גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הוא לא מציג לי סרטים. מאיפה ואיך אפשר לעדכן את המקודדים שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
zvp zvm i7 ? מבחינת סאונד בלבד ואני רוצה לדעת איזה הכי טוב כי גם ככה אני עם אוזניות CX300 אז איזה הכי איכותי עם אני יחבר לו אותם
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! הידע שלי בנגנים שואף לאפס, ואני מעוניין לקנות נגן חדש מה אני רוצה ממנו: 8 ג'יגה לפחות איכות סאונד תצוגה ברורה ואני לא יודע עוד מה ולכן אני מבקש שתמליצו לי אני גם לא יודע כמה צריך להשקיע כדי לקבל משהו טוב ומספק, חשבתי על משהו בסביבות ה- 600-700 נ.ב. יש לי הנחה משמעותית על האייפוד או כל דבר אחר שיש לאפל (משמעותית ברמה של כמה עשרות אחוזים פחות, 30-40)
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
Nokia 6288 או Sony Ericsson 610 ואני מדבר על איכות סאונד דרך אוזניות לא רק רמקול כי אני צריך שהפלפון ישמש גם כMP3\4 ולמי מהם יש סוללה חזקה יותר שמחזיקה יותר זמן אבל יותר חשוב הסאונד D: אז תודה לעוזרים! נ.ב הפעם יש כותרת נורמלית וקודם לא היתי על המחשב לא היה זמן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה שנים Palm Zire 71 ובגלל פירמוטים למיניהם של המחשב איבדתי את הקובץ של hebrew.prc התואם למכשיר שלי. לא ניתן ליצור קשר עם החברה ("כלנית") כי היא פשטה את הרגל. כך שנותרתי בלי עברית במכשיר שכן תומך בעברית פשוט חסר לי הקובץ הבודד המפעיל את ממשק העברית. כל מי שיש לו מכשיר של פאלם זייר 71 התומך בעברית בבקשה שיישלח תגובה או יצור איתי קשר באימייל rjjb7@walla.co.il השימוש במכשיר ללא תמיכה בעברית גורם למגבלות רבות. בנוסף, כל מי שמצליח למצוא ברחבי האינטרנט קישור כלשהו לעברית לפאלם זייר 71 (לא גרסת הנסיון של PiLoc אלא גרסה מלאה) אודה לו מאוד. זה בסה"כ קובץ קטנטן של כמה ק"ב-ים שנקרא hebrew.prc העניין הבעייתי הוא למצוא קובץ כזה שתואם בדיוק ל Palm Zire 71. תודה רבה, …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן רכשתי לאחרונה נגן mp4 של teac. model:mp-380-1gb עכשיו, כול קיבצי המוזיקה בלבד ששמתי עליו פועלים יופי, הבעיה היא שאני לא מצליח לנגן עליו קיבצי ווידאו (חוץ מהקובץ לדוגמא שבא עם המכשיר) אני מניח שהבעיה היא שהוא לא יודע לקרוא את הפורמט של הקבצים שבהם אני משתמש. אז יש לי 3 שאלות: 1)איזה פורמט של קיבצי ווידאו יתאימו לנגן שלי? 2)איך אני יכול לדעת איזה פורמט כול קובץ? (אין להם סיומת של .mp3 או avi. וכ"ו בשם) 3)איך אני משנה את הפורמט של הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הסנסה שלי פשוט הפסיק להגיב הוא לא נדלק ואם מחברים אותו למחשב אז המחשב לא רואה שיש משהו מחובר בכלל... הדגם הוא Sansa e270-FM 6GB Sandisk זה ממש מוזר אתם חושבים שצריך להפעיל את האחריות או שיש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות PPC בקרוב[ מאוד מאוד בקרוב], למעשה כבר יש לי אחד בראש, הIPAQ RX5940 של HP.. הוא בול באיזור המחיר שלי, שמעתי שיש לו אחלה GPS וWIFI מובנים, ולמעשה כל מה שאני צריך.... הצרכים הכלליים שלי הם WIFI שיכול לעמוד בשימוש רב. GPS מדוייק ושאין לו הרבה לאג בזמן שהוא נותן לי הכוונות, זמן הדלקה פחות מפריע לי. BT, אם אפשר IR [למרות שיש לי פחות צורך בזה] ... ו..זהו בעצם, שיהיה עמיד ועם בטריה כמה שיותר ארוכה. ברמת העיקרון הIPAQ ענה לי על כל הדרישות עד כמה שאני יודע, אבל אני אשמח לדעות עליו או על מחשבי כיס מקבילים אחרים. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לcreative zen vision:m יש עדכוני קושחה? ואיך איכות הסאונד שלו? תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
לא היבנתי מה פלאפון sony ericsson k800i בה 700 שקל?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 וחשבתי ללכת על הנגן הנ"ל, מה דעתכם עליו? חשוב לי איכות סאונד ללא פשרות וכמובם תמיכה בעברית, הבנתי שיש לו תמיכגה בעברית הפוכה, יש איזה תוכנה שמעבירה בקלות את כל הקבצים בעברית לעברית הפוכה? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
אז תגידו מה יותר טוב.... חוץ מהמהירות ששמעתי שה6120 קצת יותר מהיר תוזה ^_-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל מי שחיכה לגרסת ה8 ג'יגה של הD2. אז הנה היא יצאה, ולא רק שהיא יצאה היא כבר בארץ! http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205727&pageInfo=2
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי נגן MP3 במתנה. לאחר חיפושים והשוואות החלטתי על הנגן של sandisk, אבל כשבאתי לקנות אותו גיליתי שהוא מסדר את הקבצים רק לפי תווית ה- ID3 ואינו יכול לסדר את הקבצים על פי שם הקובץ (ואינו מתייחס גם לספריות). השאלה שלי היא אם יש נגן טוב (הכוונה מ"בית טוב") שמסדר את הקבצים על פי השם והתיקייה, ולא על פי ה- ID3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. ואם אני קונה את ה-ZUNE, שווה לקנות ב-1390 שקל בארץ או שיקנה לי מישהו בהונג קונג? כאילו אני לא יודע כמה זה עולה שם, ואני לא יודע אם זה יגיע בסינית בטעות או בכל מיני חיבורים שונים מהחיבורים בארץ.
-
- 55 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
רכשתי IPOD NANO דור 2 בחו"ל, לצערי מציעים ידע תמיכה בעברית רק לרוכשים בארץ (אם כי גם כך עדיין לא קיימת תמיכה לדגם שרכשתי). הממשק של ITUNE הוא פשוט סיוט בשל הפונטים שאינם, גם כאשר שיניתי את שמות הקבצים לאנגלית התעקש ה-IPOD לשמור על מיון משלו שמתעלם לחלוטין ממבנה הספריות המקורי שיצרתי. אין שום אזכור לשמות הקבצים ןמשום ששם הזמר, האלבום והשירים הוא בעברית הם פשוט נעלמים בתןך ה-IPOD. ממשק שמנסה להיות חכם מידי אבל אם שפתך אינה נתמכת אתה באמת בצרות.... מישהו יכול לתת עצה ?...... תודה גל
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגרסאות מה זה העדכון תוכנה..מה זה פרוץ לא פרוץ צ'יפים מה טוב מה לא טוב.. אם אפשר לגלוש באינטרנט בעזרת דפדפן כול שיהו ולהכנס נגיד לנענע ניתן לשים GPS סתם ככה.?????<??.. בקיצור אני צריך הסבר מלא והמלצות אם אפשר כמובן.. לא יודע אם זה שייך לפה זה נראה לי הכי מתאים לפורום הזה..
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לסדר- להכניס ולמחוק קבצים מהכרטיס זיכרון(flash) ב-v3x (אם יש איזו תוכנה) תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות נגן MP3 יש לי מספר דרישות אין לי תקציב מסויים. הדרישות: 1.יכולת הקלטה של הרצעות לימודיות. 2. נפח של לפחות 8GB 3. הפשרות לקלוט בהמצעותו רדיו. מה דעתכם על אחד משני הנגנים האלה האם הם מספיק איכותיים ועונים לי על הדרישות? http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=469251 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=473743 האם יש עוד המלצות לנגנים אחרים?? חשוב שהוא היה אמין בעל שעות הקלטה ארוכות (הקלטת הרצאות בלימודים) בתודה מראש עמיר
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי אייפוד ננו מהדור הראשון ושמעתי שיש אפשרות לצפוךת בו בקבצי mp4 יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע הדבר היחידי שראיתי שמתאים זה איזה אייפוד אבל אני ממש שונא את האייפוד חשבתי אולי על איזה ארקוס או סוני ישנים שהוציאו כמה דגמים קטנים יחסית. אגב העדפה ענקית לממשק העתק הדבק ודפדוף לפי תיקיות. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשתי סקר והשאלה הגדולה האם ההבדלים בחומרה משמעותיים ב 639 64 וMB זיכרון RAM 1000 וMB זיכרון ROM וב 696 64 וMB זיכרון RAM 256 וMB זיכרון ROM השימוש העיקרי ניווט ויומן תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-