גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אהלן קיבלתי לפני כמה ימים MP4 ,שלא רשום עליו שום רמז לחברה או לדגם. הכל עובד בו טוב ויפה,חוץ מהסרטים... ניסיתי כל סוג סרט אפשרי שעלה על דעתי להעביר למכשיר(mpg,avi,wmv וכו'),אפילו הורדתי תוכנה שמקודדת כל סרט ל MP4 ,ועדיין,המכשיר תמיד אומר שאין שום קובץ סרט בזכרון... כשקיבלתי תמכשיר(שהיה כבר משומש ע"י אחותי,שגם היא לא הצליחה לראות בו סרטים),היה עליו קליפ אחד, מהקליפים האלה שמקבלים כשקונים תמכשיר,שעבד ,ככה שאני מניח שהוידאו כן בסדר... אז יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדי לגרום למכשיר ה#@%% הזה לזהות תסרטים? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות כל החיפושים הזמנתי את הS9 מגיבור מחשבים לפני יותר משבוע ,ובינתים לא נראה שהם יגיעו אליהם בזמן הקרוב.. אז יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את האוזניות האלה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי mp4 ואני רוצה להיכנס לקבצי מערכת אני רוצה להתקין xp יש לי שם512/1024mb איך אני רואה את הקבצי מערכת אני רוצה לפרמט אותו
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות k610i מיד שנייה. עכשיו הסתכלתי באתרים וראיתי שיש מכשירים שרשום עליהם "פתוח לסלקום" ויש מכשירים שרשום עליהם שהם מיועדים לאורנג'. זה אומר שאם אני קונה מכשיר כזה ממישהו אני מחוייב לאותה רשת? יכול להיות שאני אהיה מחוייב גם לאיזשהו מסלול? ועוד שאלה - אם אני קונה מכשיר חדש בחנות (במזומן) אני יכול לבחור כל אחת משתיהן?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
הייתי בטוח שהבעיה בתוכנה שהייתה לי אבל מצאתי תוכנה חדשה ואני עדיין לא יכול להעביר סרטים, פעם האייטונס שם לי את הסרט בmusic אבל עם סמל כזה של טלוויזיה בצד ועכשיו בגרסא החדשה הוא שם לי את הסרטים בmovies אבל לא מעביר אותם לאייפוד, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
iPod Touch סטייל iPhone אותו גודל מסך אבל אפילו דק יותר! (8 מ"מ!) האייפוד החדש כולל את התכונות המסך החדשות שבiPhone כולל ה "slide to unlock" וגם WiFi זה אומר שנוכל לגלוש דרך הiPod שלנו זמן הבטריה הוא 22 שעות נגינת מוזיקה כאשר 5 שעות צפייה בסרטים. יגיע בשני דגמים : 8 גיגה ו 16 גיגה וימכר ב 299$ וב 399$ בהתאמה ויושק בעוד מספר שבועות בכל העולם. מקור: http://www.engadget.com/2007/09/05/ipod-touch-gets-official/
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כמה תחנות שנקבעו מזמן , אני מנסה למחוק אותן ולהוסיף אחרות וזה לא עובד. האם יש בנמצא מדריך טוב איך מבצעים את הפעולה הזאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני חשבתי על קניית אוזניות אלחוטיות כאלה : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=401643 שיתחברו אל הטלפון שלי(שמשמש גם כMP3 ) דרך BLUETOOTH.קודם כל האם זה כדאי (מכל הבחינות איכות וכו') ? דבר נוסף: עכשיו אני קראתי שיש מכשירים שתומכים בA2DP ויש כאלה שלא (ממה שהבנתי זה תקן של קידוד שמשפיע על איכות השמע) יש לי N73ME ואין לי מושג האם הוא תומך בזה , ובאתר של NOKIA לא רשום על זה כלום רשום רק שהוא תומך תמיכה מלאה בBT 2 זה אומר משהו ? דבר נוסף שרציתי לשאול הוא איזה DONGLE יתאים לי אם אני ארצה לחבר אוזניות כאלה גם למחשב כיגם שם לא כולם תומכים בזה... ושאלה אחרונה היא האם אני יכול להשתמש באוזניית BT עם מיקרופון רגילה (כמו של פלאפון) כדי נניח לדבר בSKYPE או …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי אייפוד וידאו.. ואין לי מושג איך אני מכניס לשמה סרטים... אני מנסה באייטונס להוסיף את הסרט דרך האפשרות add file to library והוא לא מוסיף לי את הסרט.. ועוד בעיה.. מישהו יודע אם אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת האייפוד? תודה רבה mz155
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את ה Sansa e240 והגעתי למקסימום הקיבולת שלו. אז לפני שאני קונה לו כרטיס הרחבה (מסוג Micro SD 2GB) רציתי לדעת אם הוספה של כרטיס כזה מאיטה את המכשיר (או פוגעת בו בצורה כלשהי) ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ספציפית, במכשירים K800,N73 וE65 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז שידרגתי היום למכשיר Samsung E250 (חברת סלקום) וקיבלתי עם זה כרטיס זכרון MicroSD, כשהגעתי הביתה, אחרי שהטענתי את המכשיר כ-4 שעות, התכוונתי להכניס את הכרטיס ולהעמיס עליו קבצים, הבעיה כאן, אני מכניס את הכרטיס, לוחץ קצת חזק כדי שהוא "ייתקע" בפנים אבל הוא יוצא החוצה בחזרה! אם אני משאיר את האצבע שלי כדי שלא ייצא, אז הפלאפון מזהה שהוכנס כרטיס וכשאני מזיז את האצבע הכרטיס יוצא החוצה ובפלאפון יש הודעה שהכרטיס הוצא. אני ברור מכניס את זה בכיוון הנכון, אז למה הכרטיס לא נשאר בפנים!? תודה רבה לעוזרים, זה ממש חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=579893
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי בבית שמאובטח ב-WAP. לפני שאבטחתי אותו לא הייתה לי בעיה להתחבר לאינטרנט דרך הפוקט פיסי שלי (ASUS A639), אבל מאז שעשיתי אבטחה דרך הממשק של הראוטר אני לא מצליח להתחבר לרשת דרך הפוקט. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא היכן ניתן להכניס את הססמא בפוקט פיסי עצמו כדי לחבר אותו לרשת המאובטחת. מישהו יודע היכן אני מוצא זאת? תודה לכל העוזרים ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לא אפכת לי לקנות איזה מכשיר וא משהו אם יש בשביל לגלות לפעם הבאה שיצלצלו
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את ה MP3 הזה sansa sandisk c240 1GB כאשר אני מחבר אותו דרך כבל ה USB המחשב מזהה אותו אבל לא מראה אותו..נסיתי לחבר בכל כניסות ה USB שיש לי אבל אותו הדבר לא רואים אותו במחשב שלי.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תגידו מתי יצא הנגן COWON Q5 בחול ואם למשהו יש מושג מתי בערך הוא יגיע לארץ ואם צריך או שווה לחכות שיגיע לארץ ולא לקנות ישר כשהוא יגיע לחול {כלומר אני אגיד לדודים שגרים בחול שיקנו ויביאו לי}
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הי, קיבלתי את ה-E260 שלי, 1. מישהו מכיר איזו תוכנה שהופכת עברית בשירים? 2. איך אני שם תמונות של האלבום בתוך השיר? בשירים שהגיעו עם המכשיר יש תמונות של האלבום. 3. איך אני מנתק את המכשיר מהמחשב? כלומר פשוט להוציא אותו? כי יש מכשירים שמופיע הוצאת חומרה בזהירות למטה משהו כזה וזה לא מופיע במכשיר הזה. תודה רבה, בסה"כ מכשיר מעולה, רק קצת מסובך להעביר שירים עם המדיה פלייר.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
קו מכשירי המולטימדיה החדש של נוקיה שיוצג מחר לציבור כולל כמה מכשירים שקיבלו מתיחת פנים, וכמה מכשירים חדשים לחלוטין שנראים לא פחות טוב. הראשון והמעניין הוא הN95 המשופר עם 8 ג'יגה זכרון. מבחינת המראה הוא שומר על הופעה דומה עם כמה שינויים קטנים. - מסך גדול יותר - 2.8 אינץ' -כפתורים בעיצוב שונה -כפתורי מוזיקה מובלטים -צבע שחור לכל המכשיר השינויים יכולים להיות שימושיים מאוד למכשיר, שכן המסך גדול שלו משמעותית גדול יותר מזה של ה-IPOD VIDEO, אך לא מתקרב לזה של הIPHONE. הסליידר N81 החדש, למרבה הפליאה, יישווק על ידי נוקיה כמכשיר לגיימרים. המכשיר יגיע עם מסך גדול יותר וכפתורי מגע, שלא מובן איך הם יתרמו לגיימרים. המסך ב-N81 הוא מסך QVGA בגודל 2.4 אינצ' שמסוגלים להציג 16 …
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה קורה אנשים??! (הרבה זמן לא הייתי פה... בעיות במחשב O_0) בכל מקרה, קבלתי היום את ה-LG המגניב הזה וכבל USB, אבל בלי דיסק של דרייברים. אחרי קצת חיפושים באינרנט עדיין לא הצלחתי למצוא משהו, אז אני אשמח ללינק או שם של התוכנה. (אל תדאגו, זה לא במקום ה-N ) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה Ipod nano 2GB V2 לבין הCreative Zen Micro 6GB שני הנגנים מכוונים למחיר שאני רוצה אבל אני לא יודע מה לקחת.. מה עדיף? ואם יש נגנים באזור המחיר הזה (או אולי אפילו יותר זול) תכתבו אותם פה.. תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב תראו, יש לי קרוב משפחה שעובד בפלאפון, והוא יכול לסדר לי מכשרי בזול... אז הייתי רוצה לדעת איזה מכשירים אתם ממליצים לי משם? (בלי הגבלה מסויימת... כמובן חוץ מה-Q וכל הסגנון PDA)... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-