עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by redead,

איך אני יודע כמה ניצלתי מהחבילת אינטרנט שלי כדי לא לעבור את המכסה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  2. Started by AVISHAI12,

האם כדאי IPHONE??ואם כן איזה IPHONE החדש או הישן??

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג אך בגבולות הטעם הטוב) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. אני מפחד שהזיכרון של הטלפונים יתמלא. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by yuvaldag,

מה הנגן עם איכות השמע הכי טובה (8-16G) לקנייה בארה"ב בתקציב של 150-300$? ומה עם אוזניות? 40-100$ כלומר רק איכות השמע חשובה לא חשובים דברים אחרים

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  6. Started by elad76,

איזה מחשב כף יד טוב יש ב3000 שקל

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  7. בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את המכשיר שלי שכנראה כבר עשה את שלו. שמעתי על מכשיר הNOKIA 5800. האמת התלהבתי ממנו, עד שהחזקתי את המכשיר. המסך היה נראה לי מאוד צר, אך עם זאת ארוך. דבר שדי הוריד את חשק הקניה. למי יש אותו? אפשר לקבל עצת קנייה? ממה התרשמתם מהמכשיר? ממה התאכזבתם? כדאי\לא כדאי לרכוש?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  8. Started by ori14,

הי, אני מתלבט אם לקנות את הנגן הזה או לא, החלטתי אותו ולא את האייפודטאץ', אבל עדיין יש לי כמה ספקות. ראיתי שבCNET (אל תדאגו, רק בשביל התמונות!) קוראים ל120 דור שלישי, אבל הוא שייך לאותו הדור של ה80 ו30 2, אני מעדיף את ה80 בגלל המראה וה40 ג'יגה האלו לא ממש משנים לי, האם למישהו ידוע בוודאות שהחומרה זהה חוץ מהHDD והאם מייקרוסופט הצהירה שהיא תתמוך בשניהם יחד? אם אני לא טועה בABI אמרו שאין אקולייזר, זה נכון? אם כן הייתי רוצה לשמעו את דעת בעלי הנגן שפה על הסאונד בלי אקולייזר. ואם יש איזשהם חסרונות או יתרונות מיוחדים שבעלי הנגן יוכלו לציין, יעזור לי מאוד תודה מראש, אורי

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by mike-mt,

שלום! אני לא בטוח שזה מקום נכון, אבל אנסה בכל זאת התכוונתי לקנות השבוע את ה-htc tytn, אבל אני מתלבט, סוף חודש אמור לצאת N-95 אז משהו יודע מה עדיף? האם אפשר לעשות השוואה בניהם? (לא להתיחס ל -GPS כי כבר יש לי את המקלט בלוטוס) אודה לכם אם תעזרו לי לבחור את המכשיר הנכון

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by Semlu,

[move]היי[/move] אז המצב הוא כזה יש לי בר מצווה עוד מעט ואני יכול לקבל כל נגן שבאלי עד 2000 ש"ח ומה שאני רוצה במיוחד זה לראות סרטים באיכות ורצוי גם WIFI אני ראיתי את הARCHOS 605WIFI ולדעתי הוא נורא טוב ונחמד אבל אמרו לי שמסך המגע נורא שביר ושהWIFI שלו לא טוב תוכלו לפרט לי בבקשה מה זה WIFI ואיפה אני יכול להשתמש בוא.....וגם ראיתי את הCOWWN או איך שלא רושמים את זה הA3 של ה 30 GB תמליצו לי על משוה טבו ואני צריך את זה דחוף

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by ran07,

כבר הרבה זמן שלא יוצאים משחקים מענינים

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. היצרנית הסינית הגדולה והיוקרתית מכולן ממשיכה להכות את התחזיות ורושמת שיפור בכל המדדים לכתבה

13. המכשיר החכם הראשון שכולל מצלמת Project Tango משוכללת של גוגל לא יגיע אל החנויות בקיץ הנוכחי, כפי שהובטח לכתבה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  14. Started by simla101,

היי, אני מחפש פלאפון אנדרואיד תקציבי, חשבתי בהתחלה על הZTE u950, אבל מסתבר שהוא לא תומך בתדרים בארץ (רק בדור2). בגדול אני רוצה לקנות אותו בסין (יש לי מי שיקנה ויביא), אבל לא בטוח מה לקנות. התקציב הוא בגדול עד 1000 שקל, כשאני מצפה לקבל משהו שדומה ל u950 (שזה בגדול כמעט כמו sgs2). יש לכם שמות? תודה!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by yosside,

לסבא שלי יש מיו P350 והוא משתמש בו בעיקר לנווט אך עוצמת הקול לא מספיק חזקה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את המחשב כף יד כך שהסאונד ישמע מהרמקולים שברכב? האם יש דיבורית (כמו לסלולארים...) המתאימה ל-מיו P350? אם לא, אשמח לשמוע הצעות נוספות. אני יודע שיש תושבות מולטימדיה עם רמקולים להגברת הקול אך מאחר ויש לו כבר תושבת לרכב אני מחפש אלטרנטיבות אחרות... הערה: חשוב לו לשמוע רדיו בו-זמנית (כך שמשדר FM לדוגמה לא רלוונטי במקרה הזה) תודה, yosside

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Aviko,

הא?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. כמה עולה איפון בבריטניה? והאם אפשרי לקנות איפון בארץ במחיר סביר? יש לי תקציב של אלפיים שקלים לאיפון סקין מגן מסך ופריצות מאמין שאני יכול אשמח לתשובה תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by satlan1,

יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  19. הדלפה מפתיעה בהיקפה מעניקה לנו הצצה למכשירים עתידיים כדוגמת ה-Moto X5, ה-Moto G6 וכמובן ה-Moto Z3 לכתבה

20. Started by yoakall,

שלום. איפה אפשר לקנות מסך לאיפוד וידאו דור 5 (2.5 אינטש)? ניסיתי בכל מיני חברות שמתקנות אבל הם לא מוכנים למכור לי את המסך, אלא רק לתקן. אני יכול להחליף אותו לבד אבל אין לי מושג איפה אפשר לקנות אחד. תודה רבה יניב

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by yuvalchu,

שלום אנשים. לפני כחודש וחצי קניתי מכשיר ZEN CREATIVE 4G. היום תוך כדי שאני מארגן את המדיה שלי, תוכנת האירגון נתקעה ונאלצתי להפעיל את המחשב מחדש. מאז, המכשיר עצמו לא עובד - הנורה של המתח דולקת, אבל אין שום תגובה מהמכשיר. אין שום תצוגה על המסך ואני אפילו לא מצליח לכבות אותו. גם כשאני מנסה לחבר אותו שוב למחשב אין שום תגובה (מכשירים אחרים עובדים כשמחברים אותם). מישהו מבין מה קורה פה ויכול לעזור לי? :s05: אשמח לכל רעיון... המון תודה, yuvalchu

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by I7210I,

איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש לרכוש מחשב כף יד חדש שיהיה בו gps, wifi ושיהיה מהיר... התקציב הוא גג 3000 ש"ח ההתלבטות האישית שלי היא בין: Fujitsu Siemens LOOX N560 לבין: ipaq rx5940 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by Moo,

קניתי לפני שבוע IAUDIO 7 מבאג, ולמכשיר אין תמיכה בעברית. מישהו מכיר קושחה עם תמיכה?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים