עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by its me,

יש לי חבר שיש לו מכשיר נוקיה 300 והתקלקל לו המסך מגע, המסך עדיין פועל רק המגע לא מגיב. השאלה היא האם כדאי להשקיע בתיקון של הדבר הזה? האם אני יכול לתקן את זה בעצמי או שזה חייב מעבדה? האם זה אומר שהמסך הלך או שאפשר לתקן בלי להחליף מסך?

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by kobibo,

מחפש נגן MP3 בנפח של 8GB לא Ipod שיכול לתמוך גם ב Cover flow יש חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. אחרי שרשרת השקות במסגרת משפחת ה-Galaxy A שלה, מגיע גם תורה של משפחת Galaxy M להשתדרג לכתבה

4. שבבי ה-LPDDR5T החדשים של החברה מגיעים אל קצב פעולה של 9,600MT/s ומוסיפים 13 אחוזים אל השיא שנקבע רק לפני כמה חודשיםלכתבה

5. Started by mamatzav,

אני מתלבט אם לרכוש אותו מול סוני K800. ברור לי שיש מכשירים טובים יותר כמו ה N95, אבל עוד לא בא לי להוציא סכומים כאלה על מכשיר. הבנתי של- K800 יש מצלמה יותר מוצלחת מה N80 אבל אין שם WIFI, שזה פרט אדיר ביותר. שאלותיי הן: 1- לגבי בלוטות' מה קורה, תומך סטריאופוני או לא? כי זה גם חשוב לי. 2- כאשר משדרגים ל N80i, האם זה מאיים על העברית, או שזה לא משפיע על השפה? 3- איך כל הפרוצדורה מול אורנג' בעניין חיבור לשירותים שלהם, כגון שיחות וידאו? הם תומכים היטב גם במכשירים שלא ניקנו דרכם? 4- האם הוא מכשיר כדאי באופן כללי? ככה בכמה מילים... 5- אם התשובה ל- 4 חיובית, האם יש למישהו להציע אחד, משומש ושמור במחיר טוב כמובן ... ;D תודה לכם יקיריי. תומר

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by ccc,

עד היום היה לי Creative Muvo Sport C100 והחבר האהבל שלי רוקן עליו בקבוק ספריי צבע ועכשיו אי אפשר לראות כלום גם אחרי טרמפנטין בכל מקרה הוא היה ממש מעולה ולא אכפת לי לקנות עוד אחד כזה, בכיף. השאלה היא אם אפשר לקנות משהו באותו מחיר שהוא קצת יותר מתקדם ועם אותן פונקציות בסיסיות כי אני בן אדם שאוהב להתחדש. בכל מקרה זה הדברים החשובים: -נגן FLASH בלבד, כל המטרה של הנגן הזה זה ספורט, וואחד ספורט, נונ סטופ, ולא סתם ריצה, הרבה יותר מזה, בוא נגיד שהכוחות G שיפעלו עליו יהיו עצומים, המובו ספורט עשה זאת בהצלחה. עכשיו לפי הגיון נגן HDD יהרס מהתזוזות הקבועות האלה, אולי זה רק מיתוס, מישהו יכול לשפוך אור בעניין? -מגיע עם רצועת זרוע\קיימת רצועת זרוע לקנייה -לא חייב אוזניות - לא …

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by n00kie,

ספציפית אני מדבר על S5. ראיתי פה בפוסטים שאמרו כדרך אגב משהו על שוני בעדכונים. מה היבואן קשור לעדכונים? אני לא יכול פשוט לעדכן את הטלפון בעצמי דרך העדכון תוכנה של הטלפון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

שלום אני כרגע נמצא בסין כרגע ואני צריך להתחבר לשירותים כגון גימייל,גוגל, גוגל מפס ועוד... אני מחפש שירות VPN שיעבוד לי מהטלפון(אנדרואיד) ודרכו אוכל לעקוף את החסימה אני יודע שיש את אסטריל אבל מחפש שירות בחינם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by LRa,

שלום, יש לי נגן IAUDIO 7 וכקניתי אותו, הוא בא עם תוכנה מאוד פשוטה וקלה להקלטה של פודקאסט. כשעידכנתי גירסא לנגן התוכנה נמחקה ואני לא זוכר איך קראו לה, ולא מצאתי אותה באתר. מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01DZORCVW/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1467870110&sr=1-2&pi=SY200_QL40&keywords=LG+g5&dpPl=1&dpID=41bYzLW0IyL&ref=plSrch האם זה יתאים לארץ? אני בהוט מובייל. תודה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  11. תערוכת האלקטרוניקה והגאדג'טים הגדולה ביותר בעולם הייתה עמוסה לעייפה ברחפנים בכל פינה, ובין כל ההיצע הזה כיכבו גם אלה שמיועדים לתפקד בתור תחליף היי-טקי מתקדם עבור מקלות הסלפי לכתבה

12. מי מבינכם שמכיר את התמונה הזו יודע שכאשר האייקון מופיע (במידה ויש סמארט TV) ניתן בלחיצת כפתור להציג תכני מדיה מסלולר על הטלויזיה.הבעיה שלי היא שהאייקון הזה לא מופיע לי כאשר אני נמצא על הרשת הסלולרית ורציתי לדעת האם יש סיבה לזה?נ.ב - ניסיתי לעשות את זה לאחר שפתחתי נקודת גישה אישית בסלולר .

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by AmitDanan,

כמה עולה לי לתקן בחנות מסך סדוק של אייפון עריכה: איפה יהיה הכי זול לטפל בו?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by Danix60,

שלום, יש לי מכשיר MIO MOOV 500 ואני מאוד רוצה לשים עליו IGO 8, האם זה אפשרי ? ואם כן, איך ?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by forumate,

שלום אני מחפש המלצה לסמארטפון שיש לו ייצוב אופטי (OIS) וגם סוללה טובה, ואם אפשר עמיד למים IP68, מחיר סביבות ה-2000 ש"ח כרגע יש לי מכשיר שעונה כמעט על כל הדרישות.. IP68 וסוללה טובה.. אבל אין לו ייצוב במצלמה וזה גרוע, אני חייב להחליף.. תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by talweiss10,

SAMSUNG MASGIC TOUCH SONT ERICSSON W705 NOKIA 6730 NOKIA 5800 מה שחשוב לי במכשיר ביקר שיהיה נוח לשימוש, ושלא היו הרבה תקלות

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  17. בביקורות זאת אנו מביטים על אחד מניידי הגיימינג המעניינים של התקופה האחרונה מבית יצרנית החומרה GIGABYTE - כזה שמשלב בין עוצמת עיבוד גבוהה וקומפקטיות עבור יוצרי תוכן וגיימרים בעת ובעונה אחתלכתבה

18. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני צריך אזנית BT שתתחבר לE65 שלי ותשמש אותי בעיקר בנסיעות ברכב, צריך משהו פשוט ואמין עדיף עם מסך (רק םא יש משהו יותר זול מהג'אברה), שישמעו טוב ושיתמוך בחיוג קולי תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by erezo,

היום גיליתי משהו מאוד מוזר ומקומם, על האריזה של המוצר שלי כתוב שגרסת החומרה היא 1.1, במכשיר עצמו תחת התפריט הנסתר 3845#*802# כתוב תחת system info שהגרסת חומרה 1.0, יש מצב שעבדו עליי למעשה ומכרו לי מכשיר מחודש ולא חדש? רכשתי אותו מאתר HITECHZONE של ארגון עובדי ההייטק במחיר מוזל. חבר שלי קנה מ KSP את אותו דגם מכשיר טיפה יותר יקר ואין לו תקלות ואצלי יש המון תקלות חוץ מה GPS גם הרמקול לא משהו. אין לי מושג איזה מהדורת חומרה יש אצל חבר שלי, אבל אצלו המכשיר מתפקד פצצה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, לא מזמן חבר הזמין raspberry pi סתם לקטע וממש עפנו עליו עם KODI וכו'. בסך הכל נראה חמוד הצעצוע הזה. ואיך לא, באופן אוטומטי הוא גורם לדמיון להתחיל לרוץ קדימה בקיצור, יש איזה רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא באמת מבין בזה יותר מידי הבנתי שאפשר לחבר לו מודולים מכל מיני סוגים ובפועל זה יוצא המוח הכי זול, יעיל ורב תכליתי שניתן להשיג. אז מדברים על רובוט עם אולי שני מנועים וחצי + חיישן קירבה כתנאי ללולאה. יצא לי קצת לתכנת ANDROID אבל איך אני בדיוק מביא את העולם הזה לתוך מודל 3rd של raspberry pi ?!~ מישהו אולי מבין בזה קצת ויכול לזרוק לי איזו פיסת מידע ?? צריך גלגלים ממונעים חיישן קירבה ועוד מנוע נוסף בסך הכל. איך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. למה זה? הוא אגב חדש ומעודכן ועובד עם מוטו ג'י דור 2

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. החברה הצעירה שעלתה לכותרות בשנה שעברה תחת השם LeTV משנה את פניה פעם נוספת, ומציגה מכשירים מסקרנים שיהיה די קשה להשיג מחוץ לשווקי המזרח הרחוק יתכן מאוד שהשם LeEco (או LeTV לשעבר) אינו מוכר לכם, אך כדאי לדעת כי מדובר ביצרנית שהצליחה לתפוס יותר מ-5 אחוזים מנתח שוק הסמארטפונים הסיני המקוון ולמכור מעל ל-5 מיליון יחידות בתוך פחות משנה מאז שנכנסה אל התחום – וכזאת שיש לה שאיפות התרחבות בינלאומיות משמעותיות, בדרך להפיכה למעין יצרנית-כל דיגיטלית גדולה, בדומה ל-Xiaomi ומותג ה-Mi הצומח שלה. LeEco כבר עלתה לכותרות בתערוכת CES 2016 כשהוצגה על הבמה במסיבת העיתונאים של קוואלקום בתור זו שמייצרת את המכשיר הראשון בשוק עם שבב Snapdragon 820. מאז הצטרפו אליה עוד מגוון יצרניות…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אלו מביניכם שאימצו איזה רחפן או 2 כתחביב חדש כמוני בוודאי מכירים את התחושה הכיפית המלווה בהטסה. אנחנו חושבים על רחפן כגאדגט ולעיתים מתעלמים מעובדה שזה יכול להוות סכנה ממשית - למטוסים ולבני אדם. רק בחודש שעבר דווח כי רחפן פגע במטוס נוסעים של British Airways בלונדון, תקרית שכמעט נגמרה באסון. לאחרונה רשות התעופה האזרחית פרסמה כללים והנחיות להטסת רחפנים. חשוב להכיר את הכללים על מנת לא לגרום לאסון ולהמשיך להנות מהטסת רחפנים כתחביב. כללים להטסת טיסנים מסוג רב להב- רחפן: קרא/י את חוברת ההפעלה של הרב להב והקפד/י על כללי הבטיחות של היצרן. הטס/י על פי מגבלות החוק. הטס/י בקשר עין בלבד! גובה מיריבי לה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by simla101,

היי, אני מחפש פלאפון אנדרואיד תקציבי, חשבתי בהתחלה על הZTE u950, אבל מסתבר שהוא לא תומך בתדרים בארץ (רק בדור2). בגדול אני רוצה לקנות אותו בסין (יש לי מי שיקנה ויביא), אבל לא בטוח מה לקנות. התקציב הוא בגדול עד 1000 שקל, כשאני מצפה לקבל משהו שדומה ל u950 (שזה בגדול כמעט כמו sgs2). יש לכם שמות? תודה!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by dodihob,

שלום, שמי ערן הייתי מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, לימודי הנדסת חשמל. בעיקר בשביל שיהיה נוח לאחסן את כל החומר הנלמד ושיהיה נגיש בכל עת, גם כאשר השיעור משעמם. פתחתי שרשור לא מזמן בתת פורום ניידים, אך יצאו ניידים חדשים שתפסו את צומת ליבי. הרצון הוא ללכת לכיוון טאבלט שניתן לגשר לו מקלדת, תומך windows 8 (לא RT). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. לפי מה שקיים כרגע בשוק, הטאבלט שהכי מתאים לפי דעתי הינו ה-Samsung Ativ smart PC, לצערי לא הפרו, יקר מידי. השאלה הכי חשובה היא כמה המעבד האטום קלובר-טרייל החדש חזק? השימושים שלי יהיה לרוב גלישה באינטרנט, ואופיס ו-pdf וכדומה. זה שהוא יכול להריץ אותם אני מבין, השאלה אם הכל ירוץ חלק וירוץ מהר (נסיון רע מאוד עם נטבוק של msi u135 עם מעבד …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.