גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מבחינת הצרכים שלי - חשוב לי מאוד מוזיקה בפלאפון ורמקוליים איכותיים, הבנתי שגם המצלמה איכותית (3.2m) אבל בלי פלאש (לא נורא אני מוכן להתפשר בקטע הזה). השאלה היא האם העיצוב והפלאפון בכלליות מתאים לבנים? לפי מה שהבנתי העיצוב נשי קצת, מי מכם שראה אותו - מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות גם לגבי התוכנה, אבל בעיקר לגבי העיצוב והרמקולים המובנים... כל מידע נוסף על המכשיר יתקבל בברכה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הנגן שיספק את איכות הסאונד הכי טובה מבין כל הנגנים הקיימים בשוק. עדיפות לכמה שיותר קטן, חיי סוללה ארוכים ושניתן להשיג אותו בנפח של 8 ג'יגה. עד עכשיו אני שוקל את ה-COWON I9, ורק חדש מהחנות. דעתכם ?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, שידרגתי מה NOTE 4 redmi ל Mi9pro ולאכזבתי בניגוד לNOTE 4 ל Mi9 אין בחייגן הקלטת שיחות מובנת... זה ממש היה אחד הדברים הכי חשובים אצלי בפלאפון. יש למישהו המלצה לאפליקציה שאני יכול להוריד שתעבוד במכשיר הזה? זה בסדר גם לא חינמית כי חשוב לי בלי פרסומות ואמינות כי הבנתי שיש הרבה מקליטים שלא עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר בהתחשב בנסיונותי הלא יותר מידי מוצלחים אמש להשמיש את ה- Galaxy s3 שלי, עושה רושם שאם קודם התחשק לי להחליפו, כעת למרות שבכוונתי לברר בקשר לתיקונו, ברצוני להחליפו מוקדם בהרבה. לפני שהחלה כל הסאגה עם הנעילה האזורית של סמסונג, דיי הייתי בכיוון של ה-note3. אני נוטה למולטי -טסקינג ופעמים אני אף מוצאת עצמי ממש עובדת מהטלפון כך שהמסך הגדול, האפשרות לריבוי חלונות וה-S-PAN דיי קרצו לי. מאז זרמו מים בפיליפינים (סליחה על ההומור השחור) ו 1. סמסונג סגרו את ה-NOT3 בנעילה אזורית @##$@$#%#$!!! 2. לארץ הגיע כמובן המכשיר המסורס המיועד לעולם ה-3 (תודה שאתם מזכירים לנו מי באמת אנחנו) 3. התברר של-NOTE3 כמו גם לגלקסי אין רדיו 4. יצא ה-G2 שהינו בעל מעבד איכותי, מסך איכותי, ורדיו. (…
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אחרי שקיבלנו צמד הכרזות בקצה הגבוה של מנעד המחירים - הגיע הזמן להכיר את בציר שבבי הסמארטפונים עבור שוק הביניים שילווה אותנו בשנה החדשה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסתי למחוק את התוכנה של רוקבוקס ניסיתי להשים את הקושחה ב"רוט" של הנגן , שום דבר לא עבד :bash: למשהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם החדש מבית המותג העולם של Xiaomi מציע יחס עלות-תועלת שקשה להישאר אדישים אליו - בייחוד אם עדיין אין לכם עניין בתקשורת הדור החמישי שמתפתחת במהירות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה משיגים קבצי ליריקס ואיך אני מוסיף אותם ל-MP3 כל שהם יכנסו אוטומטית לשיר הרצוי?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, המסך של הנקסוס 4 שלי נשבר. רציתי לקבל המלצה על שירות טוב ואמין באיזור ר"ג-ת"א. נתקלתי באתר הזה, שלפי בדיקה הוא יחסית זול ואולי היחיד שמציע שירות עד הבית: http://chipzol.co.il/PAGE796.asp - מישהו מכיר את האתר הזה ויכול להמליץ? (או לא להמליץ). - איך אני יכול לדעת שמתקינים לי מסך מקורי ולא איזה זיוף. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל הצעות למכשירים פשוטים ואמינים. אין צורך בפיצ'רים למיניהם ועדיף לא דור 3 (אם כי אפשרי). חשוב שהמכשיר יהיה נוח לשימוש ושהטקסט יהיה ברור. חשבתי על המכשירים 3120 קלאסיק ו- 3500 קלאסיק של נוקיה. אשמח לעוד הצעות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי פה אז אני מצטער אם המיקום לא נכון או משהו בסגנון, לאט לאט אכנס לעניינים פה... אז ככה: לא מזמן ראיתי איזה מישהו בבסיס שמתחבר לאינטרנט בלפטופ שלו דרך הפלאפון. הוא מדליק את הבלוטוס בפלאפון והמחשב מזהה את הפלאפון (יש לו בלוטוס מובנה במחשב), ואז הוא פשוט מתחבר לאינטרנט שהפלאפון משמם כאילו מודם. לי אין בלוטוס מובנה, אז קניתי דונגל (כמו דיסק און קי כזה), ורציתי לדעת איך זה בדיוק עובד, אם אוכל עכשיו גם להתחבר לאינטרנט בלפטופ באמצעות הפלאפון. שאלה לא פחות חשובה היא האם הגלישה במחשב תהיה על חשבון חבילת הגלישה שלי. כלומר אם יש לי חבילת גלישה בפלאפון של 100 מגה בחודש ואני מחתבר לאינטרנט במחשב, זה "מבזבז" לי מהחבילת גלישה, או שאיכשהו זה לא קשור ולכן זה לא …
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הרשת גועשת על האייפון 4S החדש, גם כאן בפורום הויכוחים הרגילים, ועכשיו נוספה לה גם הידיעה על מותו של המנכ"ל האגדי סטיב ג'ובס. לכל אוהב חומרה באשר הוא זהו יום עצוב, ואין ספק שגם אם אתה אוהב\ לא סובל את אפל, לג'ובס הייתה דרך וראיית עולם מאד מיוחדת שהשפיעה על כולנו בדרך ישירה או עקיפה בכל הקשור לתחום שאנחנו כל כך אוהבים וצורכים, ג'אדג'טים ומיחשוב. אני מצר מאד על מותו... http://hwzone.co.il/news/136130
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
-
עם חיישן 108 מגה-פיקסל גדול מצד אחד, עם שבב Snapdragon וותיק ללא תמיכה ב-5G מהצד השני - זה סמארטפון הביניים החדש של המותג הסיני המתפתחלכתבה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
- 2 followers
-
-
אירוע ההכרזה המהודר של ענקית הטכנולוגיה סיפק לנו אישור למרבית ההבטחות של המדליפים הבולטים ברשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.. אני יושב בביתי הקט בקריות וחושב על איזה דרך הכי זולה להביא אלי הביתה אייפון 4S בצבע לבן 64 גי'גה ישבתי וחשבתי על המחיר שבארץ יקחו על המכשיר, והגעתי למסקנה ש.. לא ! אני אוותר על התענוג היקר (מישהו זוכר אייפון 4 ב 6500 שקל?) נתקלתי אחרי חפירה מעמיקה באינטרנט על כל מיני דרכים להביא כל מיני דברים מכל מיני ארצות לארץ הקודש ואחת החברות שנתקלתי בהן הם : mustop ברמת העיקרון כל מה שאני צריך לעשות זה לחכות ליום שבו המכירה של האייפון סים פרי תצא לפועל. ואז פשוט לקנות אותו עם הכתובת האמריקאית שמאסטופ מספקים ופשוט שזה יגיע אליהם לכתובת ומשם הם שולחים לי אותו הביתה לאחר כמה ימים.. לפי החישוב שלי אייפון 64 ג'יגה לבן = 850 דולר = 3060 ש"ח + VAT (שמונה אחוזים?) ובנו…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מרחיבה את מותג ה-UltraGear שלה - וצוללת אל אחת מהקטגוריות הרותחות ביותר של עולם ה-PC בשנים האחרונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחבר את הפלאפון למחשב אבל או שהוא לא מזהה את הפלאפון או שהוא כותב usb is not recognized (לא מזהה את הusb) מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש אנדרואיד זול יחסית, עד בערך 1000 שקל לאחותי הקטנה. חשבתי על כמה מכשירים של htc, לג'נד, ווילדפייר וויילדפייר S. מה אתם חושבים עליהם? יש עוד, אולי של סמסונג ששווים להם? ואיזה מבניהם עדיף..? ההבדל בין wildfire ל-S מורגש, קיים בכלל..? מה אתם ממליצים בתקציב הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קרוב משפחה מעוניין בסים נוסף עם אותו מספר, כמו שבדרך כלל שמים ברכב. המטרה היא דווקא לא עבור רכב אלא עבור מכשיר טלפון נוסף. כרגע הוא ב012, שעד כמה שהבנתי לא נותנים את השירות הזה בכלל. אם מישהו יודע ויוכל לשתף מידע: אילו חברות כן נותנות את השירות, באיזה מחיר, האם יש הגבלות על השימוש ומהן (למשל האם ניתן לשלוח SMS בסים הנוסף וכו')? וכמובן כל מידע נוסף בנושא שיכול להיות רלוונטי.
-
- 3 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם זה חדשות ישנות כבר או לא אבל היום עדכנתי את הסנסה שלי וסוף סוף יש תמיכה בעברית דרך אגב הנגן כבר מעל שנה בשימוש עצלי וזה אחת הקניות הטובות שלי בחיים תאמינו או לא אבל מבחינתי זה אפילו קניה טובה יותר מהWII ואתם יודעים כמה אני אוהב את נינטנדו מה לעשות נגן ב330 שקל שמחזיק יותר מישנה ועדיין מצוין ועכשיו גם עברית -בקיצור נגן תקציבי מצוין
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-