עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. פורסם פה לינק בעבר באחד הפוסטים לאתר שמציע SGS 2 ב3700 ש"ח וכששאלו על אמינות האתר - מישהו רשם שהבעלים של החנות/אתר זה אותם בעלים של הפורום iandroid אז רציתי לדעת אם אפשר לינק לאותו אתר בבקשה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  2. שלום! במקום העבודה הקטן שלי בצפון הארץ ישנו רכב הסעות שיוצא מהמרכז ובו רק תשעה מקומות. שמירת המקום בהסעה נעשית על בסיס תפיסת מקום מראש עד יום קודם, ברשימה שמית בפנקס שנמצא ברכב. אני אשמח להעביר את הפרוצדורה לסמרטפון או לאינטרנט ולהעביר את מקום העבודה למאה ה-21 אפליקציות למציאת טרמפ דוגמת קרמה אינן מתאימות כי הן פתוחות לקהל הרחב. אני מעוניינת באפליקציה עם רשימה שמית סגורה (והרשאות אדמין לעדכון) ובה אפשר להזמין מקום על הרכב פר יום עד שהמכסה מלאה. מישהו מכיר אפליקציה כזו או יכול להמליץ על אפשרות פשוטה לפתח אותה? (אני מפתחת ++C ופייתון, אבל מוכנה ללמוד). תודה, תמר

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ella11,

שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by meirq,

שלום יש לי רעיון טוב לדעתי לאפליקציה ,ואני מעוניין בשותפים לפיתוח (שותפות ) פיתוח בשותפות מלאה - למי שמעוניין ויש לו את היכולת המתאימה אשמח ליצירת קשר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. היי לכולם, פיתחתי אפליקציה של רשת חברתית לניהול טרמפים והסעות, כולל חברים, נסיעות עם יעדים ונקודות מוצא, צ'ט לכל נסיעה ואפילו ניקוד למשתמשים לפי נסיעות שהם עושים. הגרפיקה לא משהו כי אני לא מומחה בזה וזה המיטב שיכולתי לעשות אודה לכם אם תורידו אותה ותנו לי ביקורת. תודה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PickUp.pickup

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי לכולם, פיתחתי אפליקציה של רשת חברתית לניהול טרמפים והסעות, כולל חברים, נסיעות עם יעדים ונקודות מוצא, צ'ט לכל נסיעה ואפילו ניקוד למשתמשים לפי נסיעות שהם עושים. הגרפיקה לא משהו כי אני לא מומחה בזה וזה המיטב שיכולתי לעשות אודה לכם אם תורידו אותה ותנו לי ביקורת. תודה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PickUp.pickup

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by White Shepherd,

שלום, אני רוצה להתחיל לפתח תוכנות לטלפונים, ובפלאש זמן הפיתוח הרבה יותר מהיר מג'אווה (שאיתה בד"כ מתכנתים לטלפונים), הקוד יותר פשוט והרבה יותר קצר, ורמת הגימור גבוהה יותר. לכן פלאש נראית לי פלטפורמה טובה לתחום הזה. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שבד"כ העכבר מסמל לחיצה. איך אני קולט מספר לחיצות ביחד (מולטלטאץ')? ואיך אני קולט את חיישני התנועה? 2. אני יכול בכלל לקמפל (מקמפלים בכלל את הקוד? אני ממש לא יודע איך זה עובד שם) איכשהו את קבצי הפלאש לקבצים שהטלפונים קוראים? 3. יש דברים שאי אפשר לעשות ב-AS2 שמאלצים אותי לעבור ל-3? אני מתכוון רק לתחום של הטלפונים, לא לשפה בכלליות. תודה על העזרה.

8. שלום אנשים! לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות אפליקציות לאייפון. אלא שאז למרבה חרדתי גיליתי את הבעיה הגדולה מכולן: ע"מ לפתח אפליקציות, רצוי להשתמש בתוכנה XCode, שעובדת רק על Mac OSX. לשמחתי אני משתמש PC רגיל. תהיתי - האם יש דרך להפעיל את Xcode על מחשב שמריץ Win7? ו\או האם יש סביבת עבודה אחרת שמאפשרת לתכנת אפליקציות לאייפון?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by אוריגמיש,

האם פיתוח אפליקציות לאייפון מחייב עבודה במק, או שאפשר לעבוד דרך מכונה וירטואלית על PC, או שקיים פתרון טכנולוגי כזה או אחר, שיאפשר לפתח על PC במקום לרכוש מק? (לפחות בהתחלה, עד שאבין שפיתוח אפליקציות לאייפון זו כיוון שאני מעניין להמשיך בו). כלומר, אני רוצה לפתח אפליקציה או שניים על ה PC (חזק) שלי, ולא לרכוש מק, האם אפשרי וכיצד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי אנשים אני מפתח אפליקציה שאת הנתונים שלה היא מקבלת ממיקרו בקר דרך וusb . האם אני צריך לממש פרוטוקול USB ממש? איך זה הולך מבחינת JAVA ? אני אשמח לתגובות ולא לקישורים לאתר developers.android.acom. תודה!

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by Lior4543,

שלום, פתחתי כבר נושא ב"תכנות למכשירים ניידים חכמים", http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=542712.0, אבל הנושא לא כל כך נתן לי את הכיוון שרציתי, אני יודע ג'אווה, ולאחרונה למדתי פיתוח לאנדרואיד בג'אווה, אבל מה שאני מחפש, זה איזה שהוא חבילת הרחבה שתעזור לי בפיתוח / סביבת עבודה יעודיית לפיתוח משחקים לאנדרואיד. חג שמח, שנה טובה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לפתח משחקים לאנדרואיד, יש לי ידע בג'אווה, איך אפשר להמשיך מפה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eliom,

שלום רב. שלום. יש לי את התוכנה אגרון במחשב. האם אפשר לפתח אפליקציית אגרון לאייפון?. ויש לציין שאני לא יודע תכנות? תודה.

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  14. Started by sgsg,

עכשיו, לקראת הגעת האייפון לישראל רואים המון פיתוחים מקומיים, בעברית למכשיר. למה בעצם בכל התקופה שסימביאן עוד שלטה ביד רמה בשוק לא הייתה כזאת כמות של פיתוחים ותמיכה מקומית למערכת ? ובאופן כללי, גם בעולם רואים הרבה יותר אפליקציות לאייפון מאשר לסימביאן. הרי ידוע שאפל מעבירה את המפתחים גיהנום עד שתוכנות מאושרות להפצה בחנות שלה, אז למה כולם נוהרים אליה? כל כך פשוט לפתח לאייפון? או לחילופין מסובך לפתח לסימביאן? המכשירים מבוססי סימביאן חלשים יותר ? אני בכלליות לא ממש מתלהב מהאייפון ויש לי טלפון סימביאני, אבל כל התוכנות שיוצאות לאייפון גורמות לי להרהר למה בעצם אין דברים דומים במערכות אחרות ?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  15. Started by Vidati,

אני לא אחד מאותם אנשי הבוקר. השעון הביולוגי שלי עובד הפוך. לא משנה מה אני עושה ולא חשוב כמה שעות בלילה אני ישן, ברגע שהשמש עולה אני עייף - וכשהיא נעלמת מהשמיים אני מוצא את עצמי מלא מרץ ומוכן לפעולה. יחד עם זאת, יש לי דבר אחד המשותף עם חובבי הבקרים - ההתעוררות הורגת אותי. העולם יוצר טכנולוגיות חדשות ללא הרף, חלקן נועדו להפוך את היקיצה לנעימה יותר - למשל מערכות סטריאו או טלפונים סלולאריים המנגנים את השיר האהוב עליכם כצליל היקיצה, אך גם מערכות אלו סובלות מבעיות - או שהמוסיקה הופכת לחלק מהחלום ואנו נשארים במיטה, או לחלופין אנו מוצאים את עצמנו שוב מתעוררים בבהלה בגלל שהשיר קצבי מידי. נראה שאין ישועה ונגזר עלינו להתעורר עם דופק גבוה וחיים קצרים יותר. לחיינו נכנסת ההמצאה החד…

16. Started by bennash,

מחפש ביד2 טלפונים חכמים יש את ה xperia s ב 375 ש"ח יש את הNEO V ב350 ש"ח יש Xperia Go ב 400 ש"ח אקספריה m2 ב450 ש"ח Xperia Ray ב 200 ש"ח סוני אקספריה X2 ב 990 ש"ח Xperia J ב350 ש"ח Sony Xperia P ב 500 ש"ח Sony Xperia E1 ב 450 ש"ח MT27I SONY XPERIA ב 550 ש"ח מה עם האנדרואיד הכי מתקדם? מה עם המעבד הכי מתקדם? מה עם הסאונד הכי טוב? בקיצור מה כידי לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Asaf.Y,

שלום אני מחפש חלק שממיר את היציאה התחתונה של NOKIA E65 לפלאג של אוזניות. מישהו יכול לכוון אותי איפה ניתן להשיג חלק כזה בארץ ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  18. היי! מחפש לרכוש פלאפון בסביבות ה-1,000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת לפה ולפה) מה שחשוב לי בעיקר זה: מצלמה טובה ככל האפשר (ביחס למחיר כמובן). שלא יקרטע וידע לסחוב אפליקציות בסיסיות כולל NFC טעינה מסוג Type C עד היום היה לי LG G5 ולא הייו לו בעיות עד לאחרונה שהוא התחיל קצת לקרטע. נתקלתי כמה פעמים בGALAXY S8 בעלות של 1000 ש"ח יד שניה - תוהה אם זה משהו ששוה את ההשקעה + הרעיון של קניה של יד שניה.

19. Started by doker,

אני שוקל להחליף את הפלאפון שלי אני מחפש פלאפון עד 1500 שקל פלאפון אמין בעל אפשרות הרחבת זיכרון עם כרטיס מצלמה סבירה מסך גדול יחסית אפשרות לשמיעת מוזיקה באוזניות כמובן שיתמוך ברשת סלקום אין העדפה לחברה מסויימת יש למישהו הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by TWOME,

שמעו,למי שמכיר את התוכנה PHONEX היא תוכנה שמעדכנת את הגרסאות של מכשירי הנוקיה אז ניסיתי דבר כזה,,התקנתי RM של C3 01 לפי ייעוץ של מקצוענים והם עוד אמרו לי שיש להם את אותה תוכנה,לשני הפלאפונים אז לא יוכל לקרות כלום. אחרי שעשיתי זאת,הפלאפון לא נדלק בכלל בכלל ושלחתי ל 3 מעבדות באזורי ולא הצליחו כלל!!! היום,אחרי שכבר נמאס לי שהפלאפון ככה,חיברתי אותו למטען(רק שתדעו,שהפלאפון לא דלק בכלל ולא משנה מה עשיתי)ואחרי 13 שניות המסך של הפלאפון דלק אבל נראה לעיניי רק רקע לבן ותאורת המקשים גם כן דלקה. איך אוכל לתקן את הפלאפון שלי? ומה זה אומר שחיברתי למטען ונראה לעיניי רקע לבן במסך? חברה,בבקשה עזרו אני באמת חייב את זה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by atomic rooster,

שלום חברים. ככתוב בהודעה, מחפש לאישתי xiaomi (כיום יש לה רדמי נוט 5, מאוד מרוצה, חוץ מהמצלמה). הדגש היחידי הוא על מצלמה טובה. לא צריך שהתמונות יהיו ברמה של sports illustrated, אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by simla101,

היי, אני מחפש פלאפון אנדרואיד תקציבי, חשבתי בהתחלה על הZTE u950, אבל מסתבר שהוא לא תומך בתדרים בארץ (רק בדור2). בגדול אני רוצה לקנות אותו בסין (יש לי מי שיקנה ויביא), אבל לא בטוח מה לקנות. התקציב הוא בגדול עד 1000 שקל, כשאני מצפה לקבל משהו שדומה ל u950 (שזה בגדול כמעט כמו sgs2). יש לכם שמות? תודה!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by zahiz007,

שלום, בעוד חודש תמה לי ההתחייבות מול חברת אורנג'. בעיקרון, אני מרוצה מהחברה ואין לי בעיה להישאר איתה. הבעיה היא שאני לא מוצא פלאפון "מעניין" באתר החברה. האם מיילסטון אמור להגיע? יתרה על כך, בתור מאוכזב 5800, אני אשמח לקבל רעיונות על מהו הפלאפון ה"חם" בשוק, N900, IPHONE? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by guyben11,

שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש. יש לי עסקה מצויינת בסלקום כך שאני לא צריך תוכנית, רק פלאפון. דרישות: מקלדת. כניסה נוחה מאוד לצפייה וכתיבת אי מיילים (wifi גם, מן הסתם). כמה שפחות משחקים ודברים אחרים שמסיחים את הדעת. שלא יהיה יקר (מקסימום 1500 שקל). יש המלצות? תודה, גיא.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. Started by FME,

אני מחפש פלאפון חדש בתקציב של בין 1K~2K ש"ח. שיהיה לו בבקשה מסך של 4" ומעלה (לא NOTE), שימושים: אינטרנט, משחקים שדורשים כח כמו modern combat 3 וכו'.. , מוזיקה הרבה (חשוב שיהיה די איכותי..יחסית לפלאפון..) וזהו בעקרון, 16 GB פנימי רצוי (לא חובה אפשרות של הרחבה עם זכרון חיצוני), מצלמה בסיסית+.. אשמח לשמוע המלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.