גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לגיסי נגן mp3 שנחשב ג'נרי למיטב ידיעתי שבד"כ עובד לא רע, אך הוא שם לב שבשירים מסוימים (מספר שירים ספציפיים) הניגון נעצר באמצע והנגן מאתחל את עצמו. בנגן mp4 שגם יש לו אותם שירים מתנגנים ללא בעיה וכך גם במחשב. הוא לא מצליח למצוא שום דבר שעלול לגרום לכך, לא בשירים ולא בנגן עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חברת Vivo מכינה אותנו להשקתו של דגם חדשני ב-24 בינואר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתם יכולים להשיג לי הורדה של נגן שקורא וידאו בפורמט פלאש נ.ב אמרו לי שיש תוכנה במכשיר וקוראת את הקבצים האלה אבל לא נראה לי שקיבלתי אותה אם המכשיר
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום =]] יש ברשותי K610I ונתקלתי במספר בעיות: איך אני עושה שלט רחוק איך אני עושה את כל השטויות האלו שאני שולט עם הפלאפון על דברים כמו טולוויזיה מחשב ושאר השטויות.. איך אני מכניס קובץ MP4 רגיל והאם חייב שזה יהיה קובץ 3GP? איך אני מגיע לאימיול ומוריד דברים ואותו דבר לגביי האייסיקיו? איך שם משחקים בפלאפון מהמחשב לפלא בתור איזה קובץ אני צריך לשים תודה רבה! שאני מפעיל בלוטוס וששולחים לי משהו אני יכול לעשות מזער לאחר שאני ממזער איך אני מחזיר את זה? אממ זהו נכון לעכשיו זהו אם יהיה דברים אני אערוך דיון זה. תודהההההה מראש! :yelclap: :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
עם מראה חיצוני שמזכיר את מכשירי ה-iPod הראשונים ויכולת להעניק הספק כולל של עד 150 וואט - מיזם ה-Flash זוכה להצלחה גדולה ב-Indiegogo, למרות תג מחיר בלתי מבוטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני כרגע בארה"ב ומחפש המלצה לPMP איכותי עם נפח סביר + שיכול לנגן HD (גם על הטלוויזיה) ראיתי את הביקורת על הCOWON O2 שנשמע נהדר אך בפועל לא מספק את הסחורה, אז אילו מתחרים יש לו?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום יש לי מיו 168 הוא מאוד איטי ולא מעודכן\יש אפשרות לעדכן לגירסה חדשה ולא אצל היצרן כי זה יקר בערך 500 שח תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש מחירים בעיקר של המכשירים היותר זולים שיעלו 10-20 שקל בחודש מישהו אולי יודע, באתר לא ראיתי מחירים וגם בחוברת כזאת שלקחתי מדוכן בקניון (לא היה לי זמן לדבר עם המוכרת כי מיהרתי והיה תור)
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני לרכוש מחשב כף יד, אחרי סקר שוק קצר וחישובים כלכליים נעצרתי על מכשיר אחד שעונה על כל הדרישות שהצבתי: 1. GPS 2. יומן אלקטרוני 3. יכולת הרחבה עם כ. זיכרון חיצוני. והמכשיר הוא MIO P350. מה דעתכם עליו? מהם יתרונותיו וחסרונותיו על פני מתחריו הישירים? *אני מודע לזה שמדובר בדגם ישן/יוצא אך אין זה מהווה בעיה מבחינתי. בלי לחשוב פעמיים פתחתי תרד בעיניין לפני שרצתי לקנות, כי מי אם לא אתם חברי הפורום המלומדים והמקצועיים יתן לי חו"ד מקצועית...? תודה מראש, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אילו הדרישות שלי... -מצלמה באיכות של K800 עם פלאש טוב - נגן איכותי (כולל וידאו) עם רמקולים אייכותיים,A2DP ויכולת איכסון של 8 גיגה לפחות כולל כרטיס. - משקל בינוני, שלא יהיה כבד. - שלא יהיה רחב מדי. - שלא יהיה מסך קטן. - דפדפן אינטרנט טוב (אם יש אופציה לתוכנה צד שלישי גם טוב). - קל לתפול, עם מערכת הפעלה שלא נתקעת ולא איטית (לדוגמא n95). - דור 3. אם יש משהו שמכיר פלאפון כזה שיגיד בבקשה. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אח שלי מחפש לקנות נגן MP4, משהו של iRiver חשבתי אבל אם אתם ממליצים דברים אחרים אז סבבה התקציב הוא בערך 1000 שקל ואפשר לחרוג רק לא להגזים חיפשתי ביקורות באינטרנט ואני לא ממש יודע איפה למצוא דברים אז אשמח לקבל פה עזרה אני חושב ש8 ג'יגה יהיה טוב זהו, תודה מראש על התגובות
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הדגם החדש במיזם ה-Android One של גוגל הוא המעניין ביותר שנוצר במסגרתו עד היום, ללא צל של ספק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
דרושה המלצה מחפש לקנות בחול נוקיה יד שניה, מחפש דגם טוב ואמין בלי כל השטויות של הדור 3 או מצלמה סופר מתוחכמת או כל מיני פיצ'יפקס מיותרים. בקציור אם אתם יודעים על איזה דגם שנחשב לטוב במיחד
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היורש של ה-Pixel XL נראה הרבה יותר טוב ממנו, בתמונה המודלפת והבלתי רשמית הראשונה שהגיעה אל הרשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! מהיכן אוכל להוריד תוכנת סינכרון להעברת אלפון ,צלצולים ועוד נתונים למכשיר מוטורולה W355 תודה!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי אנשים, אז היום קניתי את הנגן, 8gb היה לי ממש מוזר , שמתי את השירים עשיתי את העדכון של השירים דרך הנגן ושנכנסתי לשירים, הוא לא הראה לי תיקיות. כל השירים, בלי יוצא מן הכלל היו באותה התיקיה. ניסיתי לעשות עדכון גירסה, לחדשה ביותר שהורדתי מהאתר הרישמי.. שמתי את הקבצים בנגן, הפעלתי מחדש, הנגן נתקע, עכשיו הוא לא מגיב בכלל. אני נוסע לחנות להחליף אותו ורציתי לדעת אם לנסות שוב פעם לעדכן גירסה בשביל התמיכה בתיקיות? מה הסיכוי שהוא יתקע שוב? למה בכלל לא ראיתי תיקיות? פיספסתי משהו או שהוא פשוט לא תומך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, בבקשה עזרה!!! קיבלתי iriver e-100 , ורציתי להכניס בו שירים, תמונות וכו' אני מחברת אותו למחשב נייד באמצעות הכבל usb , אבל- המחשב לא מגיב גם כשאני פותחת את 'המחשב שלי' אין שום זיהוי שלו וכן במנהל ההתקנים!! אני מיואשת, כבר ניסיתי הכל!! ניסיתי לשנות בהגדרות של המכשיר את ה- connection type, פעם MSC ופעם MTP. לקחתי אותו לחנות והמוכר פירמט לי אותו, וכשהגעתי הביתה באמת קפצה לי ההודעה על 'התקן לא מוכר' ויש להכניס את הדיסק שבא איתו. באותו רגע לא מצאתי אותו וכן, לא היה לי זמן אז למחרת שוב חיברתי, אך ההודעה כבר לא קפצה, ושוב- התעלמות מוחלטת מהמכשיר... עיזרו לי! אני כבר לגמרי מבולבלת... (MSC\MTP , power and data, setting, בקר אפיק טורי אוניברסלי.......................…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כשאני פותח את חובץ הזבה בפלפון ואני מתחיל להתקין כימת בסוף התכנה מופיעה לי "לא ניתן להתקין" בכול דבר שאני מנסעה להתקין מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה????? תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני כבר שנים רוצה טלפון חדש, אבל אני מניח שקמצנות מסויימת עצרה מבעדי (אז חייל, היום סטודנט). חקרתי במכל מיני אתרים באינטרנט, השוויתי מחירים, הסתכלתי על קטעי וידאו על הממשקים השונים ברחבי יוטיוב, ואני לא יודע מה להחליט... בכל מקרה, התכונות שאני מחפש עושות לי רושם שהולך להיות לי יקר, אבל אני רוצה להגביל את עצמי עד 2800ש"ח, וכבר עכשיו אני אומר שלא חובה צג-מגע, למרות שזו בהחלט תוספת נחמדה (במידה והיא עובדת טוב ולא מקרטעת, כמו בחלק מהסרטונים שראיתי). התכונות לפי סדר החשיבות: נגן MP3 (לא משנה אם זה בא עם 8 ג'יגה או שאפשר להוסיף, העיקר שזה יתמוך במספיק מקום למוסיקה) חיבור WIFI לגלישה באינטרנט (זה גם מקל על החיבור למחשב שלי) משחקים (ופה אני מניח שיש יתרון לנוקיה ולמערכת ההפעלה של…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אייפוד וידאו גירסה חמש וחצי לגירסה הרגילה? לפי מה שהבנתי בגירסה החדשה יותר המסך בהיר יותר ושיפרו את התמיכה בעברית ועוד כל מיני שיפורים אבל מה שמעניין אותי יותר הוא איך אוכל לזהות שהגירסה של הנגן שמוכרים לי היא אכן חדשה ושלא מוכרים לי גירסה ישנה יותר במחיר של גירסה חדשה? קיים זיהוי כלשהו על הקופסא או על הנגן?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-