עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אנחנו שלושה שותפים שנמצאים במהלך הקמה של פלטפורמה חדשה המיועדת למפתחים/בעלי אפליקציות המעוניינים לאפשר הצגת פרסומות אצלם באפליקציה. הפלטפורמה תקל על מפתחים להגדיל את ההכנסות שלהם (גם אפליקציות עם טראפיק קטן יחסית) מהאפליקציות בכמה שפחות טרחה וכאב ראש. כדי לייצר פלטפורמה אופטימלית למפתח/בעל אפליקציה, אני אשמח אם תוכלו להיכנס ללינק המצ"ב ולמלא מס' פרטים בכדי לעזור לנו להבין טוב יותר את הצרכים של כל מפתח: http://www.monetizeyourapp.com/ כל הערה שלכם בנוגע לנושא תתקבל בשמחה, תודה על העזרה, חן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by שניצל,

אני שוקל לקנות בקרוב את ה-Zen V Plus (אני כרגע בניו יורק והוא ממש זול כאן ביחס לארץ). ראיתי שהמליצו עליו הרבה, אבל היה משהו אחד שבעיקר הציק לי - הבנתי שהנגן לא תומך ברשימות השמעה m3u, אלא צריך ליצור פלייליסטים במיוחד בשבילו בתוכנה שלו (ואי אפשר לקחת פלייליסט m3u קיים ולהמיר אותו...) מישהו התנסה עם הנגן ויכול לאשש\להפריך את הטענה (גם לגבי נגני Zen אחרים, ולא רק ה-Zen V Plus), או מכיר פתרון אחר לבעיה? אשמח לתשובה מהירה (אני עומד להישאר כאן רק עוד 4 ימים...) תודה!

3. Started by Iverson,

http://www.flickr.com/photos/11805112@N06/

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  4. הדיווחים והניבויים אודות דגמי הדגל החדשים של סמסונג לא מפסיקים לרגע, ומציירים לנו תמונת מצב מעודכנת מעניינת ומפתיעהלכתבה

5. http://www.vr-zone.com/?i=3928 יפה אה :alcoholic::jump1: מעניין אותי יש יותר טוב? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. Started by liores12,

שלום יש לי בעיה במקשים של המכשיר, מקשי הווליום בצד ומקש המצלמה לא פועלים, לשם כך אני צריך להחליפם. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול את החלפים האלה ולהחליף אותם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום.יש לי K800 כסוף ואני רוצה לדעת איפה משיגים פנל שחור מקורי כולל מקשים בצבע תואם. אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה ואשמח לדעת איפה יש.תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by AleXGanGSteR,

ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום דבר בקשר לפנס... מישהו יודע אולי איך אני גורם לפלאש לפעול במשך זמן ממושך (לא רק לכמה שניות בזמן הצילום) כדי שתהיה אפשרות להשתמש בפלאש כפנס. תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. לא בכל יום שאנחנו רואים מכשיר מוקשח מחברה גדולה כמו פנסוניק, אך מכשיר ה-Toughpad FZ-E1 של החברה מציג מפרט עוצמתי, סוללה ענקית וקשיחות שלא נראתה כמוה בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%97%d7%a1%d7%99%d7%9f/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לרוב אנחנו מדברים על מכשירי הדגל של הפלטפורמות הגדולות בשוק, אבל מה אם אנחנו לא רוצים להשקיע אלפי שקלים על סמארטפון? מה אם היינו רוצים להשקיע פחות מ-1,000 שקלים? לשם כך אספנו עבורכם את שבעת הסמארטפונים הטובים ביותר בישראל העולים פחות מ-1,000 שקלים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a1%d7%92%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%a2%d7%9c%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%a2%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%95/

11. Started by guy81,

אני מתחיל בכל הנושא של פיתוח לאנדרואיד. יש לי טופס אותו המשתמש צריך למלא. שדה ראשון: spinner שדה שני: spinner שאר השדות edit text. אני רוצה שכשאר המשתמש יבחר מתוך הרשימה הנגללת מוצר כלשהו (בשדה הראשון)(נניח לצורך העניין שמדובר בשם של זמר), בשדה השני יופיעו הנתונים המתאימים (לצורך העניין רשימת השירים של אותו זמר מהם עליו לבחור). יצרתי כמה קבצי xml . הראשון מערך עם שמות זמרים. השאר קובץ עבור כל זמר (לצורך ה- spinner). ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אתמול הוזמנתי לקבוצת מיקוד של סלקום/אורנג' לגבי יבוא ותמחור של OGO בארץ. שאלו אותנו מה אנחנו חושבים שחסר לו ניידות וכו וכו', בלבלו לנו את הביצים קצת, ואז הציגו לנו דף עם נתונים ושאלו אותנו איך אנחנו מתרשמים ממנו. מן הסתם מדובר בקבוצה של סטודנטים - לסיעוד, עיצוב ראית חשבון - ניסו להבין מה אנחנו חושבים על מכשיר מסוג זה. ההדיוטות התלהבו, אני קצת פחות. איפה WIFI? איפה רזולוציית מסך? מה המשקל? מצלמה? מה אין? איפה מערכת ההפעלה? זאת אומרת שאין יישומי צד שלישי? ולא קיבלתי אף תשובה מהגברת שהנחתה את הקבוצה. ואז הביאו לנו את המכשירים.... בואו ואסביר לכם את זה ככה: זה לא טלפון. למעשה זה מכשיר מבוסס GSM, כנראה UMTS, שכל מה שהוא יודע זה להתחבר לאינטרנט הסלולארי, ולהפעיל ICQ ומסנג'ר. יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לקחנו לבדיקה את מכשיר הדגל האחרון של LG, כדי לראות אם התואר \"הענקית הקוראנית\" הולך לעבור מסמסונג ל-LG לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%94-lg-g3-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yaloner,

שלום לכולם, שמעתי מישהו מספר שיש לו את ה-E71 של פלאפון. חוץ מזה שהוא נשמע מאוד מרוצה, הוא אמר שהוא מקבל פקסים ישר לפלאפון, כלומר שלוחים פקס למספר הסלולרי שלו והוא מקבל אותו וקורא בפלאפון. יש למישהו מושג איך זה עובד? זו פונקציה שיש במכשיר או שצריך להתקין לזה תוסף כלשהו? מבחינתי זו סיבה מספקת לעבור למכשיר הזה...

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  15. היי יש לי מכשיר סיני BLK, מוכרים אותו במחסני חשמל, אחלה מכשיר והכל אבל אני רוצה לשפר ללוליפופ. יש איזה פרוטוקול כללי יש לעשיית רוט? או שאני אהיה חייב ללכת עד סין כדי לפתוח את האופציה הזאת, אם בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. בסוף הסרטון מופיע Market Pilot begins in 2015

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. חברת Vixole השיקה פרויקט מימון המונים עבור נעליים חכמות, שמגיעות עם תצוגת LED מדליקה וחמישה חיישנים שונים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. המעסיק שלי נתן לי אייפון 4 במצב חיצוני לא מזהיר, שהוא התכוון לזרוק. מסתבר שהוא עבר הרבה ידיים במפעל ובמבית של המעסיק עד שהטלפון הגיע למצבו הנ"ל. חבל שהוא הגיע אלי בזמן שהלפטופ מושבת בגלל שהדיסק לא תקין ואין לי דיסק להחליף לו כרגע (הנייד הוא מק של אפל שתיקנתי לפני מעל שנה, וכבר היה בו אייטיונס והכל). כיוון שאני לא ממש שש להתקין בנייח אייטיונס, יש לי בעיה לפרמט אותו כעת, אבל זו לא הבעיה האמיתית. הבעיה היא שהחלק האחורי שבור מאוד, וגם המסך מכיל שברים. במאמץ ובשיטות מאולתרות הצלחתי להוציא את ברגי הפנטלוב האיומים שבתחתית המכשיר, בכל מיני שיטות מאולתרות מאוד כמו קיסם ונייר אלומיניום, ואפילו שימוש בג'בקה O_O. עכשיו יש לי גישה פנימה, ומדבקות האחריות שמזהות חדירת מים נותרו לבנות …

19. מישהו עשה את זה? אני ממש אשמח אם אוכל לקבל עזרה עם העניין, על גבי הדיון או בפרטי אם יש העדפה. עוד כשבועיים ניצבת בפניי הזדמנות להביא אותו או את הmoto g, כאשר ההעדפה היא נקסוס - אם אוכל לקנות אותו מחנות הגוגל פליי. אם לא, אתפשר על להזמין מוטו G מאמזון. אשמח לכל עזרה. תודה!

20. שלום אני מנסה להגדיר פרוקסי מקובץ הגדרות פרוקסי (pac) על אנדרואיד 4. יש אפשרות להגדיר פרוקסי פר רשת - אבל זה לא מה שאני מחפש. משום מה בכל גרסאות הדסקטופ של דפדפנים אפשר לעשות את זה, אבל בגרסאות האנדרואיד זה פתאום נעלם. רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  21. מדליף סיני שופך אור על הדגמים הבאים של מפתחת השבבים, לשוק הביניים ולשוק העליון לכתבה

22. רוצים לדעת מה מכינה לנו היצרנית הסינית שמתמחה במכשירים משתלמים במיוחד? הגעתם למקום הנכון לכתבה

23. כפתור בית פיזי א-לה סמסונג, חיבור USB Type C ושבב Snapdragon 820: זהו המפרט העדכני אותו מנבאים ברשת עבור ה-Mi 5 של היצרנית הסינית. ויש גם תמונות Huawei עקפה אותה וגם לנובו מעניקה לה קרב לא פשוט, אך שיאומי (Xiaomi) הסינית הצעירה ממשיכה להתקדם, להשתדרג ולקבע את מעמדה כיצרנית שראויה להתייחסות וגם להערכה. המכשיר הבא שאמור לשמור את שמה בכותרות הוא ה-Mi 5 לכאורה, אשר יגיע להחליף את ה-Mi 4 אחרי הפסקה ארוכה למדי וששמועות שונות ומשונות עליו מסתובבות ברשת כבר המון זמן. עכשיו יש לנו מספר דיווחים מרוכזים חדשים אודותיו, אולי לקראת השקה אפשרית במהלך חודש ינואר הקרוב. לפי כל הפרטים העדכניים, ה-Mi 5 עתיד להיות מכשיר מתקדם מאוד שיזכיר במידה מתחרה סיני עתידי אחר ששמו על…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  24. סמארטפון ה-Xiaomi Mi Max עתיד להיחשף בעוד כשבוע, וברשת חלוקים בדעות אודות השבב העצמי של היצרנית אשר יוצג או לא יוצג לצידו היא אמנם כבר לא משתייכת אל הטופ 5 של עולם הסמארטפונים, לפחות לפי חברת IDC, אך שיאומי (Xiaomi) ממשיכה לעורר עניין רב מאוד ברחבי הרשת – כשהפעם במוקד נמצא מכשיר ה-Mi Max שלה, שיהיה הסמארטפון הגדול ביותר שהשיקה מאז ומעולם ואמור לזכות להצגה רשמית ב-10 במאי – באירוע בו ייחשף לכאורה גם צמיד ה-Mi Band 2 של החברה, ואולי אפילו שבב מפיתוח עצמי שיענה לכינוי Rifle. פאבלט ה-Mi Max כבר הוצג במספר תמונות טיזר רשמיות, אך נכון לעכשיו נראה שיש רק ניחושים אודות המאפיינים הספציפיים שלו. דיווח עדכני טוען שהמפרט יהיה דומה מאוד לזה של ה-Redmi Note 3 Pro המרשי…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.