עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sagi_10,

שלום אני עומד לקבל N95 משומש מאבא שלי , ואני מאוד מאוד רוצה להחליף את המערכת הפעלה במערכת הפעלה המקורית של נוקיה . ללא כל הקיצורי דרך /תוכנות של אורנג . האם זה אפשרי ? או שאורנג נעלו את המכשיר או משהו בסיגנון ? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. למה אני צריך לשבת שעתיים. כן. שעתיים. כדי להוסיף אלבום למכשיר המ...... הזה. למהה? למה אני צריך קודם כל שעה ראשונה להתעסק עם ITUNES בגלל שהחרא הזה לא עולה ולחפור באינטרנט איך לתקן את התוכנה הארורה הזאת (קרה לי כבר ב2 מחשבים שהתוכנה פשוט לא עבדה). התקנו? יופי. עכשיו לך תבין את העיצוב המפגר של התוכנה והגרסה החדשה שלה. למה להחליף עיצוב ולשנות מיקום של אפשרויות כל פעם שהם מעדכנים את הזבל שלהם? אז שעה עד שמתקנים את הבעיה. עוד שעה עד שחופרים את GOOGLE מכל כיוון כדי למצוא איך לעשות דבר פשוט מאוד, שאיכשהו APPLE הצליחו לסבח עד המוות (ובאמת נראה לי שעוד כמה שניות מתפוצץ לי איזה ווריד בראש) למה סיבכו את המכשיר הזה? למה? למה לא לאפשר לנו פשוט לשים את השירים הארורים דרך USB וזהו? באמת …

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Proww,

אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  4. 250 דולר זה יוצא אלף שקל בערך

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Wideblade,

היי... אני הולך בקרוב לרכוש את הC320 של MIO עם MIOMAP 2008.. שמעתי שהדבר לא משהו, ושרצויה התוכנה IGO8.. האמת היא שלא חשוב לי כל הקטע של התלת-מימד.. אני פשוט רוצה תוכנה בלי טעויות ובלי שטויות, שלא תגיד לי לפנות ימינה בשדה, או כשאני מגיע לצוק להמשיך ישר.. ואמרו לי שלMIO MAP יש בעיות כאלה, ושלIGO8 יש הרבה פחות.. עכשיו חיפשתי בחנויות את השירות להחליף תוכנה, אבל אף חנות לא מציעה כזאת אופצייה... אפשר להחליף בעצמי באופן לא פיראטי? יש חנויות שעושות את זה ופספסתי? :\ תודה מראש על התשובה (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SpEcToR,

תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by segev21,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת ... אם לא אני מצטער מראש! זה לא בא מכוונה רעה .. אם יש לי רעיון לאפליקציה אבל אם היידע שלי בתיכנות לא נראה לי שאני יוכל להוציא אותה .. אני צריך מתכנת שיפתח עבורי אותה ואני ישלם לו סכום כספי האפליקציה צריכה חיבור לפייסבוק מאגר נתונים של החברים שלי בפייסבוק ואפשרות חיפוש ... ומאגר דתה בייס על שרת חיצוני ... (זה קצת יותר מורכב אבל אני לא רוצה לעלות פה את הרעיון שלי) השאלה שלי היא: כמה מפתח צריך לדרוש על דבר כזה? + - והאם הנושא לא מסוכן לגנבת רעיון? אם אתם צריכים עוד פרטים בשביל לדעת מחיר + - תשאלו ..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום למה מכשיר טלפון סלולרי קטן שביחס למחשב רגיל, הסלולרי עולה יותר לי נראה שהחברות מעלות ב-100% את המחיר על המכשיר + חבילות לסוגיהם. למי יש תשובה ולמי יש לפנות. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כותרת תודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by A.J,

שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הגלקסי 3 שלי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מכשיר עד 2000 שקל, המכשיר יקנה באילת. יש לי בנתיים 4 מכשירים שאני חשבתי אליהם. OnePlus 3T 64GB Huawei P10 64GB Galaxy S7 (האפשרות העדיפה עלי בנתיים) LG G6 H870 32GB אשמח לשמוע מה דעתכם, ועם יש מכשיר אחר שעדיף לקנות בטווח מחירים האלה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. צמד דגמים חדשים של היצרנית הגדולה ביותר בשוק המובייל צצו במאגר מבחן ה-Geekbench, עם צמד שבבים עתידיים חדשים ממשפחת ה-Snapdragon 800 לכתבה

12. Started by יוגב1,

לפי מה שאני הבנתי זה נגן שיכול להראות סרטים ותמונות, אבל מה זה אומר לגבי המוזיקה ? כי אני רואה נגנים שבמקום אחד אומרים עליו שהוא MP3 אבל מראה סרטים ,ובמקום אחר רשום עליו MP4 ולכן שאלתי מה זה אומר "MP4" ?

• 14 תגובות
    • 10k צפיות
  13. מתוך שטח כולל של 1.97GB נשארו לי במפתיע רק 106MB לא ברור ולא רואים מי תפס את הזיכרון של הטלפון יש תוכנה שיכולה לספר לי מה קרה בזיכרון הפנימי ?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  14. היי חבריה, הפעם החלטתי ללכת על מחיר המהווה 50% מהאקסיומי והוא ה-jiayu g4 הוצעו לי 2 אתרים ,האם יש אותו מכשיר עם גירסת אנדרואיד שונה? 1. רשום אנדרואיד 4.2 http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html 2. רשום אנדרואיד 4.1 http://www.shoppingmins.com/jiayu-g4-advanced-mtk6589-quad-core-2g-32g-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-smart-phone.html איזה אתר עדיף ואמין יותר?והאם לשלם בכרטיס אשראי רגיל? אוליי יש לכם מידע על אתרים אחרים? תודה אהוד

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אפל עשויה להשיק דגם 9.7 אינץ׳ חדש במחיר נמוך במיוחד בכדי לנסות ולבלום את מגמת הצטמצמות המכירות של קטגוריית הטאבלטים לכתבה

16. שלום צריך המלצה לסלולרי עבור אישתי, עם ספיקר חזק ושלא נשבר בקלות. הטלפון עלול ליפול על הריצפה כל שני וחמישי וחשוב שלא יהיה שביר. עדיפות גדולה לנוקיה. אני מעדיף כמה שיותר זול כי אין טעם להשקיע בטלפון כזה. חשבתי על נוקיה 1208 או 1209 אבל אשמח לכל המלצה.

17. Started by Shishio,

שלום לכולם אני מחפש טאבלט לילד בן 6 בתקציב של 600 - 800 ש״ח מהארץ ולא מחו׳׳ל טאבלט מבוסס אנדרואיד שיאפשר להוריד ולשחק במשחקים מ Google Play ( עם גרסת אנדרואיד עדכנית ) ולצפות בסרטים אשמח להמלצות מאנשים שקנו או שמעו על טאבלטים מתאימים בתקציב הזה תודה ושבוע טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  18. היי חבר'ה.. אבא שלי צריך GPS.. הוא לא מהאנשים שממש ינצלו תכונות של גאדג'טים, אז צריך משהו פשוטו להפעלה. ישמש לניווט גם בארץ ובעיקר בחו"ל. אבל נראה לי קצת טיפשי לקנות מכשיר ייעודי כמו אחד מה-MIO ולא PDA שכן המחיר הוא בערך אותו דבר, ועם PDA עם wireless הוא גם יוכל לבדוק אימיילים בחו"ל, ולעדכן לכל תוכנת ניווט שיתחשק. הבנתי שהמכשירים שרשמתי בכותרת נחשבים כרגע למוצלחים בשוק מבחינת PDA, וגם לא רעים כ-GPS, כשה-HP אפילו מגיע כבר עם מפות לאירופה. איזו תוכנה הכי מומלצת לניווט בארץ? משיטוט בפורומים קלטתי את השם I-GO שהיא כנראה הכי נפוצה? האם יש עזר קולי בעברית אם מתקינים אותה? ובכלל הבנתי שניתן להוסיף עברית למכשרים בתוספת של 150 ש"ח - מה זה נותן בעצם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by LIgor86,

אני מחפש מחשב כף יד עם בלוטות מה תוכלו להציע לי ושלא יהיה יקר

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. שלום, יש לי מכשיר גלקסי 2. כחלק מהעבודה שלי אני משמיעה קבצי מוסיקה מתוך מאגר מוסיקה דרך המדיה פלייר בלפטופ קטן. אני מעוניינת להשתמש בגלקסי כבגיבוי לבנייה ועבודה עם קבצי מוסיקה ומאגר מוסיקה, במקרה והמחשב שלי מתקלקל. אם כן, האם יש תוכנה כמו מדיה פלייר או איטיונס שאפשר לעבוד אתה בצורה קלה, מסודרת ומקצועית ??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by AMIT_MEG,

המכשירים הם : 1. GPS QUE NQ430 mio moov 360 .2 HP IPAQ 314 .3 ASUS R-700 GPS .4 תודה רבה לעורים אני רוצה לדעת איזה gps הכי טוב ובמה הוא יותר טוב מהאחרים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by alex542,

יש מצב בבקשה לתרגום או הסבר כולשהו איך להתקין את 2 ההורדות הראשונות באתר : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by natan805,

זה נכון שiriver עומדת לפושט רגל עכב חיסרון ברווחים?? .אם כן למה .מה רע בנגנים שלהם .מה רע בנגנים u10 t10 t20 t30

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by יוסי 7071,

קנו לי נוקיה לומיה 620 עם wp8 מחו"ל ואין לו עברית אי אני מתקין עליו עברית ?

25. שלישיית מכשירי Galaxy S20, ואולי גם מכשיר מתקפל חדש, עתידים לככב באירוע ה-Unpacked הגדול הבא שמקבל תאריך כעת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.