עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by iakovl,

פשוט קונספט מעניין ואיכותי השימוש ב2 מקרנים פנימיים הוא גאוני לדעתי

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. חברת הענק Samsung, הידועה והמוכרת בזכות מוצרי החשמל והאלקטרוניקה המעולים שלה כבר עשרות שנים, והבולטת גם בתחום המכשירים הסלולארים, מכריזה היום על מכשיר הפלאפון הראישון המכיל בתוכו מצלמה ברזולוציה של 10 מגה פיקסל. זהו למעשה הצעד השלישי של סמסונג להוביל בתחום הצילום הסלולארי, כשהראישון היה עוד באוקטובר של שנת 2004 כשסמסונג הכריזה על הפלאפון הראישון שמכיל מצלמה ברזולוציה של 5 מגה פיקסל, והשני בנובמבר 2005 כשסמסונג הגדילה את הרזולוציה ל-8 מגה פיקסל. והיום, סמסונג מכריזה על ה SCH-B600 - המכשיר הסללולארי הראישון המכיל בתוכו מצלמה של 10 מגה פיקסל. המצלמה במכשיר מצויידת בזום אופטי X3 ובזום דיגיטאלי X5, כאמור הרזולוציה היא הרזולוציה הענקית של 10 מגה פיקסל. בנוסף למצלמה, המכש…

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. אהלן חברה. אני לקוח בסקלום כרגע. משלם המון כמו כולם. הציעו להשאר בסלקום עם תכנית של 160 שח לחודש כלל הכל. מחירים של הוט מובייל וגולן אתם יודעים. הציעו לי גם כן בפלאפון תכנית של 99 שח לחודש שיחות והודעות ללא הגבלה ואינטרנט של 200 מגה שאני לא משתמש בו גם ככה. מה אתם אומרים לאן עדיף לעבור? מכשיר ברשותי HTC DESIRE.

4. בזמן האחרון הפלאפון שלי התקלקל, והייתי מעוניין לקנות נגן בלי קשר.. אז ישבתי וחשבתי וכמו הרבה אנשים הגעתי למסקנה שאייפון זה בדיוק מה שאני צריך, אז קודם כל אני אשמח לשמוע מה דעתכם, והאם יש מכשיר אחר עליו אתם ממליצים במקום האייפון? כמו כן אני אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לאתר בארה"ב שאפשר להזמין ממנו אייפון (לתוך ארה"ב, יש לי שם קרובים שאני אשלח אליהם והם יביאו לי לארץ..),חשוב מן הסתם שהאתר יספק את האייפון בגרסא שפתוחה לכרטיסי SIM מכל העולם, אז אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם כי אני לא מומחה גדול בנושאים האלה המון תודה לעוזרים, כי אני דיי אובד עצות בלי הפורום הזה... שבאמת עזר לי כבר כמה פעמים בעבר ואני סומך על האנשים כאן

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by amircx,

היי אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי, אבל ברשת פלאפון אצלי אין מכשירים שממש לטעמי, האם אפשר לקנות מכשיר ואיךשהו לעשות אותו כ SIMFREE או שזה בלאגן?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  6. Started by methodman,

אני מקווה בתקופה הקרובה לעזוב את פלאפון (חבורה של רמאים וגנבים) ולעבור ל אורנג' (אני מניח שהם גם גנבים וגם רמאים אבל יש להם מכשירים נורמלים) מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר מהקטלוג של החברה ? אני צריך משהו אמין ונוח כרגע אני מתלבט בין הn95 לn76. נ.ב. איך ה LG Viewty?

7. Started by yoni321,

אז ככה אחותי טסה לניו יורק שבוע הבא אני צריך המלצות לאיזה מכשיר להביא מכשירים מתקדמים אם אפשר בטווח של בין 300-400 דולר תביאו גם 300 וגם בין לבין לא רק 400 ואם אפשר חנויות שאתם מכירים שם, דבר אחרון שהפלאפון יהיה יחסית קל לצריבת עברית. תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by JeW BoY,

שלום, אני הולך היום לאורנג' לשדרג תוכנית ולרכוש מכשיר חדש רציתי לדעת איזה מכשיר הייתם ממליצים אני ממש לא רוצה את הNOKIA N93 וכאלה שממש מאיטים. אבל מצד שני אני מעוניין במכשיר התומך ב WIFI וגלישה סוללרית (עד כמה שאפשר) איזה מכשירים ישנם בשבילי? תודה נ.ב. Navigator 6210 שנראה נחמד. אבל אני ממש מעוניין בניסיון אישי שלכם תודה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by The Dom,

חוץ מהV3XX והW850 אילו עוד פלאפונים אמורים לצאת בזמן הקרוב (מאד)?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

טוב, אז יש לי הורים, די זקנים למען האמת, עם פוביה מטכנולוגיה אמא שלי עוד בסדר, יש לה פלאפון והיא משתמשת בו, אבל אבא שלי מתקשה גם עם השלט של המזגן, ובחיים לא היה לו פלאפון. בעקרון אני הייתי היחיד עם פלאפון בבית עד שלפני כמה שנים טובות הורשתי לאמא שלי את הנוקיה 5100 העתיק שלי (מרשת אורנג') ואח"כ הורשתי לאבא שלי את ה SK הישן שלי (רשת פלאפון) (לא זוכר דגם) - אבל הוא לא השתמש בו... ואני בעצמי עברתי לסלקום, ויש לי 6230 אני מחפש עכשיו להעביר את ההורים שלי גם לסלקום, כי זה די טיפשי שלכל חבר במשפחה יש רשת אחרת... וגם ה 5100 מתחיל להתפרק , והוא גדול מדי לדעתי, וסתם מכביד על אמא שלי, אני מחפש לה משהו קומפקטי. אז אני מחפש סלולריים של סלקום, או תומכי סלקום דגש - זולים, עם כפתורים גדול…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by eli33,

מישהו מכיר אולי איזה תוכנה ל K800I שאני אוכל להשתמש בפלאש שמובנה בטלפון בתור פנס? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by gkman,

נראה כי תמיכה בפלאש במערכת של אנדרואיד כבר לא יהיה. למרות שאני אישית שונא פלאש ומקווה שהוא יעלם יום אחד מהעולם- אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא נמצא בשימוש המון (זה בדעיכה אבל בכל זאת) ועד שהוא יעלם כליל יעבור הרבה זמן. לכן חשוב לי שיהיה לאנדרואיד תמיכה בפלאש. אדובי הכריזה שכבר לא תפתח את הנגן פלאש לאנדרואיד ואני שואל את עצמי אם יש\יהיה תחלופות. מישהו?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. Started by Vidati,

"אפשר לאפסן את מכשירי ה- DVD הצורבים (והיקרים) ואת מקליטי הווידיאו הישנים. קבוצת ח.י., המייצגת את LG Electronics, משיקה לראשונה בישראל את ה- MAGIC PLASMA - טלוויזיית פלזמה בגודל "42 הכוללת כונן קשיח מובנה, המאפשר להקליט עד 40 שעות של תוכניות טלוויזיה." בהצהרה חגיגית זו נפתחה ההודעה ששלחה LG אודות פלאזמה חדשה שהושקה הבוקר בישראל. הטלוויזיה החדשה, המצוידת בהארד דיסק בנפח 80GB (הניתן להרחבה) מקליטה מכל מקור חיצוני, דוגמת ממיר דיגיטאלי, טיונר (אנטנה), DVD, מצלמת וידיאו ועוד. ניתן לצפות במקור וידאו אחד ולהקליט באותה עת ממקור וידאו אחר. למכשיר רזולוציה טבעית של768 x 1024 לקליטה ותמיכה מלאה בשידורים ברזולוציה גבוהה. תכונות נוספות של הטלוויזיה: מעבד וידאו -R מתקדם ומעבד וידא…

14. מה בעצם ההבדל בינהם? ראיתי סרטון של אחד המכשירים של סמסונג עם פלטפורמת הBADA, וראיתי גם מכשיר של סמסונג עם אנדרואיד, הן נראות זהות, מה בעצם ההבדל?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  15. שלום, אנחנו שלושה שותפים שנמצאים במהלך הקמה של פלטפורמה חדשה המיועדת למפתחים/בעלי אפליקציות המעוניינים לאפשר הצגת פרסומות אצלם באפליקציה. הפלטפורמה תקל על מפתחים להגדיל את ההכנסות שלהם (גם אפליקציות עם טראפיק קטן יחסית) מהאפליקציות בכמה שפחות טרחה וכאב ראש. כדי לייצר פלטפורמה אופטימלית למפתח/בעל אפליקציה, אני אשמח אם תוכלו להיכנס ללינק המצ"ב ולמלא מס' פרטים בכדי לעזור לנו להבין טוב יותר את הצרכים של כל מפתח: http://www.monetizeyourapp.com/ כל הערה שלכם בנוגע לנושא תתקבל בשמחה, תודה על העזרה, חן

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by שניצל,

אני שוקל לקנות בקרוב את ה-Zen V Plus (אני כרגע בניו יורק והוא ממש זול כאן ביחס לארץ). ראיתי שהמליצו עליו הרבה, אבל היה משהו אחד שבעיקר הציק לי - הבנתי שהנגן לא תומך ברשימות השמעה m3u, אלא צריך ליצור פלייליסטים במיוחד בשבילו בתוכנה שלו (ואי אפשר לקחת פלייליסט m3u קיים ולהמיר אותו...) מישהו התנסה עם הנגן ויכול לאשש\להפריך את הטענה (גם לגבי נגני Zen אחרים, ולא רק ה-Zen V Plus), או מכיר פתרון אחר לבעיה? אשמח לתשובה מהירה (אני עומד להישאר כאן רק עוד 4 ימים...) תודה!

17. Started by Iverson,

http://www.flickr.com/photos/11805112@N06/

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. הדיווחים והניבויים אודות דגמי הדגל החדשים של סמסונג לא מפסיקים לרגע, ומציירים לנו תמונת מצב מעודכנת מעניינת ומפתיעהלכתבה

19. http://www.vr-zone.com/?i=3928 יפה אה :alcoholic::jump1: מעניין אותי יש יותר טוב? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. Started by liores12,

שלום יש לי בעיה במקשים של המכשיר, מקשי הווליום בצד ומקש המצלמה לא פועלים, לשם כך אני צריך להחליפם. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול את החלפים האלה ולהחליף אותם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום.יש לי K800 כסוף ואני רוצה לדעת איפה משיגים פנל שחור מקורי כולל מקשים בצבע תואם. אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה ואשמח לדעת איפה יש.תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by AleXGanGSteR,

ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום דבר בקשר לפנס... מישהו יודע אולי איך אני גורם לפלאש לפעול במשך זמן ממושך (לא רק לכמה שניות בזמן הצילום) כדי שתהיה אפשרות להשתמש בפלאש כפנס. תודה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  23. לא בכל יום שאנחנו רואים מכשיר מוקשח מחברה גדולה כמו פנסוניק, אך מכשיר ה-Toughpad FZ-E1 של החברה מציג מפרט עוצמתי, סוללה ענקית וקשיחות שלא נראתה כמוה בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%97%d7%a1%d7%99%d7%9f/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לרוב אנחנו מדברים על מכשירי הדגל של הפלטפורמות הגדולות בשוק, אבל מה אם אנחנו לא רוצים להשקיע אלפי שקלים על סמארטפון? מה אם היינו רוצים להשקיע פחות מ-1,000 שקלים? לשם כך אספנו עבורכם את שבעת הסמארטפונים הטובים ביותר בישראל העולים פחות מ-1,000 שקלים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a1%d7%92%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%a2%d7%9c%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%a2%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%95/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.