גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,778 דיונים בפורום זה
-
http://www.nokialand.co.il/2011/04/blog-post.html
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי מכשיר HTC,אני רוצה לקנות מאייבי בטריה עם יותר mah ,זה בסדר או לא מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מוטורולה מציגה דגם ביניים חדש עם מאפיין שאין לאף מכשיר אחר בסביבה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן אני ישמח לדעת... מכיוון שיש כרגע המון דגמים ואני לא מבין בזה בכלל בכלל אם מישהו מבין בזה שיגיב פה ואני ידבר איתו בפרטי או שיצור איתי קשר באיסיקיו 171778300 תודה רבה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
זה אפשרי לשנות את השפה מאנגלית לעברית דרך MORE LOCAL כמו שאפשר בגרסה 4.2.2 בגרסה 4.3 בגלאקסי 4 דגם 9505 אני רוצה לשנות גרסה ל-4.3 אבל אין גרסה רשמית בארץ לדגם זה ואני רוצה לשים גרסה מחול אז אפשרי לשנות לעברית תשפה דרך MORE LOCALE בגרסה 4.3 ?? זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שנתיים עם הs10, ציפיתי לסדרה החדשה של סמסונג על מנת להשתדרג, אבל אז נודע לי שאין אופציה להרחבת הזיכרון , מה שמבחינתי דיל ברייקר רציני. אשמח להמלצות על מכשיר קיים או מכשיר שצפוי לצאת בחצי שנה הקרובה ועונה על הדרישות הבאות: - אופציה להרחבת זיכרון . ( או 1TB מובנה - אם קיים דבר כזה) - זום אופטי פי 10. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המדליפים ממשיכים לעבוד שעות נוספות ומספקים לנו את מלוא הפרטים המעניינים אודות צמד הסמארטפונים המתקפלים החדשים של סמסונג, קצת לפני נקודת ההתחלה של האירוע התקשורתי הרשמי מהחברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
- 1 follower
-
-
אבד לי המכשיר הישן (6120C) וקיבלתי מכשיר חדש (גם 6120C), אגב מכשיר מאוד מוצלח לדעתי. קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין את אחת התוכנות שהיתה לי (כותב שגיאת תעודה) ואני מניח שזה בגלל הIMEI השונה של המכשיר החדש. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520154 1. האם אני אוכל לחבר אליו מקלט gps חיצוני? 2. האם הוא מומלץ בתור מכשיר GPS ? (אני אתקין עליו igo8) 3. יש מכשיר ייעוד שעדיף? או מחשב כף יד שעדיף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
נראה לי שמסע החיפוש שלי אבוד מראש אבל אני אנסה בכל זאת: אני מחפש משחק אסטרטגיה אונליין סטייל Boom Beach או Clash of Clans ללא מודל ה- Pay-To-Win הארור. לא יפריע לי שהמשחק יהיה בתשלום אני מוכן לשלם, השיטה הארורה של ה- Pay-To-Win פשוט מוציאה את כל הכיף מהמשחק... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
העידן הסיני של מוטורולה נפתח רשמית עם השקה של דור רביעי לסדרת הביניים הנודעת, כאשר לפחות אחד מהדגמים אמור להציע יכולות צילום מרשימות בהתאם לכל הדיווחים המוקדמים, לנובו השיקה אתמול את המכשירים החכמים שלה תחת המותג מוטו, והחלה למעשה רשמית את שיתוף הפעולה המסקרן עם היצרנית האמריקאית שהייתה בעבר אחת מהגדולות והמפורסמות בתחום כולו. עם זאת, בניגוד לכל אותם דיווחים – קיבלנו לא שניים אלא שלושה דגמים חדשים, כולם ממשפחת ה-Moto G, כאשר דגמי ה-Moto X החדשים (שעשויים להיקרא Moto Z בסופו של דבר) אנחנו נראה כנראה רק בחודש הבא. נתחיל עם הדגם היקר והמתקדם ביותר – ה-Moto G Plus. השם עשוי לבלבל, אך הסמארטפון הזה מציע מימדים זהים לאלו של ה-Moto G החדש, עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וב…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן לריצה ככה שצריך שהוא יהיה בעל קליפ או משהו כזה נפח של 8 ג'יגה בערך. ושיוכל לקרוא ולהציג בצורה נורמלית קבצים בעברית. חשבתי על ה sansa clip 8GB או על ה i7 8/16 GB. מה אתם אומרים? יש המלצות? או על איזשהו נגן אחר שעונה לדרישות?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית לא מצליחה למצוא פתרון הולם להפסדים הכספיים שלה ובוחנת אפשרות למציאת רוכש לעצמה - או לחטיבת המציאות המדומה המוצלחת שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב אז ככה השבוע קניתי GPS MIO C320 עכשיו קיבלתי אותו עם IGO-8 עכשיו לפי מה שאני יודע או לא יודע...צריכה לבוא עם המכשיר גם התוכנה המקורית שלו של miomap זה נכון או שהם מוציאים אותה ..?! תודה רן
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ערוץ היוטיוב JerryRigEverything סיפק לנו את אחת מבחינות הקשיחות הראשונות עבור ספינת הדגל החדשה מבית סמסונג - עם הרבה בשורות חיוביות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש ברשותי טאבלט sm-t295 אין בו Nfc ואני צריך לרב קו ועוד מכשיר שיתחבר אליו עם עדיפות שיקרא גם כרטיס אשראי חיפשתי ומצאתי יותר מידי דברים והלכתי לאיבוד אשמח לקבל עזרה בזה או קישור למוצר בארץ או בחו"ל הזול מבניהם
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור איך אפשר להתקין wm5 תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היורש של אחד מהדגמים המשתלמים ביותר בשוק עתיד לבחור בשבב מבית Mediatek ולספק תמיכה ברשתות מודרניות בתוספת לשיפור בביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מוריד את התמונות מהטלפון למחשב לעיתים קרובות ורוצה בכל זאת את האפשרות לראות אותם מרחוק. מעדיף פתרון לא קשור לicloud או שרת כלשהוא שאצטרך להעלות את התמונות ידנית או אהיה מוגבל במקום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Iphone דרך האתר של APPLE (אני מעדיף לא לקנות דרך EBAY ) שישלחו את המכשיר לכתובת מסויימת בארה"ב (חברת משלוחים) ומשם הם ישלחו לי את זה לארץ. 1)זה אפשרי ? ואם כן אז איך ומה צריך בשביל זה? 2)מה אני צריך לדעת מעבר לזה כשאני קונה את הiphone? אני יודע שיש לו מס' גרסאות וכל פעם צריך לחכות עד שיפרצו את הגירסא האחרונה , האם הדגם שנמכר כרגע בארה"ב יכול להיפרץ בארץ? 3)יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג מהאייפון 4 שלי לסמרטפון חדש. הדרישות שלי זה מסך יותר גדול ויותר איכותי או באותה רמה מהאייפון, מצלמה יותר טובה, מעבד יותר מהיר. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הי. יש ברשותי תקציב 2000 שח לקנייה של טאבלט, הדברים החשובים: הכי אמין, ידידותי וקל להפעלה. מסך הכי גדול. זהו פחות או יותר. אשמח לשמוע על אופציה הכי מתאימה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא צריך את כל השטויות של ניגון סרטים ותצוגת תמונות,שיהיה מכשיר קטן ונוח ואיכותי והתמיכה בעיברית חשובה לי. אני ראיתי את הT60 של IRIVER ואת הiAUDIO 7 אבקש את דעתכם על המכשירים הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-