עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by x-boy_24,

שלום . האחראים שלי בעבודה החליפה את המכשיר שלה למכשיר של סוני אריקסון W705 . http://images.nirmaltv.com/images/w705_see_the_product_large_1.jpg לפני זה היה לה נוקיה והיא הייתה גולשת דרך האינטרנט הרגיל של הטלפון (כל מיני אתרי חדשות ותחזיות) . היום היא שאלה אותי למה האינטרנט לא מתחבר לה , היא ניסתה להיכנס דרך האינטרנט הרגיל של הפלאפון וזה לא נתן לה ורשם שצריך לפנות לאורנג . ראיתי שיש לה WIFI במכשיר וניסיתי להתחבר דרכו הפעלתי את הWIFI וזה מצא לי את הרשת שיש בעבודה והיו לי 2 אפשרויות "משתמש" "אורח" , בחרתי באורח וזה הפיל בירוק את הסמל של הWIFI אבל כשניסיתי לרשום כתובת להיכנס לאינטרנט זה רשם לי שגיאה . איך אני יכול להיכנס לאינטרנט דרך הWIFI במכשיר הזה ? תודה .

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. המכשיר שלי הוא NOKIA E51 בעל SYMBIAN S60 V3 יש לי שירים על הפלאפון (גם AAC וגם MP3) ומשום מה כשאני מנסה לבחור צליל עבור התראת שעון לא מופיעים שם השירים/קבצים שיש בכלל על המכשיר. דווקא פעם לא הייתה לי את הבעייה הזאת והייתה מופיעה הרשימה של השירים שנמצאים בפלאפון, משהו הזוי לגמריי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by משתמש מתחיל,

אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה

4. הדגם החדש במיזם ה-Android One של גוגל הוא המעניין ביותר שנוצר במסגרתו עד היום, ללא צל של ספק לכתבה

5. Started by Aviko,

הא?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה

7. Started by oba3k,

שמציגה עברית כראוי?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by jetman,

היי חברים ,לפני כמה ימים קיבלתי במתנה את הנגן הזה בגרסת ה 2GB, הבנתי שניתן להוסיף לו זכרון דרך כרטיס microSD ,באתר או במדריך משתמש לא מעצתי זכר ל התאמה של קיבולת כרטיס זכרון ,והנגן . בפורום שלהם הבנתי שעם כרטסי 8GB הוא עובד אבל לחלק מהמשתמשים יש בעיות עם ,לא ממש הבנתי על איזה גרסה הם היו. אז השאלות הם ,עם יש פה מישהו עם הנגן הזה ומשתמש בכרטיס זכרון של 8GB ופחות ? ואיך הוא עובד ? תציינו לי גם על איזה גרסה הנגן שלכם . תודה , ועוד כמה דברים ,גם עם אני קונה ,אני קונה במקום אחד ,הבנתי שמהירות ההעברה לכרטיס זכרון בנגן לא מהירה ממש ,ביחס לשימוש ב קורה כרטיסים ,יש בבאג יש את super microSDHC זה בעצם חבילה שכוללת קורה כרטיסים זעיר + כרטיס microSDHC . וחשבתי כמוון על להוסיף ל…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. Started by zglazer,

אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. המצב הנוכחי הוא שאם אני כרגע צופה בקובץ וידאו ולא רואה אותו עד הסוף אז בפעם הבאה שאני בא להפעיל את הקובץ אני נשאל האם לנגן את הקובץ מהתחלה או מהמקום שהוא הפסיק בפעם הקודמת. אני מעוניין לבטל את האפשרות הזו ושתמיד תמיד הקובץ יתנגן מהתחלה כאשר אני מפעיל אותו.האם ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by MalaMadre,

אז הבעיה העיקרית היא שאין לי מטען אז אם אתם יודעים מאיפה לקנות והכי זול שאפשר אני ישמח לדעת איפה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. בשביל ..להכניס לאייפוד דברים או להוציא ממנו מידע ... בעזרת אייטונז כמובן ..האייטונז נכנס למצב של טעינה עכשיו עם אני רוצה להכניס משהו והבטריה מלאה או ממש כזה קו אחד ירד שזה בכלל לא נורא ואז זה מתחיל להטעין את האייפוד זה שוחק את הבטריה ..מנסיון של בטריות כאלה ..המכשיר חדש ולכן אני חושש עלה לי הרבה כסף ... אממ מה אפשר לעשות בנידון העם אפשר לעשות שהוא יטעין אותו באופן ידני הכוונה יבש רשותי ולא אך שאני מתחבר ל usb כל פעם ? שמטענים מכשיר כזה בשביל לא לגמור את הבטריה צריך ..לחכות שהיא תיגמר כמאט ואז להטעין אותה ולי היא לא נגמרת כי תמיד יש לי מה להכניס לאייפוד וכל פעם זה מטעין קצת זה יהרוג לי את הבטריה מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  14. שלום, קניתי מכשיר k610i לפני שבועיים באורנג' והייתה לו בעיה בספיקר - רעשים איומים בשמיעת הקלטה (מוזיקה) בשיחה.. (*802) בכל מקרה, היום הלכתי אליהם והחליפו לי למכשיר חדש לגמרי מהקופסה. אני מנסה את המכשיר ואני קולט את אותה בעיה בדיוק כמו שהיה בקודם!!! לא נראה לי הגיוני שהמזל שלי עד כדי כך חרא שאני מקבל 2 פגומים ברצף מתוך האלפים! אז חשבתי על 2 תאוריות ורציתי לדעת מה אתם חושבים: א. (פחות נראה לי) - סוני אריקסון הוציאו סטוק ענק של מכשירים אדומים, ובכולם היצור לא היה טוב ופגע בספיקר. ב. (נראה לי מאוד) - כמו שידוע לנו, אורנג' מוציאה גרסת תוכנה מיוחדת עם SE, אז חשבתי לעצמי שאולי גרסת התוכנה החדשה דופקת את השמע בספיקר ובגרסאות הבאות זה יסתדר! מכיוון שחבר שלי קנה אחד אפור מסלקום וש…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  15. המכשיר החכם הראשון שכולל מצלמת Project Tango משוכללת של גוגל לא יגיע אל החנויות בקיץ הנוכחי, כפי שהובטח לכתבה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  16. זמן קצר אחרי ההכרזה הבינלאומית Redmi 9T ו-Redmi Note 9T 5G ינחתו גם בישראל - עם הנחות של 100 עד 150 שקלים לקונים ב-24 השעות הראשונותלכתבה

17. שבב הביניים החדש והיעיל מככב בצמד מכשירי הדגל החדשים של חברת Oppo לכתבה

18. Started by sharon1973,

היי, ברצוני לדעת האם ניתן לראות סרטים בנגן עם כתוביות בפורמט SRT או SUB נלוות? האם יש צורך לסנכרן את הכתוביות עם הסרט טרם המרתן לפורמט של ה-D2 או שמספיק רק לשים את קובץ הכתובית עם קובץ הוידאו באותו שם תחת אותה תיקייה? האם יש עוד תוכנה מלבד JetAudio ( שמגיעה עם המכשיר) שיודעת לטפל בנושא המרת סרטים בצמוד לכתוביות? תודה מראש, שרון

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by Marklar,

אני מחפש מטען רכב לאייפק 6915. בזאפ, ככה"נ, אין (או שאני לא יודע לחפש ). (ואני גם מוכר את האייפק, במידה ומישהו מעוניין).

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Kenny,

היי אנשים, אז היום קניתי את הנגן, 8gb היה לי ממש מוזר , שמתי את השירים עשיתי את העדכון של השירים דרך הנגן ושנכנסתי לשירים, הוא לא הראה לי תיקיות. כל השירים, בלי יוצא מן הכלל היו באותה התיקיה. ניסיתי לעשות עדכון גירסה, לחדשה ביותר שהורדתי מהאתר הרישמי.. שמתי את הקבצים בנגן, הפעלתי מחדש, הנגן נתקע, עכשיו הוא לא מגיב בכלל. אני נוסע לחנות להחליף אותו ורציתי לדעת אם לנסות שוב פעם לעדכן גירסה בשביל התמיכה בתיקיות? מה הסיכוי שהוא יתקע שוב? למה בכלל לא ראיתי תיקיות? פיספסתי משהו או שהוא פשוט לא תומך? תודה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

שלום =]] יש ברשותי K610I ונתקלתי במספר בעיות: איך אני עושה שלט רחוק איך אני עושה את כל השטויות האלו שאני שולט עם הפלאפון על דברים כמו טולוויזיה מחשב ושאר השטויות.. איך אני מכניס קובץ MP4 רגיל והאם חייב שזה יהיה קובץ 3GP? איך אני מגיע לאימיול ומוריד דברים ואותו דבר לגביי האייסיקיו? איך שם משחקים בפלאפון מהמחשב לפלא בתור איזה קובץ אני צריך לשים תודה רבה! שאני מפעיל בלוטוס וששולחים לי משהו אני יכול לעשות מזער לאחר שאני ממזער איך אני מחזיר את זה? אממ זהו נכון לעכשיו זהו אם יהיה דברים אני אערוך דיון זה. תודהההההה מראש! :yelclap: :yelclap:

22. Started by MasterOfMuppets,

נפל לידי המכשיר הזה ואני רוצה ליצור קשר בינו למחשב. יש לי תקשורת אינפרא-אדום, המחשב מזהה את המכשיר והWireless Link לא מצליח לשלוח לו קבצים. התוכנה מהאתר של סמסונג מובייל ישראל גם לא עובדת. יש למישהו מושג מה לעשות?

23. Started by AsD[eyal],

קיבלתי את הפלאפון הזה מתנה לא משהו של פלאפון אבל מצלמה נחמדה האם אפשר לעשות איתו משהו מעניין?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. כמה עולה עכשיו הפלפון W850I באורנג'? תודה אני שאול כי לא מצאתי מקום אחד שאומר את המחיר נרמלי או של עכשיו כי כולם הסיקורים וכו' היו בעבר...... נ.ב ואם מישהו יודע גם כמה W200

25. הכנתי עבור האנשים שביקשו מדריך אז בבקשה פרגנו בלייק זה בחינם

• 0 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.