עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by glory,

שלום אנשים, מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין מחשב כף יד לבין הנייד של נוקיה 5800 למשל?.. מה יש בנייד שאין במחשב כף יד ולהפך? למשל, אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט,מסך גדול-לסדרות וסרטים,מוזיקה כמובן, העברת תוכנות/סרטים למכשיר ישירות ללא שימוש נוסף בתוכנות ,gps, ואולי משחקים פה ושם.. מה יותר משתלם..הנייד או מחשב כף יד, בנוגע לדרישות ובנוסף זכרון ומהירות המכשיר? התקציב הוא פחות או יותר אותו תקציב של נוקיה 5800.. תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by idoleff,

שלום, אני מחפש דרייבר עבור מחשב כף היד הזה שמתאים לWindows 7 64Bit. למישהו יש רעיון איפה (אם בכלל) אפשר למצוא כזה? תודה...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קניתי את המכשיר ולא הצלחתי לעדכן לעידככון האחרון רק לעידכון של 2.57 והיה לי 2.55 מה עושים?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by ilia121,

אהלן, אני רוצה לקנות פלאפון נוקיה בחו"ל (תאילנד), רציתי לדעת איפה ואם אפשר לצרוב עברית למע' ההפעלה? אפשר אולי לעשות את זה לבד? תודה. עריכה: יצאתי חומוס, מצאתי את התשובה כמה ת'רדים לפני, בכל מקרה הנה: http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=162004

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by leoleo,

האם למישהו יש cowon z2?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by Elvis Amir,

איך לסנכרן עם הטלפון והמשחק בשביל ללכת כאשר אתה לא נמצא שם? האם חייב חובה לחשבון שלי בגוגל בשביל לסנכרן?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. שלום אשמח לעזרה בבקשה אני רוצה (לשם הלמידה) לערוך קובץ apk(אפליקציה כלשהי למשל ווטסאפ) ולשנות הגדרות הפרטיות שלה . התחלתי להתעסק בעורך apk בשביל לשנות את האפליקציה אבל אני לא מצליח. אשמח לעזרה ומדריך בנושא תודה😀

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by vikibahar,

יש לי מכשיר GPS asus R300 עם תוכנת ניווט iGo. התוכנה נמצאת בכרטיס microSD. אך משום מה כשאני מנסה להפעיל את תוכנת הניווט, הוא לא מזהה את הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by oran55,

האם ידוע למישהו האם המכשיר אמור להיות משווק לאחת מחברות הסלולר בקרוב? אם כן, מתי ולאיזו? נ.ב הכוונה היא לא למכשיר הסליידר, אז יכול להיות שזה ה5610.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. לקוואלקום יש שבב פרימיום מוביל חדש לשוק הביניים - אך נראה כי המוביל הקודם בסדרת ה-Snapdragon 700 עדיין לא מוכן לרדת מהבמה לכתבה

12. Xiaomi היא הראשונה לעשות שימוש בשבב ה-Snapdragon 7 Plus Gen 2, לצד כמה שדרוגים נוספים שהופכים את המכשיר להתפתחות האולטימטיבית של המשפחה העממית שנחתה בארץ רק לאחרונהלכתבה

13. שלום, כפי שהכותרת מציינת אני צריך המלצה למכשיר GPS אמין שניתן להתקין בו תוכנה באופן עצמאי בלי יותר מדי תסבוכת בתקציב של 150$ בערך. חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי עד כמה שאפשר, התקנה פשוטה ברכב וכמובן תאימות לתוכנה בעברית ולמפות בארץ. פיצ'רים נוספים כמו ניגון MP3 או וידאו זה חביב אבל ממש לא הכרחי, אם יש שתי מכשירים איכותיים באותה מידה ואחד מאובזר יותר מהשני מן הסתם אני אעדיף אותו אבל אני לא מצפה ליותר מדי במסגרת התקציב. כמו כן חשוב שהמכשיר יהיה זמין באתר כלשהו שמאפשר רכישה באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי ישראלי ומשלוח לכתובת בארה"ב (אני מאמין ש Newegg מאפשרים תשלום כזה דרך Paypal אבל אני פתוח לעוד הצעות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by iakovl,

בדיוק מה שהכותרת אומרת

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-zenfone-2-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%94-300-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%95-%d7%9c%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  16. האופיס של מיקרוסופט לאייפון ואייפד זמין עכשיו בחנות הישראלית של appstore עם תמיכה מלאה (התרשמות ראשונית) בעברית. http://www.imore.com/office-apps-updates-iphone-and-ipad-add-viewing-protected-files-and-more תמונות מהאייפון שלי.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. במהלך אירוע ה-Zenvolution שלה בתערוכת קומפיוטקס 2016, חשפה ASUS ללא התראה מוקדמת הפתעה יוצאת דופן – רובוט ביתי חדש ומפתיע העונה לשם ASUS Zenbo. רובוטים הם כבר מזמן חלק מחיינו, רק לאחרונה סיפרנו לכם למשל על רובוט שיודע להרים איתכם לחיים, או על הרובוט האנושי מבית גוגל. הפעם אנו מספרים לכם על רובוט משפחתי חדש וחמוד באופן יוצא דופן, שהוכרז בתערוכת קומפיוטקס ע"י חברת ASUS והמיס את לבבות הצופים. Zenbo, הרובוט החדש של אסוס, הוא רובוט ידידותי בעל יכולות אספקת סיוע ומתן מענה על הצרכים הדיגיטליים של בני המשפחה. לרובוט יכולת לנוע באופן עצמאי, להבין פקודות קוליות ולסייע בבית, כך שהאינטראקציה עמו קלה ומהנה. להמשך: https://hwzone.co.il/הכירו-את-zenbo-החבר-החדש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by IlanF,

איך מגבירים את הרמקול בSAMSUNG S179? אפשר מדריך לזה?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. אפשר לתת שמות של שירי האוס שיש בהם קטע יפה שמתאים לצלצול (באמצע השיר או בתחלה או בסוף תגידו תשם של השיר מקסימום אני יחתוך תקטע המסויים...) תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. שלום איך אני מעיף את זה?ומשנה כותרת? המכשיר ישן אבל בטוח מישהו יודע.. תודה לעוזר

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by hararim,

שלום לכולם. בשבוע האחרון הטלפון זולל סוללה בצורה לא נורמלית. זה מגיע למצב שאני משאיר את הטלפון בשעה 24:00 עם 75% סוללה וכשאני קם בבוקר (וזה ממש מוקדם בשעה 05:00) אם יש לי מזל הוא על 3-4% . מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק אם מדובר בסוללה תקולה?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לרכוש לחברה שלי נגן במתנה. הכיוון הוא נגד מבוסס זיכרון בסדר גודל של 1GB. יש יתרון לחנויות בקניון- מכיוון שאז אפשר לבקש פתקי החלפה וכו'. בכל מקרה, שמתי לב ל Sansa C140. אמנם לא מאוד משובח, אבל יעשה את העבודה. הבעיה- המכר ב 400 שקל באופיס דיפו בעוד שבחנויות רגילות עולה כ 300. בכל מקרה, אם אני אקנה אותו אני אקנה אותו ב 300. חבל לבזבז 100 שקל. בבאג יש את ה MPIO FY 600 ב 350 שקל. מי מהם עדיף? האם יש הצעות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אוזניית BT שתומכת ב-A2DP. מבחינת עלות/תועלת נראית לי הכי משתלמת. למישהו יש אותה ויכול להמליץ/לבקר אותה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Godmoney,

חברה שלי קנתה לי היום את ה Cowon A2 אחרי הרבה זמן שחשבתי לקנות אותו לעצמי (מאחל לכולם חברה כזו אגב...). אני רוצה לקנות מגן מסך ועוד דברים כדי לשדרג את החוויה. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  25. מחפשים מחדש חדש לשנת הלימודים? מבצעי Deal of the Day של חברת הענק שיהיו זמינים רק בשעות הקרובות יכולים לסייע ובגדול לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.