גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
נושא ראשון: רציתי לדעת האם ה-W900 וה-W950 ישווקו מתישהו בארץ? ואם כן, מתי? נושא שני: תמיד רציתי לדעת ולא הייתה לי הזדמנות, אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית/Stand Alone, איך אני מחבר את המכשיר לאחת מהרשתות (סלקום, אורנג', פלאפון)? הם בכלל יסכימו? (אני מתאר לעצמי שכן, הרי לא סתם יש חנויות, נכון?) מה אפשר לעשות במכשיר ללא רשת או כרטיס סים (למשל ה-K800i)? ומה דרוש להתקין במכשיר, כדי שהוא יפעל כמו מכשיר שנקנה מהרשת? מבחינת אינטרנט, וכל השירותים האחרים. האם חברת הרשת מדביקה/צורבת את הלוגאים שלה, או שאפשר לבקש שלא? ועוד משהו אחרון: אם אני אחבר את מכשיר שקניתי מחנות לרשת, זה יעלה לי יותר? ואו, כמה שאלות!. אשמח לתשובות. תודה .
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום יש לי SE K800 ורציתי למצוא בשבילו דברים שימושיים כמו סקינים תוכנות וכ"ו. אמרו לי שיש תוכנה טובה לראות סרטים אבל לא יודע את השם שלה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המכשיר, לאחר השימוש הראשוני חיברתי אותו למטען שקיבלתי באריזה, והטעינה הייתה ארוכה - מאוד. משהו כמו 6-7 שעות מ0 ל100. הנחתי שזאת הטעינה הראשונית, וגם מישהי שיש לה את המכשיר הרגיעה אותי שככה זה בטעינה הראשונית. אבל - כרגע המכשיר נמצא בטעינה השנייה שלו, וגם היא בקושי מתקדמת. כבר כמעט שעה והוא עלה 6% בערך. אני די מודאג.. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את ה S3 וסך הכל מרוצה (מזה כשנה) אבל יש בעיה עיקרית שקצת מעצבנת וזה הלאגים/תקיעות קטנות/השהיות שבו המכשיר נכנס (ואף לעיתים נדירות קריסות של אפלקציות) בעיקר זה קורא במצב ריבוי משימות לא כבדות , לדוגמא : אם אני מפעיל בו זמנית בין שני אפלקציות ועובר אחד מהשניה או תוך כדי שאני באינטנרט/באפליקציה אני מקבל שיחות או הודעות ואז לפעמיים המכשיר נכנס רגעית(שניה עד 4 שניות בערך ) להשהיה או לקירטועים .. השאלה אם זה קשור למערכת הפעלה של המכשיר או למעבד ולזכרון ? אם יש קיום מכשיר כמו S4 או G2 או מכשיר שיתן לי ביצועים,תפקוד ותגובות מהירות בכל מצב כולל ריבוי משימות ללא תקיעות או השהיות ? * יש באפשרותי למכור את ה S3 שלי סביב ה 1200-1000ש"ח
-
- 32 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים ולמה? אני שיחקתי קצת עם הsamsung וזה פלאפון משעמם כזה...חצי דקה נגעתי בwiget ואז השתעממתי כי הממשק היה איטי...הפלאפון נתקע הרבה...ציפיתי להרבה יותר...המשחק היחיד שהיה שם זה איזה פאזל מעפן...וגם מצאתי הרבה נקודות מתות על המסך מגע(נקודות שבהם המסך לא מגיב לנגיעה)
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
השבב המודרני הצנוע ביותר מבית קוואלקום יאפשר לנו להתרשם ממנו בפעם הראשונה במסגרת דגם ה-A53 של Oppo לכתבה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מטען נוסף עבור טלפון LG G2, אני מעוניין במטען מקורי שהדגם שלו זה MCS-01ER. אשמח לקבל המלצות איפה ניתן לרכוש את המטען. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש אפליקצייה שתוכל לסגור את הdata חוץ מאפליקציות נבחרות שאני יבחר, למשל הווטצאפ. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, אתמל נפל לי הפלאפון F480 (בעל מערכת הפעלה של אורנג') חיברתי אותו הכול עבד כשורה(לא פעם ראשונה שהוא נופל), בלילה נגמרה הסוללה והוא נכבה (שכחתי להטעין אותו) היום בבוקר אני מנסה להפעיל והוא מאתחל את עצמו בכול פעם מחדש, לכן חרשתי קצת בגוגל ועשיתי לפאלפון עידכון firmware, זה אומנם פתר את הבעיה והפלאפון נדלק, אך יצר אחת אחרת: מסך המגע אינו עובד... ניסיתי כמה גירסאות של firmware אף אחת מהן לא הפעילה את המסך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסה אחת בעברית (של החברות אורנג, פלאפון או סלקום) פתחתי את הפלאפון ובדקתי חיבורים של המסך, הכול נראה כשורה.. למישהו יש פתרון להציע לי מבלי שאדרש ללכת לחברת תיקונים... נ.ב הכפתורים האחרים עובדים רגיל, יש זיהוי סים ואני יכול לקבל שיחות נכנסות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שאני לא עוברת על חוקי הפורום... שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש תקציב עד 1300 (עדיף פחות...) אני חייבת הקלטת שיחות (בלי להוריד רום, לשנות משהו וכו') מכשיר אנדרואיד יש לי שיאומי ואני מאוד מרוצה כך ששיאומי זה מצוין מבחינתי, או סמסונג כלשהו (כמובן שלא אלו ב3,000 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread205786.html
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן לכל חברי הפורום אני רגע לפני שדרוג המכשיר שלי לאייפון אך לא יודע היכן עדיף לקנות אותו שייצא הכי משתלם והכי זול. ישנם מספר אפשרויות שביררתי אני אציג לכם אותם ואת היתרונות והחסרונות שלהם: אפשרות ראשונה-לקנות את המכשיר בחבילה עם מסלול מחברת הסלולר הבעיה היא שכרגע הם מוכרים רק את גרסת ה8GB ולא את ה16GB ו8 לא מספיק לי. אפשרות שניה-לקנות את המכשיר מחברה פרטית זה עולה בערך כ3000 שקל ואם מחלקים את זה ל36 חודש זה בערך 70 שקל, אפשר להביא את הקבלה לחברת הסלולר ולקבל זיכוי על המכשיר. אפשרות שלישית-לקנות את המכשיר מחו"ל שזה יוצא הכי זול-בערך כ1800 שקל. עכשיו לכל אפשרות יש את היתרונות והחסרונות... אפשרות ראשונה זה יוצא יקר מאוד כי חברות הסלולר מוכרות את המכשיר במחיר מפציץ של 4000 …
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי LG G2 בגרסה הבינלאומית (D802) ואני רוצה לקנות עבורו מגן אבל המגנים שאהבתי כתוב שמיועדים אך ורק לגרסת AT&T של הטלפון. אני יודע שלגרסת AT&T יש מיקרופון נוסף בגב המכשיר, אך האם יש גם הבדל במימדי המכשיר ? הנה קייסים לדוגמה שאהבתי: http://www.empirecase.com/LG_G2_Hard_Cases_KLIX_Series.html http://www.poeticcases.com/poetic-palette-case-for-lg-g2-is-great
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חברת DOOGEE מתכוננת להשקת דגם מתקדם (יחסית) עם סוללה בקיבולת שגדולה פי 4 ויותר מזו של מכשיר מודרני ממוצעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני טס לחו"ל וחושב להשתדרג.. כרגע אני משתמש באייפון 4, בעיקרון עד שהוא התחיל להיתקע ולקרטע מאוד אהבתי את המכשיר למרות שתמיד האייטונס עצבן אותי.. אני לא מאמין שתהיה לי איזושהי בעיה להסתדר עם ממשק אחר ואנדרואיד למשל.. אני משתמש די בסיסי. הכי חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, אינטרנט מהיר ושאני לא אצטרך להחליף אותו שוב בזמן הקרוב.. בינתיים קראתי הרבה ביקורות טובות על G3 וגם על אייפון 6 אבל לא יצא לי להיתקל בהשוואה ביניהם. הייתי רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם והאם אולי כדאי בכלל לחשוב על מכשיר אחר?
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך הוא? לי יותר חשוב צפייה ישירה ,סרטים ,גלישה באינטרנט, וכל מיני שטויות..לא מחפש להיות איזה גיימר אולי בקטנה משחקים קטנים כמ באייפון.. אני רוצה להזמין את הטאבלט הזה אבל הבנתי שיש את הדגם aurora שיש לו מסך ips... לפי מה שראיתי ב elf יש עברית זה מולטי שפות ובaurora אין עברית.. מה זה בכלל הips שווה לוותר על העברית בשביל זה? ההפרש הוא 15 דולר בערך .. שניהם האנדרואיד החדש ראיתי תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מיד 2 היה לי LG G2 הוא מושבת ממים אז אני קונה מכשיר יד 2 ב2000 אני חשבתי על האייפון 5S מה אתם אומרים עליו מה שחשוב לי הוא ביצועים ומשחקים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מכשיר PSP עם כרטיס זכרון 4GB. לאחר שהוספתי משחקים גיליתי שבתצוגת המשחקים מוצגים רק המשחק הראשון שהתקנתי והDEVICE HOOK. כאשר נכנסתי לDEVICE HOOK מצאתי את כל שאר המשחקים אך לא הצלחתי להפעיל אותם. אני אודה למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המכשיר THL L969 הסיני שתומך בכל הרשתות כולל דור 4 LTE אבל יש לי חשש מאחר ומדובר במותג סיני לא מוכר ולא ידועה לי האיכות של המכשיר, האם הוא מחזיק מעמד, האם הוא לא נתקע וכד' התרשמתי מהמפרט הטכני שלו ומהמחיר הזול יחסית לטלפון חכם, אין לי צורך במכשיר משוכלל במיוחד ולכן אני שוקל לקנות אותו. אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו למי שכבר רכש או יש לו נסיון עם מכשירים מהחברה הנ"ל, או מכשיר מעט יותר איכותי שמחירו לא יעלה על 1000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש שמועות חדשות שעוד כמה חודשים יצא אייפון נאנו. התמונות שמצאתי בינתיים באינטרנט מראים שאין הבדל בין האייפון נאנו לאייפו חוץ מהגודל, המחיר כמובן יהיה בהתאם. עדיין אפל לא יצאה בהודעה רשמית על כך אבל יש המון דיבורים על זה. רוצים לראות אותו. הנה הקישור: (להגדלה לחצו על התמונה שבאתר) http://www.macrumors.com/2008/12/22/iphone-nano-concept-photo/ מה הייתם קונים אייפון נאנו או אייפון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Meizu לא נחה לשניה וכתגובה לשלל המכשירים החדשים של Xiaomi החברה משיקה את מכשיר ה-M1 לשוק הבינוני-נמוך עם מפרט מרשים ותג מחיר משתלם במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא צריך וידאו או רדיו במקרה ואין העיקר סאונד ונפח.{עדיף שיהיה קטן אבל זה העיקר}
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ויום אשה שמח למי שזה רלבנטי אליו במשך משהו כמו 8 או תשע שנים הייתי באורנג', חתכתי מהם בגלל שירות נוראי להוט מובייל. פתאום הכל היה מהיר יותר ואני ממש מרוצה. עשיתי את הטעות של לחזור לאורנג' בגלל מחיר, ופתאום הכל איטי יותר (פייסבוק, יוטיוב, הודעות בוואטסאפ). למי שתוהה - אני מסתובב עם Nexus IV של LG, כך שאני לא חושב שמדובר בבעיית מכשיר. חזרתי להוט מובייל (שגם נתנו מחיר זול יותר, על הדרך), פתאום הכל שוב יותר מהיר, אבל אז מרפי נכנס לפעולה ומסתבר שהם עברו לרכב על אורנג' בגלל הדור הרביעי. פתאום גם בהוט מובייל הכל איטי יותר - פתאום לוייז לוקח המון זמן למצוא את המקום שאני מחפש, פתאום פייסבוק לא מראה תמונות, פתאום יוטיוב נתקע באמצע - הדברים המעצבנים. השאלה היא - איז…
-
- 10 תגובות
- 15k צפיות
- 1 follower
-
-
אז החלטתי שנמאס לי מהנגן הישן שלי, ואני רוצה משהו חדש. החלטתי גם ש-16GB מספיק לי לעתיד הנראה באופק. אני רוצה את הנגן בעיקר למוזיקה, אבל בהחלט רוצה את האפשרות לשחק מדיי פעם במשחקים, ולגלוש באינטרנט. המועמד הראשון היה כמובן ה-iPod Touch. לצערי יש לי איתו כמה בעיות. ראשית, אני לא סובל את Apple, מבחינת הם השטן בגלל הגישה המאוד אנטי שלהם. שנית, העובדה שהם לא תומכים ב-Flash גם בעייתית. ולבסוף, המכשיר פשוט יקר מדיי לטעמי. אחרי זמן מה ראיתי שיש גם את ה-Zune HD. יש לו כמה יתרונות. ראשית, הוא לא של Apple, שנית הוא זול יותר משמעותית. ולבסוף, הוא נראה לדעתי טוב הרבה יותר, וכמובן לא מכריח אותי לעבוד עם iTunes שהיא תוכנה מאוד לא נוחה ומאוד מגבילה. וגם יש לו תמיכה טובה בסרטי 720P (רוב ה…
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-