גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות אייפון 8 רגיל 64GB ולא יודע מהיכן לרכוש. כמובן שאני רוצה לרכוש אחריות מקורית. ראיתי שבחנויות כמו מחסני חשמל , אופיס דיפו המחירים זולים יותר מחברות הסלולר ואיי דיגיטל. אז לקנות מהן ? אשמח קצת לעזרה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי k800i דנדש והמכשיר מאוד חזק בתכונותיו. אבל שמתי לב שאין לי אפשרות להתחבר לאיי סי קיו כמו פעם - דרך אתר Tjat. נכון לעכשיו יש לי אינטרנט רגיל HTML (אני חושב...) דרך דור 3. האם יש אפשרות להתחבר דרכו לאיי סי קיו? כי דרך האתר הרשמי לא מצאתי אפשרות (לא הצלחתי להפעיל את icq to go) תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קיבלתי את הנגן היום, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש בגוגל עליתי על דיון שנראה לי רלוונטי אליי: http://forums.zune.net/533151/ShowPost.aspx מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את הנגן הזה מרגיש כבר עובד עצות מעולם לא נתקלתי …
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שבבי ה-Kirin 990 נחשפו לעולם קצת לפני שיככבו בתוך מכשירי ה-Mate 30 – עם טכנולוגיית ייצור חדשנית מבית TSMC וליבה גראפית מוגדלת באופן משמעותי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מישהו מכיר תופעה מוזרה. קיבלתי מיכתב בדואר רגיל חשבונית של פלאפון. היסכלתי ברשימה חיובים. פתאום אני רואה כתוב: שליחת MMS(תמונה) 4 יחידות - תעריף 0.4463 - תעריף כולל - 0.4463 - סה"כ לתשלום 1.79 ש"ח מה זה צריך להיות. אני לא שלחתי הודעה SMS רגיל עם תמונה.דיברתי שירות לקוחות והם הסבירו לי שזה מולטימדיה שליחה תמונה ארוכה וזה עולה כסף. אמרתי להם שאני שולח תמונה דרך אפלקציה whatsapp חינם. ונציגה פלאפון אומרת שזה whatsapp מולטימדיה שליחה תמונות עולה כסף. אמרתי להם שאפלקציה whatsapp שליחה תמונות זה בחינם. מישהו מכיר מה זה MMS למי שייך הזה?אני לא מבין. האם זה כולם ככה אותו משלמים MMS? איך לא ידעתי שזה עולה כסף אם אני שולח דרך אפלקציה WHATSAPP כמה תמונות.לא יכול להיות דבר כזה.…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מלבד כמובן ההבדלים הברורים של נתוני המצלמה והמשקל,יש עוד משהו שאני צריך לדעת? שינויים או שיפורים בממשק? סוללה חלשה מאוד באחד הדגמים? או כל דבר אחר שצריך לדעת.. הסתדרתי לגבי זה. השאלה שלי היא באילו צבעים יש V3I כי משום מה הבנתי שהוא זמין רק בכסוף כהה? היתכן שאין שחור/אפור כהה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש ברשותי נוקיה5630 של סלקום וברצוני לפתוח אותו לשאר החברות אך מכיוון שאיני הבעלים ואין לי קשר איתם אני לא יכול לפתוח את המכשיר בחברה.מישהו מכיר חנות או תוכנה שפותחת בודאות את המכשיר?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני דגמי Samsung S20 FE 5G, שמפורסמים באינטרנט (זאפ וכל מיני חנויות אינטרנטיות): Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781F/DS 128GB 8GB Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB הבדל של אות אחת (B לעומת F). אי אפשר לסמוך על תיאור החומרה באתרים האלה, כי כל אתר מציין מעבד/גרפי/צ'יפסט אחר (Snapdragon, Exynos) ועושה סלט. אם אני מבין נכון, מה שנמכר בארץ, על ידי היבואן הרשמי, זה SM-G781B/DS. מישהו יכול לעזור קצת בעניין?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנ"ל http://www.ebay.com/itm/NEW-Authentic-Otterbox-LG-G2-G-2-Commuter-Case-Black-at-t-T-Mobile-Sprint-/141253359153?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item20e35b3631 http://www.ebay.com/itm/Authentic-Case-Mate-Tough-Case-Dual-Layer-Maximum-Protection-in-Black-for-LG-G2-/321387531508?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4ad4308cf4 מה לדעתכם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ספינת הדגל לשנת 2022 מספקת שדרוג איכותי עבור הסוללה ותוספת ביצועים עם המעבר ל-Snapdragon 8 Gen 1 - אבל יש גם כמה החלטות תמוהות שעשויות להתגלות כשנמוך לעומת ה-OnePlus 9 Pro, ואין דגם OnePlus 10 סטנדרטי שישמש כאלטרנטיבה בשלב הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
- 1 follower
-
-
בזאפ ראיתי שכמה כותבים ע"ז האם באמת המכשיר הנ"ל יש בו קרינה יתר ממכשיר רגיל, זה פשוט מדהים שלאחר 3 4 דקות שיחה המסך מתחמם מפחיד כמעט ועושה טוסט מהפנים. סתם כך במכשיר יש תוכנות מעולות לדור 3.5. שאין למשל ב6288. גם המהירות שבו שאני מבצע שיחות וידאו עם אימא שלי שיש לה E770 של מוטורולה, אני שומע אותה מיד אך היא כל שיחה שלי היא שואלת מה מה אמרת..... המהירות של הדור הקודם קטן יחסית לדור 3.5.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ה-Realme GT Neo5 SE עשוי לכלול מספר מאפיינים שיגרמו גם לספינות דגל לקנאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן, אשמח לדעת, זה ממש חשוב לי. הכוונה כמובן להקליט שיחה בזמן דיבור במכשיר.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
באירוע "Awe Dropping" שבמרכז אפל בקופרטינו ייחשפו לא רק דגמי האייפון החדשים, אלא גם שעונים חכמים מהדור הבא ואוזניות AirPods חדשות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-zenfone-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%a5-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יעניין את בעלי המכשיר. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2404946,00.asp
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי חברים! ביצעתי שדרוג למכשיר Samsung U900 Soul של אורנג'. המכשיר חדש לחלוטין!! התקבל לפני שבוע בלבד (!) מהחברה. קנו לי Iphone וכמו שמשתמע אני לא ממש צריך את הסמסוג.. בכמה אני יכול למכור אותו? ואני מדבר על המחיר המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו.. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום, האם ידוע למשהו מתי יצא הדגם של ה64 גיגה בארץ? והאם קיימת קבוצת רכישה לדגם הזה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עוקב אחרי המדריך הבא: http://blog.sptechnolab.com/2011/03/09/android/android-upload-image-to-server/ ובכל זאת, אני לא מצליח בשום צורה להעלות כלום. הLOGים בשרת לא מראים שגיאה, הם מראים ששום דבר לא הגיע בכלל. יש למישהו שיטה יותר מוצלחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הקאמבק של חברת HTC אל זרועותיה של גוגל מתקרב, והנה הם הפרטים הראשונים של מה שצפוי לנו משיתוף הפעולה המחודש והמסקרן הזה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך אני יכול לשים קישור באינסטגרם שהוא קישור אפייליט או לדוגמה כל קישור שהוא סוג של פרסומות שהוא לא יחסם אוטומטית על ידי המערכת ויעלם.. הבנתי שיש שיטה לזה וראיתי כמה פרופילים שעושים את זה השיטה הישינה היא לשלוח מהאינסטגרם לTUMBLR ומשם רק לקישור של אותה פרסומת, ואני לא רוצה להשתמש בשיטה הזאת! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מכשיר N95 וכשאני מעביר שירים דרך התוכנה אז הוא מעביר לי את השירים לתיקיה בשם MUSIC אבל אני לא רואה אותם בנגן אלא רק דרך החיפוש המובנה של המכשיר, או בדרך אחרת- אם אני מעביר אותה לתיקיה SOUNDS אז אני רואה אותם ישר. מה בדיוק אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-