גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי לפני שבוע כונן קשיח חיצוני WD My Book Essential של 1TB, עכשיו אני רוצה לקנות לי גם סטרימר שאני יוכל לחבר אותו לכונן ולצפות במה שאני מוריד, חשוב לי מאוד העניין של האיכות של הקבצים שהסטרימר מסוגל לנגן, חשוב לי התמיכה בעברית, פחות חשוב לי הקטע של החיבור האינטרנטי של הסטרימר אבל אם יש אז סבבה. וחשוב ביותר שהסטרימר יעבוד חלק ככל שניתן. בדקתי 3 דגמים: Xtreamer Sidewinder Xtreamer Pro WD TV LIVE מה עדיף מבין השלושה? ותנמקו לי למה הייתם בוחרים בו.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הפלאפון שלי 6800 שקניתי בזמנו ב2848 שקל לK800I ב2484. רציתי אם אני אזוכה או שאני ישלם יותר. אני בORANGE וקניתי תפלאפון בסוף 2005 במסלול עיסקי. לאבא שלי יש אחד ולי יש אחד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לכם מושג איך מבטלים את זה שאתה מוחק אפליקציה בLG G5 ובמקום למחוק אותה הוא שם אותה במקום אחר שאתה צריך להיכנס עליו בשביל ממש למחוק אותה? חיפשתי בSETTINGS ולא מצאתי איך לבטל. זה ממש איום ונורא למי שמפתח אפליקציות כי לא מספיק שהאנדרויד רנדומלית לא תמיד מצליח להתקין גירסה חדשה מבלי שתצטרך למחוק את האפליקצייה הקיימית, עכשיו גם אני צריך איזה חמש צעדים בשביל למחוק אפליקציה...
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם אתם הולכים לרכוש את Iphone 3GS ?
-
- 122 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
-
אהלן, מחפש מכשיר עמיד ותכליתי כמו שהמוטו G היה לפני שנתיים וחצי. כלומר סוללה טובה, עמיד, ושיוכל להריץ אפליקציות סנטדרטיות (ווייז, וואטסאפ, וכו') בשנתיים הקרובות לפחות. עדיף מסך לא גדול מדי ואם יש כזה שבו הממשל הסיני לא מאזין מה טוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש בנגן חדש. חשובה לי איכות הסאונד, אני לא אודיאופיל או משהו בסגנון אבל רוצה לשמוע באיכות טובה. חשוב לי מסך גדול שניתן לצפות בו בסרט או סדרה לפעמים. כמו כן גם זמן הסוללה חשוב. אני לא מתכוון לשחק במשחקים למרות שאפליקציות כמו מייל או מפה מאוד נחמדות. אני מאוד מתלבט בין השניים, הרבה המליצו לי על האייפוד אבל יש לו לא מעט חסרונות (שימוש באייטוניס, איכות סאונד פחות טובה, המרת סרטים לפני צפייה וכו) ולכן חשבתי כבר לקנות את S9. נכנסתי היום לסניף באג על מנת לראות איך הוא נראה במציאות. המוכר ירד עליו מאוד, ואמר שגם הוא חיכה לדבר טוב אך התאכזב (לא יודע אם זאת טכניקת מכירה כלשהי ) ומאוד לא ממליץ עליו. מה אתם ממליצים לקנות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב ?.....אני בעיקרון שומע לרוב רדיו מאשר MP3 אבל בגדול מי מהם יותר איכותי ולמה? עכשיו הכי חשוב לגבי הרדיו מי מהם נותן קליטה יותר טובה של הרדיו והאם אפששר לכוון מונו או סטראו או שזה אוטומטית ?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
צריך המלצה לרום ANDROID עבור HD2. ועדיף עם מדריך התקנה מא' עד ת'. מדובר בגרסאת המכשיר של T-MOBILE. זקוק גם למדריך בנושא העדכונים שיש לבצע למכשיר לפני ההתקנה ולהתקנה עצמה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות נגן MP3 יש לי מספר דרישות אין לי תקציב מסויים. הדרישות: 1.יכולת הקלטה של הרצעות לימודיות. 2. נפח של לפחות 8GB 3. הפשרות לקלוט בהמצעותו רדיו. מה דעתכם על אחד משני הנגנים האלה האם הם מספיק איכותיים ועונים לי על הדרישות? http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=469251 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=473743 האם יש עוד המלצות לנגנים אחרים?? חשוב שהוא היה אמין בעל שעות הקלטה ארוכות (הקלטת הרצאות בלימודים) בתודה מראש עמיר
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קבלתי נוקיה 5800 ובמשך 3 שעות ניסיתי להעביר את אנשי הקשר מהSE C510 שלי ל5800 בסוף הבנתי שזה כ"כ פשוט שזה לוקח חצי דקה גג .. תוכנות דרושות: Nokia PC Suite Sony Ericsson PC Suite vCardSplit הורדות : Nokia PC Suite: http://www.nokia.co.il/get-support-and-software/software/nokia-pc-suite/download בחרו את דגם המכשיר ופעלו לפי ההוראות Sony Ericsson PC Suite: http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/357/877/1250170993/Sony_Ericsson_PC_%20Suite_6.007.00_Web_EN.exe vCardSplit: http://rapidshare.com/files/276741902/vCardSplit.zip.html 1. בצעו גיבוי למכשיר דרך הSony Ericsson PC Suite 2. פתחו את קובץ הגיבוי בעזרת winrar 3. חלצו את הקובץ contacts.vcf 4. צרו תקיה חדשה בשולחן העבודה 5…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד 1100 אבל גמיש. חשוב גם תמיכה טובה יחסית בעדכונים וגם מצלמה לא רעה. אשמח לשמוע. הייתי מוכן להשקיע בפיקסל 3 אבל המיסים לארץ יקרים אז לא יודע אם כדאי להזמין עם USHOPS אשמח לתשובה תודה
-
- 20 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מה האופציות העומדות לפני לאחר שהאייפוד הזון והקריאיטיב אינם עומדים בקריטריון? אני לא ממהר לשום מקום, וכנראה שכרגע האופציה הכי הגיונית בעתיד תהיה ה X7 של איאודיו. יש עוד אופציות? אילו עוד חברות תמכות בניווט שכזה?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מבחינת הצרכים שלי - חשוב לי מאוד מוזיקה בפלאפון ורמקוליים איכותיים, הבנתי שגם המצלמה איכותית (3.2m) אבל בלי פלאש (לא נורא אני מוכן להתפשר בקטע הזה). השאלה היא האם העיצוב והפלאפון בכלליות מתאים לבנים? לפי מה שהבנתי העיצוב נשי קצת, מי מכם שראה אותו - מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות גם לגבי התוכנה, אבל בעיקר לגבי העיצוב והרמקולים המובנים... כל מידע נוסף על המכשיר יתקבל בברכה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הנגן שיספק את איכות הסאונד הכי טובה מבין כל הנגנים הקיימים בשוק. עדיפות לכמה שיותר קטן, חיי סוללה ארוכים ושניתן להשיג אותו בנפח של 8 ג'יגה. עד עכשיו אני שוקל את ה-COWON I9, ורק חדש מהחנות. דעתכם ?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, שידרגתי מה NOTE 4 redmi ל Mi9pro ולאכזבתי בניגוד לNOTE 4 ל Mi9 אין בחייגן הקלטת שיחות מובנת... זה ממש היה אחד הדברים הכי חשובים אצלי בפלאפון. יש למישהו המלצה לאפליקציה שאני יכול להוריד שתעבוד במכשיר הזה? זה בסדר גם לא חינמית כי חשוב לי בלי פרסומות ואמינות כי הבנתי שיש הרבה מקליטים שלא עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר בהתחשב בנסיונותי הלא יותר מידי מוצלחים אמש להשמיש את ה- Galaxy s3 שלי, עושה רושם שאם קודם התחשק לי להחליפו, כעת למרות שבכוונתי לברר בקשר לתיקונו, ברצוני להחליפו מוקדם בהרבה. לפני שהחלה כל הסאגה עם הנעילה האזורית של סמסונג, דיי הייתי בכיוון של ה-note3. אני נוטה למולטי -טסקינג ופעמים אני אף מוצאת עצמי ממש עובדת מהטלפון כך שהמסך הגדול, האפשרות לריבוי חלונות וה-S-PAN דיי קרצו לי. מאז זרמו מים בפיליפינים (סליחה על ההומור השחור) ו 1. סמסונג סגרו את ה-NOT3 בנעילה אזורית @##$@$#%#$!!! 2. לארץ הגיע כמובן המכשיר המסורס המיועד לעולם ה-3 (תודה שאתם מזכירים לנו מי באמת אנחנו) 3. התברר של-NOTE3 כמו גם לגלקסי אין רדיו 4. יצא ה-G2 שהינו בעל מעבד איכותי, מסך איכותי, ורדיו. (…
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אחרי שקיבלנו צמד הכרזות בקצה הגבוה של מנעד המחירים - הגיע הזמן להכיר את בציר שבבי הסמארטפונים עבור שוק הביניים שילווה אותנו בשנה החדשה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסתי למחוק את התוכנה של רוקבוקס ניסיתי להשים את הקושחה ב"רוט" של הנגן , שום דבר לא עבד :bash: למשהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם החדש מבית המותג העולם של Xiaomi מציע יחס עלות-תועלת שקשה להישאר אדישים אליו - בייחוד אם עדיין אין לכם עניין בתקשורת הדור החמישי שמתפתחת במהירות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה משיגים קבצי ליריקס ואיך אני מוסיף אותם ל-MP3 כל שהם יכנסו אוטומטית לשיר הרצוי?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-