאלפון ומחשב ובינהם סימן קריא צהוב.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. תיעוד מגוף תקינה סיני מבטיח לנו טכנולוגיה חדש ומעניינת מבית היצרנית הסינית - ועתה נותר רק לנסות ולנחש האם מדובר בדגם הבא במשפחת ה-Mi, בדגם חדש נוסף ממשפחת Mi Mix או במשהו שונה לגמרי לכתבה

10. חשוב לי לדעת איך היא גם מבחינת אמינות ועבודה טכנית, וגם מבחינת איכות ועוצמת הקול בשיחות (גם איך אני שומע את הצד השני, וגם איך הצד השני שומע אותי). סך הכל זה פתרון מאוד מאוד זול לרכב (300 שקל) וזמין מאוד (נמכר גם בסלקום), מושך מאוד מול המחירים והחירורים בדשבורד שצריך לעשות לדיבוריות קבועות, אבל בטוח שיש קאצ' כלשהו, גם מוטורולה וגם מחיר זול אף פעם לא הלך ביחד... אולי המקרה הזה שונה? תודה רבה, רועי.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by loniakuz,

היי, אני מעוניין לקנות הטאבלט הזה: Lenovo IdeaTab S6000 לשימוש בסיסי ביותר והוא מגיע עם מערכת אנדרואיד 4.2 ייעודית ויש לי כמה שאלות: 1. הם כל האפליקציות מהגוגל פליי יהיו זמינות לי? 2. האם ניתן יהיה להשתמש באפליקציות כגון WAZE ו *** למרות שאין במכשיר רכיב GPS? 3. האם יש למישהו מכם נסיון עם הטאבלט הזה והוא יכול להגיד לי אם הוא טוב או לא... תודה רבה מאוד!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. השתמשתי בתוכנה Media Monkey כדי לעדכן את כל הטאגים של השירים במכשיר כי כל השירים היו מבולגנים (כפילויות של אמנים, סדר לא נכון של שירים וכו') וכל פעם שעידכנתי בתוכנה טאגים של שירים היה כתוב על צג המכשיר "writing". לבסוף ניתקתי את המכשיר מכבל ה-usb, המכשיר הפעיל את עצמו והציג הודעה שהוא "מעדכן את הדאטהבייס", ובסיום התהליך חשבתי שהכל יהיה מסודר כמו שרציתי שיהיה, אבל גיליתי ששום דבר לא התעדכן והסדר, או יותר נכון האי סדר שהיה לפני עידכון הטאגים נשאר בידיוק כמו שהיה ולא התעדכן. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. צמד דגמים נוספים מצטרף אל משפחת ה-Realme 9 - עם אפשרות בחירה נוספת בין שבבי Mediatek לבין שבבי Snapdragon ועם מסכי IPS, כולל אחד אשר מגיע לקצב רענון גבוה במיוחדלכתבה

14. Started by the kooks,

היי, יש לי מכשיר ישן נוקיה 3120c אני רוצה לשדרג ל IDEOS MODEL U8150-D שתכלס מה שיש לו שאין לי במכשיר הנוכיח זה GPS ואינטרנט אלחוטי. הבנתי מהמוכר שהתחילו לייבא אותו לארץ לפני כשנה שנתיים מסין.. ולכן רציתי לדעת אם יש איתו בעיות? תקלות? בעיות עם חלקי חילוף.. הוא בא עם מערכת הפעלה אנדרואיד עולה 700 ש"ח.. אני לא מחפש להוציא הרבה כסף תכלס אני לא צריך כל מיני אפליקציות מיותרות תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  15. מישהו יודע במה הw910i יותר טוב מהku580 חוץ מהחיישניי תנועה והעניין הזה של המשחקים? ההבדל של המחיר ניראה טיפה מוזר...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by M.o.D,

חברים אני מחפש אפליקציה לסימביין שמאפשרת לעקוב אחרי מניות ישראליות (לא משנה אם בזמן אמת או בעיקוב של 20 דקות) מאוד אודה למי שיעזור לי ,אני פשוט לא מצליח למצוא. נ.ב המכשיר שלי זה 5800 אם זה חשוב.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by omertgm,

שלום, הכוונה היא לחבר את המכשיר למסך '42 FHD עם מערכת רמקולים נפרדת. חשובים לי הדברים הבאים: # מחיר - עד 1400 ש"ח (במחיר הזה אני יכול לקנות מחשב נייד שיענה על כל הדרישות - אסוס X101CH - בו לי את כל הבונוסים של מערכת ניידת לחלוטין לנסיעות וכו') # אינטרנט מלא ע"י wifi: לבדוק דואר, יוטיוב, פייסבוק וצפייה ישירה כמו גם סתם לגלוש באתרים (עדיף גם מצלמת רשת לשיחות סקייפ). # תמיכה מלאה בווידאו FHD על כל הפורמטים המקובלים כיום ב- 1080. # חיבור HDMI. # כניסה לדיסק נייד חיצוני. # מקלדת ועכבר אלחוטיים. # שקט, לא מתחמם וחסכוני בחשמל (פועל ללא הפסקה, כנראה בתוך ארון סגור) שמעתי שיש מכשירים מבוססי אנדרואיד כגון FASTGO MK802 שיכולים להתאים - האם הם עונים על הנ"ל? אילו אופציות אחרות קיימו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Elad87,

אז התחדשתי לי ב N85 ורציתי לשאול כמה שאלות 1. איך אני יכול להעביר תקיות שלמות של שירים שלאחר מכאן שאני אוכל לראות אותם בנגן בצורה מסודרת ולא את כל השירים?? 2. פקודה קולית - ראיתי שיש איזה שהיא אפשרות לומר את השם וזה מפעיל את הפקודה אבל אני לא מצליח לפתוח את האפשרות הזו אתם יודעים אולי איפה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by ShOw-Time,

צריך המלצה לנגן סרטים כמה שיותר איכותי וטוב וכמה שיותר מקום עם מסך כמה שיותר גדול עד 1100 אוליי קצת יותר תמליצו בבקשה,תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. שלום , מה עדיף לחבר את הסוללה החדשה ל S3 ואז להטעין , אם כן כמה זמן להטעין בהתחלה ? ואם לא , לחכות עד שתתפרק לגמרי ואז להטעין פעם ראשונה ? אם כן גם כמה זמן צריך להטעין ? -יש תוכנה שמגבה את הנתונים במכשיר , שזה מספרי טלפון , הודעות SMS , פתקים וכל הדברים החשובים ? לא צריך את התוכנות רק נתונים . תודה .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by otherside,

שלום. הייתי רוצה לדעת מה צורך יותר כוח בנגני mp3 - פלייבק או רדיו? האם זה תלוי נגן או שזה אחיד לגבי רוב הנגנים? תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. אני בקרוב קונה 9700, הבנתי שמוכרים אותם עם מטען גדול ומכוער כזה, ראיתי ב EBAY ו אמזון את המטען הזה http://www.amazon.com/STANDARD-BATTERY-CHARGER-ADAPTER-Storm2/dp/B004FDZEHM/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2QQSP9NBFH8WW&colid=SCPM2YBFJ4UF *יש אותו באתר האמריקאי http://www.shopblackberry.com/_blackberryaccessories/cgi-bin/pd.cgi?frompage=category&page=product_detail&from_category=BlackBerry%209650%20Series&category=BlackBerry+9650+Series+Chargers&pid=F22227TWKWR7JQNPZCG מה שמוכרים ב EBAY ו אמזון זה afftermarket , אפילו לא OEM, אז רציתי לדעת עם איזה מטענים מוכרים את ה 9300 ו 9105 בארץ שלנו? תודה

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  24. הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by card,

אני מחפש תוכנת GPS לישראל, אבל שעובדת offline - כלומר שהמפות נמצאות על המכשיר, ולא דורשות חבילת Data כמו ב-Google Maps למשל. תודה

• 0 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.