עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המוצר האחרון של חברת Apple שעשה הרבה רעש הוא ללא ספק הסולולארי החדש שלהם, ה iPhone. ה-iPhone זכה לתשומת לב והתרשמות רבה מצד חובבי הגאג'טים, זאת מכיוון שהכיל בתוכו הרבה חידושים טכנולוגיים ובסך הכל המכשיר מאוד אטרקטיבי מהרבה בחינות. היה מאוד צפוי שיצרנים אחרים בשוק יתחילו לחכות ולהעתיק את העיצוב הדק והמסך הגדול של הפלאפון שעושים אותו למאוד מושך ומעניין, אך האם יצליחו הזייפנים להציע דברים גם מעבר לעיצוב? האתר VR-Zone פירסם כי חברת Meizu משחררת את הנגן החדש שלה, ה-Meizu M8. ללא התעכבות על פרטים קטנים אפשר לשים לב שהמכשיר דומה מאוד ל iPhone של Apple, אך בכל זאת קיימים הבדלים ברורים, ולא רק בעיצוב. הדבר הכי בולט פה לעין זה הגודל הקטן יותר ל-Meizu, דבר זה דיי משמעותי לכאלה…

2. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הנגן הזה והמסך שבור אני ידוע להפעיל שירים רק רציתי דלעת איך אני יודע אם האוקולייזיר על מצב רגיל או שהוא מכווןון על שמהו אחר?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by Jesper,

אני עומד לקנות בקרוב טלפון מארה"ב. דודה שלי מגיע לארץ בעוד כשבועיים, ואני מתכנן לקנות טלפון מאתר אמריקאי, שיישלח את הטלפון לבית שלה והיא תביא לי אותו. בדקתי את המחירים לגבי כמה דגמים שאני מתעניין בהם באתר Yahoo Shopping, שהוא מעין זאפ אמריקאי, מצאתי 2 חנויות שמציעות מחירים ממש מגוכחים עבור הטלפונים - http://www.electroforless.com ו- http://spice-electronics.com/. שתי החנויות אינן מדורגות ביאהו, מה שכבר קצת מחשיד. ניתן לכם דוגמאות - באלקטרו-פור-לס E65 עולה 280$, לעומת בערך 400$ בשאר החנויות באתר. מצד אחד אם זו רמאות מפליא שאתר כמו וואלה יכניס את החנות הזו לאתר השוואת המחירים שלו. מצד שני המחירים פשוט לא הגיוניים. בחנות השניה שהבאתי, N73, למשל, עולה 230$, לעומת 330$ בערך ב…

4. מחפש פלאפון זול,פשוט - בלי יותר מדי שטויות. מצלמה מצידי שלא יהיה בכלל ככה שזה לא רלוונטי. אני לא מתכוון לגלוש באנינטרנט,לא מתכוון להוריד ולשמוע מוזיקה ושטויות.. אבל BT זה משהו שאני אשמח אם יהיה,נוחות ממשק ( הבנתי שהנוקיה הזה מצטיין בזה),משקל קל וכו'..(מקווה שהבנתם את הראש) עריכה: ראיתי 6120 classic בכ-1650 ש"ח הבנתי שהטלפון בכלל לא רע,אני מפחד קצת מזה שהוא סימביאן. ובלי שום קשר אליו,הבנתי שאני יכול להכניס כרטיס SIM רגיל של פלאפון דור1/2 לתוך הדור 3/3.5 והכל יהיה בסדר - אני רק מאבד את האפשרות לשיחות וידאו..נכון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לכל קהילת סלולר אני שמח ונרגש להודיעם כי נפתח אתר התוכן הסלולרי המתקדם בישראל! www.peleshare.co.il נמאס לכם מאתרים לא מעודכנים? רוצים מקום אמין להעלות את התוכן שלכם? בפלאשייר הפתרון! - רק בפלאשייר קיים שיתוף תוכן סלולרי ללא הגבלת נפח! - רק בפלאשייר תוכלו לשתף את חבריכם בתוכן שלכם! - רק בפלאשייר תוכלו להוריד את הקבצים יש מהסלולר חינם! - רק בפלאשייר גם אתם תוכלו לקחת חלק פעיל באתר! בואו להיות הראשונים החווים במהפכה הקרבה! www.peleshare.co.il *האתר עדין בגירסאת הבטא ולכן צפויים להיות חלקים לא פעילים, עימכם הסליחה

6. Started by TaMiRn2,

אם מישהו יוכל לתת לי טיפה יותר פרטים עליו אני נורא ישמח... רציתי בעיקר לדעת אם הוא כולל פלאפון....(תמיכה בSIM)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by alonkl,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582372 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה, היה משהו יותר טוב בתקציב?

8. Started by shibie,

שלום חברה, רציתי לדעת האם זה ככה.. תודה..

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  9. מסתבר שלנגן שלי יש קשיים להריץ קבצי FLAC של 800 קילוביט עד 1 מגהביט (או יותר), קרה לי כבר פעמיים שבמעבר בין קטעים - הנגן פשוט "קפא" לחלוטין. הצג לא הראה דבר, לא העביר קטעים וגם נסיונות הכיבוי וההפעלה שלו לא עלו יפה. הברירה היחידה היא ללחוץ על כפתור ה RESET ולהדליק את הנגן מחדש (כל ההגדרות נשמרו). חוזר ל VBR new 128-224. :-\

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yuval1101,

היי, אני בתקופה האחרונה רוצה לקנות נגן, בהתחלה התלהבתי מה-ZEN VPLUS וה-I7 ,אבל הגעתי למסקנה ש-4-8GB לא יספיקו לי. לכן התחלתי לחפש נגנים עם לפחות 20-30GB, כל מה שהיה הוא כמובן גדול הרבה יותר ( מאוד מעצבן ) וגם מאוד יקר, סכומים של כ-250$. הנגנים שהכי התלהבתי מהם הם- IPOD CLASSIC 80GB, ה-creative zen vison m 30/60gb ( שאלה אם עדיף להוסיף קצת כסף בשביל להכפיל את הנפח, אבל גם לקבל נגן יותר עבה ) ו-microsoft zune. אצל ה-zune הגודל נראה פחות מפריע, בגלל שהמסך שלו יותר גדול משל השאר, אבל עדיין לא בהרבה. הוא הרבה יותר זול, לפי מה שהבנתי הוא עולה כ-150$, ואני יכול אולי להשיג אותו במבצע מיוחד ( לא בחנות ספציפית, אלא משהו אישי כזה ) של כ-30-40%. אז בגלל הסיבות האלה, הנגן הזה נר…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by רזי ברד,

אני רוצה בבקשה תוכנה דרכה אפשר להפעיל שיהיה עדכון עברית לipod שלי גם אם זה בתשלום אפשר בבקשה תעזרו לי !!!

12. Started by omri_ro,

אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?

13. אלו שקנו את הנגן שלהם בארץ, רובכם קיבלתם אותו בגירסא אירופאית (ללא רדיו), רוצים להוסיף רדיו? אין בעיה, רק צריך לעדכן firmware. נבדק ועובד על 2 מכשירים, m230 שלי ו m240 של חבר. 1) שנו את מצב ה USB ל MSC. (כנסו לתפריט, אח"כ ל Settings, אז ל USB ותבחרו ב MSC) 2) חברו את הנגן אל המחשב. 3) פתחו את הקובץ SYS_CONF.DNC בפנקס רשימות (Notepad), ושנו את גירסאת ה firmware בהתחלה ל 2.0.0A. 4) הורידו את תוכנת העידכון: http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/sdmx3-iv001.exe 5) תעדכנו, תוציאו מהמחשב, תכבו ותדליקו - ויש לכם רדיו! הגירסא הזאת לא הכי עדכנית, אז אפשר לעדכן לגירסא המעודכן של ה firmware האמריקאי: http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376 (ל…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  14. 1)ברשותי נגן PMP EXTREME (מידע ועדכון תוכנה לנגן נתן למצוא כאן http://benda.co.il/cs/benda/page.aspx?page_id=37 המערכת הפעלה של הנגן על הפרצוף.והחברה שמפיצה את SILVER LINE בישראל לא מוציא עדכון יותר טוב. מה שאני רוצה לעשות זה כך. אני רוצה להתקין את התוכנה שלPMP IAUDIO COWON A2 על הנגן שלי. האם יש דרך לעשות זאת? 2)האם יש מישהו בפורום שמסוגל לקחת את הקובץ עדכון של הSILVER LINE שיש באתר שהבאתי באתר הנ"ל ולשנות אותו? הייתי רוצה לשנות את הממשק ליותר צבעוני וידידותי. ופונט של העיברית מכוער ממש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. חבר נוסע לארה"ב בעוד שבועיים ואני שוקל להביא משם את דגם של ה8 גיגה..(זה מה שיש בחנות) השאלה שלי למבינים פה האם ניתן לפרוץ לסלקום? עם עברית מלאה? מספיקה לי עברית לאינטרנט וSMS יוצא ונכנס, זה אומר מקלדת עברית. האם יש חסרונות ממש קריטיים שאני אמור לדעת עליהם? מה לגבי עידכונים עתידיים? חסימות פירמוור.. אשמח לעזרה\ הפנייה למי שמבין. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש, אני עכשיו ברשת סלקום... שמעתי על כמה פלאפונים ממש טובים כמו ה - K800I של סוני אריקסון או ה - K850I של סוני אריקסון שעוד לא הגיע לארץ ועכשיו העירו את תשומת ליבי על ה - W 960I שנראה פשוט פצצה ונשמע כמו סלולרי מעולה: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip3&zone=pp&pid=10908 מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם? האם שווה לחכות? תודה מראש.

17. אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?

18. Started by Internal,

אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למחשב בעיקר שיתפקד כמו טלפון יש כזה דבר כי ראיתי בלי סוף חוטיים וכמה הדבר יכול להעלות??

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  19. שלום, ברשותי נגן IRIVER 10S ויש לי בו עברית והיא מופיעה הפוך? איך ניתן לסדר זאת? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  20. [ קונה היום צריך עזרה דחוף...

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by oran55,

אני רוצה לקנות משדר FM, כמה שאלות: 1. האם השימוש באחד כזה הוא טוב? 2. איזה משדר מומלץ מבין כל מה שמוצע בשוק? המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 150 ש"ח. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום מקצוענים. יש לאחי MP4 ואני מחפש רמקוליים קטנים (ניידים), איכותיים וזולים בשבילו. נכנסנו היום לחנות וראינו כאלה ב-50 ש"ח. ביקשנו מהמוכר לפתוח אותם כדי לשמוע את האיכות שלהם, האיכות שלהם היתה סבירה בקושי עד שמגבירים את הווליום (ואז היא הופכת למזעזעת). האם מישהו מכיר רמקולים ניידים ואיכותיים לMP4 ? תודה מראש על התשובות, אלון.

23. Started by RunningWithScissors,

should i buy please help quickly

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  24. שניהם בואתו המחיר.. איזה מביניהם יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי מחשב של ASUA עם WM6 אני צריך תוכנה להמיר סרטים כדי ליראות אותם במכשיר..~~~~~~~~

דיונים חדשים בפורומים