עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. שלום לכולם... יש ברשותי את הדגם GPS1070 ואני מעוניין לעדכן אותו לגרסא הכי חדשה שיש ( בעברית כמובן ) אני מעוניין לקבל קובץ הורדת עדכון גרסא וגם איך לעדכן אותו כאשר יהיה לי את הקובץ של העדכון... המכשיר: http://www.getit.co.il/Prod/42427/ http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=42427 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. המיקרופון בנוקיה 6120 שלי התחיל לזייף, לקחתי לספקית הסלולר שלי, והם רוצים 150 ש"ח על החלפה שלו. זה נשמע לי כמו מחיר מוגזם עבור פעולה פשוטה שכל אחד יכול לעשות לבד בבית, ולפי מה שידוע לי מחיר חלפים כאלו הוא שקלים בודדים. הבעיה היא שאין לי מושג היכן להשיג אותם. חיפשתי באיביי (אולי לא טוב מספיק) והעליתי חרס בידי. האם אולי אתם יודעים משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. פתחתי את הנושא בהתייעצות לפני שבוע אבל לא הייתה שם תגובה אחת אז אני מקווה שכאן יעזרו לי. אז ככה, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן, אני רוצה לרכוש מחר או מחרתיים N97 (לצערי הרב אין לאורנג' ANDROID עם מקלדת). יש בפון מלא זיכרון , עכשיו הבנתי שיש פה ושם תוכנות חינמיות של GPS אך כולן משתמשות באינטרנט כדי להוריד מפות. השאלה שלי היא האם יש תוכנה חינמית או אפילו לא חינמית שאפשר לשים מראש בפלאפון את כל מפת ישראל כך שלא יהיה צורך באינטרנט ?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by biotech326,

היי חברים , אבא שלי החליט לעבור מהמחשב האישי בבית ולקנות טאבלט עבור עצמו. השימושים העיקריים שלו הם מיילים וגלישה באינטרנט יש לנו אפשרות להביא מארצות הברית דרך מכר אז חשבנו על הנקסוס 7 עבורו. הוא היום היה בKSP בדק את שני הגדלים והחליט שהוא מעדיף 7 אינץ' על 10 אינץ' (גדול מדי) שתי שאלות: 1) האם אתם ממליצים על הנקסוס 7 או על טאבלט אחר אולי בגודל 7 אינץ'? 2) הכי חשוב- הבנתי שאין כניסת HDMI בנקסוס 7 ומאוד חשוב לנו שתהיה אפשרות לחבר את הטאבלט למסך מחשב ומקלדת. האם יש אפשרות לעשות זאת? (bluetooth, wifi ...) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  8. Started by DXter,

שלום. (אם אין לכם כוח לקרוא את כל זה דלגו לסוף השתדלתי לכתוב את השאלות במשפט או שתיים. אבל רצוי שתקראו שתבינו מה הבעיה שלי שתתנו לי את התשובה הכי טובה) רציתי לבדוק מזה MASS STORAGE MODE אז חיברתי למחשב ובחרתי במצב הזה ואז ראיתי שזה מחק לי את כל התמונות שהיו לי תחת באפליקצייה של "תמונות" תחת תיקיית "צולמו". לאחר כמה זמן גיליתי שזה לא מחק את התמונות לגמרי והם עדין על הטלפון אבל במקום אחר וזה העביר אותם ל"הורדות" תחת אפליקציית "תמונות". בקיצר הMASS STORAGE הזה עשה לי בלאגן שלם בכל התיקיות על הטלפון עם התמונות והקליפים שצילמתי אז אמרתי שכל פעם שאני אצלם תמונות אני אעשה MASS STORAGE ואז זה יעביר לי את הכל ל"הורדות". אז אתמול עשיתי את זה ואחרי כזה זמן שיניתי את המצב חיבור כדי ל…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לקנות מתאם לשלט PS3 או XBOX360 (לא משנה לי) שיחליף לי את השליטה של הtouchscreen במשחקים בGalaxy S4. יש את: http://www.amazon.com/MOGA-Mobile-Gaming-System-Android/dp/B0096L2SJ0/ref=pd_cp_cps_1/190-2613180-9942050 http://www.amazon.com/Gameklip-Controller-Mount-Samsung-Galaxy/dp/B00BK1RE0M האם יש עוד מתאמים? איזה הכי כדאי לקנות? תודה! עריכה: חשוב לי שהמתאם יתחבר עם USB

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  10. שלום חברים, בעוד חודש לאשתי יש יומולדת. אז בהזדמנות הזו אני רוצה להוציא אותה מן החושך אל האור ולקנות לה סמארטפון. כבר שנה שהיא עם טיפשפון וזה מתחיל להיות בעייתי. אפילו היא מודה שזה כמו להיות מנודה חברתית כשלא מחוברים לוואטסאפ. אני עצמי משתמש ב SGS2. סה"כ מרוצה מיכולות המכשיר למעט איכות השמע בשיחה. (עריכה: 70dB voise לפי המפרט). כמו-כן, בעת הקניה נצטרך לדאוג לספק למכשיר גם מספר חדש - אולי זה יכול להוזיל עלויות? צרכים: שיחות - שיהיה איכות דיבורית ואזניה טובים, WAZE, WATSUP, מוסיקה עם אזניות, צילום וידאו וסטילס מידי פעם. מצלמה: סבירה, ברמה של GS2 לפחות. נפח: 16 ג"ב. כרטיס הרחבה - לא חובה. מערכת הפעלה - ANDROID בלבד! תקציב: 1600 ש"ח. כמו שאמרתי, אולי ניתן להשיג חבילה משתלמת…

• 29 תגובות
    • 5k צפיות
  11. לא מצליח להבין את ההמלצה הזאת. כן אני יודע מה זה חוק ניתוק זיקה , שמאשר לקבל זיכוי על טלפון בלי קשר לאיפה שהוא נקנה. אבל בכל זאת אני מתקשה להבין , מה זה משנה , אם גם ככה אני מקבל את הטלפון מסלקום בזיכוי מלא ואין שום בעיה מחר לקחת את אותו הטלפון ולעבור לאורנג' ועדיין להמשיך לקבל עליו זיכוי מלא וכל זה בלי שום קנסות. אז מה הסיפור כאן ? תודה.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  12. כולם כבר מכירים את המכשיר נייד/מצלמה K800i, אבל לא כולם מכירים שאורנג' תקעו את אתר ה-obox לכל מקום בו יכלו בתוך המכשיר... יש אותו ב: 1.מועדפים 2.בלחיצה על מקש בחירה ימני במסך הראשי 3. בכפתור של "דפדפן" אני לא רוצה להיכנס בטעות לאתר הזה, ומרגיז מאוד שאני *תמיד* נכנס אליו בטעות ונאלץ מהר לצאת מהדפדפן... האם מישהו מכיר דרך לשנות את הכפתורים הנ"ל? (במכשיר ניתן לשנות רק את הקיצורים של הג'וייסטיק ממה ששמתי לב, אבל כפתורי הבחירה וכפתור הגלישה לא ניתן)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by VanDamn,

יש לי מכשיר Galaxy S2, עם תקלות לא ברורות כלשהן, שגורמות לו להתרסט ולהיתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום), וקונקטור USB עם מגעים בעייתיים. (לטעינה - אני פשוט קניתי עוד כמה סוללות, טוען אותן ישירות עם מטען כזה, ומחליף ביניהן. והעברת קבצים אני עושה עם Wifi) שווה לי לנסות לתקן אותו? מישהו ירצה לקנות דבר כזה יד שנייה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חברי הפורום היקרים! עבר לא מעט זמן מאז הגרסה האחרונה שהוצאנו. כעת חנות המחשבים ויקטוריה פיסי גאה להציג את הרום החדש בגרסה 2.3.4-JVP. ביצענו בו שינויים רבים שלקחו לא מעט זמן ואנחנו שמחים לשתף אתכם במדריך הוידאו. לסרטון הוידאו וקישור ההורדה כנסו ללינק הבא: http://www.vicpc.co.il/Article.aspx?id=42 בהצלחה ותתחדשו!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  16. ה-Nokia 6.3 עשויה להציע לנו שבב עיבוד מסוג Snapdragon 730 ומערך צילום ראשי מרובע, ממש כמו שניתן לצפות מסמארטפון בעל תג מחיר מומלץ של 250 יורו בשנת 2020 לכתבה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  17. אני לוחץ על האייקון או על תיקיה וגורר אותה לסל המחזור. רק ששניה לאחר מכן אני שוב מוצא אותם על המסך שלי. פשוט לא מצליח להיפטר מהם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lesles,

אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על טאבלט לא יקר. שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים כמו באייפד, שיהיה לו מקום להרחבת זכרון, ושיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט ובWIFI. תקציב עד 1500 עם דרישה לחסוך כמה שיותר. תודה.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by yz101,

עדיף ממי שיש לו את המכשיר. ומומלץ כמה שיותר זמן. הNOKIA 6120 CLASSIC שלי מתפרק לו. 1. האם הוא עמיד? מבחינת מסך בעיקר. 2. האם הסוללה באמת לא מחזיקה יותר מדי? 3. האם יש הרבה תוכנות תואמות? 4. יש אילושהם דברים שחשוב לדעת לפני קנייה? 5. בכללי, האם הוא מומלץ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by גיל בייטס,

ברשותי נייד מסוג nokia e51 עם מערכת הפעלה של סימביאן, אני מעוניין לאבטח אותו ולסרוק אותו כנגד כל מיני מזיקים, בחנות של נוקיה אונליין (ovistore) לא מצאתי שום דבר רלוונטי אבל אולי זה בגלל שלא חיפשתי נכון, מישהו יכול להמליץ על תוכנות חינמיות מהסוג הזה? תודה.

21. היצרנית הסינית משפרת את המכשיר המתקפל שנועד להיות מתאים יותר עבור קהל עממי עם השבב המתקדם ביותר של קוואלקום וסוללה נדיבה יותרלכתבה

22. Started by xMoniT,

יש לי Galaxy S3 וגם Lenovo S930 היום ב Galaxy S3 שהוא עם 2,100 נפח של סוללה הוא היה עם 37% ושמתי אותו לטעינה במטען (לא מקורי) של 2.1A והוא תוך 10 דקות עלה ל- 53% מ- 37% עם ה- Lenovo שהוא עם 3,000 נפח סוללה היה עם 50% סוללה והמטען של 2.1A לא משפיע על המהירות הטענה שלו מה יכול להיות הגורם שהוא לא נטען גם מהר כמו ה- Galaxy S3 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הנוזקה, בשם WireLurker, מגיעה אל המשתמש תחילה דרך אפליקציה שהורדה מחנות האפליקציות הלא רשמית של OS X ומתפשטת משם למכשירי אייפון המשוייכים למחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%96%d7%a7%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by menyd1,

שלום יש לי אייפון 6 חדש וכרגע אני משתמש באייפון 5 שלי מה הדרך הטובה והיעילה להעביר את כל השימוש שלי לאייפון 6? ואיך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Asafc,

צהריים טובים חברים, בהמשך לקבוצת רכישה קודמת שהקמתי ביתוף היבואן הרשמי של HTC בארץ - טאצ'גרופ, אני פועל בשיתוף איתם למכירת 2 מכשירים נוספים - HTC Desire EYE ו- HTC Desire 820. מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו שם מרוכזים כל הפרטים הנוספים בכתובת https://www.facebook.com/groups/TouchGroupDeals/ בקרוב מכשירים חדשים! (גם הm9 כמובן ) יום טוב, אסף

• 0 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.