גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מכשיר הדגל החדש של LG הוא שינוי משמעותי מאוד מקודמו וכיוון אמיץ של החברה באופן כללי, אך מאפיין אחד ספציפי עשוי לפגוע בו העשן והערפל התפוגגו – וכעת אנחנו יודעים שכל השמועות המוזרות ביותר ששמענו אודות סמארטפון ה-G5 הן נכונות, ומדובר בנסיון הנועז ביותר של LG בתחום, לכל הפחות מאז ה-G2 שלקח את כפתורי השליטה אל החלק האחורי. ה-LG G5 מסמל את המעבר הרשמי של היצרנית למעטפות שעשויות מתכת, כמו אצל רובן המוחלט של המתחרות, ומציע עיצוב מעוגל שכבר עתה מעורר תגובות ורגשות מעורבים – מתנסים ראשונים מדווחים על איכות בנייה מרשימה וגימור נעים לאחיזה, ואילו אחרים מצהירים שבליטת המצלמה הכפולה בחלק האחורי והבליטה העגולה מתחתיה (עבור חיישן טביעות האצבע) נראים נורא. בשורה התחתונה, LG מיי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מטען רכב לאייפק 6915. בזאפ, ככה"נ, אין (או שאני לא יודע לחפש ). (ואני גם מוכר את האייפק, במידה ומישהו מעוניין).
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את ה- G1 של גוגל, מה שנקרא Android G1 והורדתי אפליקציה מדהימה (לדעתי). הנה הוידאו (הוא קצת ארוך, אבל מגניב לאללה). http://www.youtube.com/watch?v=L0Es00rxsG0 מה אתם חושבים על האפליקציה? יש עוד מ-ל-א אפליקציות מעולות ובחינם, חלקן פותחו ל- G1 אחרי שפותחו ל- iPhone רק שהן עברו כמה שיפורים מאסיביים... יחי הקוד הפתוח !!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב! אני אתחיל מהתחלה שלא יהיה פה שמץ של בלבול יש לי את המכשיר motorola defy mb525 שעליו היה מותקן CM7 תקופה של שנה וחצי פלוס. ראיתי באתר gizmolord שיש גירסה חדשה לדיפיי של jellybean 4.1.1 אז עידכנתי לגירסה הזו. הצריבה הושלמה הכל בסדר פשוט לא אהבתי את הגירסה, לטעמי הייתה יותר איטית מCM7 אז רציתי לחזור אליה. ראיתי שיש CM 7.2 STABLE ורציתי לבדוק אותה, אז צרבתי את הרום הזה עם הקרנל פיירו של אותה גירסה 4.1.1 של jellybean זה היה מעשה ממש לא חכם בהתחשב שאלו שני דברים שונים לחלוטין. התוצאה - המכשיר נתקע על הלוגו של "גוגל" חשוב!!! יש אופציה להיכנס לריקוברי בזמן הפעלת המכשיר. אני צריך עזרה דחוף כרגע אני בלי טלפון, איך "לנקות" לגמרי את הנתונים האלה ואיזה רום וקרנל לצרוב מחדש דר…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום. אני מודע לכך שהשאלה הזאת הזויה. האמת? לא מצליח לחשוב על מקום אחר לשאול את השאלה הזאת, והפורום הזה תמיד מהווה עזרה. סבתא שלי, שתזכה לחיים ארוכים וטובים, אוהבת להאזין לרדיו. הרדיו שלה שבק. היא צריכה חדש. אני מחפש משהו בסיסי, זול, שמתאים אולי למבוגרים. המון תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
החברה הסינית הציגה בהפתעה גמורה את אחד המכשירים החכמים הכי מעניינים שראינו בשנים האחרונות לכתבה
-
- 36 תגובות
- 7.6k צפיות
- 3 followers
-
-
ברשותי טאבלט נקסוס 7 2012. המכשיר עם אנדרואיד 4.4 קיטקט והוא ממש זוחל - אני חושב שזה בגלל שיש לו רק 1GB של ראם. זה יעזור במשהו אם אני אעשה לו Hard Reset כלומר החזרה להגדרות המפעל? אני פשוט לא רוצה לעשות את זה סתם ככה כי אחר כך אני אצטרך כמובן להתקין מחדש את כל האפליקציות, ואני לא רוצה לפרמט אותו ואז לגלות שאין שום שיפור. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1)איזה עוד נגנים יש חוץ מאייפוד שמוציאים ליין אאוט ללא התערבות של המגבר הפנימי שיש בנגן עצמו? 2)איזה נגן נחשב בעל ה-dac הכי איכותי?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות טאבלט בעיקר לשימוש של קריאת קומיקסים, ספרים אלקטרוניים, אינטרנט וצפייה בוידאו (נניח נטפליקס וכאלה). כמובן שהמטרה שלי היא לחסוך כמה שיותר, אבל אני צריך שהמסך יהיה לפחות 10 אינץ' כדי שאני אוכל לקרוא את הקומיקס בקלות בלי להשתמש יותר מדי בזום ודברים כאלה. כרגע חשבתי על לקנות את הטאבלט הזה של לנובו - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00Y6LZM8O אחרי משלוח ומכס הוא יעלה לי 650 שקל. הוא אמור לעמוד בכל הדרישות שלי? יש משהו יותר טוב שאתם יכולים להמליץ? אני יכול לחרוג עד לבערך 800 שקל (170 ליש"ט בערך כי בביצוע הזמנה יורד חלק נכבד מזה). אני מעדיף לקנות מאמאזון בגלל המדיניות החזרה המאוד נוחה שלהם ככה שלמקרה שיהיו בעיות א…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם יש נגנים אשר תומכים בספריות כאשר מכניסים אליהם דיסק MP3? האם יש תצוגה לגבי השיר המושמע על הLCD של הנגן? האם אני יכול לדפדף בין ספריות במקום לעבור שיר -שיר?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הגדרתי את האייפון שלי שיתמוך בסנכרון יומן מג'ימיל עכשיו אני בסלקום, משתמש באייפון הראשון (EDGE) אני כיביתי בצורה יזומה את ה EDGE במכשיר, כי לא רציתי להשתמש באינטרנט הסלולארי והיקר אבל כנראה שה PUSH בכל זאת התחבר לאינטרנט וזה פתאום סימן לי שאני הורדתי כבר איזה 15 מגה! עכשיו עד כמה שאני זוכר, האינטרנט ב EDGE הוא מאד מאד יקר מה אפשר לעשות? כעיקרון יש לי USIM, ומבחינת סלקום יש לי טלפון דור שלישי שאני משלם על חבילת 100מגה, אבל זה לא מכסה את הגלישת EDGE שעשיתי או שכן? אשמח להבהרות והארות בנושא
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם כל בוקר אני צריך לנסוע כחצי שעה הלוך וחצי שעה חזור .. כל יום ואני זקוק למכשיר מדייה התקציב שלי הוא עד 500 שקל וזה גם בלחץ ואני לא בטוח בקשר לPSP אם שווה להשקיע עליו כי יש באפשרותי אך אני לא בטוח שהוא שווה את זה אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ההפסקה של מפתחת השבבים הטאיוואנית מהשוק הגבוה עשויה להיות קצרה מהמתוכנן - כשהחזרה תהיה שאפתנית במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם חדש במשפחת הניידים ההיברידיים המפורסמת ביותר מצוייד בחומרת Gemini Lake צנועה ואמור להציע עלות תחרותית במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי שאני מעדיף את ה-NEC N411i מכיוון שהמחיר מאוד חשוב לי (אין לי ממש הרבה כסף כרגע) ובנוסף גם המצלמה שלו באיכות טובה ביחס לפלאפונים בסביבת המחיר שלו ככה שהחלטתי ללכת על זה. בסך הכל הוא פלאפון לא רע, נכון? ורציתי לשאול עוד משהו, באיזשהו מקום, לא ממש זוכר איפה, ראיתי שאי - אפשר לשים בפלאפון זה TalkMan או BigTalk עכשיו אם אני קונה את זה מחנות ולא ישירות מ-orange או cellcom עדיין אני לא יוכל להשתמש ב-bigtalk או talkman בפלאפון הזה? אין אפשרות בכלל להשתמש בפלאפון הזה ב-bigtalk או talkman?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה בעיות עם המכשיר שלי. לעיתים וכשהוא עושה זאת אז זה קורה בתכיפות גבוהה, המכשיר פשוט מאתחל את עצמו כשאני מדבר בטלפון. כמו כן, חיברתי את הUSB למחשב וניסיתי להעביר לUSB Storage, והוא כאילו מעביר ואז חוזר למצב הרגיל שלו כאילו כלום לא קרה וכמובן אני לא במצב אחסון כך שאינני יכול להעביר מידע אל המכשיר. נתוני המכשיר: Android 2.3.2 kernel 2.6.35.7-g7f1638a android-build@apa28 #1 Build Number GRH78C המכשיר ללא רוט. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ההפרש הכספי בין שניהם שאני אוכל להשיג הוא כ-400 שקל יותר לאייפון. כרגע אני נוטה יותר לאייפון למרות התוספת הכספית, בגלל הממשק שלו כמובן אך אני מתייעץ אתכם כי ההחלטה הזאת לא פשוטה. אם יש עוד אופציות אני פתוח להצעות, אבל כרגע שני אלה הכי נראים לי. אני רק מזכיר שהפלאפון שייבחר יהיה בשימוש ברשת פלאפון. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים מה המצב החלטתי לעשות הגרלה על האיייפון X שלי 64 גיגה 3 שלבים פשוטים ואתם בפנים https://www.youtube.com/watch?v=AWrSa2go4ZY&t=2s
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני יבקר בניו יורק + קליפורניה. תודה?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יום הרווקים, בלאק פריידי, ושאר "מכירות נובמבר" מגיעות לפתחנו. אני אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים (עד ~1,000 שקל) שאפשר להשיג בדיל נחמד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הטלפון ישמש את אחותי בת ה14. הקניה היא רק דרך המבצע של אורנג' משתי סיבות: 1. את.המכשיר העכשיוי והגרוע g810 של טושיבה הם קנו בחנות שנתנה שירות זוועתי כך שהם נרתעים לחלוטין מחנויות.עצמאיות. 2. אמא שלי מגיעה לסכום החודשי הדרוש כדי לקבל החזר מלא על המכשירים. * ברור לי שרק המכשיר עם הסים של אמא שלי יכול להנות מחבילת האינטרנט שעל הקו שלה כחלק מהחבילה. היתרון של הסמסונג מגיע עם 2.2 קטן יותר ומעוצב יותר. היתרונות של המוטורולה - עמיד, בעל צג גדול יותר, רזולוצית.צג גבוהה יותר. החיסרון מגיע עם 2.1. אני נוטה לכיוון המוטורולה. אם למישהו יש ביקורת עליו / יודע לספר אם השדרוג שלו ל2.2 פשוט אני אשמח לשמוע.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מותג ה-V של החברה עשוי לשוב אל מרכז הבמה מוקדם מהצפוי ולשמש כמכשיר ה-5G הראשון - לצד ה-G8 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
תקציב: לא בעיה מכשיר א' להשוואה: IPHONE5 מכשיר ב' להשוואה: SGS2 מכשיר ג- IPHONE 4 מקור רכישה: פלאפון מפעילה סלולריפלאפון . פיצ'רים חשובים: משחקים ואפליקיציוווווווות זה הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב אני מתלבט אם לחכות ל5 כי אני רוצה לדעת אם ההבדלים יהיו עד כדי כך גדולים .... יש הבדל ממש ממש ממש גדול בי SGS2 לאייפון? אבל לאפל יש כפול אפליקצית...
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-