עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Avivo,

אמא שלי רוצה ג'י פי אס ליומולדת אין לי מושג כמה זה צריך לעלות- בגלל זה אין תקציב בכותרת... בכל מקרה, זה צריך להיות משהו פשוט מאוד (טכנולוגיה ואמא שלי לא מסתדרים כ"כ...) מסך יחסית גדול ואם אפשר מפות גם של אירופה (אם זה מייקר את העניין בצורה משמעותית, או מסובך לסדר, אז לא משנה...) וזהו, זה צריך להיות פשוט, בלי עוד פיצ'רים שלא תתבלבל אין לי בעיה להשקיע קצת ולקנות משהו יותר טוב, השאלה אם צריך, ואני גם לא ממש יודע איך הולך כל הקטע עם העדכון מפות בקיצור אני אשמח לקצת הסבר- ותודה מראש לכולם!

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Gamer-Emperor,

מחר אני נוסע לצפון לטיול בעקבות הלוחמים עם הבית-ספר.. בקיצור, הנסיעה ארוכה לאללה, ואני נתקעתי בלי MP3. אז אני קונה היום, אפשר להגיד ברגע זה ממש MP3, אז לפני שאני אלך לקנות, תביאו לי כיוון, מה לקנות, איזו חברה. היה לי עד עכשיו של TREKSTOR 512 מגה והייתי מרוצה כמובן שהיום אפשר לקנות עם יותר מקום בפחות כסף P: אז מה לקחת? אני עכשיו קופץ לACE יש שם שקם אלקטריק ממה שזכור לי ויש להם מבחר, אז תביאו לי המלצות מה כדאי לי לקנות (שהגיוני שיהיה שם, משהו נפוץ שכזה) אני מחפש משהו עם מספיק מקום, לא יותר מדי משהו די סטנדרטי כמו ג'יגה או 2. המחיר בערך 300 ש"ח פלוס מינוס אפשר לחרוג ל2 הצדדים P: החברה לא משנה לי, אבל משהו שאתם יודעים שהיא אחלה ומרוצים מאוד. האיכות שמיעה מאוד מאוד חש…

3. Started by IG,

שלום. לפני כחודש וחצי קניתי את הנגן המדור עם נפח של 4GB. תכונות: לוח שנה, שעון, כל מיני תצוגות של השירים (להלן רצועות== טראקים...), רדיו FM, יש אפשרויות מיון של הרצועות לפי כל מיני דברים, יש אפשרות להגביר באס וטראבל לפי איך שרוצים, יש איזה אפקט סאונד נוסף שאני אישית לא אהבתי, אבל זה עושה צליל הקפי, הד ועוד כל מיני- לפי דעתי מיותר, יש אפשרות הקלטה, הצגת תמונות, קריאת קבצי TXT, יש אפשרות לנגן וידאו, ועוד כמה ששכחתי איכות: הנגן יודע לנגן הרבה סוגי קבצים כולל FLAC, האיכות לא רעה בכלל לפי דעתי, אם כי לא עשיתי מבחן האזנה "מקצועי", כולל השוואה למקורות אחרים שיש לי, אבל עד כמה שאני מכיר את המקורות האחרים, האיכות של נגן לא פחות טובה (או לא יותר טובה) משל הSB LIVE שלי (שהוא ל…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by SilverCivic,

אהלן. אני רוצה לקנות אייפוד שיכול להציג וידאו בעל נפח גדול. חשבתי על האייפוד וידאו 80 ג'יגה , אבל מסתבר שיש גם אייפוד קלאסיק 80 ג'יגה. מהו ההבדל בין ה2? תודה מראש.

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by amit27,

יש לי בעיה באיי פוד שזה מראה לי את הסמל הזה של התקיה עם הסימן קראיה http://www.apple.com/support/ipodmini/ תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

חבר שלי רכש לא מזמן PS3 בגרסא יפנית Region 3 ורשום עליו את האות "A" אם זה אומר משהו. השאלה שלי היא אילו דיסקים שהם blue-ray ה PS3 יודע להציג כמו שצריך? ז"א NTSC? PAL? או שבבלו-ריי זה שונה לגמרי?

7. האם משתלם להביא מכשיר מתאילנד ??? אני רוצה או את ה N95 או הנוקיה השני .....משהו עם BUILD IN GPS ... השאלה אם אני חוזר איתו לארץ ומוריד את המפות והכל 1) האם זה יהיה בעברית....הממשק מפות שמות הערים וכו'.....? 2)האם עדיין אצתרך לשלם לסלקום כל חודש על השירות ? 10X

8. Started by GGuyZ,

היי לכולם. אני מחפש מכשיר להקלטת הרצאות. המכשיר צריך להיות דיגיטלי כמובן, עם ממשק חיבור נוח למחשב(כרטיסי זכרון\USB) וקיבולת גבוהה. המטרה לקנות משהו זול יחסית(סטודנט), אך שיעשה את העבודה ויקליט את הנאמר בצורה ברורה. יש לציין שיש ברשותי כבר IPOD, כך שאם המתאמים למיניהם עושים עבודה מספיק טובה, אשמח להמלצה בנושא(מתאם+מיקרופון) והסבר כיצד המידע נשמר(כקבצי מוזיקה בתוך הIPOD?). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הוא פאלפון ?d840 דרך הגב אם נראים סוף הדרך...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. אני צריך מכשיר הקלטה (או מכשיר שמתחבר למחשב נייד) שמבצע הקלטות עד מרחק של כ 6 מטר. איזה מכשירים אשר מבצעים את הנ"ל עומדים לרשותי כיום? תודה רבה מראש

11. יש לי די הרבה כסף ... ובא לי לקנות משהו חחחח אני ילד של מוזיקה בעיקר אבל יש לי לדעתי הכול (מוניטורים-רמקולים ב3 וחצי אלף,כרטיס קול ב4 אלף שקל ואוזניות ב500 שקל ) אז לא יודע מה לקנות אגב אאאם המפרט של המחשב שלי +הציוד: מוניטורים-KRK Rokit 6 כרטיס קול-TC Electronic Konnekt 24D אוזניות -Sennheiser HD200 מקלדת שליטה-E-MU XBoard 61 מחשב : מעבד-AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח אם-DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח חיצוני-WD My Book 500GB USB&eSATA זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO לא יודע בקיצור תעזרו לי ,אני אוהב גם דברים מאגנבים חחח תודה!

12. רכשתי את ה nano החדש מהגירסה השישית, וציפיתי לקנות ולהתקין את הגרסה העברית של ידע בתוכו... אבל כשקניתי נגלה לי שכבר לא ניתן להיכנס לאתר שלהם. 1. מישהו יודע מה קרה להם? 2. האם הגירסה העברית מתאימה לנגנים החדשים של IPOD? 3. האם יש דרך אחרת להתקין בו עברית?? תודה מראש. יניב

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב כף יד חדש , הדגם שהמליצו לי עליו הוא האסוס A639 , רציתי שתגידו לי אם זה המכשיר הכי טוב בשוק כרגע בטווח המחירים הזה. ושנית , האם מישהו יודע איפה הכי משתלם לי לקנות אותו... (אולי מישהו מכיר חנות טובה שלא מפורסמת בזאפ)... תודה רבה ויום נעים!

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by miki26,

התקשרות דרך אנשי קשר מppc לפלאפון -------------------------------------------------------------------------------- יש לי פלאפון סמסונג 770 וasus 636 כאשר אני לוחץ על איש קשר יש לי אפשרות לחייג דרך Bt וכאשר אני לוחץ על אפשרות זאת הטלפון מגיב בהתקשרות אבל רק כמודם ,איך אני מגדיר שתהיה התקשרות רגילה כלומר מppc בחירת אנשי קשר ושליחת המספר לפלאפון ודיבור רגיל בפלפון?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

ת'ראד מאוד מוצלח שאני חושב שעשוי לעניין אתכם... העמודים המתקדמים ביותר כבר מכילים Themes שרלוונטים עבור קושחות 2.50 ו 2.51... יש שם דברים ממש חמודים, שווה לבדוק - http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=13664&page=42

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. כמה עולה עכשיו הפלפון W850I באורנג'? תודה אני שאול כי לא מצאתי מקום אחד שאומר את המחיר נרמלי או של עכשיו כי כולם הסיקורים וכו' היו בעבר...... נ.ב ואם מישהו יודע גם כמה W200

17. אני מחפש משהו שיהיה נוח ולא יהיה צריך להשאיר אותו מחובר למטען בשיל לדבר יותר מ 10 דקות במחיר של עד 1000 שקל, אם אתם יודעים על מישהו שמוכר בירושלים או תל אביב פלאפון יד שניה טוב אז אני מוכן לשמוע. אם יש דבר כזה אז גם שלא יהיה דור שלישי או לפחות עם אפשרות להשתמש ב SIM דור 2. חשבתי על נוקיה 6288 שנכנס טוב לתקציב, הוא טיפה גדול אבל חוץ מזה הוא ניראה בסדר.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by omri_ro,

הדרישות שלי: * ממשק ברור ונוח (קרי NOKIA) * סוללה נורמאלית (שלאיתקע אותי במקרה ואין גישה לציוד טעינה זמין) * שהמכשיר עצמו יהיה נוח(כפתורים גדולים(דוגמע:NOKIA 6131) * בלוטות' לא כ"כ מענין אותי כל הבלהבלהבלה מסביב (מצלמה וכו' ...) נתעלם כרגע מהמחיר אני רוצה להתרשם קודם תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. שלום חברים הייתי היום אצל חבר שהתקנתי לו רשת אלחוטית הכל עבד סבבה אבל התסבכנו בלהצפין את הרשת ללא הצפנה הכל עובד תקין אבל כשמצפינים את הרשת מתחילים הבעיות, הצפנו את הרשת עם WEP לחבר יש Iphone ואת הנוקיה N95 במהלך הניסיון לחבר אותם לרשת הצלחתי לחבר ולהגדיר את הנוקיה אך הiphone לא הצליח להתחבר ולאחר כמה משחקים שכללו שוב ביטול הצפנה הרשת והחזרתה ה Iphone הצליח להתחבר ולגלוש אך עכשיו אני לא מצליח לגרום לנוקיה לעשות זאת הוא כותב לי שהוא מוצא אותה אבל לא מצליח להתחבר ועוד יותר לא מבקש סיסמא מה שהוא אמור לעשות אז איפה טעינו רציתי רק לשאולבנוקיה איפה מוחקים את הסיסמא הקודמת ששונתה ובגלל זה לא מצליח? איך גורמים לו לשכוח את הסיסמא הקודמת כך שיבקש סיסמא שרוצים להתחבר Help בתודה מר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Shafoiir,

שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה

21. Started by Lirans,

שלום יש לי מכשיר - דגם nokia 6630. הייתה לי בעיה בהפעלת תוכנות והחלטתי לפרמט את המכשיר. לאחר הפרמוט כאשר אני מנסה לכתוב הודעה כלשהי זה רושם לי במספרים ואני לא מצליח להחליף לאותיות. לפני הפרמוט היה בצד סמל של מספרים/אותיות בהתאם למצב הכתב ויכולתי להחליף. כעת זה לא מופיע. עריכה: עניין האותיות והמספרים הסתדר איכשהו ועכשיו אני יכול להחליף. הבעיה המקורית שניסיתי לפתור לא נפתרה - תוכנות של חברת psiloc מסרבות לעבוד (בעבר עבדו) כאשר אני מנסה להפעיל תוכנה של החברה הנ"ל אני מקבל מסך שחור שכתוב בו protected by drm ואחרי זה המכשיר פשוט חוזר לתפריט שממנו בחרתי בהפעלת התוכנה ושום דבר אחר לא קורה. האם מישהו יודע מה ניתן לעשות בעניין? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by iib,

יש למישהו נסיון? נאמר לי שזה הפלאפון הכי טוב ברשת פלאפון - זה נכון? אבל אין בלוטות להעברה, והמצלמה היא רק 1.3 נתונים מקובלים לדעכם? יש חוויות שימוש למישהו? תודה.

23. Started by irounet,

ברשותי מכשיר IPOD SHUFFLE שעבד נהדר, לאחרונה כאשר אני מחבר אותו למחשב באמצעות כבל ה USB אני מקבל את ההודעה שהמחשב של מזהה את רכיב ה USB שחובר ומנהל התקנים אני רואה תחת קטגוריית ה USB הודעה של UNKNOWEN DEVICE אני כבר אובד עצות ועל סף לזרוק את המכשיר אם הוא באמת פגום תודה מראש

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  24. אם כן אני ישמח לדעת... מכיוון שיש כרגע המון דגמים ואני לא מבין בזה בכלל בכלל אם מישהו מבין בזה שיגיב פה ואני ידבר איתו בפרטי או שיצור איתי קשר באיסיקיו 171778300 תודה רבה רבה מראש

25. Started by podpeople,

שלום לכולם הנגן שלי A2 נטען דרך המחשב כרגע והוא במצב HOLD עכשיו בחנות אמרו לי שהטעינה תיקח בערך 12 שעות ועל החוברת רשום 15 שעות לטעינה מלאה. כרגע הוא מחובר יותר מ20 שעות ועדיין לא גמר (הנורה עדיין אדומה) עכשיו רציתי לדעת למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים