עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי מוטו W375 מרשת סלקום ברצוני לרשום את שמי על המסך ראשי במקום השם של cellcom, בסלקום אומרים שאין להם איפשרות, אבל ברשתות האחרות יש אפשרות דרך תפריט התאמה אישית. למי שיש ידע הנדון. תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by moris,

היי! מהיכן אוכל להוריד תוכנת סינכרון להעברת אלפון ,צלצולים ועוד נתונים למכשיר מוטורולה W355 תודה!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by Avnerbel,

אחי שלח לי שני מכשירים שהיו ברשותו בתאילנד לבנות לצערי השפות הן תאילנדית ואנגלית רציתילדעת האם יש קודים לעברית עבור המכשירים האלו והאם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת עבורי תמורת סכום סביר תודה אבנר

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by RobiNooB,

יופי ! שבוע לפני אוסטרליה הנגן שלי הפסיק לעבוד ! http://www.lordpercy.com/iriver_ifp-1095.htm כולה הטענתי אותו כי ניגמרה הבטריה ..הכל רגיל ....ניגמרה הטעינה - מוציא כבל והופ הנגן לא עובד יותר מאז ! ....לא נידלק ...לא כלום ...(כפתור לא על LOCK או משהו) ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים ...ניסיתי להטעין שוב ...ניסיתי לנתק בטריה ולנקות את המגעים - כלום ! הסימן חיים היחידי שלו זה הנורה האדומה שנדלקת ברגע שאני מטעין אותו דרך המחשב בכניסת USB מה עושים !!!!???? דחוף ! איפה בכלל אני יכול לתקן אותו באיזור ת"א ! מישהו ! תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם . מספר שאלות על הפלאפון Motorola Z3: 1.האם יהיה אותו גם בפלאפון ומתי? 2.מישהו ניסה אותו בחו"ל?(אין עוד בארץ..)

7. Started by מגדל,

אני רוצה לדעת איך אפשר להזמין מוצרי חשמל וגאדג'טים מחנויות בארה"ב שיכולות לשלוח לישראל.... מה אני צריך לדעת אם נגיד אני רוצה להזמין נגן מסויים או מצלמה מארה"ב? כמה צריך לשלם למכ"ס? ואם יש עוד קנסות? תודה למגיבים...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Iverson,

http://www.flickr.com/photos/11805112@N06/

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  9. יש לי את ה COWON D2 ואני רוצה לשים סרט אבל הכתוביות שלו הם בקובץ נפרד ,אז איך אני גורם לגנן להפעיל את שניהם יחד? אני יכול בכלל??

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום יש לאמא שלי את הפלאפון סמסונג 770 מחברת פלאפון. והבעיה שעשיתי פורמט למחשב ונמחקה התוכנה שמעבירים בעזרתה שירים ואיבדתי את הדיסק ואני לא מוצא אותו .יש איזה מקום שאפשר להוריד אותה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by dddddd,

שלום אז ככה אני מעוניין באוזניות הכי איכותיות מבחינת צליל אז לפי מה שאני ראיתי יש כמה דגמים שמובילים תקנו אותי akg k26p koss portapro Grado iGrado Beyerdynamic DT231 Galactic אלה הדגמים רציתי לדעת איזה מהם הכי מומלץ וטוב והעם יש טובים מהם במחיר של עד 300 ש"ח חשוב לי לציין אני אישית נדלקתי על ה-Beyerdynamic DT231 Galactic אבל הבעיה שאני לא שמעתי אף אחד מהם ואין לי איך לשמוע פשוט זה נראת לי החברה הכי רצינית תקנו אותי וחשוב לי לדעת איזה מהם הכי איכותי ועוד דבר אחד Creative ‏iAudio/Cowon ‏Iriver ‏Sandisk אז אלו החברות שאני מעוניין אני מחפש נגן בסכום של עד 650 ש"ח עדיף עד 450 ש"ח אני צריך בין 512MB ל-2G לא כל כך חשוב לי אז לא משנה כל שאר הדברים החשוב לי שזה יהיה ב…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by urich,

אני שוקל לקנות מתנה לאחותי את הנגן בגרסת 2gb שעולה 400 שקל, אני די סגור על הנגן אז לא להעלות את כל עניין ה d2 האגדי. 1. השאלה הכי חשובה- רציתי לדעת איך התמיכה שלו בעברית (האם הוא תומך גם בשמות שירים ותקיות בעברית כמו שצריך או שרק התפריטים הם בעברית עילגת). 2. האם יש בארץ נרתיקים מתאימים עבורו. 3. איך המהירות שלו (מעבר בין שירים וכו', הדלקה וכו'). 4. האוזניות שמגיעות איתו שוות משהו? 5. האם הסיור בין הקבצים הוא רק על פי id3 או גם לפי תקיות. אני מעדיף את הm3 הזה על הסנסה c250 גם בגלל מה שקראתיי על איכות הקול שלו, גם בגלל שהוא מעוצב יותר גם כי התמיכה של הסנסה בעברית דפוקה למדי (ודופקת את המכשיר) וגם בגלל שהאיכות הכללית של הסנסה מרגישה בינונית (מה גם שראיתי הרבה החזרות של הנגנ…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by rooten,

סיימתי להמיר קובץ בתוכנה, אבל אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ החדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by kisin,

קיבלתי עכשיו samsung 770 ואני רוצה להעלות אליו משחקים. מישהו יכול לומר לי איך עושים את זה? איזה רזולוציה יש למכשיר בכלל? באיזה משחקים הוא תומך? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. כותרת! או אם משיהו יכול להפנות אותי לפורום מסויים?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by Lancer,

נכנסתי לתוכנה PCLINK כדיי להעלות כמה שירים.לחצתי על pc tho phone ואז התוכנה כתבה שתוך כדיי ימחקו דברים בפלאפון ואני ברוב טיפשותי לחצתי על אישור,מה שגרם לזה שכל ספר הטלפונים שלי נמחק. למזלי שמרתי לפניי כמה ימים "הורדתי" את ספר הטלפונים שלי לתוכנה.הבעייה שבגלל שכל השמות הם בעברית בתוכנה הם מופיעים עם סמני שאלה כגון: ?????. כאשר ניסיתי להעתיק מהמחשב למכשיר אז גם שם השמות הם סימניי שאלה. יש לי שתיי שאלות 1.איך אני בכל זאת יכול לשחזר בצורה תקינה את ספר הטלפונים שלי? 2.איך אני יכול להעביר שירים לפלאפון בלי למחוק דברים? תודה לעזורים.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. האם חייב מקלט GPS או שאפשר ע"י GPRS בלבד..? האם צריך לשלם על התוכנה או שמספיק ללכת אליהם והם מתקינים אותה ומשלמים רק על מפות?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. תגידו מתי יצא הנגן COWON Q5 בחול ואם למשהו יש מושג מתי בערך הוא יגיע לארץ ואם צריך או שווה לחכות שיגיע לארץ ולא לקנות ישר כשהוא יגיע לחול {כלומר אני אגיד לדודים שגרים בחול שיקנו ויביאו לי}

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by AreaDooM,

אני חשבתי על קניית אוזניות אלחוטיות כאלה : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=401643 שיתחברו אל הטלפון שלי(שמשמש גם כMP3 ) דרך BLUETOOTH.קודם כל האם זה כדאי (מכל הבחינות איכות וכו') ? דבר נוסף: עכשיו אני קראתי שיש מכשירים שתומכים בA2DP ויש כאלה שלא (ממה שהבנתי זה תקן של קידוד שמשפיע על איכות השמע) יש לי N73ME ואין לי מושג האם הוא תומך בזה , ובאתר של NOKIA לא רשום על זה כלום רשום רק שהוא תומך תמיכה מלאה בBT 2 זה אומר משהו ? דבר נוסף שרציתי לשאול הוא איזה DONGLE יתאים לי אם אני ארצה לחבר אוזניות כאלה גם למחשב כיגם שם לא כולם תומכים בזה... ושאלה אחרונה היא האם אני יכול להשתמש באוזניית BT עם מיקרופון רגילה (כמו של פלאפון) כדי נניח לדבר בSKYPE או …

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by סל מיחזור,

יש לי כמה תחנות שנקבעו מזמן , אני מנסה למחוק אותן ולהוסיף אחרות וזה לא עובד. האם יש בנמצא מדריך טוב איך מבצעים את הפעולה הזאת? תודה רבה

21. Started by sebi,

הייתי בטוח שהבעיה בתוכנה שהייתה לי אבל מצאתי תוכנה חדשה ואני עדיין לא יכול להעביר סרטים, פעם האייטונס שם לי את הסרט בmusic אבל עם סמל כזה של טלוויזיה בצד ועכשיו בגרסא החדשה הוא שם לי את הסרטים בmovies אבל לא מעביר אותם לאייפוד, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה??

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. מה ההבדל בין הגרסאות מה זה העדכון תוכנה..מה זה פרוץ לא פרוץ צ'יפים מה טוב מה לא טוב.. אם אפשר לגלוש באינטרנט בעזרת דפדפן כול שיהו ולהכנס נגיד לנענע ניתן לשים GPS סתם ככה.?????<??.. בקיצור אני צריך הסבר מלא והמלצות אם אפשר כמובן.. לא יודע אם זה שייך לפה זה נראה לי הכי מתאים לפורום הזה..

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by The Dom,

הוא מתמלא בזיעה... (מה לעשות...)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by pes7,

לא היבנתי מה פלאפון sony ericsson k800i בה 700 שקל?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by rjjb7,

שלום, קניתי לפני כמה שנים Palm Zire 71 ובגלל פירמוטים למיניהם של המחשב איבדתי את הקובץ של hebrew.prc התואם למכשיר שלי. לא ניתן ליצור קשר עם החברה ("כלנית") כי היא פשטה את הרגל. כך שנותרתי בלי עברית במכשיר שכן תומך בעברית פשוט חסר לי הקובץ הבודד המפעיל את ממשק העברית. כל מי שיש לו מכשיר של פאלם זייר 71 התומך בעברית בבקשה שיישלח תגובה או יצור איתי קשר באימייל rjjb7@walla.co.il השימוש במכשיר ללא תמיכה בעברית גורם למגבלות רבות. בנוסף, כל מי שמצליח למצוא ברחבי האינטרנט קישור כלשהו לעברית לפאלם זייר 71 (לא גרסת הנסיון של PiLoc אלא גרסה מלאה) אודה לו מאוד. זה בסה"כ קובץ קטנטן של כמה ק"ב-ים שנקרא hebrew.prc העניין הבעייתי הוא למצוא קובץ כזה שתואם בדיוק ל Palm Zire 71. תודה רבה, …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים