גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
חבר של אבא שלי בקוריאה ואני רוצה לקנות את הנגן COWON Q5 אז מי שיודע כתובות או מספר טלפון או שניהם או כל פרט שיכול לעזור אני ישמח תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רכשה מכשיר מסוג Nokia N76 ברשת Orange, וגם כרטיס זכרון MicroSD/ Transflash בנפח של 2GB (הכרטיס נרכש לא באותה חנות אשר בה נקנה הסוללרי). אחרי הקניה חברה שלי דיברה עם נציגי השירות של Orange והם טענו שכדאי להחליף את כרטיס הזכרון מ 2GB ל 1GB כך שהמכשיר יעבור טוב יותר ומהר יותר עם 1GB זכרון. האם זה נכון שהמכשיר יעבור טוב יותר עם 1GB מאשר עם 2GB ? לי אישית זה נשמע קצת מוזר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אני מחפש נגן מפ3 עם הרבה זיכרון ללא צורך בסרטים וכל התוספות לא משנה הגודל העיקר שיהיה נוח תפעולית עם סוללה סבבה ו יחזיק לזמן זה מה שחשבתי בינתיים אם יש דברים יותר טובים במחירם דומים בשמחה Zen Touch 20GBוCreativeו 726nis או Jukebox Zen Xtra 30GBוCreativeו 639nis זה מה שנראה לי אני יקח
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי נמצא בתאילנד ויכול לקנות לי מכשיר. אני רוצה סלולרי משולב PDA שיהיה נוח לשימוש עם איכות סלולרי טובה. בנוסף, קריטי שיהיה WIFI ו - BT, וגם רצוי שתהיה מצלמה. חשוב שהמכשיר יעבוד בארץ - עדיף בסלקום - שם אני נמצא כעת. GPS זה בונוס נחמד מאד. אני מתלבט לגבי ה - HTC TOUCH שלא מצאתי עליו מספיק חוות דעת ה - P51 של BENQ שלא מוכרים בכלל בארץ (הוא יעבוד פה?) ה X500 של ETEN (מוכרים אותו בכלל בתאילנד ומה המחיר שלו שם?) ה - 3600 של HTC אשמח לחוות דעת, הצעות למכשירים אחרים ועוד... המכשיר ישמש אותי בעיקר כפלאפון, יומן, צפייה במסמכי אופיס, לא חובה מקלדת... אינטרנט כמובן, ג'י פי אס די חשוב אבל לא חובה בתנאי שיש BT... חשוב לי לדעת בעיקר בעניין התאימות לארץ וכמה המכשיר נוח לש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור יותר לכאן או לפורום 'כללי', אבל פתחתי כאן. הייתי מעוניין לדעת איך קוראים לתוכנה שמגבירה את הרמקול של הMotorola V3, אם יש לינק יהיה עדיף. ואשמח אם יגידו לי איך מתקינים אותה. תודה מראש, אופיר.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה ה-IMOD אבל לא מצאתי מקומות שאפשר לקנות אותו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה כדי לבחור? טווח מחירים 2000 - 3000 ש"ח מה שהמליצו לי זה ASUS 696 או MIO 550 מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שהסאונד של נגן נייד לא נופל מcdp,אני מחפש מקור והאופציה הזאת קוסמת לי בגלל שאני יוכל להשתמש בנגן ביום יום בנוסף לחיבור למגבר אוזניות(אקווה?+dt990),יש פה מישהו שברשותו נגן נייד מבוסס דיסק קשיח שיכול להזמין אותי להאזנה קצרה?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בת דודה שלי מגיעה מארה"ב בעוד כמה שבועות ורציתי לנצל את ההזדמנות להחליף את הנגן העתיק שלי. אני מתלבט בין 2 סוגים של נגנים - PMP או נגנים בינוניים כו נגיד IPOD או ZUNE ההתלבטות היא לא על רקע כספי - תקציב יש, פשוט קצת מרתיע אותי הגודל הפיזי של נגני PMP. בקטגוריית ה-PMP יש שני נגנים שהתעניינתי לגביהם: Creative Zen Vision W שעולה כ-220$ Cowon A2 המוכר, שלמרות שהוא כבר ישן עדיין נראה שהוא הנגן המוביל בקטגוריה, עולה כ-250$ חוץ מזה בטח יש עוד מספר נגנים של ARCHOS, אני לא מתמצא בדגמים שלהם, אולי אתם מכירים.... בקטוריה השנייה עוד לא הספקתי לברר יותר מדי. כמו כן ראיתי עכשיו בפורום פ'רד על נגנים חדשים של IPOD. הם נראים ממש יקרים. כמו שאמרתי יש לי כסף לשים, השאלה אם הם שווים את זה. ב…
-
- 53 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
קניתי אתמול אייפוד טאצ' מהחנות של אפל בסאן פרנסיסקו (אני שם עכשיו), ויש לי בעיה להפעיל אותו. בהפעלה הראשונית הוא הראה על המסך תמונה של כבל המידע עם חץ לכיוון לוגו של ה- iTunes. חיברתי אותו למחשב שלי והאייטיונס זיהה אותו, בחרתי לאייפוד שם ועשיתי סינק עם השירים, הסרטים והתמונות שלי. אבל כשעשיתי לו Eject ולחצתי על כפתור ההדלקה, הוא עדיין הראה את אותו המסך כמו בהתחלה. אם מישהו יכול לעזור לי לגרום לו לפעול כנגן אני אודה לו מאוד. הבעיה מזכירה את ה- Activation של האייפון, האם גם הנגן הזה צריך הפעלה באיזושהיא צורה? ניסיתי לעשות רג'יסטר באתר אפל, ודרך החשבון באייטיונס סטור אבל הוא עדיין לא מתפקד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם אולי הזוי , אבל כבר מספר פלאפונים נדפקו אצלי עקב העובדה שאני מבלה הרבה שעות בים (כתחביב אני מבלה זמן רב על jet ski או על סירות דייג ,או סתם שורץ על החוף) ,מלבד פעם אחת שפלאפון ממש החליק ונפל לים ,כל שאר הפלאפונים נדפקו כתוצאה מנתז מי ים שגרם לקורוזיה מוגברת וחדירת חול. ניסיתי פתרונות מאולתרים כמו השקיות העמידות למים שמוכרים בריקושט,אבל הבעיה שלא ניתן לשמוע צלצול כשמתקשרים אלייך או לתפעל את המכשיר כשהוא נימצא בתוך השקית . האם בכלל שמעתם על קיומם של ניידים עמידים למים ? רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה נגן חדש ואני צריך לבחור מאחד מאלו מה דעתכם? גם רציתי לדעת אם אפשר להיכנס לאינטרנט zune כי כתוב שיש לו wifi. CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB BLACK Microsoft Zune 30GB MP3/4
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי משהו בחיפוש ואני זוכר כבר שדובר על זה כאן. יש לי MIO P550M. ואני מעוניין להפעיל בו באופן קבוע תוכנה שרצה במחשב כאשר במחשב רואים משהו אחר. אם אני לא טועה דיברו על התוכנות אקטיבסינק-סיידוינדר-וסמורייז. אני מאוד אודה למי שיוכל להביא לי את המדריך לכך.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
יש המון זולים (500-550 שקל) פלסטיקיים כאלה, שבדר"כ מאוד פשלנים. אני מחפש משהו קצת יותר רציני כמו שראיתי בגרמניה, עם איכות בניה יותר טובה, תפריטים ואיכות קריאה טובה יותר, כמובן שחובה שידע לקרוא כתוביות נפרדות ולא רק מוצמדות (יש את זה היום גם בג'נריים האלה שבאים עם מדבקות של מאסטק\אפקס וכו). וכמובן שיהיה זמין למכירה בארץ, לא מחו"ל. במחיר נורמלי (סביבות האלף שקל). לא מחפש PMP, אז להמנע מהמלצות לא קשורות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן iRiver Clix gen2. רציתי לדעת באילו פורמטים של סרטים הוא תומך, וכמו כן, באמצעות איזו תוכנה אוכל להמיר סרטים מכל פורמט לפורמטים הנתמכים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אז ככה לפי הידע שלי המובילים הם הipod CLASIC, ZONE, Zen Vision M Creative אז ככה אני צריך משהו נייד עם המון זיכרון ואיכות שמע ממש טובה (הכי טובה אם אפשר חחח) לפי הידע שלי הIPOD מוביל בזיכרון ובזמן סוללה (הIPOD החדש כמובן) אך לZen Vision M יש איכות שמע קצת יותר טובה ולגביי הZONE אין לי מוסג אני ישמח לעזרתכם
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש כרטיס BLUETOOTH למחשב כדי שאוכל להוריד את התמונות http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6650.htm
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-