עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by אוהב מחשבים,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניית bluetooth הבקשה שלי היא אם אפשר לקבל רשימת חברות שמוכרים וידועים כטובים במכירת אוזניית bluetooth אודה לכל מי שיכול לעזור לי. בתודה, אהב מחשבים.

2. Started by Elad91,

כשאני מדליק את הנגן (Sansa M250) הוא נתקע במסך הפתיחה, ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות אותו. כשאני מחבר אותו למחשב זה בכלל לא מזהה שהוא התחבר. אתמול הוא פעל, והוא לא קיבל אף מכה מאז. מישהו יודע איך לסדר דבר כזה? או שחייבים לממש אחריות?

3. היי אשמח לסיוע בקניית טאבלט עבור לימודי הנדסת מכונות. עד 5000 ש"ח עוד לפני ההתלבטויות, מעניין אותי כמה מומלץ לדעתכם להגיע עם טאבלט ללימודים? האם שווה להתייחס אליו כתחליף למחברות או כמחשב בפני עצמו? אני מתבלט בין הsurface לipad. בעיקר קשה לי להבין מחיפושים מה יותר נוח מבחינת השימוש בעט.. אם מתייחסים לטאבלט כמחשב אני מאמין שעדיף מערכת הפעלה של מיקרוסופט אבל אשמח לדעת אם יש כאלו שחושבים אחרת. בנוסף יש את גלאקסי ולנובו אבל עליהם פחות בדקתי. תודה מראש, עידו רותם

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by bay,

אני רוצה לקנות מתנה לידידה היא ממש רוצה ITOUCH אך הוא יקר מידי בשבילי אני מחפש תחליף פחות יקר (עד ה600 ש"ח) משהוא טוב שיוכל להריץ את אותם ישומים ושהיא לא תצתרך לשלוח אותו כול שנה לתיקון . בינתיים חשבתי על ה4PLAY X-POD לחבסר שלי יש אותו כבר שבועיים מכשיר נחמד תפס אותי במיוחד הקטע הם המצלמה אך אני גם כן אהבתי את הIKO UC-40 כי יש לו אחריות ל3 שנים מה שמעיד על איחותו אז מה לקנות? גם ה QTECK VISION נראה נחמד :s05:

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  5. היי, אם אקנה בחו"ל טאבלט שמריץ אנדרואיד גירסה 2.2 ומעלה, אוכל בקלות להתקין לו מקלדת עברית, למשל ע"י הורדה פשוטה של אפליקציה מהמרקט ? לא בא בחשבון לעשות root או פעולה אחרת שעלולה להשבית את המכשיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. למרות שבעלת הבית של פלטפורמת Steam ממשיכה בהתעלמות הרשמית הגורפת שלה מהשוק המקומי - יזמים ישראלים נמרצים מציעים עתה רכישה של ה-Steam Deck בשלל גרסאותלכתבה

7. לא נוח לי כל הריבועיות והשוליים המקומרים בלתי ניתנים להגנה. דעתכם החופשית...תודה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  8. טכנולוגיה של חברה צעירה בשם Elliptic Labs מגייסת את הספקטרום העל-קולי לשליטה אינטואיטיבית ונוחה יותר במכשירים החכמים שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. הזמנתי סוללת גיבוי של 20000mAH. הסוללה מגיעה עם כבל USB בלבד. רוב מתאמי הUSB לשקע הם של 1A, במקרה הטוב 2.1A. לפי המפרט, הסוללה יכולה להתמודד עם 5A. יש מתאמים כאלו, רצוי בישראל?

• 38 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by o07,

אני לחוץ בכסף אז אני לא יכול לקנות איפוד :-[ האם יש בין הנגנים האלו צדיק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573149 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=594750 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593157 או שאתם יכולים להמליץ לי על נגן במחיר דומה שהוא באמת טוב? (אני רוצה משהו עם מסך גדול שאפשר לראות רשימת שירים עם תפריטים והכל) תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני אמור לעבור היום מה-SGS שלי ל-SGS2. יש למישהו איזה מדריך איך לעשות את המעבר חלק ככל האפשר מבחינת זכרונות, אפליקציות, מדיה וכו' ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by liiight,

יש איזה פתרון יותר טוב כדי לסנכרן SANSA מMEDIA PLAYER? אני ממש לא אוהב את זה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין ברכישת מכשיר מדגם LG G3 D855 אפשר לקבל חוות דעת או המלצות על מכשירים מקבילים?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/tempo-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by liav12,

אהלן, אני מחפש משחקים קצת ל HTC HD, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן חברה. אני רוצה לקנות אייפון 5 ממישהו במחיר טוב יחסית. הוא אמר לי שלפני שבועיים הוא החליף את המסך ב250 ש"ח. אני יודע שיש מסכים איכותיים יותר ואיכותיים פחות. אני לא אפתח את המכשיר כדי לגלות איזה אז מעניין אותי לדעת, האם ההבדל הוא משמעותי? האם אני יראה הבדל בתצוגה בין מסך מקורי למסך לא מקורי? האם יהיה הבדל בטאץ'? ואם כן, ההבדל יהיה משמעותי (בתצוגה ובטאץ')? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by meni12321,

יצא לשיווק מכשיר הנוקיה E65

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  18. בצורה שקטה ומופנמת השיקה סוני את מכשיר ה-Xperia E4 לשוק הנמוך, שמגיע עם גרסת Dual SIM ועיצוב מעניין במיוחד שעשוי להיות הניצן הראשון לשפת עיצוב מחודשת ומעודכנת לכתבה: http://hwzone.co.il/xperia-e4-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%97%d7%93/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yossi21,

אני מחפש לאמא שלי סמארטפון בתקציב הזה (לא אייפון ולא מכשיר מיני). אשמח להמלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אז ככה...היום אני נמצא עם מוטורולה L7C...המכשיר עצמו על הפרצוף.... עכשיו נכנסה הרשת החדשה שלהם...אני רוצה לדעת איזה מכשיר טוב יש להם... אני חשבתי על הE71....מה אתם אומרים יש משהו אחר... אני לא מחפש מהמכשיר הרבה.... שיהיה נוח...ובטריה להרבה זמן...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום. כמו בכותרת, תהיתי אם יש דרך להשתמש במצלמה הקדמית גם בלי להתחיל שיחת וידאו עם מישהו אחר. תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. שלום לכולם רציתי לדעת איזה טלפון יש עם פומית שמתאים להוט "HOT mobile תומכת במכשירי GSM דור 3 ומעלה " תקציב עד 600 שקל שיהיה נוח לאמא , נטו טלפון לשיחות הודעות ועם אפשר מצלמה פשוטה זה יהיה נחמד . תודה רבה נ.ב אפשר גם בלי פונית רק שיהיה נוח ולא מקשים קטנים מדי חשבתי על זה ף השאלה אם הוא יתמוך 3710

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by taltola,

המחשב שלי כבר עבד עם 5 אייפונים שונים ולא ניתן לסנכרון כראוי אייפון נוסף. מישהו יודע מה ניתן לעשות בנדון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yoni321,

אני רואה שבחול הוא עולה 199 דולר מהאתר אם משפחה שלי קונה לי אותו בחול ושולחת אותו כמה צריך לשלם בנוסף על משלוח מכס אני יודע איך זה הולך אם מישהו יכול להסבירררררר?

25. Started by Shoshan01,

האם ה SIEMENS A-160DUO הוא בעברית? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JWA160DUO ואם לא איזה טלפונים יש בהם עברית שהם אלחוטיים עד 400

• 2 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.