גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כל בוקר אני צריך לנסוע כחצי שעה הלוך וחצי שעה חזור .. כל יום ואני זקוק למכשיר מדייה התקציב שלי הוא עד 500 שקל וזה גם בלחץ ואני לא בטוח בקשר לPSP אם שווה להשקיע עליו כי יש באפשרותי אך אני לא בטוח שהוא שווה את זה אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ההפסקה של מפתחת השבבים הטאיוואנית מהשוק הגבוה עשויה להיות קצרה מהמתוכנן - כשהחזרה תהיה שאפתנית במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם חדש במשפחת הניידים ההיברידיים המפורסמת ביותר מצוייד בחומרת Gemini Lake צנועה ואמור להציע עלות תחרותית במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי שאני מעדיף את ה-NEC N411i מכיוון שהמחיר מאוד חשוב לי (אין לי ממש הרבה כסף כרגע) ובנוסף גם המצלמה שלו באיכות טובה ביחס לפלאפונים בסביבת המחיר שלו ככה שהחלטתי ללכת על זה. בסך הכל הוא פלאפון לא רע, נכון? ורציתי לשאול עוד משהו, באיזשהו מקום, לא ממש זוכר איפה, ראיתי שאי - אפשר לשים בפלאפון זה TalkMan או BigTalk עכשיו אם אני קונה את זה מחנות ולא ישירות מ-orange או cellcom עדיין אני לא יוכל להשתמש ב-bigtalk או talkman בפלאפון הזה? אין אפשרות בכלל להשתמש בפלאפון הזה ב-bigtalk או talkman?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה בעיות עם המכשיר שלי. לעיתים וכשהוא עושה זאת אז זה קורה בתכיפות גבוהה, המכשיר פשוט מאתחל את עצמו כשאני מדבר בטלפון. כמו כן, חיברתי את הUSB למחשב וניסיתי להעביר לUSB Storage, והוא כאילו מעביר ואז חוזר למצב הרגיל שלו כאילו כלום לא קרה וכמובן אני לא במצב אחסון כך שאינני יכול להעביר מידע אל המכשיר. נתוני המכשיר: Android 2.3.2 kernel 2.6.35.7-g7f1638a android-build@apa28 #1 Build Number GRH78C המכשיר ללא רוט. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ההפרש הכספי בין שניהם שאני אוכל להשיג הוא כ-400 שקל יותר לאייפון. כרגע אני נוטה יותר לאייפון למרות התוספת הכספית, בגלל הממשק שלו כמובן אך אני מתייעץ אתכם כי ההחלטה הזאת לא פשוטה. אם יש עוד אופציות אני פתוח להצעות, אבל כרגע שני אלה הכי נראים לי. אני רק מזכיר שהפלאפון שייבחר יהיה בשימוש ברשת פלאפון. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים מה המצב החלטתי לעשות הגרלה על האיייפון X שלי 64 גיגה 3 שלבים פשוטים ואתם בפנים https://www.youtube.com/watch?v=AWrSa2go4ZY&t=2s
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני יבקר בניו יורק + קליפורניה. תודה?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יום הרווקים, בלאק פריידי, ושאר "מכירות נובמבר" מגיעות לפתחנו. אני אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים (עד ~1,000 שקל) שאפשר להשיג בדיל נחמד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הטלפון ישמש את אחותי בת ה14. הקניה היא רק דרך המבצע של אורנג' משתי סיבות: 1. את.המכשיר העכשיוי והגרוע g810 של טושיבה הם קנו בחנות שנתנה שירות זוועתי כך שהם נרתעים לחלוטין מחנויות.עצמאיות. 2. אמא שלי מגיעה לסכום החודשי הדרוש כדי לקבל החזר מלא על המכשירים. * ברור לי שרק המכשיר עם הסים של אמא שלי יכול להנות מחבילת האינטרנט שעל הקו שלה כחלק מהחבילה. היתרון של הסמסונג מגיע עם 2.2 קטן יותר ומעוצב יותר. היתרונות של המוטורולה - עמיד, בעל צג גדול יותר, רזולוצית.צג גבוהה יותר. החיסרון מגיע עם 2.1. אני נוטה לכיוון המוטורולה. אם למישהו יש ביקורת עליו / יודע לספר אם השדרוג שלו ל2.2 פשוט אני אשמח לשמוע.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מותג ה-V של החברה עשוי לשוב אל מרכז הבמה מוקדם מהצפוי ולשמש כמכשיר ה-5G הראשון - לצד ה-G8 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
תקציב: לא בעיה מכשיר א' להשוואה: IPHONE5 מכשיר ב' להשוואה: SGS2 מכשיר ג- IPHONE 4 מקור רכישה: פלאפון מפעילה סלולריפלאפון . פיצ'רים חשובים: משחקים ואפליקיציוווווווות זה הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב אני מתלבט אם לחכות ל5 כי אני רוצה לדעת אם ההבדלים יהיו עד כדי כך גדולים .... יש הבדל ממש ממש ממש גדול בי SGS2 לאייפון? אבל לאפל יש כפול אפליקצית...
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
נושא ראשון: רציתי לדעת האם ה-W900 וה-W950 ישווקו מתישהו בארץ? ואם כן, מתי? נושא שני: תמיד רציתי לדעת ולא הייתה לי הזדמנות, אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית/Stand Alone, איך אני מחבר את המכשיר לאחת מהרשתות (סלקום, אורנג', פלאפון)? הם בכלל יסכימו? (אני מתאר לעצמי שכן, הרי לא סתם יש חנויות, נכון?) מה אפשר לעשות במכשיר ללא רשת או כרטיס סים (למשל ה-K800i)? ומה דרוש להתקין במכשיר, כדי שהוא יפעל כמו מכשיר שנקנה מהרשת? מבחינת אינטרנט, וכל השירותים האחרים. האם חברת הרשת מדביקה/צורבת את הלוגאים שלה, או שאפשר לבקש שלא? ועוד משהו אחרון: אם אני אחבר את מכשיר שקניתי מחנות לרשת, זה יעלה לי יותר? ואו, כמה שאלות!. אשמח לתשובות. תודה .
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי SE K800 ורציתי למצוא בשבילו דברים שימושיים כמו סקינים תוכנות וכ"ו. אמרו לי שיש תוכנה טובה לראות סרטים אבל לא יודע את השם שלה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המכשיר, לאחר השימוש הראשוני חיברתי אותו למטען שקיבלתי באריזה, והטעינה הייתה ארוכה - מאוד. משהו כמו 6-7 שעות מ0 ל100. הנחתי שזאת הטעינה הראשונית, וגם מישהי שיש לה את המכשיר הרגיעה אותי שככה זה בטעינה הראשונית. אבל - כרגע המכשיר נמצא בטעינה השנייה שלו, וגם היא בקושי מתקדמת. כבר כמעט שעה והוא עלה 6% בערך. אני די מודאג.. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את ה S3 וסך הכל מרוצה (מזה כשנה) אבל יש בעיה עיקרית שקצת מעצבנת וזה הלאגים/תקיעות קטנות/השהיות שבו המכשיר נכנס (ואף לעיתים נדירות קריסות של אפלקציות) בעיקר זה קורא במצב ריבוי משימות לא כבדות , לדוגמא : אם אני מפעיל בו זמנית בין שני אפלקציות ועובר אחד מהשניה או תוך כדי שאני באינטנרט/באפליקציה אני מקבל שיחות או הודעות ואז לפעמיים המכשיר נכנס רגעית(שניה עד 4 שניות בערך ) להשהיה או לקירטועים .. השאלה אם זה קשור למערכת הפעלה של המכשיר או למעבד ולזכרון ? אם יש קיום מכשיר כמו S4 או G2 או מכשיר שיתן לי ביצועים,תפקוד ותגובות מהירות בכל מצב כולל ריבוי משימות ללא תקיעות או השהיות ? * יש באפשרותי למכור את ה S3 שלי סביב ה 1200-1000ש"ח
-
- 32 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים ולמה? אני שיחקתי קצת עם הsamsung וזה פלאפון משעמם כזה...חצי דקה נגעתי בwiget ואז השתעממתי כי הממשק היה איטי...הפלאפון נתקע הרבה...ציפיתי להרבה יותר...המשחק היחיד שהיה שם זה איזה פאזל מעפן...וגם מצאתי הרבה נקודות מתות על המסך מגע(נקודות שבהם המסך לא מגיב לנגיעה)
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
השבב המודרני הצנוע ביותר מבית קוואלקום יאפשר לנו להתרשם ממנו בפעם הראשונה במסגרת דגם ה-A53 של Oppo לכתבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מטען נוסף עבור טלפון LG G2, אני מעוניין במטען מקורי שהדגם שלו זה MCS-01ER. אשמח לקבל המלצות איפה ניתן לרכוש את המטען. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש אפליקצייה שתוכל לסגור את הdata חוץ מאפליקציות נבחרות שאני יבחר, למשל הווטצאפ. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, אתמל נפל לי הפלאפון F480 (בעל מערכת הפעלה של אורנג') חיברתי אותו הכול עבד כשורה(לא פעם ראשונה שהוא נופל), בלילה נגמרה הסוללה והוא נכבה (שכחתי להטעין אותו) היום בבוקר אני מנסה להפעיל והוא מאתחל את עצמו בכול פעם מחדש, לכן חרשתי קצת בגוגל ועשיתי לפאלפון עידכון firmware, זה אומנם פתר את הבעיה והפלאפון נדלק, אך יצר אחת אחרת: מסך המגע אינו עובד... ניסיתי כמה גירסאות של firmware אף אחת מהן לא הפעילה את המסך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסה אחת בעברית (של החברות אורנג, פלאפון או סלקום) פתחתי את הפלאפון ובדקתי חיבורים של המסך, הכול נראה כשורה.. למישהו יש פתרון להציע לי מבלי שאדרש ללכת לחברת תיקונים... נ.ב הכפתורים האחרים עובדים רגיל, יש זיהוי סים ואני יכול לקבל שיחות נכנסות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שאני לא עוברת על חוקי הפורום... שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש תקציב עד 1300 (עדיף פחות...) אני חייבת הקלטת שיחות (בלי להוריד רום, לשנות משהו וכו') מכשיר אנדרואיד יש לי שיאומי ואני מאוד מרוצה כך ששיאומי זה מצוין מבחינתי, או סמסונג כלשהו (כמובן שלא אלו ב3,000 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread205786.html
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-