גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
כנראה מספיק משעמם לי כדי שאחשוב על זה....
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את ה-Z3 ואני רוצה לעשות לו עידכון תוכנה, אבל אין כזה דבר MOTOROLA ישראל ואני לא מוצא עידכונים בסלקום. אם מישהו יודע איך לעשות עידכון לפלאפון הזה אני מאוד ישמח ומאוד יודה לו.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הרי בסופו של דבר כולם יחשבו את המיקום המדויק שבו אני נמצא. אז במה הם נבדלים אחד מהשני? (חוץ מהדברים הבסיסיים של אורך סוללה, משקל וגודל המכשיר)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג לפלאפון חדש יום ראשון זה. יש ברשותי Lg u8120i שאינני יכול לסבול עוד, פשוט מכשיר חרא שלקחו עליו הרבה כסף. עכשיו, יש מצבע חדש בחברת אורנג' לכבוד הקיץ: http://img133.imageshack.us/img133/4141/25693201ok9.jpg המבצע הוא רק על אחד המכשירים המוזכרים, K800i. אישית, לא פגשתי מעולם את הk800i וקיבלתי רק שמועות רעות עליו. אומנם המפרט הטכני עליו טוב (מצלמת 3.2 ועוד..) הג'ויסטיק קטן ולא נוח לשימוש, מצלמת הוידאו גרועה לחלוטין והספק הרמקולים לא מספק. אולם שוב, מחיר זול יותר בעקבות המבצע. עכשיו, יש מבצע אחר על הN73me: http://www.orange.co.il/catalog/ (כנסו לn73 music edition) אתה משלם 78 ש"ח לחודש, אני אישית משלם 74 על פי הבנתי (אני מחזיר את הLG), אם אני מדבר …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה לי נגן COWON D2 ,אבל באריזה שלו לא היה את המטען . זה אמור להגיע כלול או שכהוא מגיע לארץ הוא מגיע בלי זה? אם אפשר לקבל תשובה בהקדם שאם הייתי אמור לקבל, אני ילך אליו ואני יקבל ועוד איך
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Sandisk ,CRUZER MICRO U3 4GB Sandisk ,CRUZER CROSSFIRE 4GB מה יותר עדיך עד 200 שקל,דרך אגב שניהם עולים 180 שח תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש/מחשב כף יד - אין הגבלה של תקציב. עדיפות למחשב כף יד (סתם כי אני אוהב את זה), עם ה"עט" וכו'... חשוב שיהו לו כמה שיותר FEATURES, שיתמוך WIFI, לגבי גודל ממש לא משנה, בקיצר שיהיה איכותי - וטוב! לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אשמח לקבל המלצות!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אפשר להזמין מוצרי חשמל וגאדג'טים מחנויות בארה"ב שיכולות לשלוח לישראל.... מה אני צריך לדעת אם נגיד אני רוצה להזמין נגן מסויים או מצלמה מארה"ב? כמה צריך לשלם למכ"ס? ואם יש עוד קנסות? תודה למגיבים...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
Attempting to copy to the disk "USER'S IPOD" failed. The disk could not be read from or written to. איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת ? חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי מה צריך לעשות http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ipod+failed.+The+disk+could+not+be+read+from+or+written+to&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&meta=
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם . מספר שאלות על הפלאפון Motorola Z3: 1.האם יהיה אותו גם בפלאפון ומתי? 2.מישהו ניסה אותו בחו"ל?(אין עוד בארץ..)
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לסבא שלי יש מיו P350 והוא משתמש בו בעיקר לנווט אך עוצמת הקול לא מספיק חזקה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את המחשב כף יד כך שהסאונד ישמע מהרמקולים שברכב? האם יש דיבורית (כמו לסלולארים...) המתאימה ל-מיו P350? אם לא, אשמח לשמוע הצעות נוספות. אני יודע שיש תושבות מולטימדיה עם רמקולים להגברת הקול אך מאחר ויש לו כבר תושבת לרכב אני מחפש אלטרנטיבות אחרות... הערה: חשוב לו לשמוע רדיו בו-זמנית (כך שמשדר FM לדוגמה לא רלוונטי במקרה הזה) תודה, yosside
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
2 ג'יגה ואפשרות להוספה של כרטיס MicroSD עד 2 ג'יגה נחמד לאללה , 400 שקל אבל הדבר היחיד שמפריע לי בו שהוא ניתן להטענה רק מהמחשב , דרך הUSB מה בסך הכל יש לכם להגיד על הנגן הזה ..
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל.. ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?). אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה. יש המלצות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית.. יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן MP3 חדש עם דרישות הבאות: נפח- הכי טוב 3 גיגה, מקסימום 5, ולא משנה אם זה פלאש או קשיח... איכות שמע ויכולת הגברה טובה- הכי חשוב בשבילי. מאוזניות שבאות עם המכשיר לא איכפת לי (אני משתמש באוזניות משלי...) סוגי קבצים- מפסיק לי רק MP3, עד איכות של 320 ביט. גודל- לא איפוד מפלצתי... משהו קטן עד גודל של פלאפון מחיר- 400 ש"ח, גג 500, אבל רק אם זה משהו שממש שווה את הכסף. אחריות ועמידות- אני רוצה מכשיר עמיד ואמין, עם אחריות לשנה לפחות. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת איזה נגן יותר טוב מבחינת איכות הסאונד creative zen vision:m 30gb או iaudio i7 4gb תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יופי ! שבוע לפני אוסטרליה הנגן שלי הפסיק לעבוד ! http://www.lordpercy.com/iriver_ifp-1095.htm כולה הטענתי אותו כי ניגמרה הבטריה ..הכל רגיל ....ניגמרה הטעינה - מוציא כבל והופ הנגן לא עובד יותר מאז ! ....לא נידלק ...לא כלום ...(כפתור לא על LOCK או משהו) ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים ...ניסיתי להטעין שוב ...ניסיתי לנתק בטריה ולנקות את המגעים - כלום ! הסימן חיים היחידי שלו זה הנורה האדומה שנדלקת ברגע שאני מטעין אותו דרך המחשב בכניסת USB מה עושים !!!!???? דחוף ! איפה בכלל אני יכול לתקן אותו באיזור ת"א ! מישהו ! תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לפי זאפ יש בעיקר את הMIOים, יש משהו מומלץ באיזור מחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הייתה לי התלבטות בין נגן סרטים לבין PSP לבסוף נכנעתי לסרטים אני לא בקיא בתחום, ולכן אני צריך את עזרתכם אני מתלבט בין הA2 המפורסם לבין סדרת הדגמים החדשה של ARCHOS אני מניח שדגם ה404 הוא הבסיסי והפשוט שלהם ה504, עתיר נפח (160 GB! ) ואילו ה604, שמן הסתם אמור להיות טוב ממנו מסתפק ב30 GB, אבל מציע בדגם מסויים אפשרות WIFI הדרישות שלי מהנגן הם איכות מסך גבוהה יציאה לחיבור לTV (אשמח לקבל גם כניסת וידיאו להקלטה לתוך המכשיר) תמיכה בתרגומים (עדיף ללא המרות למיניהם) זמן סוללה ארוך מוצר איכותי ועמיד (גוף הנגן ממתכת יכול להיות נחמד) אני פתוח לדגמים ומוצרים שונים אם כי אני אודה לכם אם תזדרזו עם התשובות, שכן , הנגן יירכש ביום ראשון..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה באמת הפורום המתאים.. יש אם אנלא טועה בין כל הדיסקים של הדיוידי שקיימים היום יש את הR שזה אחד פעמי, RW רב פעמי ואם אנלא הוזה נכון יש גם סוג כזה שאפשר להקליט איתו רב פעמי וגם לערוך? זתומרת נניח הקלטתי במשך דקה על הדיסק, ואז בא לי להקליט שוב ולא למחוק הכל, אלא להקליט למשל החל מ0:30 שניות, באמת יש כזה דבר? אם כן מה השם של זה? והדבר השני שאני רוצה זה לקבל ממכם עיצה לנגן DVD מקליט, שיתמוך בכל הפורמטים אבל דוגרי הכי חשוב לי זה DIVX ואולי גם הXVID הזה שזה יתמוך גם בכתוביות, כולל עברית, ויש העדפה למותג מוכר יחסית, וממש אין צורך שיהיה בנגן דיסק קשיח ד"א איך בדיוק בנגני DVD קוראי DIVX שיש בהם אפשרות לעדכון גרסה, איך בדיוק מעדכנים את זה שמה? והאם APEX זה חברה טובה יחסי…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנגן mp3\4 מבוסס פלאש, 4-8 ג'יגה וקומפקטי. עדיפות לנגן plug & play, שלא יעשה בעיות עם שירים כאלה ואחרים. לא קריטי שיקרא עברית. התקציב הוא 150-170 דולר, אפשר טיפה לחרוג, רק אם זה ממש עדיף. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים שבארץ. תודה לכולם !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל העונים אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד לאחר התלבטויות ובחינת מספר דגמים הגעתי ל3 האחרונים שאני מתלבט בהם אני פונה אלייכם להתייעצות והמלצה ממי שיש לו את אחד המכשירים מה היתרונות או החסרונות של אותו המכשיר. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1063&scat=182&tcat= מכשיר של HP ( הדגם המועדף עליי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3127&scat=182&tcat= מכשיר של MIO ( הדגם המועדף על חברה שלי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2972&scat=182&tcat= מכשיר של ASUS ( מכשיר שהומלץ ע"י המוכר) מבחינה טכנית 2 המכשירים הראשונים דיי זהים האסוס מגיע עם פחות זיכרון ומצריך קנייה של כרטיס זיכרון הוצאה נוספת מבחינת העיצוב הHP הכי יפה . בכל אופן אשמח לקבל המלצה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-