עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by 104952,

שלום לכולם , אני זקוק להמלצות לטלפונים סלולריים בטווח מחירים של 500-700. תודה!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by anatoli,

שלום לכולם, קניתי באיביי את הנגן הזה משומש ממישהי מישראל. היום קיבלתי אותו, ולהפתעתי השלט לא עובד. אני לא יודע אם הבעיה היא בחיבור של השלט במכשיר, או בשלט עצמו (כשמחברים את האוזניות ישירות לנגן הכל עובד טוב - מלבד השלט שאינו מחובר, כשמחברים לשלט יש גם בעיה של שמיעה באוזניות). ניסיתי לעשות למכשירreset, זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם החיבור קצת, זה לא עזר. רציתי לדעת האם למישהו הייתה בעיה כזו, ויודע ממה היא נגרמת? כמו כן, מי היבואן ש לiaudio בארץ, ומה המספר שלו? אני רוצה ליצור קשר, ולברר האם אפשר לבדוק את זה ולתקן. דבר אחרון, יש פה מישהו שיש לו את הנגן הזה? אני אשמח אם תהייה לי אפשרות לבדוק את המכשיר שלי עם שלט של מישהו אחר. עריכה: היבואן הוא באג מסתבר, אך לצערי אין להם שלטים כא…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by ran07,

כבר הרבה זמן שלא יוצאים משחקים מענינים

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, יש לי דוד עם SGS3MINI, שרוצה לחבר אותו לטלויזיה. הוא כבר קנה כאבל או קונסולה שמחברת בין ה-MicroUSB במכשיר לבין ה-HDMI לטלויזיה, אבל לא עבד. SGS3 כן עבד. בדקתי ב-GSM Arena - מסתבר שיש הבדל בין חיבור ה-MicroUSB ב-SGS2 ו-3 לבין החיבור שיש ב-SGS3MINI. מה שאני צריך זה המלצה לכבל או קונסולה שכן יעבוד. קיים כזה? בתודה, נ.ב בדקתי את דיון איזה-דיון-שייך-לאיזה-פורום, והפורום המתאים נראה לי פה. במקור חשבתי לפרסם את הדיון בתמיכה טכנית, שכן משהו לא עובד פה. אם שגיתי, אשמח אם יועבר הדיון לפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by satlan1,

היי, רכשתי את המכשיר מחו"ל עם גירסא 2.1איך אני יכול להתקין עליו מקלדת/תמיכה בעברית ?ניסיתי להוריד את התוכנה anysoftkeyboard .סימנתי שם עברית . אבל המקלדת העברית מופיעה שם בג'יבריש ולא בעברית.למישהו יש הצעה אחרת?תודה!

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  6. Started by gorbas,

שלום רב האם אפשר לשאול בפורום הזה על שאלות על רדיו-דיסקים( ביתיים או במכונית)? לא מצאתי כאן פורום אחר שנראה לי מתאים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by HananEafergan,

שלום רב לכולם! כבר זמן רב מאוד שאני מחפש לiPhone 4 שלי מקלדת נורמאלית להקליד איתה SMSים. אני די בטוח שבעיית הSMSים באייפון היא אצל רבים, ולא רק אותי מעצבן להקליד הודעות במקלדת QWERTY זעירה. מה שאני מחפש זה איזה משהו שאפשר אולי להוריד מה-Cydia שמשנה את המקלדת של ההודעות באייפון למקלדת רגילה כמו בכל סלולרי, מקלדת שלוחצים על מספר מסויים כמה פעמים עד לבחירת האות הנכונה (למשל לחיצה על 3 פעמיים בשביל האות ב'). אם קיים משהו כזה אשמח להיות מעודכן. תודה מראש והמשך ערב מצויין, חנן.

8. Started by danker,

תגידו לא נמאס להם כול הזמן לצעוק:,הנה האימייל עומד למות הנה זה מגיע!! http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/155/571.html בהתחשב בזה שיש לfacebook חרא של אימייל ,אני בספק אם מישהוא יחליף את המייל שלו במייל של הפרופיל שלו! פשוט מגוכח!

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  9. Started by Ovid,

http://www.gadgety.co.il/29385/סוני-אריקסון-משחררת-רומים-עם-גרסת-אנדר/

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by Or94,

ביום שישי אח שלי קנה אייפון 4 והעביר לי את הנוקיה 5800 שהיה לו עד שהוא קנה אייפון. יש לי כמה בקשות: אני מחפש תוכנה לפייסבוק שיהיה עם צ'אט,ליוטיוב ולמסנג'ר ולסקייפ ושכולם יתמכו בעברית בצורה טובה ולא יהיה ג'יבריש. אני מחפש משחקים שיתמכו בחיישני תנועה ויהיה להם גראפיקה טובה מאוד וגם משחקים רגילים שתומכים במסך מגע בצורה מלאה וגראפיקה טובה מאוד. וערכות נושא אני רוצה של כדורגל בעיקר ומכוניות. ריאל מדריד,מכבי חיפה וכו'.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by satlan1,

יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by felakat,

יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. יש לי נגן של sandisk sansa c250 ורציתי לדעת היכן טעיתי שאנני רואה את הספריות שפתחתי בנגן? חברתי למחשב את הנגן והמחשב זיהה אותו ככונן חיצוני (כמו Diskonkey) ובכונן פתחתי סיפריות לפי סוגי מוזיקה ולכל סיפרייה הכנסתי את השירים המתאימים, אך בנגן אנני רואה כלל את הסיפריות שפתחתי, יש רק אפשרות לראות בכלליות את כל השירים. כמו כן תעזרו לי למה את רוב שמות השירים אני רואה כמו שצריך (עברית/אנגלית) וחלק מהשירים מוצגים לי כמספרים בלבד. אנא עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by Sheik Yerbouti,

היי, גיליתי מחדש את המינידיסק שלי MZ-R700 ומכיוון שיש למחשב שלי יציאה אופטית s/pdif ויש לי כבל אופטי מתאים אני מרחיב את האוסף הקטן של המינידיסקים שלי. יש עיצות אין לעשות את זה בצורה הטובה ביותר: תוכנות, כוונונים וכו' ? כמו כן מצאתי פריצת קושחה שמאפשרת אופציות של ה- MZ-R900 במכשיר כולל LINE-OUT. http://www.minidisc.org/mzr700_to_mzr900.html אני פשוט אוהב את הסוני שלי.

15. [TABLE] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] היי פתחתי הראשות רוט ואני מנסה להתקין משהו חמוד בגלאקסי 3 ינטו שהמכשיר עולה זה יעבוד מערכת הפעלה כזאת עם סאונד אני לא מצליח להתקין דרך cwm. תמונה: [/TD] [/TR] [/TABLE] קישור גם להורדה למי שרוצה מ xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2102572&highlight=bootanimation תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

קיבלתי את הפלאפון הזה מתנה לא משהו של פלאפון אבל מצלמה נחמדה האם אפשר לעשות איתו משהו מעניין?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by Semlu,

[move]היי[/move] אז המצב הוא כזה יש לי בר מצווה עוד מעט ואני יכול לקבל כל נגן שבאלי עד 2000 ש"ח ומה שאני רוצה במיוחד זה לראות סרטים באיכות ורצוי גם WIFI אני ראיתי את הARCHOS 605WIFI ולדעתי הוא נורא טוב ונחמד אבל אמרו לי שמסך המגע נורא שביר ושהWIFI שלו לא טוב תוכלו לפרט לי בבקשה מה זה WIFI ואיפה אני יכול להשתמש בוא.....וגם ראיתי את הCOWWN או איך שלא רושמים את זה הA3 של ה 30 GB תמליצו לי על משוה טבו ואני צריך את זה דחוף

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. החברה מקווה לספק מכשירים חלופיים תקינים ללקוחות כבר בעוד שבוע לכתבה

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  19. הנציגה הרשמית של היצרנית הסינית מנחיתה את מוצר הדגל מסוף השנה שעברה בשוק המקומי - במקביל להכרזה על גרסת ה-5G שלו בתערוכת MWC 2019 לכתבה

20. Started by D-M-X,

מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by LRa,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי מבאג IAUDIO 7 וכעבור חודשיים וחצי כפתור ה+ בווליום נהפך לקשה ולא לחיץ בצורה תקינה. מסרתי לתיקון והם החזירו לי בלי לתקן את הבעיה. הנציג בחנות אמר לי שיום ראשון הוא יתקשר אליהם בשביל לקבל הסבר, אבל ככל הנראה זה כנראה שבר, וזה לא במסגרת האחריות. עכשיו לי ברור שזה שטויות, וגם אם זה שבר, אז זה בגלל בלאי לא תקין או פגם ביצור. בנוסף גם אין שום מכה באזור. מה לדעתכם צריך לעשות במקרה כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  22. לשירים יש לי את ה-OMX70 (שקצת יותר טובה מה-CX300). יש בארץ משהו בגבול ה-350 שקל (גג 400) שעדיפות עליהם לסרטים? כמו שציינתי בכותרת, אני לא מעוניין באוזניות קשת\עורף ושאר חבריהם. תודה רבה, רועי.

23. Started by guy81,

אני רוצה להוסיף ליד הפס האפור העליון באפלקיציה שלי את הלוגו. איך עושים זאת? ניסיתי להשתמש גם בתוכנה לוגו וגם אייקון בקובץ מניפסט ולא עובד (מופיעה רק הכותרת) <activity android:name=".MainActivity" android:icon="@drawable/ic_launch" android:logo="@drawable/ic_launch" android:label="@string/title_activity_main" >

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. Started by gal663,

אהלן חברים!!! באתר של וואלה של היום מופיע בעמוד המחשבים מכשיר המראה על מזג האוויר http://www.ambientweather.com/orscbaweliwi.html זהו דף היצרן מישהו אולי יודע היכן אני יכול לקנות בארץ את המכשיר הזה?!?!?! תודה גל

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by As-21,

לא יודע איך זה קרה הנגן פשוט השתגע עכשיו אני לא מצליח לעשות פורמט דרך הוינדוס לא מצליח לעשות FIX לא דרך הדוס ולא דרך הוינדוס. כל פעם שאני מוחק תקיות הם חוזרות אחרי ריסט של המכשיר כמו כן ישנם כמה תקיות שאי אפשר למחוק יותר עם הודעה ש DATA corrupted . אפשר להגיד שהנגן נמצא במעין TIME LOOP הוא תמיד חוזר למצב מסויים מבחינת הגדרות ומידע שנמצא על הזיכרון גם אם אני משנה הגדרות בנגן זה חוזר לקדומותו אחרי כיבוי והדלקה כמו כן אחרי שאני מוסיף תקיות שירים או מוחק מה שאפר למחוק אותו דבר אחרי כיבוי והדלקה זה פשוט חוזר למצב ההתחלתי וכל התקיות שהעתקתי נעלמות ואלו שנמחקו חוזרות. מה אני יכול לעשות אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים