גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם (: יש לי מכשיר Nokia N97. אני מאוד רוצה לפרוץ אותו ולהתקין סקין עם אפקטים מיוחדים. רציתי לדעת אם מישהו עשה כבר פריצה כזו ושם אפקטים, זה מאט את המכשיר בצורה משמעותית, או שאפשר לחיות עם זה ? מהי רמת הסיכון שאני לוקח בפריצה כזו ? רציתי לדעת איך אני פורץ אותו, ואם יש מישהו שמוכן לעזור לי בזה, ניסיתי בכל מיני מדריכים למינייהם, כל המדריכים ברשת שווים לזבל ! תודה לעוזרים, מני חן.
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחרי שהוצג באופן מפתיע בתערוכת Computex בחודש שעבר, הנייד המתקדם והייחודי של אסוס מקבל פירוט מלא - וגם תג מחיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבון טוויטר שמתמחה בהדלפות מעולם הגאדג'טים משתף אותנו במספר תמונות ראשונות ופרטים טכניים אודות הסמארטפונים שאסוס תחשוף בעוד כשבוע מאמינים שלאסוס יש את מה שצריך על מנת להצליח בשוק המכשירים החכמים, גם ללא סיוע משבבים של אינטל? הכתבה הנוכחית היא כנראה עבורכם. חשבון טוויטר שעונה לשם המוזר משהו krispitech שיתףכמה וכמה פרטים חדשים אודות משפחת ה-Zenfone 3,אשר לכאורה תוצע בלפחות שלושה גדלים שונים עם דגם 4.5 אינץ' עבור כל מי שעדיין לא מוכנים להתחבר אל טרנד מסכי הענק, גודל של 5 אינץ' שיהיה הדגם הסטנדרטי לצרכן הממוצע ועוד דגם עם מסך שבין 5.5 אינץ' ל-6 אינץ', שיקרוץ ככל הנראה לחובבי הפאבלטים בעיקר. המכשירים החדשים יתחברו אל הטרנד הבולט בעולם הסמארטפונים ויתבססו על מעט…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Oukitel הסינית חושפת פרטים נוספים ותמונות מעודכנות של הסמארטפון הראשון בעולם אשר יכלול סוללה בקיבולת 10,000 מיליאמפר-שעה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a2/
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מחירים שהופיעו בחנות הבריטית הרשמית של סוני עוזרים לנו להבין כמה עתיד לעלות לנו הטריו החדש והנוצץ של היצרנית לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-ראשונים-אודות-מחיריהם-של-מכשירי/
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע בלבד לאחר ההשקה של מכשירי ה-Z3 וה-Z3 Compact בארצנו הקטנה, נחשפים (לכאורה) פרטים ראשונים על מכשיר הדגל הבא של סוני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa/
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה תהיו כנים איתי תכלס אני גם ככה לא הולך לפרסם את המכירה פה (אם מישהו רוצה להוציא את המכשיר ביותר זול חח לא יודע איזה סוג של אנשים כבר יש היום) יש לי נקסוס 5 אני רוצה למכור אותו עכשיו (השתדרגות) עכשיו נשבר לי המסך פעם והחלפתי מסך (כל הLCD לא רק הזכוכית!) למסך חדש OEM (סוג של מקורי, אישור מהיצרן הרשמי תקראו על זה באינטרנט, זה גם מה ששמים במעבדות אין באמת מסך מקורי שהיצרן מייצר שמעבדה שמה לך) זה אמור להוריד ערך? אם כן בכמה? אני פשוט לא רוצה לרמות ולהגיד שלא קרה לו כלום אף פעם אם שום דבר לא נדפק לא מבחוץ ולא מבפנים בהחלפה, אבל מי שאי פעם יפתח אותו פשוט יראה שזה לא המסך שבא עם הטלפון מטבעו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגלגול החמישי של ה-Mi Pad יוצע בתצורה סטנדרטית ובתצורת Pro מחוזקת, עם מקלדות ועטי מגע שנועדו להרחיב את השימושיות באופן משמעותילכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים של משחקים,שומרי מסך וערכות נושא(עדיף של קבוצות כדורגל או מכוניות) לנוקיה 6131!! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הסמארטפון המוביל הבא מבית גוגל לא ינסה להתחרות עם הדגמים המפוארים ביותר מבית סמסונג ואפל, כך נראה - ובינתיים אנו ממשיכים להמתין לגרסה המוזלת של הדגמים המובילה מהשנה שעברה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
-
שלום. אח שלי רוצה לקנות IPHONE אז רציתי לדעת... הוא חייב לקנותUNLOCKED או שאני יכול לפרוץ בעצמי? כי UNLOCKED עולה 600 ורגיל עולה רק 300 ורציתי גם לדעת איזה רמקולים ניידים ב500-400 שקל כדאי לקנות בהתאם....
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה כל הפריצות האלה שיש באינטרנט? כל הCYDA האלה שאני שומע עליהם מה זה נותן בדיוק? זה מבטל אחריות?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום פורום ! * פריצת PSP ותיקון PSP לכל הסוגים ב-99 ש"ח. * מגני מסך ב-25 ש"ח. * דיסק משחקים ב-25 ש"ח. פריצת PSP | תיקון PSP | פריצת פספ | תיקון פספ | PSP | פספ | משחקי PSP http://www.psp.mygal.us/ כנסו, PSPGAMER.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי. כבר כמה חודשים שאני מנסה לפרוץ את המכשיר ולא מצליח. מסדר הכל כמו שצריך והאודין לא עובר.... הפסקתי בגלל חשש שאני אגרום לבריק. ניסיתי מדריכים מיוטיוב וגם xda. אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את זה... האם כל מעבדת סלולר פורצת מכשירים? אולי עדיף שאשלם וזהו.. בנוסף אני מחפש רום יציב, קל, גרסת אנדרואיד 6.0 ומעלה, בלי אנימציות מיותרות, שייתמוך בכל התוספות BusyBox (נראה לי שקוראים לזה ככה), שאוכל לשנות כמעט כל הגדרה ולהתקין הרבה תוכנות שתומכות ברוט. אשמח לעזרה. תודה...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר GPS מהדגם שרשמתי בכותרת האשכול... אני מעוניין לפרוץ אותו אבל אין לי מושג איך מבצעים את הפריצה. אני רוצה להתקין את IGO8 החדש ולכן דרושה לי פריצה... אם אפשר לקבל הסבר + לינקים להורדת מפות... ואיזה גודל של כרטיס זיכרון דרוש לי כדי לאחסן כל מיני מפות?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מכשיר nokia n85 של חברת Orange. ברצוני לדעת אם יש דרך לפרוץ אותו לסלקום מבלי לגשת לחברה כלשהי ? לי יש דרך עצמאית לפרוץ אותו או שזה רק ע"י כבלים ותוכנה ? תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו (שיודע איך לפרוץ) או חנות כל שהיא במרכז הארץ שיודע לפרוץ את הסמרטפון שלי מדגם sony ericsson xperia 10x יש לו רום של חברת פלאפון (SIM FREE) אבל והמכשיר נעול ואני לא יכול לעדכן אותו. אני עדיין עם אנדרואיד 2.3.3 אני מעוניין לשדרג לגרסא של ICS למכשיר שלי. אני מודה מראש על העזרה FireFlash
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לידי אייפוד טאץ' מהסדרה הראשונה... הפריצה שלו מתבצעת כמו שפורצים אייפוד דור 3 או 4? יש דרך אחרת? אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלות בקשר לאייפון... כנראה שאני הולך להביא אייפון מארה"ב לישראל בקרוב... עכשיו השאלות שלי הן: א': איך אני פורץ אותו בארץ? כי לפי מה שאני יודע אין אייפונים שהם SIMFREE בארה"ב, וגם אם כן יהיה לי קשה להשיג, בכל מקרה דיברתי עם אורנג' והם אמרו שהם לא עושים את זה אז אני אשמח לקבל תשובה ב: אחרי שפרצתי אותו איזה SIM אני שם בו? דור 3 רגיל (אני באורנג') וזה עובד? או שצריך משהו מיוחד? המון תודה לעוזרים, שבת שלום וגמר חתימה טובה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי לאתר שלהם, לפני 3 שעות הם פרסמו הודעת חידה: Thermonuclear pop! * Well it isnt a British Thermonuclear Device. * It isnt an episode from The Twilight Zone * And it certainly isnt iPhone 3G related (right now) * There is one other device * It fits in your pocket.. * What can it be? הם פרסמו גם תמונה, שלפיה רואים חלק מג'וק, שהתברר שהוא המעבד של ה-iTouch החדש. יותר מזה, ה-DEV-TEAM אישרו את זה בתגובות!!! אז כן חברים, מתקרבים לפריצת ה-iTouch 2G... אני מת על ה-Dev Team האלה!!!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
היי, קניתי מכשיר htc evo 3d. הזמנתי גרסאת gsm אבל קיבלתי CDMA אין בה מקום פיזי לסים אבל בעיקרון הטלפון עצמו תומך בתדרים שבארץ. האם אפשר ליצור מקום פיזי לסים ולפרמט את המכשיר במעבדה? אשמח לתשובה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
חיפשתי באתר הזה ובפוקט פריק איך לפרוץ את המכשיר הנ"ל על מנת לעדכן לו מפות ותוכנה חדשה אם מישהו יכול לעזור לי איך לעשות את זה אודה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם אמורה להיות בעיה להפוך מכשיר של אורנג' ל-free sim? אני מתכוון כמובן לדגם ה-W980 של סוני אריקסון...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-