גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים לא מזמן חזרתי ממסע מינימליסטי בעולם, ואני כרגע מכין את עצמי לאתגר חדש - להקיף את מרכז אמריקה בצורה עוד יותר פשוטה. אז ככה, במזרח הבנתי עד כמה סמארטפון יכול להיות כלי שימושי, למרות שלא לקחתי אחד. המקום הכולל שהוא תופס כבר קטן יותר ממחברת הצלילות ופנקס הרשימות+עט שלי, שבקלות יכולים להתחלף באפליקציה. אני זקוק למכשיר שיהיה עמיד מאוד (חסינות מפני נפילות/אבק/מים תהיה מצוינת), עם מצלמה מצוינת (גם וידאו HD, וגם סטילס. בעבר הייתי מצלם עם רפלקס ובמזרח הייתי עם האולימפוס XZ1, אני מניח שאין משהו סלולרי המשתווה אליהן, אך אני מחפש את הtop notch בתחום.), מספיק מקום לדחוף בתוכו קבצים שונים, וסוללה ארוכה מאוד (עד כמה שאפשר. זה חשוב לי כי אין לידי מקור חשמל זמין במשך היום). …
-
- 45 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום! קיצור עדכנתי אותו וסיימתי את התהליך של הגיבוי והעתקה של הקבצים והוא התחיל בעדכון.... קיצור הוא נתקע על שלא 1/13 וווואאאיייי באסה.... יש משהו לעשות?????? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש פלאפון שיהיה בו GPS, שיאפשר קריאה/כתיבה טקסטים בעברית, יומן פגישות נוח, יציאה לאוזניות זה פחות או יותר הפונק' הכי חשובות וכמובן שיהיה זול, לא מחפש מכשירים ב4K ושלא יהיה סליידר!!!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי אצלי את INFINITUM-LBRv1.1.1 הטלפון עובד מצויין, מהיר ואינטואיטיבי מתמיד - אבל הסוללה נגמרת מהר מאוד ונטענת לאט מאוד אני מסיק מזה שהרום מצריך הרבה סוללה. בהגדרות שנכנסתי לבדוק ראיתי שהמסך לוקח חלק ניכר מהאחוזים בסוללה והמע' הפעלה לא כ"כ הרבה אבל יש לי הרגשה שהמכשיר מסנכרן ומעביר כל הזמן מידע - גם כשהסנכרון "כבוי" אני לא מדבר על הודעות וואס-אפ וכ'ו אלא ממש הטלפון מתחמם ולמעלה בהעברת נתונים אני רואה כל הזמן חצים ו-H. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GPS בתקציב של עד 1000 שקל אני לא יודע מה כדי ולא מבין בזה כול כך אשמח מאוד להצעות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחזיק מכשיר מדגם מוטורולה מיילסטון, אני מאוד מרוצה מה מכשיר (בעיקר מהמקלדת שלו), אבל למרות הכל אני עדיין אוהב יותר את הממשק אנדרויד של htc, מישהו יודע איך אפשר להתקין את הממשק של htc על המיילסטון? תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי IPHONE5 מקרובת משפחה והיא לא זוכרת את הקוד. האם יש דרך לאפס את המכשיר חזרה להגדרות יצרן? דרך ITUNES או משהו כזה? (לא מעוניין לפרוץ את המכשיר כמו הFBI ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר ממישהו שהביא אותו מוורייזון באמריקה, ויש לי מספר שאלות. יש איזו סיבה שלא יהיו לי עדכונים או בעיות תקשורת כלשהם? (תדרים שונים וכו? ) ומה לגבי עברית מלאה או חלקית? תודה רבה ! *** עריכה *** האם התדרים שמופיעים בתמונה שהוספתי תקינים לטלפון שנקנה בחול ואמור לעבוד בארץ? *המכשיר Unlocked .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אבא שלי נותן לי את הA696 שלו כי הוא רוצה שאני אמצא לו מכשיר עם מסך גדול, וזה כמובן משאיר אותי רק עם מערכות ניווט לוויניות למיניהן ולא עם מחשבי כף יד. המערכות באות חלק עם I-go 8 וחלק עם Miomap, ורציתי לדעת איזו תוכנה מומלצת יותר. *כרגע יש לי רק נסיון עם I-go ואני מרוצה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בHTC EVO 3D ראיתי את אחי מתעסק עם המכשיר אני מפחד שהוא עשה משהו שם
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בחרתי לפתוח את הדיון הזה בפורום הזה עקב הכרזתו של הנקסוס 4. המכשיר על הנייר מכיל את אחד המפרטים החזקים בשוק אם לא החזק שבהם במחיר של 350$(לקחתי בכוונה את הגירסה הזאת כדי למנוע תגובות כ8GB זה לא מספיק). גירסת ה16GB בהחלט עונה לדעתי על הציפיות של רוב המשתמשים בסמארטפונים, ולחברה הכבדים כאן צאו מהבועה שלכם אתם משתמשים כבדים. כמה אנשים מחזיקים אייפון/גלאקסי עם יותר מ16GB? מדוע אני חושב שהטלפון הזה הוא סממן חשוב מאוד? שוק הסמארטפונים נמצא בקיפאון כבר תקופה ארוכה, יש שיגידו מיציאתו של האייפון 4 ואני מסכים איתם, יש שיגידו אפילו מיציאתו של ה3GS. לא היו בידי המון סמארטפונים, האמת שאת הראשון שלי רכשתי לפני פחות משנה והוא לא ממש סמארטפון(Xperia mini pro) את השני אבי רכש מארה"ב, הגלק…
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקבל N95 משומש מאבא שלי , ואני מאוד מאוד רוצה להחליף את המערכת הפעלה במערכת הפעלה המקורית של נוקיה . ללא כל הקיצורי דרך /תוכנות של אורנג . האם זה אפשרי ? או שאורנג נעלו את המכשיר או משהו בסיגנון ? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אני צריך לשבת שעתיים. כן. שעתיים. כדי להוסיף אלבום למכשיר המ...... הזה. למהה? למה אני צריך קודם כל שעה ראשונה להתעסק עם ITUNES בגלל שהחרא הזה לא עולה ולחפור באינטרנט איך לתקן את התוכנה הארורה הזאת (קרה לי כבר ב2 מחשבים שהתוכנה פשוט לא עבדה). התקנו? יופי. עכשיו לך תבין את העיצוב המפגר של התוכנה והגרסה החדשה שלה. למה להחליף עיצוב ולשנות מיקום של אפשרויות כל פעם שהם מעדכנים את הזבל שלהם? אז שעה עד שמתקנים את הבעיה. עוד שעה עד שחופרים את GOOGLE מכל כיוון כדי למצוא איך לעשות דבר פשוט מאוד, שאיכשהו APPLE הצליחו לסבח עד המוות (ובאמת נראה לי שעוד כמה שניות מתפוצץ לי איזה ווריד בראש) למה סיבכו את המכשיר הזה? למה? למה לא לאפשר לנו פשוט לשים את השירים הארורים דרך USB וזהו? באמת …
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
250 דולר זה יוצא אלף שקל בערך
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אני הולך בקרוב לרכוש את הC320 של MIO עם MIOMAP 2008.. שמעתי שהדבר לא משהו, ושרצויה התוכנה IGO8.. האמת היא שלא חשוב לי כל הקטע של התלת-מימד.. אני פשוט רוצה תוכנה בלי טעויות ובלי שטויות, שלא תגיד לי לפנות ימינה בשדה, או כשאני מגיע לצוק להמשיך ישר.. ואמרו לי שלMIO MAP יש בעיות כאלה, ושלIGO8 יש הרבה פחות.. עכשיו חיפשתי בחנויות את השירות להחליף תוכנה, אבל אף חנות לא מציעה כזאת אופצייה... אפשר להחליף בעצמי באופן לא פיראטי? יש חנויות שעושות את זה ופספסתי? :\ תודה מראש על התשובה (:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת ... אם לא אני מצטער מראש! זה לא בא מכוונה רעה .. אם יש לי רעיון לאפליקציה אבל אם היידע שלי בתיכנות לא נראה לי שאני יוכל להוציא אותה .. אני צריך מתכנת שיפתח עבורי אותה ואני ישלם לו סכום כספי האפליקציה צריכה חיבור לפייסבוק מאגר נתונים של החברים שלי בפייסבוק ואפשרות חיפוש ... ומאגר דתה בייס על שרת חיצוני ... (זה קצת יותר מורכב אבל אני לא רוצה לעלות פה את הרעיון שלי) השאלה שלי היא: כמה מפתח צריך לדרוש על דבר כזה? + - והאם הנושא לא מסוכן לגנבת רעיון? אם אתם צריכים עוד פרטים בשביל לדעת מחיר + - תשאלו ..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למה מכשיר טלפון סלולרי קטן שביחס למחשב רגיל, הסלולרי עולה יותר לי נראה שהחברות מעלות ב-100% את המחיר על המכשיר + חבילות לסוגיהם. למי יש תשובה ולמי יש לפנות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הגלקסי 3 שלי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מכשיר עד 2000 שקל, המכשיר יקנה באילת. יש לי בנתיים 4 מכשירים שאני חשבתי אליהם. OnePlus 3T 64GB Huawei P10 64GB Galaxy S7 (האפשרות העדיפה עלי בנתיים) LG G6 H870 32GB אשמח לשמוע מה דעתכם, ועם יש מכשיר אחר שעדיף לקנות בטווח מחירים האלה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צמד דגמים חדשים של היצרנית הגדולה ביותר בשוק המובייל צצו במאגר מבחן ה-Geekbench, עם צמד שבבים עתידיים חדשים ממשפחת ה-Snapdragon 800 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שאני הבנתי זה נגן שיכול להראות סרטים ותמונות, אבל מה זה אומר לגבי המוזיקה ? כי אני רואה נגנים שבמקום אחד אומרים עליו שהוא MP3 אבל מראה סרטים ,ובמקום אחר רשום עליו MP4 ולכן שאלתי מה זה אומר "MP4" ?
-
- 14 תגובות
- 10.1k צפיות
-