עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by weissby,

מקווה שזה באמת הפורום המתאים.. יש אם אנלא טועה בין כל הדיסקים של הדיוידי שקיימים היום יש את הR שזה אחד פעמי, RW רב פעמי ואם אנלא הוזה נכון יש גם סוג כזה שאפשר להקליט איתו רב פעמי וגם לערוך? זתומרת נניח הקלטתי במשך דקה על הדיסק, ואז בא לי להקליט שוב ולא למחוק הכל, אלא להקליט למשל החל מ0:30 שניות, באמת יש כזה דבר? אם כן מה השם של זה? והדבר השני שאני רוצה זה לקבל ממכם עיצה לנגן DVD מקליט, שיתמוך בכל הפורמטים אבל דוגרי הכי חשוב לי זה DIVX ואולי גם הXVID הזה שזה יתמוך גם בכתוביות, כולל עברית, ויש העדפה למותג מוכר יחסית, וממש אין צורך שיהיה בנגן דיסק קשיח ד"א איך בדיוק בנגני DVD קוראי DIVX שיש בהם אפשרות לעדכון גרסה, איך בדיוק מעדכנים את זה שמה? והאם APEX זה חברה טובה יחסי…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

JzhC_lMtx9I

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by leoleo,

שלום לכולם, ישלי 60 שיעורי אנגלית ב-IPOD , מרוב משחקיםשעשיתי לאחרונה במחשב נמחקו לי השיעורים מהמחשב והמקום היחיד שהם נמצאים הוא על ה-IPOD. איך מצילים חומר רב ערך שכזה. למיטב זכרוני לא ניתן להעביר מהמכשיר למחשב והפתרון היחיד שעולה לי הוא להשמיע אותם ברמקול ולהקליט אבל זה האופציה האחרונה. החשש שלי הוא שה-IPOD הולך להתפגר בקרוב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by gimimix,

אני צריך GPS בערך ב1000 שקל שיהיה ידידותי,נטען,ברכב,מסך 5 ומעלה,ברור להבנה ושיקלוט לוויינים בצורה טובה כמובן הכי טוב תשובה מניסיון

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?

6. כן אני מדבר על אותו פלאפון מסורבל שהיה מהראשונים בארץ שתמכו ב- 3G. העניין הוא שאין לי כרטיס סים שתומך ב3G (יענו usim) אלא סים רגיל מפלאפון ישן שלי. ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות אבל ללא הועיל... מישהו יודע בדיוק איך מגדירים אותו כך שיפעל על אינטרנט בחיוג (לא GPRS)? תודה, מיכאל.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה תותחים באמת שאני לא יודע אם אני מפרסם במקום הנכון אבל אני מאוד מקווה שכן בכל מקרה...יש לי gps עם תוכנת igo 8 ברצוני לעדכן את המפות אך אני נדרש לרישיון מתאריך 3.2009 איך אני משיג את הרשיון הזה?...מה אפשר לשנות או לעשות כדי שהמפות החדשות יפעלו תודה רבה לעוזרים מצטער אם עברתי על חוקים כלשהם...באמת שלא ידעתי.

8. Started by dbzu,

שלום יש לי את המוצר הנל המחשב לא עולה לי הוא מתחיל לעלות את הווינדוס ואז מחבה מסך ולא עולה השאלה שלי היא איך מפרמטים אותו? תודה מראש אילון

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  9. מכשיר בשם Concept One עתיד לספק חיפוי זכוכית בטכנולוגיה שמגיעה אלינו מעולם הרכב - כיאה למוצר שפותח בשיתוף פעולה עם מהנדסים מחברת מקלארן לכתבה

10. Started by shumaher,

שלום יש לי כמה שאלות 1) עד כמה אני אני יכול להרחיב את בזיכרון בו? 2) האם יש בשביל פלפון זה כבל שאוכל לחבר אותו לטלויזיה אם יש אז איפו אפשר לקנות? 3)האים יש מתאם לאוזניות רגילות אם שלט? 4) אם יש לכם עוד דברים מגניבים בשביל פלפון זה אז בקשה להגיד אותם NOKIA E65 תודה.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  11. שלום-המכשיר מסרב להידלק הוא ממש מת-מסך שחור. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה??הטענתי אותו כ 3 שעות ועדיין יש אור אדום אבל הוא לא נדלק!!!!פתאום סתם ככה החליט א להידלק יש למישהו רעיון מה קרה? זה ייתכן שהמכשיר מת לאחר 3 ימים?? יש לעודש מישהו את המכשיר ויודע אולי מה הבעייה??עריכה-אפשר לנעול סידרתי את הבעייה.הכל עובד.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  12. Started by proevo4ever,

כנראה השתבש לי הכרטיס במכשיר.... אני רוצה לקנות חדש מה ההבדלים בין ה CLASS ? וראיתי שיש גם קלאס X133 / X600 מה זה אומר? כמו כן, איזה חברה מומלצת ? יש לי SANDISK ושוב פעם הוא מתפקד דיי גרוע חח(אחרי שנה וחצי)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Aviko,

יש לי כרגע סימנס a60, פלאפון מגעיל. אני מחליף בקרוב לn73... רציתי לדעת, כשאתי מעביר את הכרטיס סים מהסימנס לנוקיה, מה קורה בעצם? תודה -Aviko-

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by אוהב מחשבים,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניית bluetooth הבקשה שלי היא אם אפשר לקבל רשימת חברות שמוכרים וידועים כטובים במכירת אוזניית bluetooth אודה לכל מי שיכול לעזור לי. בתודה, אהב מחשבים.

15. Started by Elad91,

כשאני מדליק את הנגן (Sansa M250) הוא נתקע במסך הפתיחה, ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות אותו. כשאני מחבר אותו למחשב זה בכלל לא מזהה שהוא התחבר. אתמול הוא פעל, והוא לא קיבל אף מכה מאז. מישהו יודע איך לסדר דבר כזה? או שחייבים לממש אחריות?

16. היי אשמח לסיוע בקניית טאבלט עבור לימודי הנדסת מכונות. עד 5000 ש"ח עוד לפני ההתלבטויות, מעניין אותי כמה מומלץ לדעתכם להגיע עם טאבלט ללימודים? האם שווה להתייחס אליו כתחליף למחברות או כמחשב בפני עצמו? אני מתבלט בין הsurface לipad. בעיקר קשה לי להבין מחיפושים מה יותר נוח מבחינת השימוש בעט.. אם מתייחסים לטאבלט כמחשב אני מאמין שעדיף מערכת הפעלה של מיקרוסופט אבל אשמח לדעת אם יש כאלו שחושבים אחרת. בנוסף יש את גלאקסי ולנובו אבל עליהם פחות בדקתי. תודה מראש, עידו רותם

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by bay,

אני רוצה לקנות מתנה לידידה היא ממש רוצה ITOUCH אך הוא יקר מידי בשבילי אני מחפש תחליף פחות יקר (עד ה600 ש"ח) משהוא טוב שיוכל להריץ את אותם ישומים ושהיא לא תצתרך לשלוח אותו כול שנה לתיקון . בינתיים חשבתי על ה4PLAY X-POD לחבסר שלי יש אותו כבר שבועיים מכשיר נחמד תפס אותי במיוחד הקטע הם המצלמה אך אני גם כן אהבתי את הIKO UC-40 כי יש לו אחריות ל3 שנים מה שמעיד על איחותו אז מה לקנות? גם ה QTECK VISION נראה נחמד :s05:

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  18. היי, אם אקנה בחו"ל טאבלט שמריץ אנדרואיד גירסה 2.2 ומעלה, אוכל בקלות להתקין לו מקלדת עברית, למשל ע"י הורדה פשוטה של אפליקציה מהמרקט ? לא בא בחשבון לעשות root או פעולה אחרת שעלולה להשבית את המכשיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. למרות שבעלת הבית של פלטפורמת Steam ממשיכה בהתעלמות הרשמית הגורפת שלה מהשוק המקומי - יזמים ישראלים נמרצים מציעים עתה רכישה של ה-Steam Deck בשלל גרסאותלכתבה

20. לא נוח לי כל הריבועיות והשוליים המקומרים בלתי ניתנים להגנה. דעתכם החופשית...תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. טכנולוגיה של חברה צעירה בשם Elliptic Labs מגייסת את הספקטרום העל-קולי לשליטה אינטואיטיבית ונוחה יותר במכשירים החכמים שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. הזמנתי סוללת גיבוי של 20000mAH. הסוללה מגיעה עם כבל USB בלבד. רוב מתאמי הUSB לשקע הם של 1A, במקרה הטוב 2.1A. לפי המפרט, הסוללה יכולה להתמודד עם 5A. יש מתאמים כאלו, רצוי בישראל?

• 38 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by o07,

אני לחוץ בכסף אז אני לא יכול לקנות איפוד :-[ האם יש בין הנגנים האלו צדיק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573149 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=594750 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593157 או שאתם יכולים להמליץ לי על נגן במחיר דומה שהוא באמת טוב? (אני רוצה משהו עם מסך גדול שאפשר לראות רשימת שירים עם תפריטים והכל) תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני אמור לעבור היום מה-SGS שלי ל-SGS2. יש למישהו איזה מדריך איך לעשות את המעבר חלק ככל האפשר מבחינת זכרונות, אפליקציות, מדיה וכו' ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by liiight,

יש איזה פתרון יותר טוב כדי לסנכרן SANSA מMEDIA PLAYER? אני ממש לא אוהב את זה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.