גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מחפש מכשיר עד 800 ש"ח . חשבתי ללכת על nokia 6288 או k610i . יש עוד הצעות ? חשובה מאוד המצלמה ואיכות השמע של ה-MP3 . תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, רכשתי תנגן e260 ורציתי לדעת אם אני עושה לו פורמט בווינדוס אז זה מוחק הכל אבל הנגן יעבוד?או שברגע שאני עושה לו פורמט הוא לא יעבוד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש שלט לאייפוד 80 ג'יגה שלי. לא משהו יותר מדי יקר, בטווח של 100-250 ש"ח. שיתן לי את הפונקציות המינימליות. תודה מראש, Levcog
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה: אנחנו מחפשים דרך לעשות FORWARDING לשיחות שמגיעות למערכת הIP שלנו (מעט מסובך, חברה שנמצאת בישראל אבל עובדת עם ארה"ב - ולכן גם הטלפונים שלנו "נמצאים" בארה"ב) לסלולרי ישראלי רגיל. שתי האופציות שמצאתי הן: א) סלולרי WI FI שיתחבר גם הוא לרשת הקיימת - פתרון יקר, לא בטוח אם שווה. ב) האופציה השנייה מתבססת על משהו שראיתי באיביי ואין לי מושג איך למצוא את זה שוב, זה מעין ממשק חיצוני שמתחבר למחשב ומכוון שיחות IP לטלפון סלולרי, או לפחות כך הבנתי מהתיאור של המוצר. זה בהחלט פיתרון זול יותר. חוצמזה אני מוכן לשמוע כל פיתרון אפשרי. התקציב עומד על איזור ה-500 ש"ח כך שסלולרי אייפי אכן מהווה אופציה הגיונית, אבל אנחנו מנסים לסגור את זה בעלות פחותה בהרבה (הממשק החיצוני שראיתי באיביי נמכר…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
היי אני מתכנן לקנות מכשיר חדש ואני יכול לבחור בין המכשירים הבאים: K800i 6288 E65 6500 6120 עכשיו, לסוני אריקסון יש מצלמה טובה שזה נחמד, אבל אני חושב שאני אוותר עליו כי אני רגיל לממשק של נוקיה, אלא אם הוא עדיף בהרבה. את ה6288 אני מכיר והוא נחמד. ואת השאר אני בכלל לא מכיר. ה-E65 נראה לי ממש ממש מגגניב, עם ה-WiFi וזה.. הקטע הוא שאי אפשר לדעת אם מכשיר הוא סבבה בלי להשתמש בו, אז תוכלו בבקשה להגיד לי איזה מכשיר עדיף? (לא משנה לי גודל מכשיר וכולם עולים אותו הדבר) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן חברה, לא שיחחרתי פוסט כמעט שנה נראה לי. זה עדיין הפורום הכי סבבה שאני מכיר אז יש לי כמה שאלות בקשר לZUNE שקניתי לא מזמן (680 שקל, שחור חדש מ-EBAY). אגב זה מכשיר מושלם, השתמשתי הרבה זמן בIPOD VIDEO דור 5, ואני הרבה יותר מרוצה מהZUNE מבחינת איכות בניה, ממשק וסכ"ה מגניבות וביחד עם הAKG K81DJ שלי הוא מפיק עוצמה ואיכות מצוינות. ואם יום אחד יפרצו את הWIFI והפכו את המכשיר לדפדפן הוא יהיה בכלל מושלם, החסרון העיקרי היא התוכנה שלו. דבר ראשון אני רוצה לדעת עם יש עוד בעלי ZUNE בארץ, ואם כן מאיפה אתם, אולי נראה אתכם בWIFI (: אולי זה רק המחשב העתיק שלי אבל התוכנה של הZUNE כבדה ואיטית בצורה מעצבנת, גם לכם יש בעיות איתה? ואני רוצה לדעת איך אתם מכניסים ווידאו למכשיר, כי כשאני מש…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ראיתי את הנגן ויש עליו ביקורות דיי טובים אבל רציתי לדעת אם למישהו היה חוויה אישית איתו או יש להם אותו
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני יודע היה כזה דיון הינה הוא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297702.0 מה דיון הזה לא קיבלתי שום החלטה למרות שבהתחלה זה ניראה כאילו 6120 יותר טוב בכל מיקרה מישהו יכול לכתוב לי את כל היתרונות והחסרונות של 2 המכשירים האלה ואיזה מכשיר לפי דעתכם יותר טוב (אם אתם הייתם לוקחים מכשיר, איזה?) נ.ב מה זה סימביאן(המערכת ב 6120)?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם ישנה דרך כלשהי (או באמצעות שידרוג גירסה או לא יודע מה) שאפשר יהיה לשמור משחקים על כרטיס הזיכרון במקום על הזיכרון של הפלאפון ?! בקושי יש לי 4 משחקים בלחץ וזה נמאס לעשות רוטציה כל פעם של מחיקת משחקים יש אפשרות כזאת ? או שכנראה זה יישאר החיסרון הכי גדול של הפלאפון הזה..
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות פוזות הוא הפסיק לרטוט בזמן שמחייגים אליו למרות שהוא מוגדר על רטט וצלצול בנוסף, הנגן שבא עם המכשיר מסדר לי שירים בצורה מוזרה לגמרי חלקם הוא מציג בעברית וחלקם בג'יבריש וגם אותם הוא מסדר בלי קשר כמעט לנתונים שיש להם (שירי MP3) זו בעיה בנגן? יש נגן אחר יותר טוב מהקיים?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סינכרתי את האנשי קשר במכשיר ל Outlook 2003 זה העתיק אותם אך קיימים רווחים לא רצויים שמחליפים אותיות למשל: במקום "אבי" רשום "א י" החלטתי לותר על ה Outlook וכעת אני רוצה שלפחות ב Gmail הם יהיו קיימים כמו שצריך יש אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אח שלי מחפש לקנות נגן MP4, משהו של iRiver חשבתי אבל אם אתם ממליצים דברים אחרים אז סבבה התקציב הוא בערך 1000 שקל ואפשר לחרוג רק לא להגזים חיפשתי ביקורות באינטרנט ואני לא ממש יודע איפה למצוא דברים אז אשמח לקבל פה עזרה אני חושב ש8 ג'יגה יהיה טוב זהו, תודה מראש על התגובות
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי את DTV2792 Artech אני בא לשים דיסק DVD שצרבתי עליו כמה סרטים עם תרגום מופרד (שעבד בDVD נייח) והקטע שהוא מזהה לי את זה בסימני שאלה אמרו לי במחסני חשמל שהוא קורא תרגום בעברית ניסיתי להיכנס להגדרות תרגום ואין שם עברית יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכם. במכשיר שלי, I AUDIO X5 יש בעיה שהחיבור של האוזניות או משהו, רופף ויש בעיה בשמיעה באוזניות בגלל זה. עכשיו, האחריות נגמרה בדיוק לפני חודש ואני לא יכול להגיע למקום בגלל שהם פתוחים עד 4 בצהריים ובימי שישי לא עובדים כלל. אתם אולי מכירים מקומות לתיקון מכשירים כאלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מכשיר PDA עם Windows mobile 6. המכשיר אינו תומך בעברית. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית למכשיר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנגן המדובר הוא Meizu m3 music card
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם ידוע למישהו האם המכשיר אמור להיות משווק לאחת מחברות הסלולר בקרוב? אם כן, מתי ולאיזו? נ.ב הכוונה היא לא למכשיר הסליידר, אז יכול להיות שזה ה5610.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מנסה להחליט כרגע בין 2 מכשירים: 1. ה-Bluebird BM-150R http://www.bluebird.co.kr/bluebird_E/products/bm_150r/default.asp לא הצלחתי בכלל למצוא ביקורות ברשת, אבל החזקתי אותו ביד הוא נראה נחמד (חוץ מזה שהוא גדול) 2. ה-HTC TyTn II היותר פופולרי http://www.htc.com/product/03-product_tytn_II.htm עקרונית תיכננתי על ה-TyTn II, אבל כשראיתי את ה-Bluebird התחלתי להתלבט. ה-Bluebird מכשיר מוקשח, ונראה שבניגוד ל-HTC ישרוד בכבוד כמה וכמה נפילות - פיצ'ר חשוב עבורי. מצד שני, הוא גדול ומסורבל יחסית. יש למישהו דיעה/היכרות עם המכשירים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הנגן של SanDisc ה- Sansa E280 תומך בפלאש או שיש עדכון למכשיר כדי שהוא יתמוך? אם כן אז אבקש לקבל יותר פירוט לגבי הדרך להפעלת הקבצים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
על פי מידע ממקורות בכירים מאוד באורנג' וביורוקום: הN95 8GB היה בשלבי ניסוי בחברות הסלולריות (סלקום ואורנג'), והנסיינים היו מאוד מרוצים ממנו. ההחלטה לשווק את הN95 8GB התקבלה, אך מחירו טרם נקבע. המקורות מעריכים שהמכשיר ייכנס לשוק בתחילת הרבעון הבא (כלומר בתחילת 2008), ומחירו ינוע באיזור ה130 שקלים בחודש. על פי המקורות, החברות הסלולריות טרם הזמינו את המכשיר, אך עם בקשת ההזמנה, מועד האספקה צפוי להיות מספר ימי עבודה בלבד. בנוסף, המקורות מדגישים שעם כניסת הN95 8GB ירד מחירו של הN95 הרגיל, וכן תרד עדיפותו בהוצאת עדכוני קושחה (Fireware).
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אולי אתם מכירים firmware פיראטי \ לא מקורי[אולי] שיראה תיקיות ב m250 ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך דרך כל שהיא לדבר עם שירות לקוחות של חברת RIO ז"ל... איך אני עושה את זה (בלי לשלם 20$ כי עבר לי האחריות על המכשיר) האם יש טלפון\פקס\מייל שאפשר לדבר איתם. עדיף בארץ אבל גם בחו"ל יעזור. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-