גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
כשנה לאחר השקת רשת ה-HSPA בדור 3.75 ,פלאפון מגדילה את מהירות הרשת לקצב של עד 21Mb לשנייה במאות אתרים ברחבי הארץ. פלאפון שדרגה את הרשת החדשה לHSPA+ בשיתוף ERICSSON והרחיבה את מערך תמסורת האתרים לתמיכה בקצבי נתונים גבוהים תוך שימוש ברשת המטרו אתרנט החדשה של בזק. פלאפון הציגה באירוע נתונים של חברת מרקט-ווטש שערכה בדיקות מהירות ב-25 נקודות בארץ ולפיהם המהירות שמספקת החברה בגלישה גבוהה בהרבה מהמתחרות, לעיתים עד פי 10, וב-23 מהנקודות היא הובילה בפער גדול. פרטים נוספים על המהלך החדש של פלאפון, בכתבה הבאה: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=az20100524_01 המשך גלישה נעימה, רוני, נציגת פלאפון.
-
- 41 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון מתקדם מעדיף נוקיה בגלל הסימביאן אבל אני לא רוצה שתיהיה בו מצלמה משיקולים מסויימים. האם יש פלאפון כזה בשוק, או שזה קרב אבוד? תכונות מעודפות: איכות שמיעה ודיבור (בשביל זה הפלאפון קיים!) דור 3 או 3.5 לגלישה הפעלת ישומים מתקדמים תמיכה בmp3 לצלצולים רמקול
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נפל לי הפלאפון לאסלה (לא לבדוק SMS כשיוצאים מהשרותים!) והוצאתי אותו כעבור רגע. מה לעשות כדי למנוע נזק? כרגע הוא כבוי עם סוללה בחוץ, בחיפוש לא מצאתי כלום. SE K530I אם זה משנה. מאורנג'. הבנתי שאחריות לא תכסה אם הוא ילך בגלל מים ושעדיף לי לדווח על אובדן ולשלם השתתפות, האם נכון? אז מה לעשות? :'(
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המכשיר הבא: http://www.aliexpress.com/product-fm/583512265-Star-I9220-N9000-MTK6573-android-4-0-WIFI-5-inch-HD-capacitive-GSM-WCDMA-3G-unlocked-wholesalers.html המטרה של המכשיר זה צעצוע להעברת הזמן (בין אם זה במשחקים באוטובוס, או סרט ברכבת. אין צורך לשימוש בו בתור פלאפון, כי אני לא אוהב להחזיק בלטות קרוב לראש) יש WIFI, מסך גדול (כנראה שלא איכותי) עם רזולוציה של 480*800 שנותנת באיזור ה185 DPI. סוללה מאוד חזקה (ומקבלים 2 כאלו), 'שן כחולה', יציאת אוזניות רגילה, ICS, כתוב שזה 256 MB RAM אבל זה 512 (לטענת המוכר בהודעה פרטית, כי לא הגיוני לי שהICS היה עובד עם 256MB). מידות המכשיר: 147.2x79.5x9.7mm ושוקל 175 גרם, שזה גם בסדר יחסית לגודל. המצלמה…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חבריה זו יכולה להיות בעיית סוללה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 ש'ח שלא יהיה טא'ץ עם חשיבות למצלמה כמה שיותר טובה ודק כמה שאפשר.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776506 חשבתי על זה או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716764 אשמח לעוד המלצות
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מכשיר חדש Samsung 770 וציפיתי שבתור מכשיר מתקדם ששילמתי עליו ממיטב כספי אוכל להשתמש בכל יתרונותיו אך פלאפון בתאוות הבצע שלהם ביצעו מספר חסימות במכשיר באופן שלא יהיה ניתן להשתמש בכל הפונקציות לדוגמא שימוש בMP3 בתור צילצול השאלה מדוע? ובכן כולם שמעו על שרותי הדור השלישי של פלאפון אז החברה החליטה לחסום את הקבצים שמורידים דרך המחשב לשימושים שונים וזאת על מנת לחייב את הצרכנים להשתמש בשירותיים הללו כדוגמת הורדת רינגטוניים וסרטוניים שהם כמובן עולים כסף רב נמאס לי מכל החברות הגדולות שרומסות את הצרכן הקטן!!!!!!!!!!! נואשתי ........ למישהו יש מושג איך ניתן להוריד את החסימה??????
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פעם שמעתי שאם אני שם פלאפון על דיסק, הפלאפון איכשהו משבש את הדיסק ע"י קרינה או משהו כזה. זהו מיתוס או לא? וקרה לי שדיסק שעבדתי איתו לא מעט הפסיק לעבוד, ואצלי על השולחן הפלאפונים (יש לי בערך 4 פלאפונים על השלוחן כרגע) מדי פעם על דיסקים כאלה ואחרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש פלאפון עם תקשורת BT ו WIFI שניתן להתעלל בו מבחינת תוכנה? להתקין עליו עוד מערכת הפעלה נניח? משהו שהוא כמו מחשב מבחינת גמישות תוכנה וגם יודע להוציא שיחות אם לא אז אשמח להמלצה על פלאפון עם BT ו WIFI במחיר טוב (אני לא מחפש הרבה מעבר) אבל אשמח להבין - האם זה שיש לו WIFI אומר שאני יכול להעביר קבצים או לגלוש באינטרנט האם זה שיש לו BT אומר שאני יכול להשתמש בעכבר ומקלדת BT ? או בעצם - כמה הוא "מסורס" ביחס למחשב? כמובן שגם לינק לנושא יתקבל בברכה תודה רבה, אריה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול שיהיה עם ספיקר. מישהו יכול להמליץ על אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אוקיי עד עכשיו היה לי NOKIA 6288 ואיך לא .. נשבר לו המסך כבר בפעם השניה החלטתי ש 400 שקל על תיקונים לא מקובל עכשיו אני רוצה משו יותר טוב או לפחות ברמה של מה שהיה לי נגן, בלוטוס וכל הדברים הסטנדרטיים שיהיה אפשרי להרחיב את הזיכרון אבל שלא יעלה הון תיכננתי גם לקנות MP3 אבל עכשיו אני רוצה להרוג את הציפור הזאת עם הפלאפון לא חובה דור 3 ואני לא לוקח מחברה אלא דרך זאפ עכשיו ההתלבטות היא בין Nokia 5310 XpressMusic שעולה בסביבות ה 950 עם כרטיס זיכרון 8GB וSony-Ericsson W380I שעולה בסביבות ה 850 עם 8GB רק המצלמה שלו היא 1.3 בלבד וזה תיאורטית מפריע לי מה דעתכם איזה כדאי אולי כדאי אחר שלא ראיתי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט קונספט מעניין ואיכותי השימוש ב2 מקרנים פנימיים הוא גאוני לדעתי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברת הענק Samsung, הידועה והמוכרת בזכות מוצרי החשמל והאלקטרוניקה המעולים שלה כבר עשרות שנים, והבולטת גם בתחום המכשירים הסלולארים, מכריזה היום על מכשיר הפלאפון הראישון המכיל בתוכו מצלמה ברזולוציה של 10 מגה פיקסל. זהו למעשה הצעד השלישי של סמסונג להוביל בתחום הצילום הסלולארי, כשהראישון היה עוד באוקטובר של שנת 2004 כשסמסונג הכריזה על הפלאפון הראישון שמכיל מצלמה ברזולוציה של 5 מגה פיקסל, והשני בנובמבר 2005 כשסמסונג הגדילה את הרזולוציה ל-8 מגה פיקסל. והיום, סמסונג מכריזה על ה SCH-B600 - המכשיר הסללולארי הראישון המכיל בתוכו מצלמה של 10 מגה פיקסל. המצלמה במכשיר מצויידת בזום אופטי X3 ובזום דיגיטאלי X5, כאמור הרזולוציה היא הרזולוציה הענקית של 10 מגה פיקסל. בנוסף למצלמה, המכש…
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני לקוח בסקלום כרגע. משלם המון כמו כולם. הציעו להשאר בסלקום עם תכנית של 160 שח לחודש כלל הכל. מחירים של הוט מובייל וגולן אתם יודעים. הציעו לי גם כן בפלאפון תכנית של 99 שח לחודש שיחות והודעות ללא הגבלה ואינטרנט של 200 מגה שאני לא משתמש בו גם ככה. מה אתם אומרים לאן עדיף לעבור? מכשיר ברשותי HTC DESIRE.
-
- 23 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון הפלאפון שלי התקלקל, והייתי מעוניין לקנות נגן בלי קשר.. אז ישבתי וחשבתי וכמו הרבה אנשים הגעתי למסקנה שאייפון זה בדיוק מה שאני צריך, אז קודם כל אני אשמח לשמוע מה דעתכם, והאם יש מכשיר אחר עליו אתם ממליצים במקום האייפון? כמו כן אני אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לאתר בארה"ב שאפשר להזמין ממנו אייפון (לתוך ארה"ב, יש לי שם קרובים שאני אשלח אליהם והם יביאו לי לארץ..),חשוב מן הסתם שהאתר יספק את האייפון בגרסא שפתוחה לכרטיסי SIM מכל העולם, אז אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם כי אני לא מומחה גדול בנושאים האלה המון תודה לעוזרים, כי אני דיי אובד עצות בלי הפורום הזה... שבאמת עזר לי כבר כמה פעמים בעבר ואני סומך על האנשים כאן
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי, אבל ברשת פלאפון אצלי אין מכשירים שממש לטעמי, האם אפשר לקנות מכשיר ואיךשהו לעשות אותו כ SIMFREE או שזה בלאגן?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני מקווה בתקופה הקרובה לעזוב את פלאפון (חבורה של רמאים וגנבים) ולעבור ל אורנג' (אני מניח שהם גם גנבים וגם רמאים אבל יש להם מכשירים נורמלים) מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר מהקטלוג של החברה ? אני צריך משהו אמין ונוח כרגע אני מתלבט בין הn95 לn76. נ.ב. איך ה LG Viewty?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אחותי טסה לניו יורק שבוע הבא אני צריך המלצות לאיזה מכשיר להביא מכשירים מתקדמים אם אפשר בטווח של בין 300-400 דולר תביאו גם 300 וגם בין לבין לא רק 400 ואם אפשר חנויות שאתם מכירים שם, דבר אחרון שהפלאפון יהיה יחסית קל לצריבת עברית. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני הולך היום לאורנג' לשדרג תוכנית ולרכוש מכשיר חדש רציתי לדעת איזה מכשיר הייתם ממליצים אני ממש לא רוצה את הNOKIA N93 וכאלה שממש מאיטים. אבל מצד שני אני מעוניין במכשיר התומך ב WIFI וגלישה סוללרית (עד כמה שאפשר) איזה מכשירים ישנם בשבילי? תודה נ.ב. Navigator 6210 שנראה נחמד. אבל אני ממש מעוניין בניסיון אישי שלכם תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חוץ מהV3XX והW850 אילו עוד פלאפונים אמורים לצאת בזמן הקרוב (מאד)?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי הורים, די זקנים למען האמת, עם פוביה מטכנולוגיה אמא שלי עוד בסדר, יש לה פלאפון והיא משתמשת בו, אבל אבא שלי מתקשה גם עם השלט של המזגן, ובחיים לא היה לו פלאפון. בעקרון אני הייתי היחיד עם פלאפון בבית עד שלפני כמה שנים טובות הורשתי לאמא שלי את הנוקיה 5100 העתיק שלי (מרשת אורנג') ואח"כ הורשתי לאבא שלי את ה SK הישן שלי (רשת פלאפון) (לא זוכר דגם) - אבל הוא לא השתמש בו... ואני בעצמי עברתי לסלקום, ויש לי 6230 אני מחפש עכשיו להעביר את ההורים שלי גם לסלקום, כי זה די טיפשי שלכל חבר במשפחה יש רשת אחרת... וגם ה 5100 מתחיל להתפרק , והוא גדול מדי לדעתי, וסתם מכביד על אמא שלי, אני מחפש לה משהו קומפקטי. אז אני מחפש סלולריים של סלקום, או תומכי סלקום דגש - זולים, עם כפתורים גדול…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איזה תוכנה ל K800I שאני אוכל להשתמש בפלאש שמובנה בטלפון בתור פנס? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה כי תמיכה בפלאש במערכת של אנדרואיד כבר לא יהיה. למרות שאני אישית שונא פלאש ומקווה שהוא יעלם יום אחד מהעולם- אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא נמצא בשימוש המון (זה בדעיכה אבל בכל זאת) ועד שהוא יעלם כליל יעבור הרבה זמן. לכן חשוב לי שיהיה לאנדרואיד תמיכה בפלאש. אדובי הכריזה שכבר לא תפתח את הנגן פלאש לאנדרואיד ואני שואל את עצמי אם יש\יהיה תחלופות. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
"אפשר לאפסן את מכשירי ה- DVD הצורבים (והיקרים) ואת מקליטי הווידיאו הישנים. קבוצת ח.י., המייצגת את LG Electronics, משיקה לראשונה בישראל את ה- MAGIC PLASMA - טלוויזיית פלזמה בגודל "42 הכוללת כונן קשיח מובנה, המאפשר להקליט עד 40 שעות של תוכניות טלוויזיה." בהצהרה חגיגית זו נפתחה ההודעה ששלחה LG אודות פלאזמה חדשה שהושקה הבוקר בישראל. הטלוויזיה החדשה, המצוידת בהארד דיסק בנפח 80GB (הניתן להרחבה) מקליטה מכל מקור חיצוני, דוגמת ממיר דיגיטאלי, טיונר (אנטנה), DVD, מצלמת וידיאו ועוד. ניתן לצפות במקור וידאו אחד ולהקליט באותה עת ממקור וידאו אחר. למכשיר רזולוציה טבעית של768 x 1024 לקליטה ותמיכה מלאה בשידורים ברזולוציה גבוהה. תכונות נוספות של הטלוויזיה: מעבד וידאו -R מתקדם ומעבד וידא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בינהם? ראיתי סרטון של אחד המכשירים של סמסונג עם פלטפורמת הBADA, וראיתי גם מכשיר של סמסונג עם אנדרואיד, הן נראות זהות, מה בעצם ההבדל?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-