גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי באיביי את הנגן הזה משומש ממישהי מישראל. היום קיבלתי אותו, ולהפתעתי השלט לא עובד. אני לא יודע אם הבעיה היא בחיבור של השלט במכשיר, או בשלט עצמו (כשמחברים את האוזניות ישירות לנגן הכל עובד טוב - מלבד השלט שאינו מחובר, כשמחברים לשלט יש גם בעיה של שמיעה באוזניות). ניסיתי לעשות למכשירreset, זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם החיבור קצת, זה לא עזר. רציתי לדעת האם למישהו הייתה בעיה כזו, ויודע ממה היא נגרמת? כמו כן, מי היבואן ש לiaudio בארץ, ומה המספר שלו? אני רוצה ליצור קשר, ולברר האם אפשר לבדוק את זה ולתקן. דבר אחרון, יש פה מישהו שיש לו את הנגן הזה? אני אשמח אם תהייה לי אפשרות לבדוק את המכשיר שלי עם שלט של מישהו אחר. עריכה: היבואן הוא באג מסתבר, אך לצערי אין להם שלטים כא…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שאני מחבר את כבל הUSB לפלאפון ומנסה להעביר תמונות/שירים זה ההודעה שאני מקבל : למי שלא רואה http://i26.tinypic.com/mjn2mu.jpg אותו דבר קורה גם שאני מחבר MP3. בבקשה תעזרו לי, ואם האשכול לא מתאים לקטגוריה תעבירו בבקשה, תודה :] .
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בארה"ב ומחפש המלצה לPMP איכותי עם נפח סביר + שיכול לנגן HD (גם על הטלוויזיה) ראיתי את הביקורת על הCOWON O2 שנשמע נהדר אך בפועל לא מספק את הסחורה, אז אילו מתחרים יש לו?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז הבעיה העיקרית היא שאין לי מטען אז אם אתם יודעים מאיפה לקנות והכי זול שאפשר אני ישמח לדעת איפה תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם... מעוניין לרכוש מכשיר GPS... עדיפות ליד שניה/מחודש (ניתן גם חדש) מה מומלץ/הכי זול * מצאתי חדש - 1250 שקל - http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c63/9132.php
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המכשיר החכם הראשון שכולל מצלמת Project Tango משוכללת של גוגל לא יגיע אל החנויות בקיץ הנוכחי, כפי שהובטח לכתבה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מכשיר הדגל האקזוטי הבא של היצרנית הסינית מתקרב במהירות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, ברצוני לרכוש מחשב כף יד, אחרי סקר שוק קצר וחישובים כלכליים נעצרתי על מכשיר אחד שעונה על כל הדרישות שהצבתי: 1. GPS 2. יומן אלקטרוני 3. יכולת הרחבה עם כ. זיכרון חיצוני. והמכשיר הוא MIO P350. מה דעתכם עליו? מהם יתרונותיו וחסרונותיו על פני מתחריו הישירים? *אני מודע לזה שמדובר בדגם ישן/יוצא אך אין זה מהווה בעיה מבחינתי. בלי לחשוב פעמיים פתחתי תרד בעיניין לפני שרצתי לקנות, כי מי אם לא אתם חברי הפורום המלומדים והמקצועיים יתן לי חו"ד מקצועית...? תודה מראש, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולכם מכיוון שאיני מתמצא בשוק הפלאפונים מה חדש וכוד'... אבקש המלצה לפלפאון מכיוון שאני חייל אני צריך סוללה חזקה שהפלפאון יהיה חזק פיזי בעל מסך מגע ונגן MP3 טוב... מעדיף מתצורת נוקיה אין מה לעשות אני חושב שהם החברה הטובה ביותר בעולם לא אייפון ולא שמייפון אין לי מגבלת תקציב ואת הפלפאון אני אקבל מסלקום בחינם מכיוון שאני לקוח עיסקי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתם יכולים להשיג לי הורדה של נגן שקורא וידאו בפורמט פלאש נ.ב אמרו לי שיש תוכנה במכשיר וקוראת את הקבצים האלה אבל לא נראה לי שקיבלתי אותה אם המכשיר
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל.. ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?). אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה. יש המלצות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע IAUDIO 7 מבאג, ולמכשיר אין תמיכה בעברית. מישהו מכיר קושחה עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מאחר ונמאס לי שמתבשלת לי האוזן(והמוח) בכל שיחה של יותר מ2 דקות, אני מחפש אוזניית בלוטות' שתהיה נוחה, עם טווח סביר, לא חושב לי כל כך סינון רעשים מתקדם וכל מני גימיקים - מאחר ורוב השיחות יתבצעו מהבית או אזורים שקטים... רצוי שיהיה שמע טוב, והתקציב עומד סביב ה 200 +- ... אשמח לקבל המלצות! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום . האחראים שלי בעבודה החליפה את המכשיר שלה למכשיר של סוני אריקסון W705 . http://images.nirmaltv.com/images/w705_see_the_product_large_1.jpg לפני זה היה לה נוקיה והיא הייתה גולשת דרך האינטרנט הרגיל של הטלפון (כל מיני אתרי חדשות ותחזיות) . היום היא שאלה אותי למה האינטרנט לא מתחבר לה , היא ניסתה להיכנס דרך האינטרנט הרגיל של הפלאפון וזה לא נתן לה ורשם שצריך לפנות לאורנג . ראיתי שיש לה WIFI במכשיר וניסיתי להתחבר דרכו הפעלתי את הWIFI וזה מצא לי את הרשת שיש בעבודה והיו לי 2 אפשרויות "משתמש" "אורח" , בחרתי באורח וזה הפיל בירוק את הסמל של הWIFI אבל כשניסיתי לרשום כתובת להיכנס לאינטרנט זה רשם לי שגיאה . איך אני יכול להיכנס לאינטרנט דרך הWIFI במכשיר הזה ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ל IPOD TOUCH איך אני יכול להפוך אותו לדיסק חיצוני שאני יוכל להכניב בו מידע?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני קונה מחבר K610i (סלקום אם זה משנה). עכשיו, יש לי SIM של פלאפון של סלקום שהוא ישן (הפלאפון של NOKIA הישן ישן, שהיה להמון.. הוא היה כזה כחול וכתום). עכשיו השאלה, אם אני אשים את הSIM ההוא בפלאפון שאני קונה מהחבר, זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
כמה עולה איפון בבריטניה? והאם אפשרי לקנות איפון בארץ במחיר סביר? יש לי תקציב של אלפיים שקלים לאיפון סקין מגן מסך ופריצות מאמין שאני יכול אשמח לתשובה תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יצרנית האייפון מצטרפת אל טרנד שירותי המשחקים ברישום חודשי קבוע - ותנסה להפוך אותו ללהיט גם עבור עולם המובייל עם מחיר קורץ ומגוון כותרים בלעדיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מטען רכב לאייפק 6915. בזאפ, ככה"נ, אין (או שאני לא יודע לחפש ). (ואני גם מוכר את האייפק, במידה ומישהו מעוניין).
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
היי אנשים, אז היום קניתי את הנגן, 8gb היה לי ממש מוזר , שמתי את השירים עשיתי את העדכון של השירים דרך הנגן ושנכנסתי לשירים, הוא לא הראה לי תיקיות. כל השירים, בלי יוצא מן הכלל היו באותה התיקיה. ניסיתי לעשות עדכון גירסה, לחדשה ביותר שהורדתי מהאתר הרישמי.. שמתי את הקבצים בנגן, הפעלתי מחדש, הנגן נתקע, עכשיו הוא לא מגיב בכלל. אני נוסע לחנות להחליף אותו ורציתי לדעת אם לנסות שוב פעם לעדכן גירסה בשביל התמיכה בתיקיות? מה הסיכוי שהוא יתקע שוב? למה בכלל לא ראיתי תיקיות? פיספסתי משהו או שהוא פשוט לא תומך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש מחשב כף יד חדש שיהיה בו gps, wifi ושיהיה מהיר... התקציב הוא גג 3000 ש"ח ההתלבטות האישית שלי היא בין: Fujitsu Siemens LOOX N560 לבין: ipaq rx5940 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-