עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yuraxp,

האם יש הרבה הבדל בין מעבד של סמסונג 400 לבין אינטל 312? בכול הקשור ל משחקים,ממשחק ותוכנת ניווט? ההשוואה היא בין ה MIO 550 לבין פוגיטסו N500, אם יש לכם המלצות אחרות ל כף יד עד 2300 שקל (כולל עיברית ו גיגה זכירון) וחייב להיות ב 36 תשלומים אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by danielzy,

שלום חברים אני כבר לא מעודכן בתחום כמו פעם, מחפש פלאפון לאמא עד 1000 ש"ח, כיום היא עם iPhone 4 ישן שכבר לא זז ומתחיל לעשות צרות. אין בעייה גם להשתמש בחצי מהתקציב אם יש משהו טוב. שיהיה עמיד סוג של, כלומר לא יתפרק מכל נפילה. מלבד זאת, אין דרישות מיוחדות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

איך אני מוחק תיקיות מהM240 דרך המחשב (בבקשה זה דיי דחוף אני טס היום ואין לי מושג...)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by IG,

הי. לפני איזה שנתיים קניתי מטען סוללות של PG, והתאכזבתי ממנו מאוד... אחרי כמה חודשים הסוללות התחילו להגמר תוך זמן קצר מאוד, וגם בלי שימוש, אחרי הטענה הן החזיקו לא יותר מכמה שבועות... וזה עוד בלי לדבר על המטען המעפן שלקח לו איזה 12 שעות להטעין (לפי הוראות הייצרן...) אני צריך המלצה לסוללות ומטען אחרים (או דגם ספציפי טוב של GP) שמחזיקים הרבה זמן ולא יקרים במיוחד... בעיקרון אני צריך 4 סוללות AA ואם יש משהו טוב וזול יחסית עם שתי סוללות AAA כתוספת ל-4 הAA אז גם טוב... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  5. היי היום התחלתי להתעניין ב- gps ואם כבר קונים אז למה שלא יהיה משהו קצת יותר שימושי אולי כמו tablet כמו http://www.pandawill.com/X10-MID-Tablet-PC-7-Inch-WIFI-Ebook-Office-1080P-GPS-H-264-2GB-Camera-HDMI_p36006.html לדוגמה. עם הסוג הזה אפשר גם לגלוש , לראות סרטים לקרוא מסמכים ולשמוע מוזיקה (אהה ויש גם gps..). יש למישהו ניסיון עם המוצרים הסיניים האלו סטייל DX? הספציפי ששמתי נראה לא רע (על פניו לפחות לא רע או שחבל על הכסף?) רק בלי בלוטוס'. הבלוטוס לטובת שימוש כדיבורית ברכב ולכן לא חובה אבל ממש נחמד. (גם מקום ל SIM היה נחמד אבל אני מניח שזה כבר לבקש יותר מידי). אשמח לתגובות והמלצות היות ואין לי ממש ניסיון בנושא.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  6. היצרנית הסינית ממשיכה לעקוב אחרי שיאומי ומשיקה דגם K Note שני בתוך פחות מחודש זוכרים את ה-K4 Note המרשים של לנובו? ובכן, כעת כדאי שתכירו גם את ה-K5 Note, שלא ממש מחליף אותו אך ללא ספק מהווה עבורו אח ואף מתחרה – ומושק שלושה שבועות בלבד אחריו. ב-K5 Note תקבלו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב ה-Helio P10 המתומן הטרי של Mediatek באחת מהופעותיו הראשונות (מתוך מאות שעוד צפויות להיות לו), זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב בעד 128GB נוספים, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד כפול גוונים ועם מיקוד מבוסס זיהוי פאזה ומצלמת 8 מגה פיקסל משנית. מאפיינים נוספים הם שבב NFC מובנה, סורק טבי…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by יהונתן,

היי, קניתי סמסונג אומניה I900 לפני שנה וחצי והוא מאד איטי והבנתי מכמה אתרים שאפשר לשדרג אותו עם רום חדש ואחרי השדרוג הוא טס... רציתי לדעת אם מישהו עשה את זה ומאיפה אני משיג את הרום. ראיתי כמה דרכים וכמה קבצים אבל אף אחד לא תומך בעברית.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shgec,

שלום. יש לי HTC SENSATION 4G של T-MOBILE. הוא כבר הרבה זמן כותב לי שיש עדכון (אני עכשיו על גרסה מקורית של אנדרואיד). כל פעם שאני הייתי מנסה לעדכן, הוא היה נתקע בשלב כלשהו, עד שהיתי צריך להוציא סוללה ואז הוא היה חוזר ל factory defaults. שאלתי את גוגל איך מעדכנים במקרה כזה וממש קשה להבין מה צריך לעשות. לפני שאני אתחנן למדריך, יש לי שאלה: העדכון לא מצליח כי אני לא ב T-MOBILE? אני נוסע ללונדון עוד מעט. אם אני אקנה שם SIM של החברה הנ"ל, העדכון יצליח? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. מכשיר הדגל Nokia 9 היה אחד המבטיחים ביותר אך מסתמן כמאכזב מכולם - ולצד בעיות מערך המצלמות המיוחד גם סורק טביעות האצבע שלו הופך כעת למושא לעג לכתבה

10. Started by spiker,

המכשיר אחרי HARD RESET ובכל הפעלה של המכשיר הזמן והתאריך מתאפסים. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by nisha,

שלום רב ברצוני לקבל הדרכה כיצד ניתן להעביר הקלטות מטייפ דיגיטלי ב-WAV ל-MP3 הורדתי תוכנת audio graberber ואינני יודעת איך להשתמש בה אודה לכם על עזרתכם בתודה מישה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by torrent,

קניתי באיביי את מדבקות ה-NFC, הן עובדות טוב ומגיבות לפקודות בסיסיות. השאלה שלי היא עד כמה רחוק אפשר להגיע? אפשר לתכנת אותן שייכנסו לפייסבוק ויפרסמו סטטוס או יישלחו הודעת מייל מהמייל שפתוח במכשיר, או שזה נועד רק עבור פתיחה וסגירה של בלוטוס, Wifi, אתרי אינטרנט וכו'?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אהלן חברים, אני אנסה להבהיר קצת מה אני מחפש - אני צריך אפליקציה לקריאת קבצי PDF שיש בה את האפשרות לסמן מילים ע"י לחיצה כפולה או לחיצה ארוכה (כמו שיש באקרובט רידר למשל) אבל שלא עובדת במסך מלא, ויש גישה מיידית לתפריטי הגלילה של הפלאפון/טאבלט. מדובר ד"א במערכות הפעלה של אנדרואיד. אם מישהו מכיר אני אהיה אסיר תודה! :jump:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הסמארטפון הראשון עם שבב Snapdragon 888 כבר כאן - והמחיר ההתחלתי שלו נמוך מהחזוילכתבה

15. Started by itai_1813,

האם הנגן של SanDisc ה- Sansa E280 תומך בפלאש או שיש עדכון למכשיר כדי שהוא יתמוך? אם כן אז אבקש לקבל יותר פירוט לגבי הדרך להפעלת הקבצים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by Markis,

1. ללא gps או wi-fi 2. עם gps 3. עם wi-fi 4. עם שניהם ומה דעתכם על ה- HP iPAQ hw6915 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6719

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  17. לסמארטפון המרשים והמשתלם של אסוס יש גירסה נוספת ומתקדמת עוד יותר, מסתבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/zenfone-2-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-128-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Dawn,

ברשותי Samsung S179 ואני מאוד רוצה להחליף את הצפצוף של ההודעה נכנסת למשהו שאני הכנתי. האם אפשרי הדבר?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  19. יש לי נוקיה 5800 ניסיתי fring ו- skype לשיחת וידיאו או קול דרך המחשב, אבל זה לא עובד. אני רוצה לדבר במסנג'ר בפלאפון עם מישהו במחשב זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by The Dom,

מי מבין 2 הרמקולים הניידים הבאים מציע איכות שמע יותר טובה+גודל קטן יותר? http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2909&scat=329&tcat= לוג'יטק^ http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1592&scat=329&tcat= JBL^ בקיצור... מי יותר משתלם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שבב מסתורי בעל שם הקוד Lahaina שובר שיאים במאגר של מבחן הביצועים Antutu וגורם לרשת לגעושלכתבה

22. רגע לפני שהנציגה הרשמית של שיאומי עושה מהלך נגדי משלה - היבואנית של המותג הסיני Realme מרחיבה את ההיצע שלה עם הופעה ראשונה של משפחת ה-5G היעילה מבית Mediatekלכתבה

23. מתגעגעים לימים בהם מכשירים חכמים עם מסכים של פחות מ-4 אינץ' נחשבו לנורמה? ה-Mint Mony מתנדב להחזיר עטרה ליושנה עם חומרה מודרנית. בערךלכתבה

24. Started by _Null_,

יש למישהו מושג אם בגוגל פיקסל7 שמוכרים בארץ הboot loader וה oem פתוח או נעול ואם יש דרך לבדוק את זה? והאם היתם לוקחים סיכון ומזמינים מ ebay?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by natee,

אני לא הייתי בטוח מה המיקום הנכון- אז פרסמתי כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/555314-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-2-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94?p=4983299#post4983299 אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.