עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Jaman,

שלום, אני מחפש GPS פשוט לרכב, לא צריך שיציג תמונות ינגן סרטים או מוזיקה או דברים בסגנון (לא אכפת לי שיבוא עם אפשרויות כאלו, אבל זה לא נחוץ). מהמעט שקראתי הבנתי שהמכשירים של Mio עושים את העבודה, זולים יחסית, ובאים עם תוכנה טובה (MioMap). אשמח להמלצה על דגם איכותי ומשתלם עד כמה שאפשר במחיר של מספר מאות שקלים, נגיד עד 650~. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. שלום לכולם. אני עם sgs2 שעליו אנדרואיד מקורי של אורנג'. לא יודע למה, אבל כל שליחת תמונה בהודעה למישהו שיש לו אייפון תמיד נכשלת. אין בעיה לשלוח לכל טלפון אחר. האם זו בעיה מוכרת?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה

4. תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by bati6,

מה זה תקן 802.11 ac? מה זה אומר על מכשיר שלא תומך בתקן הזה? מה ההבדל בין מכשיר שכן תומך בתקן הזה?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by Lol10k,

שלום. יש לי WIDCOMM וכאשר אני מחבר את אוזנית הBT שלי למחשב דרך חיבור "אוזניה" לא שומעים שום דבר גם שאני נכנס ל"volume" ומפעיל את הbt audio. מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת לשמוע מוזיקה דרך האוזניה? תודה הצלחתי,זה מגניב לאללה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by MasterOfMuppets,

נפל לידי המכשיר הזה ואני רוצה ליצור קשר בינו למחשב. יש לי תקשורת אינפרא-אדום, המחשב מזהה את המכשיר והWireless Link לא מצליח לשלוח לו קבצים. התוכנה מהאתר של סמסונג מובייל ישראל גם לא עובדת. יש למישהו מושג מה לעשות?

8. Started by Jules Winnfield,

עריכה: אם אפשר לנעול בבקשה שחכתי שכתבתי את הנושא הזה מצטער

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by kuBBia,

סבתא שלי (אל תצחקו ) ביקשה ממני לחפש לה GPS, עכשיו אני לא מבין בזה כמעט.. התקציב בערך 2000-1500 (אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי) חשוב שיהיה מסך גדול וקריא ושיהיה פשוט להפעלה אמא שלי נוסעת לארה"ב האם כדאי לקנות שם? ואם כן האם אפשר לגייר את המכשיר או להתקין לו תוכנה בעברית? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by D-M-X,

מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by HananEafergan,

שלום רב לכולם! כבר זמן רב מאוד שאני מחפש לiPhone 4 שלי מקלדת נורמאלית להקליד איתה SMSים. אני די בטוח שבעיית הSMSים באייפון היא אצל רבים, ולא רק אותי מעצבן להקליד הודעות במקלדת QWERTY זעירה. מה שאני מחפש זה איזה משהו שאפשר אולי להוריד מה-Cydia שמשנה את המקלדת של ההודעות באייפון למקלדת רגילה כמו בכל סלולרי, מקלדת שלוחצים על מספר מסויים כמה פעמים עד לבחירת האות הנכונה (למשל לחיצה על 3 פעמיים בשביל האות ב'). אם קיים משהו כזה אשמח להיות מעודכן. תודה מראש והמשך ערב מצויין, חנן.

12. Started by Posford,

כן אני מודע לאשכול השני שפתחתי, אך אני מעוניין לדעת איזה נגן אפשר למצוא עד 150 ש"ח? רצוי שיהיה נפח כמה שיותר גדול, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. תמיכה בקבצים ותיקיות בעברית. תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by Drazick,

שלום. אני מחפש המלצה למכשיר סללורי. אני מעדיף בעיקרון נוקיה וברשת אורנג'. אבל הפיצ'ר שהכי הכי חשוב לי הוא מאוד פשוט - שאני אוכל לגבות את ההודעות טקסט, רשימת אנשי קשר וכו' על המחשב. כלומר אם מישהו שלח לי הודעת טקסט ב- 22.8.08 ב- 22:00 ורשם "שלום. אני אוכל לגבות את זה ואם המכשיר נגנב ואני קונה חדש אני אוכל להעתיק חזרה את ההודעה והיא תראה עם אותם פרטים בדיוק. מישהו מכיר / יודע?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  14. המכשיר החכם הראשון שכולל מצלמת Project Tango משוכללת של גוגל לא יגיע אל החנויות בקיץ הנוכחי, כפי שהובטח לכתבה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  15. קצת אחר שגרסת ה-15 שלה נחתה בחנויות מצויידת בשבב ביניים - הנציגה המקומית של היצרנית הסינית מתכוננת להשיק את דגם ה-Meizu 16 עם Snapdragon 845 במחיר מעניין לכתבה

16. בזמן שאנחנו ממתינים לדגם היוקרתי ביותר ולדגם הזול ביותר, המותג הוותיק החליט להפתיע אותנו עם השקת דגם ביניים טרי אשר משלים פערים ברצף המספרי לכתבה

17. לשירים יש לי את ה-OMX70 (שקצת יותר טובה מה-CX300). יש בארץ משהו בגבול ה-350 שקל (גג 400) שעדיפות עליהם לסרטים? כמו שציינתי בכותרת, אני לא מעוניין באוזניות קשת\עורף ושאר חבריהם. תודה רבה, רועי.

18. אני מחפש נגן 2 גיגה. (עם אופציה להוסיף כרטיס ממשפחת ה SD) ה 2 נגנים הראשנים שחשבתי עליהם הם 1. iRiver E100 2. iAudio D2 בגיסאות 2 גיגה כמובן. ההפרש במחירים, זניח לדעתי. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by I7210I,

איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  20. בעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by AleXGanGSteR,

ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום דבר בקשר לפנס... מישהו יודע אולי איך אני גורם לפלאש לפעול במשך זמן ממושך (לא רק לכמה שניות בזמן הצילום) כדי שתהיה אפשרות להשתמש בפלאש כפנס. תודה.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. Started by k1235,

שלום, אני מחפש המלצה לטאבלט בגודל 9.7 או 10.1 בעל 2GB זיכרון עם נתונים טכניים טובים אין צורך ב GPS או 3G תקציב 200--220$ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. אשמח לקבל המלצה לדגם דיבורית Bluetooth לרכב, בעלות של כ 300 - 350 ש"ח. (לא חובה מכשיר מתוחכם, עם מסך צבעוני וכו', אלא מכשיר טוב בתקציב הנ"ל) תודה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by ran07,

כבר הרבה זמן שלא יוצאים משחקים מענינים

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  25. הכנתי עבור האנשים שביקשו מדריך אז בבקשה פרגנו בלייק זה בחינם

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים