גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לגיסי נגן mp3 שנחשב ג'נרי למיטב ידיעתי שבד"כ עובד לא רע, אך הוא שם לב שבשירים מסוימים (מספר שירים ספציפיים) הניגון נעצר באמצע והנגן מאתחל את עצמו. בנגן mp4 שגם יש לו אותם שירים מתנגנים ללא בעיה וכך גם במחשב. הוא לא מצליח למצוא שום דבר שעלול לגרום לכך, לא בשירים ולא בנגן עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי חברים! ביצעתי שדרוג למכשיר Samsung U900 Soul של אורנג'. המכשיר חדש לחלוטין!! התקבל לפני שבוע בלבד (!) מהחברה. קנו לי Iphone וכמו שמשתמע אני לא ממש צריך את הסמסוג.. בכמה אני יכול למכור אותו? ואני מדבר על המחיר המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו.. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שאלה אחרונה האם זה אותו פלפון שדיברו שהוא אם סאונד מעולה?(ואני מדבר על הדק) כמו בנעוץ?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אח שלי מחפש לקנות נגן MP4, משהו של iRiver חשבתי אבל אם אתם ממליצים דברים אחרים אז סבבה התקציב הוא בערך 1000 שקל ואפשר לחרוג רק לא להגזים חיפשתי ביקורות באינטרנט ואני לא ממש יודע איפה למצוא דברים אז אשמח לקבל פה עזרה אני חושב ש8 ג'יגה יהיה טוב זהו, תודה מראש על התגובות
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש מחשב כף יד חדש שיהיה בו gps, wifi ושיהיה מהיר... התקציב הוא גג 3000 ש"ח ההתלבטות האישית שלי היא בין: Fujitsu Siemens LOOX N560 לבין: ipaq rx5940 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע IAUDIO 7 מבאג, ולמכשיר אין תמיכה בעברית. מישהו מכיר קושחה עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
עם מראה חיצוני שמזכיר את מכשירי ה-iPod הראשונים ויכולת להעניק הספק כולל של עד 150 וואט - מיזם ה-Flash זוכה להצלחה גדולה ב-Indiegogo, למרות תג מחיר בלתי מבוטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר שמהווה אח גדול במיוחד ל-Redmi Note 5 המצליח מגיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אתמול בערב קניתי SGS3 לבן מKSP ! היום אני ניכנס בבוקר לאתר המחיר שלו ירד ב 200 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פחות ולא יותר ! אני עוד שניה יורה בעצמי ! הלכו 200 ש"ח... אני מה זה מבואס מזה...
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מסך 10אינץ. גלישה טובה וחזקה באינטרנט. חיבור USB חובה. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=16670&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
רציתי להמליץ על משחק מחשבה קליל וכייפי (שכתבתי). המשחק חינמי וניתן להורדה ב: https://market.android.com/details?id=com.goodape.outnumbered אשמח לקבל פידבק פה ובמרקט אלון
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי את הדגם המצויין בכותרת הכל נראה עובד המסך עובד האודיו עובד אבל המכשיר לא מגיב לשום מגע במסך הוא נפל לי למים לפניי שבועיים ואז בכלל המסך לא עבד פתחתי אותו ובתהליך נראה לי קרעתי איזה כבל דק שחיבר בין המסך לכל הרכיבים הפנימיים ובאותו הזמן עדיין לא ראו שום דבר במסך עכשיו אתמול סתם נזכרתי בפלאפון והחלטתי להדליק אותו שוב והמסך עובד ורואים מצויין כמו פעם אבל עכשיו המגע לא קיים ואני משער כנראה זה החוט הזה שקרעתי למישהו יש מושג טווח מחיר של תיקון? כי לפי דעתי זה רק חיבור פשוט ולא רכיב כמו המסך עצמו שעובד
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המלצה לנגן ב400 שח אכי חשוב איכות סאונד. לא צריך תמונות או סרטים חשבתי על ה IAUDIO G3 מבאג יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אוזניות חדשות כבר יש (SONY MDR V150) תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, קבלתי את ה PalmTop TV של LEAFTEK. מהרגע שהתקנתי אותו המסנג'ר הפסיק לעבוד... יש למישהו עצה? עוד דבר, המכשיר בא עם תכנת WinFastPVR משום מה, אחרי שאני מקנפג את הערוצים איך שאני רוצה ושומר אותם, וסוגר את התכנה. ולאחר מכן פותח אותה שוב... כל הקינפוג נעלם ואי-אפשר להחזיר אותו... כל עצה תתקבל בברכה... תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן. הטלפונים שיוחברו אליה הם : נוקיה 6230 הישן יחסית W660 ועוד טלפון (אולי 6070 או משהו בסגנון) אני צריך אוזניה די פשוטה למען האמת. אין שום דרישה מיוחדת מלבד אמינות,ונוחות שימוש (באופן יחסי כמובן) וכמובן שישמעו בה כמו שצריך (ההורים שלי לא בני 20 כבר). מניסיון לא משהו עם אוזניה קודמת,כשפתחתי את הטלפון עד שהשיחה היתה "עוברת" לאוזניה היה לוקח חצי חודש וזה היה גרוע,אני מקווה שלא כך המצב בכל האוזניות. כמובן שאם יש משהו בפחות מהמחיר אין צורך להשתמש במלוא המחיר אלא אם כן זה ממש שווה את זה. כמו כן,אשמח לפירוט חוץ משם הדגם שתתנו לי -אני לא מבין בזה ולכן אשמח להחכים
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שאני מחבר את כבל הUSB לפלאפון ומנסה להעביר תמונות/שירים זה ההודעה שאני מקבל : למי שלא רואה http://i26.tinypic.com/mjn2mu.jpg אותו דבר קורה גם שאני מחבר MP3. בבקשה תעזרו לי, ואם האשכול לא מתאים לקטגוריה תעבירו בבקשה, תודה :] .
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
שלום. הורדתי את Gravity Defied Trial Racing DEMO מהאתר הרשמי של המפתחת. ניסיתי להעביר את קובץ ה- jar גם דרך התוכנה של Nokia וגם בצורה ידנית. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בפלאפון הוא אומר שהיישום לא חוקי ומציע לי למחוק. מה לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מכשיר חדש ואני יכול לבחור בין המכשירים הבאים: K800i 6288 E65 6500 6120 עכשיו, לסוני אריקסון יש מצלמה טובה שזה נחמד, אבל אני חושב שאני אוותר עליו כי אני רגיל לממשק של נוקיה, אלא אם הוא עדיף בהרבה. את ה6288 אני מכיר והוא נחמד. ואת השאר אני בכלל לא מכיר. ה-E65 נראה לי ממש ממש מגגניב, עם ה-WiFi וזה.. הקטע הוא שאי אפשר לדעת אם מכשיר הוא סבבה בלי להשתמש בו, אז תוכלו בבקשה להגיד לי איזה מכשיר עדיף? (לא משנה לי גודל מכשיר וכולם עולים אותו הדבר) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
דיווחים עדכניים מעידים כי שיתוף הפעולה המוצלח בין שתי החברות במסגרת מכשירי ה-Pixel עשוי להוליד עסקת רכישה שתהיה חיובית עבור שני הצדדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
הכנתי עבור האנשים שביקשו מדריך אז בבקשה פרגנו בלייק זה בחינם
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחרי הניסיונות של Huawei ו-LG, השנה הנוכחית עשויה להביא לנו צמד מכשירי נקסוס חדשים דווקא מבית HTC הטאיוואנית נזכרים בערגה בימיה הגדולים של HTC, בהם הייתה נציגת האנדרואיד הבולטת וזו שסייעה לגוגל ליצור את מותג הנקסוס שלה עם ה-G1 Dream וה-Nexus One? אם להתבסס על מקורות עדכניים ברשת, השנה אנחנו עשויים לראות את השותפות הזו חוזרת לחיים. זוכרים את הצמד הזה? לפי מקור בפלטפורמת ה-Weibo הסינית, HTC תירש הן את LG והן את Huawei ותיצור סמארטפון עם מסך בגודל 5 אינץ', וגם סמארטפון עם מסך בגודל 5.5 אינץ'. מדובר בגדלים מעט תמוהים אם לוקחים בחשבון שצמד מכשירי הנקסוס הנוכחיים מציעים מסכים של 5.2 אינץ' ו-5.7 אינץ', אך כנראה שלא ניתן לשלול מראש את אפשרות ה'ריגרסיה'…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קיימים עשרות/מאות סוגים, אשמח לעזרה שתסייע לי להחליט מה לרכוש. מחיר: עד 1500 ש"ח שימושים מיוחדים נדרשים: א. צילום תמונות ווידאו באיכות מעולה ב. יכולת מובנת להקלטת שיחות הפלאפון
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-